za zachování HC Rebel Ostrov doma v Ostrově.

Guano

#1 Hokej

2012-01-31 12:20

Tohle mi opravdu hlava nebere. Seberete nám jednu z mála sportovních akcí, na kterou se lidi chodili dívat a bavit se. Je mi to velice velice líto a tajně doufám, že dojde k nápravě a ostrovský hokej zase bude v našem městě
Ostrovák

#2 V Nejdku se o kraj rvou a Ostrov ho pouští (bez povšimnutí) ....

2012-01-31 13:20


Nepřihlášený uživatel

#3

2012-02-01 21:50

Jsem pro aby hokej *REBELŮ* zůstal v Ostrově...nebo pan předseda představenstva Ostrovského zastupitelstva se bude chovat jako (burani)zástupci Karlovarského kraje k hokeji a hale kde hraje Energie??????

Nepřihlášený uživatel

#4 Ostrovák

2012-02-10 09:16

Po včerejší reportáži (z 9.2.2012) ve zprávách na TV OSTROV ohledně petice vzniklé z důvodu odchodu našeho týmu HC REBEL z Ostrova mnou "pracovně" nazvané - NIKDO VÁS TU NEDRŽÍ, TAK SI BĚŽTE (do Nejdku) , je mi již více než jasné proč se klucí stěhují (po 6 sezónách - 3x Mattoni, 2x Realistic, 1x Rebel) do Nejdku a tímto jim přeji mnoho zdaru v jejich novém působišti, kde je vítají s otevřenou náručí.
V Ostro...vě (pokud se nestane zázrak) jak se zdá , tak 4. nejvyšší hokejové lize ještě dlouhá léta pšenka nepokvete.
Dále k reportáži: když pominu nepřesnosti reportérky TV Ostrov ohledně toho kolik sezón hraje HC Rebel v Ostrově a to že se svévolně kluci rozhodli trénovat v Nejdku (něco to asi zapříčinilo ne? a hlavně budou tam hrát v příští sezóně i mistráky), tak výroky zastupitele Ostrova p. Bílka (TOP 09) " my jako město nemáme vůbec možnost ovlivnit cenovou politiku, která je na městském stadionu v Ostrově" (přičemž město přispívá na provoz zimního stadionu + na údržbu ledové plochy každoročně provozovateli ZS částkou 1,15 milionu CZK a vybudovalo kabiny v roce 2011 za 3,7mil. CZK) + " my tady nemáme jenom tým HC Rebel" mě teda uzemnili.
Končím ironickým zvoláním: HOKEJI ZDAR!
( pro Ostrov zatím jen bohužel - Hobby! hokeji zdar ).