Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
že tě moje vize
budou prudit z rozhlasu
tisku i televize.
Re:
Nesouhlasím s přejmenováním letiště Ruzyně na letište V.Havla. Havel není ten člověk po kterém by se mělo něco tak významného jmenovat. Pojmenujte po něm nějakou moderní předraženou stavbu , nejlépe nějaký TUNEL - to se bude hodit přesně do dvacetiletky ve které působil.
máme potřebu jiných výdajů jak přejmenovávání dávno již zavedených názvů myslím si,že generál Svoboda se zasloužil větší měrou o osvobození Československa nežli Havel o rozpad
jen se neposer
Re: absolutní nenávist komunismu !!
jen se neposer
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
jen se neposer vole
Se vším co bylo uvedeno souhlásím. Historie by se překrucovat neměla.Nezapomeňme na minulost.Dělejme vše co bude prospěšné v budoucím čase pro všechny a ne jen pro některé.
Re: Aha, čili "nechci, aby se jmenovalo po člověku, který byl až moc lidský"
Re: Stydím se za češství?
Nestyďte se za své "češství" - to je špatně. Konec konců, za celým humbukem kolem Havla nestojí tak úplně Češi. Ačkoliv já sám jsem Čechem jen na cca 30% (zbytek je španělsko - srbský), jsem na svou státní příslušnost hrdý už jen proto, že za WWII padlo za její svobodu na různých bojištích a pod různými vlajkami (samozřejmě kromě německé :-)) pět členů mé rodiny. Ovšem stydět se za své politiky - to je jiná. Oni ostatně až zas tak moc "naši" nejsou.
Re: cactus To je prča! Prej zrádce a zrůda!! Chachááá!!!
Re: Re: To se mi oddechlo 2359
Uz toho cirkusu bylo dosti, nevim, proc by po nem melo byt neco pojmenovano.
nohavicemi zednářů fuj
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
uleví se píše měkké i, moc se toho ve škole nezvládlo, že? Snad to doženeš nyní.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: cactus
#2399: - Re: cactus
přestaňte to pořád házet na Pražáky, oni z toho cirkusu taky žádnou radost nemají....celý binec na Válaváku, šaškárny a uzavírky kvůli opakovanému pohřbu, děti povinně nahnané "truchlit" a další mediální nechutnosti za poslední dva týdny měl dopad (a věřte tomu, že ne pozitivní) hlavně na ně...