Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize / Oznámení / Otevřený dopis sestrám a lékařům první linie / Komentáře

Aneta

#51 Re: Re:

2020-10-08 13:18

#49: - Re:  

Pan nesedi cely den u CT jako Vy. Shodou okolnosti jsem asi pred mesicem videla zpravu ohledne demolice budovy sedmicky svetoveho obchodneho centra.

Pád třetího mrakodrapu 11. září 2001 nezpůsobil oheň. Nová studie vědců aljašské univerzity popírá oficiální verzi

Vědci z University of Alaska odmítají závěry amerických úřadů z roku 2008, podle kterých se třetí budova Světového obchodního centra (známá jako WTC 7) zřítila údajně kvůli „nekontrolovaným požárům“. Na základě závěrů čtyřleté studie, v rámci které bylo využilto čtyř extrémně komplexních počítačových modelů, zjistili, že „oheň nezpůsobil kolaps“. O studii informovaly například servery Daily Express nebo Daily Star.
 
 
Toto se pane hlupacku v te Vasi CT nedozvite. Neztrapnujte se dale svoji zaslepenosti a neochotou se zamyslet a analyzovat informace, ktere jsou dostupne, jen chtit je videt.

Nepřihlášený uživatel

#52

2020-10-08 13:23

Naprosto souhlasím a stojím při Vás!

Nepřihlášený uživatel

#53 Je to jejich práce!

2020-10-08 13:25

Nechápu "Výzvu lékařů a sester z první linie" z 5.10.2020. Domnívám se, ze je to jejich povolání - práce, starat se o nemocné, i se všemi obtížemi a námahou, které s tím souviseji. Takto to v tomto oboru funguje po staletí. Pokud v péči o nemocné vidí něco nadstandardniho, a domnívají se díky tomu, ze jsou "lepšolidi", jedna se patrně o nepochopení a falešný pocit výjimečnosti. Tvrzení o umírajících s 10 - 20 lety života před sebou je více než zavádějící. Stejně tak  i další fakta nejsou příliš přesvědčivá. Mlčet nehodlám!


Nepřihlášený uživatel

#54

2020-10-08 13:27

Jakkoli je potreba respektovat nazory lekaru, at uz jsou z jakekoli linie, je take potreba si uvedomit ze soucasna situace ma rozmery nejen lekarske, ale i ekonomicke, spolecenske, psychologicke, kulturni, a jine. A jakkoli lekarsky rozmer muze byt dulezity, vzhledem k tomu ze udajne onemocneni COVID-19, ktere doposud nebylo konkluzivne potvrzeno, podobne jako zadna instituce nikde na svete nebyla schopna potvrdit existenci purifikovaneho izolatu udajneho viru SARS-Cov-2, je naprosto neskodne pro naprostou vetsinu lidi. Giganticky hystericka opatreni ktera delaji vlady na celem svete jsou nejenze naprosto neodpovidajici udajnemu nebezpeci, ale, a co je dulezitejsi, maji devastujici efekt na veskere vyse zminene oblasti. Lekari v prvni linii, podobne jako vy pozadujete od jinych aby se nepletli do vasi pracie, je potreba abyste se venovali praci sve a nepletli se do oboru o kterych zjevne nevite naprosto nic. Jinymi slovy, neprojektujte svou uzkou odbornost na otazky o kterych zjevne vite kulove hovno, vcetne statistiky ve svetle toho ze excess mortality statistiky indikuji ze umrtnost je ve svete na naprostem normale, ne-li pod prumerem. Je potreba jasne deklarovat ze lekarsky rozmer je pouze jedna ze soucasti soucasne situace a ze jine rozmery - vcetne toho ze drakonicka opatreni uplantovana ve jmenu dobra silne zavaneji totalitni dystopii - jsou uz v tuhle chvili dulezitejsi. Lide kteri maji o sve zdravi obavy, at uz proto ze trpi prirozenou germaphobii, nechali se vystrasit k smrti vasim hysterickym gdakanim jakozto srackami denne produkovanymi medialnimi mrdkami v MSM, nebo z jakehokoli jineho duvodu, se mohou chranit. Mohou se zavrit doma. Mohou si nasadit pet rousek a respirator ci plynovou masku k tomu. Mohou si vomotat hubu igelitem. Mohou cekat ve fronte na nesmyslny PCR test a po otestovani si jit stoupnout na konec fronty a tak to delat na vecne casy a nikdy jinak. Jejich prerogative. Lidi kteri jsou zdravi a o jsou ochotni se o sve zdravi postarat nechte na pokoji a prestante je srat s vasimi debilnimi prikazy, zakazy, a rozkazy. Nechte je zit. Nenastolujte totalitni rezim!

Nepřihlášený uživatel

#55

2020-10-08 13:29

Kéž by takováto výměna názorů odborníků byla více vidět a slyšet v mediich a přehlušila politiky. Pevné zdraví a zdravý rozum všem! Novak
Jitka

#56

2020-10-08 13:36

Velmi souhlasím s Vaší reakcí i s posouzením celé situace. Líbí se mi také velmi kultivovaná forma Vašeho sdělení. Moc si přeji, aby tento názor byl brán v úvahu a uváděn v mediích....


Nepřihlášený uživatel

#57 Re: Re:

2020-10-08 13:39

#49: - Re:  

Ovce, uz mas nasazenou rousku?

Lea

#58

2020-10-08 13:45

Děkuji, přesně takto to cítím také. Všichni lékaři mají své kritické pacienty, je tedy potřeba se o ně starat a ne se handrkovat o čísla. Navíc infekční oddělení má holt infekční pacienty a to často s fatálnější diagnózou. Věřím, že zvítězí zdravý rozum. Nevzdávejme se! Zdravím Lea H. 

 

 

 

 

 

 

 

Poslední...

#59

2020-10-08 13:55

Ach jo, téměř 60.000 trotlů co tohle podepsali (vsadím se, že mnozí byli na jaře lyžovat v Itálii/ Rakousku či v létě u moře v Chorvatsku). Nepřeji nikomu nic zlého, ale na tyto rádobychytré všeználky, kteří se musí zviditelnit, buhužel bude platit jediné. Chytit pořádnou nálož a skončit v nemocnici... Jsem zvědavá jak budete hlásat ty svoje sobecké nesmysly zdravotníkům, kteří musí pracovat "ve skafandru", až vám budou chodit kolem zadku. V této zemi je každý ministrem zeměkoule, vyřvává o svých právech, a přitom kašle na ostatní. Bohužel, většina lidí neví, co je to vzájemný respekt a slušnost. A přitom stačí tak málo...(rozhodněne žádná zbytečná petice!) No jo, moudří lidé mluví, protože mají co říct a ti hloupí, protože chtějí něco říct.

Jarka

#60

2020-10-08 13:59

Velmi pěkně formulováno. děkuji 


Nepřihlášený uživatel

#61

2020-10-08 14:04

Plne se ztotoznuji.Nyni sleduji zive na ct24 pana Prymulu a vazne nechapu ty jeho omezeni.Mel by to tem lidem,ktere omezuje plne kompenzovat,ale na ze statniho.I ja z techto zprav mam psychicku ujmu.

Nepřihlášený uživatel

#62

2020-10-08 14:08

Držím palce a fandím. 👍


Nepřihlášený uživatel

#63

2020-10-08 14:20

Souhlas, prezentace statistiky - velmi dulezita v case s předchozími lety. Nevytrhovat z kontextu.
Procentualni zastoupeni poctu umrti ciste na covid , tzn. ostatni umrti by mela byt cca stejna jako v letech minulych.
Je nutne jasne ukazat, jak je civid opravdu smrtici . Bohuzel asi nemame jina virova respiracni onemocneni ke srovnani.
Tak velka studie, ktera ted celosvetove probiha pouze na covid, nebyla na jina virova- respiracni onemocneni udelana. 
Pro vsechny je dulezite srovnani v case s jinymi podobnymi onemocnenimi a NE jedno cislo( pozitivni vyter- bez kliniky) , ktere nazveme “ nemocny covidem “
Dr. Fuchsova


Nepřihlášený uživatel

#64

2020-10-08 14:35

Dobrý den. Velmi děkuji za váš čas a energii, kterou celé situaci dáváte. Plně s vámi i se vším souhlasím. MR

Nepřihlášený uživatel

#65

2020-10-08 14:43

Přesně tak

Nepřihlášený uživatel

#66

2020-10-08 14:46

Krásná odpověď dekuji MUDr.Ján

Nepřihlášený uživatel

#67

2020-10-08 14:47

Škoda, že ve vládě máme lidi, kteří absolutně nic nevědí o statistice a už vůbec ne o nemocech, zato moc dobře vědí, jak si namastit kapsu. Od března bychom měli mít dostatek dat, abychom s klidem mohli říct, že žádná opatření nejsou potřeba. Vzpomeňte na chřipkovou epidemii v roce 1995, teď tu nic takového není. Nedosahujeme ani čísel epidemie. Nikde na světě neumřelo víc lidí, než umírá běžně. Ano, je to tak, lidé umírají, každý jednou umře. Mediální masáž je naprosto zbytečná.
3107

#68 Re:

2020-10-08 15:01

#59: Poslední... -  

Proc trotlove???? Proc budem poslouchat vladu,ze budeme chodit s nahubkama,ze je to pro nase dobro,kdyz viroligove a jini odbornici reknou,ze nejucinejsi ochranou proti tomuto co tu radi je nas imunitni system ne rouska,ze naopak jsme sami sobe virem,kdyz cely den do rousky vydechujeme vsechny toxicke latky z tela a zase si ho hezky vdechneme zpet,to je luxus,ze?? Jak je mozne,ze kdyz nas rousky tolik chrani,je nakazeno tolik lekaru a sester?? Oni jsou asi taky trotlove,ktery nedodrzuji narizeni ze?? Bohužel, většina lidí neví, co je to vzájemný respekt a slušnost. Takze podle Vas,je slusnost a respekt slepe delat,co vlada naridi?? Kdyz reknou,ze jedine co Vas zachrani je pit savo,tak to udelate,i kdyz vite,ze Vam to vic uskodi nez pomuze????

Sabina

#69

2020-10-08 15:02

Češi jsou velmi silný národ, jen stále nechápu proč se musíme dostat až úplně na dno, než se mlčící většina zvedne a zavolá Už dost.... Tato země se z velmi dobré životní úrovně dostala během pár měsíců do tak špatné ekonomické situace a téměř beznadějné situace, že nechápu jak můžou být lidé co tyto hysterické opatření podporují. Těžký průběh koronaviru mají dlouhodobě nemocní, obézní a staří lidé. Ty chraňme, ostatní ať vláda nechá žít a pracovat a plně fungovat. Kdo se postará o nemocné, když každý z nás bude oslaben na penězích, možnosti sehnat si práci a zachránit nejbližší před chudobou!!! Odmítám opatření, odmítám plošná omezení, odmítám epidemiologa Prymulu, je to demagog a narcista a populista, nepomáhá škodí každému z nás. 

Emílie
Nepřihlášený uživatel

#70 Emílie Novotná

2020-10-08 15:04

Děkuji vám za jasný postoj i vaše poklidné, ale jasné reakce odpůrcům k problému. Bojujete za nás obyčejné lidi. Covid se zneužívá k tomu, aby nám sebrali svobodu. Dnes mě dostala zmínka o tom , že údajně Prymula řekl, že kdo se nechá očkovat, bude mít výhody, např.nenosit roušku. To už nás chtějí značkovat na ty lepší a horší lidi? Tak jak se dělo ve 30. letech 20.století? Tam snad není možné dojít, to by byl konec civilizace, vůbec tomu nerozumím (Pod výhody si můžem představit ledacos). Ještě jednou děkuji a držte se. Emílie Novotná


Nepřihlášený uživatel

#71 Re:

2020-10-08 15:17

#59: Poslední... -  

Jak říkám dětem: Kdo to říká, ten to je, tomu se to rýmuje. Takže zdravím, paní Trolová ;)

A máte pravdu moudří promluvili ... v této petici, zatímco hloupí nás jen zastrašují větami typu Jsem zvědavá jak budete ... a počkejte až vám umře někdo z rodiny! Tak laskavě nepište, že nikomu nepřejete nic zlého!!!

My pouze čakáme na jasné a srozumitelné argumenty, proč je snižována naše imunita strašením, zákazem sportování, zpěvu, nošením roušek atd.


Nepřihlášený uživatel

#72

2020-10-08 15:19

Super napsáno !velmi se mi líbí váš slušný přístup.Zamer vlády,je totiž mimo jiné,nás rozeštvávat místo konstruktivní a věcně diskuze.

Nepřihlášený uživatel

#73

2020-10-08 15:24

Pozor na každou "cartu" se chystá "anticharta " Loiálnich!

Nepřihlášený uživatel

#74

2020-10-08 15:31

Děkuji, že se moudrost zůstává a umí se vaším prostřednictvím ozvat.

Nepřihlášený uživatel

#75

2020-10-08 15:34

Děkuji za tuto reakci a mám podobný názor. Díky Vám statečným a mnohým lidem známým, to získává na větší váze pro ty neznalé a zbytečně ustrašené. Přidám pro odlehčení: Tak jsem potkal Covida, je to hrozný nelida. Podplatil si televizi, díky tomu úspěch sklízí. konečně maj' lidi strach! Na mě jak když hází hrách!




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...