Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Na p.Havlovi není co obdivovat, naopak, ke všemu k čemu přišel, přišel ne vlastním přičiněním. Zahaluje ho mnoho nejasností s navrácením "jeho" (on nikdy žádný majetek neměl, jen ho neoprávněně zdědil)majetku. Nutné je vše vysvětlit a je nutné měřit všem stejným metrem.
Re: To se mi oddechlo 2359
#2359: Pravda a Láska - To se mi oddechlo
Jak poetické, že ke slušnosti vyzývá kdosi, kdo cca 11 000 lidí, aníž by je znal , označí za hlupáky. Takže pane. nezkoušej a zamysli se nad sebou samotným. Kde bereš odvahu označit lidi, jež jsi neviděl za hlupáky. Pokud chceš argumentovat tím, že je soudíš podle komentářů, pak ti musím říct, že 2400 komentářů zcela jistě nenapsalo 11 000 lidí, dále pak jeden tupec ( jako ty ) jistě napíše alespoň 99 komentářů. A dále - napiš jeden jediný - obětavý čin, který havel , synovec kolaboranta a podfukáře ( viz náhrada za majteke od fašistů, pak v Německu v emigraci a potřetí si majtek přivlastní Vašík ) opilec a lempl ( co uměl ? co udělal ? spisovatel ? vždyť sám řekl, že jeho, pravému umění rozumí jen 4 % populace ) udělal.
.. a ja si naivne mysles, ze si na letiste uz brousi zuby Vasicek Klausu z Hradu ... az natahne backory.
Nesouhlasím pouze z důvodu známé nelibosti V. Havla k létání. Jakékoli zkoumání jeho přínosu (V.H.) pro tento stát mi přijde kontraproduktivní a může trvat staletí nebo spíš být nekonečné a proto bych jej nevyžadoval. G.Š.
Prázdné láhve od alkoholu všude. Za kdejakým sloupem, vázou, závěsem či na toaletách. VH neměl poškozené zdraví následkem věznění, ale chlastem a kouřením.
a někteří lidi nemaj co žrát
Re: To se mi oddechlo
#2359: Pravda a Láska - To se mi oddechlo
uveďte alespoň jeden takový velký a obětavý čin a dokažte nám, jak jsme všichni hloupí, že o něm nevíme! Jinak jste, milý/á Pravdo a Lásko, totalitní demagog, který ostatním upírá vlastní, medii nezkorumpovaný názor jak na události, tak na osobnosti. Nejvíce hrubých a neslušných komentářů jsem tu viděla naopak od zastánců V.H.... tak nevím... že bychom četli každý jiný web???
| This discussion has been closed. |
Re:
#2394: -
souhlas