Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize / Oznámení / Otevřený dopis sestrám a lékařům první linie / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#26

2020-10-08 11:13

Souhladim.Opravdu je pitreba aby se sesli odbornici presentujici oba nazory a spolecne nasli konsensus a pak vydali memirandum jterhm by se mela ridit vlada a urcite by ho pak prijali lepe i lide.
Montyczech

#27

2020-10-08 11:22

Tak jako Vy, si vážím práce všech zdravotníků v první linii, jsou nejblíž k ohrožení zdraví.

Ale, nesmíme zapomenout i na další lidi, kteří jsou také v první linii, jen se o nich nemluví a málokdo je zmiňuje. A to nemají takový přístup k ochranným pomůckám, jak ti zdravotníci. Například pracovníci v obchodech, restauracích, tam, kde je důležité zásobování obyvatelstva. V neposlední řadě řidiči mezinárodní kamionové dopravy a následné distribuce dále. 

Těmto, musí vystačit "hadr na ústa" a max desinfekce na ruce.

Mě, a možná i dalším, by stačilo, kdyby nám mocipáni konečně řekli pravdu. 

Proč nevíme, jestli je testování věrohodné? Jak prokáží své statistiky? Za jakým účelem chtějí brzdit ekonomiku? Proč neustále mění různá nařízení, to tam jsou takový "odborníci, jako je podlustrovaný plukovník Prýmula"?

Důkazy, pravda a láska, zvítězí nad lží a nenávistí! 

Lidé, bděte!..... 

🙂


Nepřihlášený uživatel

#28

2020-10-08 11:26

Velmi dobře napsáno... Děkuji vám všem za občanskou statečnost, mluvíte mi že srdce... Ren.Duhova
rosa

#29 je to přesně tak.Postiženi jsou doktoři,sestry,pacienti...každý kdo pracuje a nekšeftuje se zdravím

2020-10-08 11:37

#2: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#30

2020-10-08 11:43

dekuji souhlasim

Nepřihlášený uživatel

#31 Re:

2020-10-08 11:55

#5: -  

Ano. To je skvělý nápad tyhle zprávy posílat i velitelům policie a armády od nejvyšších řídících míst sestupně a požadovat vyjádření a zejména chtít,aby nevydávali rozkazy proti nám. 


Nepřihlášený uživatel

#32

2020-10-08 12:02

Dekuji, velmi pekne napsano. Vubec mi neni dobre pri pohledu na zfanatizovany narod. Jak jednoduche je manipulovat lidmi a jak jsou lidi ochotni nechat se manipulovat. Cozpak uz je zdravy selsky rozum zavirovan? Lidi proboha bdete!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#33

2020-10-08 12:03

Děkuji za vaši praci a prosím nevzdavejte to🙏🏻. 
Blažejovská P.


Nepřihlášený uživatel

#34

2020-10-08 12:04

Děkuji vám za odvahu, kterou projevujete a znovu, ještě psanou formou, bych vám rád vyjádřil moji podporu. To, čeho jsme nyní svědky, ve mě vyvolává obavy, že mnohem větším problémem, než samotný SARS-CoV-2, je nekalý úmysl, který se snaží zneužít současné situace. A jehož součástí je, obávám se, i aktivní podíl na zhoršování situace ve společnosti. Jen namátkou - veřejnost je neustále strašena množstvím hospitalizovaných COVID-19 pacientů. Přičemž ale samotný sortiment zdravotnictví přiznává, že zhruba 50% těchto hospitalizovaných vůbec umístění v nemcničním zařízení nevyžaduje (neboť jsou bezpříznakoví nebo s mírným průběhem. Nemocniční lůžka tak suplují izolaci, kterou pro podobné občany nebyla vláda ani po 7 měsících schopna zajistit někde mimo zdravotnická zařízení). Jak pak může být takové zkreslené číslo používáno k výpočtu nějakých dalších statistických údajů a, potažmo, k zavádění celoplošných opatření? Je to naprosto neseriózní, cynická hra s čísly. Uvedu ještě druhý příklad, naprosto čerstvý: velmi mě znepokojuje, že si ministr zdravotnictví dovolí veřejně prohlašovat, že občané, kteří se podrobí vakcinaci, budou z této skutečnosti profitovat, mimo jiné tím, že nebudou muset nosit rušky. Ale že se jich budou týkat i další bonusy. Člověk si pak jen může domýšlet, co si pod takovými vyjádřeními, která spíše, než apel na veřejnost aby dbala na prevenci a své zdraví, znějí jako agresivní reklamní kampaň farmaceutické společnosti, které dělá pan ministr obchodního zástupce, má vlsatně představit. Budou neočkovaní občané vykázáni z restaurací, prostředků hromadné dopravy a veřejného života? Nebudou se moci účastnit voleb? Nebo dokonce kandidovat? Takový způsob komunikace je dle mého názoru vysoce alarmující. Proto ještě jednou díky za vaši iniciativu, která spolu s Great Barrington Declaration, apeluje na zdravý rozum a vyzývá ke spolupráci mezi širokou odbornou veřejností. Díky! S pozdravem Štryncl

Nepřihlášený uživatel

#35

2020-10-08 12:10

Nezůstanete zapomenuti ! Jen doufám, že budete po zásluze potrestáni ! Narcistická hovada !

Nepřihlášený uživatel

#36

2020-10-08 12:11

👏👏👏
Tony

#37 Re:

2020-10-08 12:13

#35: -  

Panebože... Dejte si prášek co Vám přepsal Váš doktor  nebo si to ještě jednou přečtěte 😉

Šárka

#38

2020-10-08 12:14

Páni doktoři podepsaní pod peticí , tisíceré díky Vám za všechno, co pro nás méně vlivné děláte. Ve Vašem postavení je to od Vás veliká oběť, nasazujete za nás krk. Snažně prosíme , nevzdávejte se , jinak nás i stát současná vláda zničí. Co všechno můžeme udělat, abychom Vám byli nápomocni ?  Díky a držte se ! 


Nepřihlášený uživatel

#39

2020-10-08 12:16

Opet vecna, konstruktivni, vynikajici reakce! Jsem s vami! Drzim nam vsem palce! Daniela Tumova

Nepřihlášený uživatel

#40

2020-10-08 12:40

Moje řeč.

Nepřihlášený uživatel

#41 souhlasím

2020-10-08 12:43

Děkuji, že jste a že to nevzdáváte! D.M.


Nepřihlášený uživatel

#42

2020-10-08 12:45

Jednicka s hvezdickou👍

Nepřihlášený uživatel

#43

2020-10-08 12:47

Velmi oceňuji, že za svými názory stojíte a plně s nimi souhlasím. Jen v dnešní době mám více a více pocit rozpoutaného "masového šílenství". Věřím tomu, že budoucnoust jednou dá za pravdu současné mlčící většině a mluvící "proti proudu" menšině. Jen je mi líto zmařeného života současné populace... A toho, že i moje generace musí zažívat praktiky válečného a totalitního období. Držím palce!

Nepřihlášený uživatel

#44

2020-10-08 12:51

Dobrý den, jsem rád, že jste reagovali na přímé nebo nepřímé laciné útoky na vaše osoby v médiích. A vaše reakce není laciná, je vyvážená, objektivní a rozumná. Máte moji plnou podporu a doufám, že se přidají další rozumní lidé a nenechají dojít celou tuhle zvláštnost s jednou nemocí do absurdna. Jsou i jiné nemoci, a z mého pohledu daleko horší. Nemoci k životu bohužel patří. Nenechme si organizovat život, jsme svobodní lidé! Igor Vaněk, Plzeň

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2020-10-08 12:53


Giňa

#46 reakce

2020-10-08 12:54

#35: -  

Rouškofilové jsou psychopati ? Moc dobrou reklamu jim osobo neděláte !!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#47 Prymula se dopouští více omylů současně

2020-10-08 13:04

S vašimi požadaky rád souhlasím. Není to ale správně, protože chybí odůvodnění. Bez odůvodnění Prymula nepochopí, proč to chcete, a právem vám odvětil, že vám chybí základní epidemiologické znalosti.

..............................................................

Prymula dělá několik lumpáren najednou

1) Reprodukční číslo vypočítává z falešných hodnot, které vlastním přičiněním navyšuje, aby prodal víc testů a roušek. Víc testuje, víc jich přistihnou. Ještě to pokračuje dál. Oni najdou všechny kontakty toho otestovaného nešťastníka a všechny otestují. Ty přistižené zase donutí bonznout své známé. Tak se počet přistižených zvětšuje geometrickou řadou. Nemnoží se vir, ale chudáčci, co procházejí kolečkem trasování. Viru je pořád stejně, protože skrytě nakažení, potajmu infikovaní nemoc dále šíří rychlostí nezávislou na počtu testů. Ta rychlost se dá zjistit z přehledu hospitalizovaných.

2) Stále se ohání možným zahlcením nemocnic, které nemůže nastat. Je to zjevné z grafu přibývání hospitalizovaných a počtu nemocnic i z hlášení lékařů, kteří rozumí matematice lépe než Prymula.

3) Jeho restrikce nemají na nic vliv. Virus se po nich ani nezastaví, ani nezmizí, jen odsune na později. To přeloženo do češtiny znamená, že ta mizerie jak finanční, tak omezování ústavních svobod bude trvat mnohonásobně déle.

4) Protizákonně vyhlásil nouzový stav, když nejsou splněny podmínky pro pandemii a epidemii. Muselo by být 1,5% až 3% nemocných a je jen 0,39% pozitivních bez nemoci.

5) Zavádí restrikce v místech, kde je větší pravděpodobnost přenosu, ale to je špatně. Má to dělat tam, kde to způsobuje nejmenší škody. Stejně jako daně se nevybírají tam, kde je nejvíc neplatičů, ale tam kde výběr daní je spojen s nejmenšími náklady.

................................................................

Ministr vůbec nechrání ohrožené osoby. To by mohl dělat např. segregací v obchodech, restauracích a MHD bez toho, že by lidi zbavoval ústavních práv. Prymula na to mentálně nestačí, chybí znalosti matematiky i ekonomie. Přidejte prosím do petice, aby byl sesazen a nahrazen osobou s matematickým a ekonomickým vzděláním bez střetu zájmů!. 

 


Nepřihlášený uživatel

#48

2020-10-08 13:09

Z nemoci se nesmí stát manipulace s lidmi, někam je hnát za svými cíli, zdrojem manipulací k plánovanému zisku, ničením ekonomiky atd. Samo WHO by nemělo být financováno soukromými osobami, navíc výrobci vakcín, protože se jedná o ohromný střet zájmů, které mohou zacházet až do zločinu. Zhlédl jsem množství videí, kdy lidé s profese, lékařskými tituly se k věci odborně vyjadřují, dokonce až tak daleko, že si nějaká nadace dala požadavek na výzkum dvou virů. První velice nakažlivý a málo škodlivý a až budou lidé protestovat, pustit ten druhý, který už bude kousat pořádně. Je to jen konspirační teorie a nebo zločinné spolčení proti lidstvu. Osobně se kloním k tomu druhému. Konspirační teorie se nesekají v Georgii do kamene. Co více může dopomoci k té vysněné zlaté miliardě, než zneužitá lékařská věda.

Nepřihlášený uživatel

#49 Re:

2020-10-08 13:09

#25: KONSPIRACE? -  

Jak se Vám to stalo? 

Weendy

#50 Rpk

2020-10-08 13:15

Nedejte  nás ani sebe  ,držte se všichni ,  je nás  za Vámi dost ,armádu na nás neposlou, že neposlouchame nesmyslných příkazů shůry, 👍




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...