Uzavření škol do konce školního roku
Konec.
Re: Re: Reakce z druhé strany
#70: - Re: Reakce z druhé strany
Peníze budou, my nebudeme.. Kdo by to byl řekl, že jsme tomu tak blízko.. Stále je spousta těch, co mají zdraví u zadele. Ať si rozhodují o svém zdraví jak chtějí. Ale ať neohrožují zbytek národa, kteří ještě mají zdraví rozum.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Re: Re:
...a to jste měli náskok! Je ale nanejvýš jasné, že tuto petici podepisovaly také (hlavně) děti, kterým se nechce do školy a doma se nudí. Z podpisu nikdo nepozná, kdo jste ve skutečnosti. A i když podpisy za otevření škol přibývají každou vteřinou, děti je jistě podepisovat nebudou...
Re: Re:
A většina podpisů jsou znuděné děti, kterým se nechce do školy.
This comment has been removed by the author of the petition.
A čtete to celé. Nebuďte jako ti politici, kteří řeknou jen to, co se jim hodí. Píše se i o jiných peticích. Včetně té o otevření škol.
Re:
Nechce do školy? Vám by se chtělo za takového stavu? Podotýkám jsem rodič dvou dětí a taky pedagog. Ta statistika by byla možná napůl, ne-li víc pro rodiče, pedagogy a odborníky. Možná byste se divil. Podpis dětí je pro Vás nepodstatný? Kdo jiný by se měl k tomu vyjádřit, když né oni. Myslíte, že všichni jsou nepoctiví a flákají se, možná by Vás překvapilo to množství studentů, kteří ze situace mají těžkou hlavu a chtějí mít výborný prospěch, bohužel, tento stav jim to velmi znepříjemňuje a znemožňuje. Pochopitelně citlivější jedinci nejsou schopni se na učení vůbec soustředit!
Re:
Klidně tam napíšu, v zájmu mém a mých dětí z prvního stupně. Pošlete mi, prosím, odkaz, kam mám adresovat.
Snaha vyhovět všem nikdy nic dobrého nepřinesla. Zbytečně moc to zkomplikovali. Do školy by neměl jít nikdo, ani dobrovolně. Jen zajistit přijímačky v několika třídách odděleně a šmytec. Na konci normální známky, kdo se bude piplat s nějakým slovním hodnocením, jsou to stejně jen kecy o ničem. Dát jim stejné jako v pololetí a hotovo. Ježíšikriste se s tím nadělá. Připravit vše na září a dohnat učivo během příštího roku. Co je na tom složitého. To, že děti letos nebudou umět přesně určit, zda jde o horninu či nerost, opravdu tak důležité v celkovém měřítku není.
Každopádně 2.pololetí hodnotit a známkou
Nehodnotit? Tak to je dobrá hovadina. Moje děti se poctivě doma připravují a nemají být hodnoceny? Dětem zvyklým na známky je slovní hodnocení naprd. Normálně známkovat. Předložit sešity a co v nich podle instrukcí udělaly, klasifikovat (s rozumem).
Přesně tak máte pravdu,jsou to ignoranti kteří vymění zdraví za peníze a klikněte nechá jít své a další děti do školy
#74: - Re:
ZAtím ano, ale roste to pomalu, kdežto petice za otevření škol do konce prázdnin má už 11k