Petice.com

Uzavření škol do konce školního roku

petice a média

Nepřihlášený uživatel#51 Apr 08, 2020, 20:20
šíříte paniku, jsem pro okamžité obnovení školní docházky, podpořím opačnou petici, Zdravý rozum by měl zvítězit
Nepřihlášený uživatel#52 Apr 08, 2020, 20:31

Re:

#51: -  

Vy očividně žádný zdravý rozum nemáte

Nepřihlášený uživatel#53 Apr 08, 2020, 20:45

Re:

#44: -  

Já chápu, že rodiče mají různé komplikací s dětmi. Ale obávám se, aby to dedopadlo jak v Číně(2 vlna). I když dítě onemocní, anebo prijde 2 vlna, tak budeš muset ještě delší dobu sedět v karanteně.

A možná k září už buda ta protilátka, uvidíme;)

Ale když to nezmizí na podzim, možná už roušky budou k ničemu. Ale teď to nikdo nevydrží v tom v +30.

Vím, že nemá to dobrý vliv na ekonomiku a td, ale museme si rozhodnou, co pro nás je důležitější. 

Nepřihlášený uživatel#54 Apr 08, 2020, 21:00
Dnes se o tom zmínilo CT24 na twiteru zmínilo 30 800 podpisů
Nepřihlášený uživatel#55 Apr 08, 2020, 22:48

Za to riziko těch pár zbývajících týdnů nestojí

pracuji externě ve školství jako nepedagogický pracovník a vím, jak složité by bylo dodržet veškerá hygienická pravidla mezi dětmi. Sama jsem astmatik, tedy jedna z rizikových skupin. Syna mám na střední škole, bude muset být po návratu normální výuky opět na internátu, kde bydlí studenti z různých částí kraje a kde dodržet veškerá pravidla bude téměř nemožné. Syn se sám obává, aby mě pak třeba nenakazil nebo své prarodiče, kteří také oba trpí různými chorobami a jsou v seniorském věku.
Zároveň bude toto VELMI rizikové pro všechny učitele kteří se blíží seniorskému věku a pokud jich velké množství onemocní, nedej bože zemře, nebo bude muset s učením skončit pro vážné následky, nebude mít kdo učit ani v příštím školním roce. Učitelů ve starším věku je u nás většina.

David#56 Apr 09, 2020, 00:02

Už je nás 50 tisíc! To je skvělé! Ale nepolevujte, je třeba toto dál sdílet a šířit dál.

Nepřihlášený uživatel#57 Apr 09, 2020, 03:50

Re: Re: Re:

#33: - Re: Re:  

A když půjde do školy, umře na koronavirus - buď sám, nebo někdo z rodiny. Uvažujte, ten měsíc je na nic, než se zase rozjedou a zvyknou si na režim, budou prázdniny.

Nepřihlášený uživatel#58 Apr 09, 2020, 03:52

Re:

#56: David -  

SUPER!!! Je vidět, že většina rodičů je zodpovědných a myslících, že ten měsíc nás už opravdu nevytrhne. Než se všichni rozkoukáme a zvykneme na nový režim, budou prázdniny. Teď už si všichni pomalu našli systém on-line výuky a myslím, že efektivnější bude v tom pokračovat až do prázdnin.

Prosím, sdílejte dále. Děkuji.

Nepřihlášený uživatel#59 Apr 09, 2020, 03:56

Re:

#51: -  

Nechte dobrovolně nakazit sebe i celou vaší rodinu a sdílejte on-line videa, jak se vám daří. Jestli bez následků přežijete a vyléčíte se Vy i vaši rodiče a pod., pak povedeme na toto téma diskusi.

Nepřihlášený uživatel#60 Apr 09, 2020, 07:35

Re: Maturity závěrečné zkoušky

#18: Ghos - Maturity závěrečné zkoušky 

No vzhledem k tomu že tento rok mám dělat závěrečky a od března jsem nebyl ve škole tak se nemůžu pořádně naučit vše potřebné ke zkouškám a hlavně z praxe nemám šanci dělat výrobky jako kdybych se na to mohl připravovat někde v dílně a pořád to pilovat abych uspěl ale jak už jsem psal od března sedím doma nic nedělám a na praktickou část zkoušky nejsem schopen se připravit a jestliže půjdem do škol tak bude strašná neúspěšnost jak u maturit tak u závěreček.

Nepřihlášený uživatel#61 Apr 09, 2020, 07:41

Re: Re: Prosím, vzpamatujte se!

#38: - Re: Prosím, vzpamatujte se! 

On hold někdo neumí přemýšlet teda pokud má vůbec čím přemýšlet

Nepřihlášený uživatel#62 Apr 09, 2020, 07:43
Dobrý den dosáhli jsme 50000 podpisů, co se bude dít dál?Děkuji za odpověď
Pavlova #63 Apr 09, 2020, 08:04

Re: Re: ne škola

#7: - Re:  

Přesně tak, souhlasím o své děti se bojím ale i  oprarodiče bydlí s námi v jedné domácnosti nepůjdu tomu na proti a když se děti učí online a menší píši úkoly tak proč by škola otvirala v září postačující 

Nepřihlášený uživatel#64 Apr 09, 2020, 08:05

Re: Zkuste zvážit všechny faktory

#47: Prokop Král - Zkuste zvážit všechny faktory  

Když závažím všechny faktory tak maturitu dostanou tudíž jim to život nezkazí ale pokud se školy otevřou někdo se nakazí a pak to přenese domů na rodiče kteří mohou mít nějaká vážná onemocnění tak těm to život zkazí v mnohem větší míře než těm co tu maturitu dostanou "zdarma".

Nepřihlášený uživatel#65 Apr 09, 2020, 08:35

Zdravím, upřímně netuším, na kterou stranu se postavit. Chápu, že se někteří rodiče bojí o své děti i o to, že by se jejich prostřednictvím mohlo nakazit více členů rodiny, obzvláště tedy starší generace. Taky chápu možné komplikace s nošením roušek či dodržováním odstupů. Na druhou stranu, jako studentka maturitního ročníku, si nemyslím, že bychom se měli od viru tolik distancovat. A i když se mi nelíbí, že chtějí promořit obyvatelstvo prostřednictvím školáků, je pravda, že ten vir prostě jen tak nezmizí a je možné, že tu bude ještě dlouho. Zase naopak se bojím znovu-rozjetí výuky těsně před koncem pololetí, nemuselo by to dopadnout úplně nejlépe. No, v tomhle ohledu jsem velmi nerozhodná, a proto předpokládám, že tomuhle nejvíce rozumí sám ministr školství.

Nepřihlášený uživatel#66 Apr 09, 2020, 12:54

Re:

#2: -  Přemýšlej, než něco napíšeš!!

To je člově, co nemá děti, nebo své děti nezvláda a těší se až je nebude mít neustále na očích.
To je známka toho že vám nezáleží na zdraví občanů ČR.

Šebe#67 Apr 10, 2020, 06:51

Pokud půjdou do školy v září, tak klidně, ale ať si všichni zopakuji ročník!! Protože nebudou mít  ročník splněný a hlavně ani uzavřený!!A myslíte si, že všichni rodičové poctivě plní všechny úkoly?? Podotýkám všechny!? A další věc, kdo zaručí, že v září nedojde druhá vlna epidemie??? Děti bych do školy poslala, aspoň v tom červnu a klidně i první týden nebo dva týdny v červenci, ať si učivo pěkně doplní a zopakují ještě s pedagogem!!!

Nepřihlášený uživatel#68 Apr 11, 2020, 14:59

Doufám, že by se to netýkalo univerzit a vyšších odborných škol 

LFCFAN92#69 Apr 14, 2020, 11:21

Neřešte pičoviny o škole, ale radši řešte odvolání kremelského agenta Miloše Zemana !!!!!!!!!!!!!!!

No ty pičo, toto je petice k úplnému hovnu !!!!!!!!!!!! 

Tuhle petici vymysleli nějaké debilní děti co nechcou do školy že jo?

Sory jako ale řešíte prostě totální pičoviny a sory že to říkám ale, zasloužíte spíš pár přes držku !!!

Radši řešte, aby už konečně odvolali toho zkurveného knedlovepře Zemana zvaného Ovar z pražského hradu !!!!!

Ovar je totiž agent Moskvy a Pekingu a tím trvale zrazuje naší republiku a její prozápadní směřování zakotvené v našem členství v NATO a EU !!!! Ovar je proruský zkurvenec !!!!!!!

Proto ho musíme odvolat, aby už tam nebyl pičus jeden !!!!!!!!

Rusko je zasraná fašistická země vedená zkurveným Putlerem a okupuje Ukrajinu !!!!!!!

Ať žije Ukrajina !!!!!!!! Ať žije NATO !!!!! Ať žije USA náš přední spojenec !!!!!!!!!!!!!

A vy všichni agenti Rusáků si polipte prdel. stejně vás všechny pověsíme vy dementní šulini !!!!!!!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.