Moravská televize - sídlo Brno

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Moravská televize - sídlo Brno

Bernard
Nepřihlášený uživatel

#1 PRAHA -česká pijavice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-02-07 06:16

Morava a její lid je usurpovaný centralistickou Prahou a vládními pohunky,kteří společně a dlouhodobě okrádají občany Moravy o mnoho set  miliard korun ve svůj prospěch a rozvoj.Zvyšují tak existenční a morální bídu lidu žijícího na Moravě.Mediálně a propagandisticky působí na všech frontách devastačně, využívají každou příležitost k počešťování a vymývání moravských mozků.To se děje od raného středověku.
My, Moravané máme svoji cyrilometodějskou tradici,kolem ní je potřeba se semknout,v tom by nás měli podporovat i naši duchovní pastýři, je to jejich svatá povinnost.Mohl bych pokračovat do podoby velké knihy požadavků a křivd, které byly na moravském lidu vykonány.....
Proto je na Moravě potřeba:
Začít s mládeží výchovou v rodinách již od útlého dětství. Výchova ve školách všeho druhu.Je potřeba mít vzdělávací materiál-knihy do škol, literaturu a pod.Provádět nekonečnou osvětu.Mít svůj celonárodní, nezávislý moravský tisk.Mít svoji celonárodní a nezávislou moravskou televizi.V tom všem nás Praha a její vládní přisluhovači omezují, všemožně brání za pomoci médií, aby nás ještě více k sobě připoutali a vysávali jako pijavice.Působí se záměrem dlouhodobě na lidi z Moravy tak, že ti neví, zda jsou ryba nebo rak. Manipulace byla dobře vidět naposledy třeba i při sčítání lidu,sčítání to byl velký paskvil a zbytečně vyhozené peníze.

MORAVO Hrrrrrrrrrrr na PRAHU.
Lidi na Moravě,konečně se probuďte !!!!!!!!
Všechny slušné Moravany i Čechy zdraví
Bernard z Uherského Hradiště


Nepřihlášený uživatel

#2

2012-02-07 10:11

Morava, jako jedno z prokazatelně nejstarších osídlení Evropy si svou televizi nejen zaslouží, ale na druhé straně může být zdrojem inspirací k dalším historicko archeologickým výzkumům...nikoliv dle mého zbytečnému bádání někde v syrské poušti..

Nepřihlášený uživatel

#3

2012-02-07 10:58

Souhlasím s peticí v celém znění. Je velice smutné, že Morava nemá svoji zemskou televizi a jsme odkázáni na drobky z Česka, které nás mnohdy nezajímají ani jako sousedy.

Nepřihlášený uživatel

#4

2012-02-07 11:16

Celá naše společnost, nejen Česká Televize, uvízla na mrtvém bodě. Nevyvíjí se.

Nepřihlášený uživatel

#5

2012-02-07 12:42

Morava si rozhodně zaslouží mít svou vlastní televizi s vlastním programem.
Je nás přinejmenším 631 tisíc, kteří bychom to jako Moravané ve smyslu příslušnosti k moravské národnosti uvítali a bezpochyby je i mnoho dalších Moravanů uvědomujících si svou zemskou příslušnost k Moravě, kteří si přejí své vlastní moravské vysílání. Nikoliv to nechutně zprofanované, zkomercionalizované a zkorumpované postkomunistické vysílání pražské. Jsem alergický už jen na tu vulgární pražskou obecnou češtinu, nemluvě o všech těch nechutných pražských pořadech a o tom, jak je Morava Prahou soustavně cíleně, záměrně a programově přehlížena. Smyslem pražského vysílání je utlumit a zadusit naše moravské zemské a národnostní cítění. Potřebujeme vlastní moravskou televizi!

Nepřihlášený uživatel

#6

2012-02-07 12:55

Soustavné snahy o čechizaci Moravy by časem mohly vést k natolik silné averzi mnohých Moravanů vůči Čechům, že snahy dnes ještě malého počtu Moravanů požadujících osamostatnění Moravy by se rozšířily natolik, že případné rozdělení republiky by se mohlo stát realitou.
Celá řada nejrůznějších českých představitelů soustavně pro všechny obyvatele republiky používá název Češi. Např. Počet nezaměstnaných Čechů, na dovolenou do zahraničí vloni odjelo x Čechů, čeští tenisté, čeští fotbalisti, hokejisti atd. Přitom nahrazení národnosti v mnohonárodním státě termínem občané je velmi jednoduché. Tedy naši tenisté, fotbalisti a pod. Čecháčkové, vzpamatujte se dřív, než bude pozdě. Zapomeňte na to, že ti malí si nechají soustavně kálet na hlavu.
Tomáš Jurčík

Nepřihlášený uživatel

#7 Morava silně zaostává

2012-02-07 15:02

Za časů Rakousko- Uherska patřila Morava k nejvyspělejším zemím celé monarchie a v současné době už zaostává i za Slovenskem. Stále více se blíží Balkánu a to je přímý důsledek toho, že je součástí České republiky, která se snaží Moravu systematicky vymazat z mapy Evropy. To se projevuje ve všech oblastech života Moravy.Důsledkem je úpadek v oblasti hospodářské, kulturní i morální. Moravská televize by velmi významně pomohla rozvoji této země,která je v této oblasti Prahou tunelována již celá desetiletí. Kromě této petice by ještě měla vzniknout petice která zabrání používání názvu "Česko a Čechy" pro celou Českou republiku a v neposlední žadě by měla vzniknout petice na změnu názvu České republiky na Českomoravskou republiku, s tím, že jednoslovný název by byl Českomoravsko, tak jako kdysi bylo Československo.

Nepřihlášený uživatel

#8 petice 24.com

2012-02-07 19:47

Veřejné mínění prokázalo,že více jak půl milionu občanů, žijících v ČR se hlásí k moravské národnosti.
Písemné vyjádření předsedy Rady České televize, pana Doc.PhDr.Milana Uhdeho.."promění-li se vůle půl milionu občanů ve veřejnou aktivitu, nemůže ji Česká televize oslyšet "
Nyní je tedy situace, kdy se vůle občanů proměňuje ve veřejnou aktivitu (petice 24.com)
Prosím jen velmi naléhavě v nejenom v tomto případě o zachování nejvyšší slušnosti při formulování postojů a názorů občanů na současný trend nepřijatelné "čechizace"
(je možno doložit archivními záznamy)
Za občanské sdružení "Morava nejsou Čechy " Doc.Ing. Jan Smejkal Brno. 2012-02-07

Nepřihlášený uživatel

#9 Re: petice 24.com

2012-02-07 19:48


Nepřihlášený uživatel

#10

2012-02-08 10:30

Každá země v Evropě má svou televizi. je to jeden z rozhodujících prvků zvyšování nebo snižování identifikace obyvatel se svou hroudou. Obyvatel, který je spjat se svou zemí a svou historií je obvykle lepší člověk, než vykořeněnec.
štram. trůba

#11 Re: PRAHA -česká pijavice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-02-08 13:35

#1: Bernard - PRAHA -česká pijavice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 Totéž psali před lety na Slovensku, a povedlo se jim to, tak proč bychom je nemohli následovat my, žeano.

Jindřich Klapka

#12 Založení Moravské televize

2012-02-08 14:58

Přeji snaze o založení Moravské televize hodně úspěchů. Úspěchy se však dostaví pouze v případě, že tento návrh podpoří obrovské množství lidí. Je tedy na každém z nás, kdo dostal tuto výzvu, aby ji nepodceňoval a podpořil. Bude-li vedení této televize složeno z vynikajících odborníků, a takových je na Moravě hodně, pak to bude značný přínos pro kulturu i celé České republiky.
Doc.RNDr.Jindřich Klapka,CSc,HonDG,IOM, Vysoké učení technické v Brně.

Nepřihlášený uživatel

#13

2012-02-08 16:43

Souhlasím s plným zněním petice.Peníze vybrané od občanů mají sloužit všem, v celé republice.Zvyšující se centralizace je znepokojivá a směřuje k další totalitě. Podstata demokracie je v její pestrosti, obsahující co nejširší spektrum názorů.
Franc

#14

2012-02-08 18:42

Mělo by se to ale jmenovat Moravská televizA... ;-)

Nepřihlášený uživatel

#15

2012-02-08 20:00

# # Přátelé, vzhledem k tomu, že přejmenování letiště Praha-Ruzyně na Letiště
Václava Havla je na spadnutí a bude tak učiněno na důkaz jeho světovosti,
měli bychom se zasadit o to, aby Strahovský tunel byl přejmenován na Tunel
Václava Klause na důkaz jeho zásluh o naši ekonomickou situaci
Hruška

#16 Kdo je pro?

2012-02-08 20:02

Přátelé, vzhledem k tomu, že přejmenování letiště Praha-Ruzyně na Letiště
Václava Havla je na spadnutí a bude tak učiněno na důkaz jeho světovosti,
měli bychom se zasadit o to, aby Strahovský tunel byl přejmenován na Tunel
Václava Klause na důkaz jeho zásluh o naši ekonomickou situaci

Nepřihlášený uživatel

#17 Absence Moravské televize.

2012-02-09 00:56

Čtyři miliony obyvatel Moravy a Slezska nuceně platí koncesionářské poplatky, aby jim za to pražská televize sdělovala převážně pražské regionální informace a popularizovala pražské rádobycelebrity. To je třeba změnit, nebo je třeba přestat platit ty poplatky!
Ing. Zdeněk Tichý.

Moravák žijící v Praze

#18 Re: PRAHA -česká pijavice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-02-09 00:59

#1: Bernard - PRAHA -česká pijavice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 Hele Bernard, že tys požil pár Bernardů...teda vypadá to na víc párů:-)

Moravák žijící v Praze

#19 Re:

2012-02-09 01:01

#2: -  

 Ale k tym výzkumom  přeca televizu nepotřebuješ, kemo:-)

Moravák žijící v Praze

#20 Re:

2012-02-09 01:02

#3: -  

 Když ťa nebaví televiz, tak si pusť dývko:-)

Moravák žijící v Praze

#21 Re:

2012-02-09 01:04

#5: -  

Čeče, nevim z čeho ti naskakuje kopřivka, když je Praha plná Moraváků.  

Moravák žijící v Praze

#22 Re:

2012-02-09 01:06

#6: -  

 Hele, nepřihlášenej, že ty seš furt ten samej, viď? Byl sem na Moravě a kamarádi tam maj z těhle keců akorát prču:-)

Moravák žijící v Praze

#23 Re: Morava silně zaostává

2012-02-09 01:09

#7: - Morava silně zaostává 

No v monarchii možná, ale mezi válkama patřilo celé Českoslovesko i s tú Moravů a slovenskejma pastičkářema mezi  10 nejvyspělejších států světa!!!

Moravák žijící v Praze

#24 Re: petice 24.com

2012-02-09 01:11

#8: - petice 24.com 

 Honzo, nevim na co a jak se přeměňuje, ale zatim tam vidim 76 kousků:-) Tož tak...

Moravák žijící v Praze

#25 Re:

2012-02-09 01:14

#10: -  

 Hele, ptal sem se na Moravě kamošů, jesli se cejtěj vykořeněný? Tak řekli, že mě nakopou do dupy a dali sme si halúzkovú:-) Tož tak.....