Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Re:
Na jednu stranu ano, ale ..chm..dejte si dohromady letiště a Jana Husa. :) Asi stejné vtipné jako stanice metra Leninova. :)
Neni to zadne kydani hnoje, ale historicka fakta, ktera by mel znat kazdy. Zasadne jsem proti prejmenovani. Rozhodne mame v historii dost cestnych lidi, kteri by prichazeli v uvahu daleko pred V.Havlem. At to jsou jiz obeti komunistickeho rezimu, ci Karel Kryl a dalsi. Jmeno Ruzyne je znamo ve svete jiz pres 90 let, tak nevidim duvod ke zmenam (specielne na letiste V.Havla).
A nebo na dobu, kdy se stal znovu prezidentem jen o jeden hlas a díky tomu, že nechal Sládka zavřít do vazby, aby nemohl hlasovat.Sládek byl nejlepší oběť, protože otevřeně kritizoval Havla a vládu...a v neposlední řadě podporu cikánů. :)
Doporučení
pánům Jakubiskovi,Johnovi a všem ostatním vlezdoprdelkům-pánové opusťte tuto republiku,založte si nějakou alá CCCP/Sev.Korea/Kuba atd.a tam dělejte z lidí bohy,stavte jim pomníky,sochy v nadživotní velikosti a jiný zhovadilosti.A ta Dáša,kdyby měla trochu soudnosti,tak by to zatrhla.
Re: Doporučení
Dáša už nemusí nic řešit.Už má prachy.Snad nikdo nevěří, že si ho brala z lásky.Hééérečka. :)
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
je evidentní, že Vy jste Havla osobně neznal..já ano..žil jsem vedle něj od roku 1975:))
Totální blbost
Nechci letiště Václava Havla.
Re:
Havlovo smetiště. Havlova čistírna odpadních vod.......
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
Tohle může napsat jen totální zabedněnec.
Prostě mě to ponižuje-měnit dějiny a vymývat mozky o to Vám jde
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#239: - Re: Re:
Mandela možná přímo nikoho nestřílel, ale to jeho hnutí ano.
A byl sice pravidelně zavřený,ale seděl asi tak jako Havel.VIP vězeň, který měl veškerý luxus a věčně s bachařema v lihu. :)