Uzavření škol do konce školního roku
Skoro 70000 podpisů
B
Jsem studentem a jsem proti této petyci. Chápu důvody ale pokud by stalo dle této petyce je velice možné že by se zvíšil počet sebevražd a porušování kryzového zákona.
B
Jsem studentem a jsem proti této petyci. Chápu důvody ale pokud by stalo dle této petyce je velice možné že by se zvíšil počet sebevražd a porušování kryzového zákona.
Petice
Ten kdo tvrdí že většina žáků je ráda že není škola se dle mého názoru strašně mílí.
Re: Petice
Když budu odpovídat jako student, tak řeknu že je to pravda (alespoň za mě)... Nejsem schopný se sám učit doma a bez přímé motivace, či podpory učitelů mi moc látka do hlavy nejde. Štve mě, že se ani nemůžu hned zeptat, když mi něco není jasné a musím to intenzivně hledat na googlu nebo čekat půl dne na odpověď.
Re:
Roušky budou ve školách stejně na prd, protože si je žáci budou sundavat minimálně na svačinu a oběd...
Re: Re: Petice
Zavolat učitelovi? Alespoň dcera tuto možnost má, může kdykoliv zavolat
Trochu problém vidím v tom že online petice nemá takovou váhu, protože, jak říká jeden z autorů petice, k předání, aby se tím vláda zabývala, jsou potřeba notářsky ověřené podpisy, což nevím jak a jestli vůbec časově by se dalo zvládnout.
Chcete mi říct, že na Slovensku kde mají počet nakažených výrazně nižší už vyhlásili uzavření škol do konce skolniho roku a u nás v Česku kde máme skoro 6000 pripadu a 123 mrtvých na tohle kašleme a radši všechny ohrozime a pošleme je do škol?:DD no to si ze mě děláte srandu. A ještě nám uděláte to, že más maturanty a závěrečný ročníky necháte teda zkoušky dělat "ulehčeně" a dáte pryč písemnou cast která by všem sla mnohem lépe než ústní? Opravdu? Nevím jak to mají ostatní ale třeba já mám s ústním zkoušením obrovský problém. I když to umím perfektně tak nevím kde začít, v hlavě se mi mlátí všechno dohromady a jsem v obrovským stresu protože mám strach, že neřeknu všechno. Když to u písemne prace se aspoň můžu k te otázce vrátit když si vzpomenu na ještě víc informací. To vám teda pěkně děkujeme vládo.. kdyby radši dali pryc tu ústní a nechali tam tu písemnou, to by teprve bylo "ulehčení" tohle mi tak moc nepřipadá..
Kurva, neřešte pičoviny, a radši podpořte odvolání ruského švába z pražského hradu !!!!!!!!!!
Kurva, to je zas petice k hovnu.
Tuhle petici vymysleli nějaké debilní děti co nechcou do školy že jo?
Sory jako ale řešíte prostě totální pičoviny a sory že to říkám ale, zasloužíte spíš pár přes držku !!!
Radši řešte, aby už konečně odvolali toho zkurveného knedlovepře Zemana zvaného Ovar z pražského hradu !!!!!
Ovar je totiž agent Moskvy a Pekingu a tím trvale zrazuje naší republiku a její prozápadní směřování zakotvené v našem členství v NATO a EU !!!! Ovar je proruský zkurvenec !!!!!!!
Proto ho musíme odvolat, aby už tam nebyl pičus jeden !!!!!!!!
Rusko je zasraná fašistická země vedená zkurveným Putlerem a okupuje Ukrajinu !!!!!!!
Ať žije Ukrajina !!!!!!!! Ať žije NATO !!!!! Ať žije USA náš přední spojenec !!!!!!!!!!!!!
A vy všichni agenti Rusáků si polipte prdel. stejně vás všechny pověsíme vy dementní šulini !!!!!!!