Petice za zrušení pandemického zákona

Petice za zrušení pandemického zákona / Oznámení / Vatikánské 20€ mince a transgenní vakcinace / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2022-07-29 13:47

Právě jsem dopsal na FB "Ateismus vs. víra: Ta doba, do osmdesátých let, kdy jsem prožil své náboženské obrácení, v níž se kázalo z kazatelny, a ne od ambonu na mikrofon, už je, bohužel, pryč. V Třebíči byl farář jménem Kampf, který byl vynikající než mu soudruzi vymlátili zuby a než jej zlomili pro Pacem in terris. Měl vynikající hlas, a navzdory svému členství v této organizaci i vynikající kázání. Netušil jsem, že za čtyřicet let ovládnou naši církev individua, která věří v evoluci a velký třesk, byť v Bibli se píše o stvoření, ti, kteří sbírkami a kecy místo slova Božího podporují válku na Ukrajině a že většina kléru bude iniciativně spolupracovat s kovidovou mafií proti zdravému rozumu a proti Bohu.

Nepřihlášený uživatel

#2

2022-07-29 16:33

Bojujte za nás i s námi dál!!!!

Nepřihlášený uživatel

#3

2022-07-29 18:02

Díky za odkaz - takové jednání opravdu přesahuje moje limity pro zakoušení odporného. Je to ukázka faktu, že křesťanství ve skutečnosti funguje jinak, než jak ho většina lidí chápe. Jeho síla je POUZE v textech (myšlenkách), které přináší. Tyto texty jsou (byly a budou) zneužívány mocnými, kteří s jejich využitím vytváří např. církev - tito jsou v základu antisociální psychopati, stejně jako ostatně všichni, kdo baží po moci. Výhoda křesťanství spočívá v tom, že i samotný papež je při svém zvráceném jednání nakonec vystaven konfrontaci se skutečným SLOVEM, které křesťanství přináší. A toto SLOVO ho okamžitě usvědčuje - a každý, kdo tomuto slovu a Bohu naslouchá (pro nevěřící = je v kontaktu se svým nevědomím, pocity, úzkostmi, radostí) to SNADNO ROZPOZNÁ. Lidi držte se, toto SLOVO a naše vlastní cítění a hodnocení vycházející z našeho nevědomí (pro věřící = kontakt s Bohem) je jediné co máme. Pouze neustálou kultivací těchto zdrojů můžeme NEZBLBNOUT.

Nepřihlášený uživatel

#4

2022-07-30 09:25

Vážená paní Vladimíro "Podepisuji tuto PETICI, neboť je to ZLOČIN do NEBE volající !!!" Shlédla jsem i video :"Vatikánské...." a všimla jsem si, že papež tam má BOŽÍ OKO (nikde v Bibli se o tom nepíše) a co je horší má tam i znak ZEDNÁŘŮ - vaznavači SATANA !!! Jmenuji se Helena Hoferová, můj meil: helena.hoferova@email.cz Děkuji za zaslání petice a budu video i petici rozesílat přátelům. Dostanu-li se na F.B. (nebudu-li mít blokaci) učiním totéž. Přeji mnoho úspěchů a věřím, že vyhrajeme. S úctou Helena Hoferová
x-man

#5

2022-07-30 13:53

Vžyť církev není nic jiného než banda satanistů.

Tomáš Jedno

#6 Hoax ?

2022-07-31 06:42

V dnešnej dobe sa príliš často a skoro na všetko používa "nálepka" hoax. V tomto prípade by som ale vážne uvažoval o tom, že sa týmto videom šíria klamstvá !

Prosím pekne, ak niekto má, nech predloží odkaz na oficiálnu správu o vatikánskej minci s vyobrazením, aké sa uvádza vo videu. Hľadal som, ale nič také som nenašiel ...

Navyše, byzantský katolický patriarchát není oficiálnou cirkvou ! Boli exkomunikovaní ! Niečo málo (v "rýchlosti") o tom tu:

//cs.wikipedia.org/wiki/Byzantsk%C3%BD_katolick%C3%BD_patriarch%C3%A1t

Preto prosím autorov petície, aby zvážili tento príspevok o (podľa mňa) falošnom videu.

 


Nepřihlášený uživatel

#7

2022-08-14 18:22

Tak to je síla.

Nepřihlášený uživatel

#8

2022-09-07 20:54

Ve Vatikánu dnes úřaduje lokaj ďáblův, jak bylo předpovězeno ve Fatimě v roce 1917. A moji zpitomělí bratři a sestry v Kristu se modlí bezvýhradně na jeho úmysly a za jeho zdraví. A říkají mu svatý otec, takže máme kromě svatého otce na nebesích ještě tohohle zlosyna.

Nepřihlášený uživatel

#9 Nejen Válek...

2022-09-08 07:59

Nemělo by se  také zapomínat na předešlého ministra - Adama Vojtěcha, kterého  "uklidili!"  do Finska ! Doslova genocida !!! 


Nepřihlášený uživatel

#10

2022-09-08 10:11

Zvrhlá společnost fláterníků zbavených rozumu ve znamení satane a psychopatů vedená globálními lichváři!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#11 TO UŽ BY MĚLO BÝT KAŽDÉMU JASNÉ, ŽE TO BYL PODVOD NA LIDI !!! A NĚKDO TOMU MUSÍ TAKÉ VELET !!!Re:

2022-11-10 22:18

#1: -  

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...