Nejsme jako oni !

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Nejsme jako oni !


Nepřihlášený uživatel

#26 Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-11-07 15:27

#1: - Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Takovou funkci nemuze vykonavat minister, kterého občane nechtějí, je pro nás ostudou! Horšího už těžko najdeme. Každý jiný bude mít morálku, která ministru Hermanovi chybí.


Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Re: Re: Obchodní ztráty??

2016-11-08 08:02

#25: Vít Nádvorník - Re: Re: Obchodní ztráty?? 

 Přesně tak. Svoboda je to, oč tu běží. Ale všechno špatné je pro něco dobré. Čína ukázala svou pravou tvář a vzbudilo to nemalý občanský odpor. Horší to je s Ruskem a jejich plíživou dezinformační kampaní.

Styďte se, Nádvorníku

#28 Re: Re: Re: Obchodní ztráty??

2016-11-08 11:09

#25: Vít Nádvorník - Re: Re: Obchodní ztráty?? 

 

Madeta, dalajláma a průduchy ducha, Valentin Dobrotivý, 8. 11. 2016 11:45:25
Farmáři, poděkujte idiotům řádícím v české politice: pražské kavárně, lidovcům, starostům, topce, odéesáků, socanům ... Za co? Madeta končí s mnoha menšími dodavateli!!! http://www.novarepublika.cz/2016/11/madeta-dalajlama-pruduchy-ducha.html

Nepřihlášený uživatel

#29 Nejste jako kdo? Jste něco lepšího, zajisté, zvláště Rudá fena

2016-11-08 11:18

Zatímco západní trh je nasycený, prazan@, 8. 11. 2016 11:59:33

 

ruský nebo čínský pojme obrovský objem zboží a produkce. Jen BLB to nepochopí. A pak bude i lhát, aby bagatelizoval způsobené škody. A mimochodem, tu (například) elektrárnu, kterou Číně nedodáme kvůli dalajlámovi, dodají vzápětí milerádi z USA. Řadový Tibeťan přitom nepozná nic, Číňan také ne - to jen Češi byli opět jednou za pitomce (jako kdysi za Havla, když dobrovolně vyklízeli strategické trhy).
zero

#30 Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-11-10 08:48

#1: - Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Hérmana okamžitě odvolat, propagátory tibetských vlajek dát do vězení. Jsou už všichni mimo mísu. A dědkovi Bradymu odejmout klíče od Prahy.

zahranici

#31 Re:

2016-11-13 14:18

#12: Jiřina -  

 Vazena pani, ZASLETE PROTEST NA VASI VLADU A NA KRIMINALNI POLITICKOU BANDU DO BRUSELU, ZE UDRZUJI "VELMI PRATELSKE VZTAHY" K BESTIALNIM SYSTEMUM, KTERE DENE A VEREJNE "KAMENUJI, UKRIZOVAVAJI, BICUJI A STINAJI HLAVY" NEVINNYM LIDEM, VE JMENU ALLAHA A ISLAMU!!!! (SAUDOVE, KUWEIT, KATAR ATD.). PROTI TEMTO SYSTEMUM JE CINA VELMI CIVILIZOVANA A MIRUMILOVNA ZEME!! CHYBI VZDELANI A INFORMACE? Pozdravy z Nemecka, TUPS Bürgerinitiative, Prof. Fischer, Prof. Ricar

zahranici

#32 Re:

2016-11-13 16:02

#12: Jiřina -  

Bohuzel iniciator teto petice "MAZE" kompetentni a fundovane komentare, od primitivnich, nevzdelanych, hloupych individui se neda nic jineho ocekavat - na diskuzi jednoduse chybi veskere predpoklady, t.j., vzdelani, informace a zdravy rozum- neni-liz pravda pane NEZNAMY? Pozdravy z nemecka, TUPS Bürgerinitiative, Prof. Ricar, Prof. Fischer

Vladimír Sůra
Autor této petice

#33 Re: Re:

2016-11-14 08:41

#32: zahranici - Re:  

 Žádné příspěvky dosud smazány nebyly až na jeden. Byl to příspěvek s odkazem na jinou petici, což považuji za nefér. Využíval tento placený prostor ke své neplacené reklamě. Proč nejsou mazány ani agresivní a hloupé příspěvky je zřejmé z jejich textu. Je to totiž krásně viditelný protiklad s těmi, kdo se zde vyjadřují kultivovaně.

Vít Nádvorník

#34 Re: Re: Re: Re: Obchodní ztráty??

2016-11-16 15:04

#28: Styďte se, Nádvorníku - Re: Re: Re: Obchodní ztráty?? 

 Omlouvám se Vám pane, že odepisuji až nyní. Vzal jsem si totiž Vaše slova k srdci a při snaze pomoci našemu mléčnému průmyslu, jsem to trochu přehnal s konzumací jogurtů :+)

To jen tak pro odlehčení a teď už vážně. Za co se mám stydět, prosím? Za to, že mám svůj názor a na rozdíl od Vás se nestydím pod něj podepsat?

Vážený pane, já uznávám Vaše argumenty, mají svou nezpochybnitelnou logiku a přiznám se, že jsem nad Vašimi slovy hodně přemýšlel.

Ale i tak jsem znovu dospěl k názoru, že naše dlouhodobá svoboda je cennější, než krátkodobý ekonomický efekt, který by se ustupováním Čínskému obrovi zcela jistě dostavil.

Jedna taková úvaha, dnes je Čína druhá největší ekonomika světa, proto je podle Vás důležité se jí klanět, ale pozor!!! Čína prý ztrácí ten svůj ekonomický drive. Teď se nám nadechuje Indie, čím podle Vás bychom měli "zabodovat" u ní? Co jí věnujeme, aby si nás všimla? Opravdu je potřeba se stále jen před někým plazit jen kvůli tomu, aby si od nás ten dotyčný něco milostivě koupil? 

Víte, můj děda mi kdysi řekl, že se stydí za to, že jeho generace se alespoň nepokusila bránit fašistickému Německu. Můj otec velice špatně nesl, že jeho generace se stala rohožkou pro komunistické mocipány ze Sovětského Svazu. Tyto dvě generace byli ponižovány jinými národy. Jedinou jejich omluvou bylo, že proti nim stála mnohem větší vojenská síla a tak se poddali.

My se teď tady ale poddáváme jiné velmoci jen proto, aby si oni od nás koupili JOGURT!!! Za to se budu před svým synem stydět já.

Co to zkusit trochu jinak? Dnes jsem se podíval do své ledničky. Zjistil jsem, že tam mám dost výrobků, které nebyly vyrobeny u nás. CHYBA!!! Dávám si tímto závazek, že to napravím a že od dnešního dne má v mé ledničce přednost ČESKÉ zboží a nejen v ledničce... a to i za tu cenu, že zaplatím o něco více. A to je přesně ta cena, kterou rád zaplatím za svou svobodu (za naší svobodu). Vím, sám ty ztráty našemu hospodářství nenahradím, proto Vás vyzívám, pane, mrkněte do své lednice také a pomozte nám být méně závislými na Číně a ostatních.

Poslední drobná poznámka. Čína k nám dodává 10x více zboží, než od nás kupuje. Proč my nemáme nějaké požadavky, které by podmiňovaly dovoz těchto výrobků? Odpovím si sám. Protože jsme normální, demokratická, svobodná a svobodomyslná země, zatím...

 S úctou,

V. Nádvorník

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#36

2016-11-20 00:47

      

OF

#37 Re:

2016-11-22 20:55

#36: -  

 Kterej SOUDRUH to tam dal?????????


Nepřihlášený uživatel

#38 Re: Re:

2016-11-22 23:04

#37: OF - Re:  

 Soudruh Havel.

OF

#39 Re: Re: Re:

2016-11-23 20:41

#38: - Re: Re:  

 Bože, v týhle republice je tolik lidí mimo... Viď? 

Jahoda

#40 Re: Nejste jako kdo? Jste něco lepšího, zajisté, zvláště Rudá fena

2016-11-24 16:42

#29: - Nejste jako kdo? Jste něco lepšího, zajisté, zvláště Rudá fena 

 jenže Trump v zájmu zachování pracovních míst omezí globalizaci světové výroby a již nyní odvolává pro Ameriku nevýhodné obchodní  smlouvy s Asií tak,aby byla pracovní místa hlavně v USA.

Jinak řečeno...hyn sa hukáže za co ta Čína doopravdy stojí.....když ji západ nebude dodávat uměle práci a penízky?

Tak mají asijati na to,tvořit materiální demokratické hodnoty a být motorem ekonomiky ,jako Německo a Amerika...anebo ne ?

A mě můj selský rozum říká,že na Němce v tomto ohledu nemají a pokud USA bude vyrábět opet výrobky MADE IN USA,nikdy mít nebudou.

Ale na Německo nemá ani ta USA...tam je národní hrdost a Befel a ten převálcuje v brzku i Brexit.)))))))))))))))))))

Jahoda

#41 Re: Re: Re: Re:

2016-11-24 16:55

#39: OF - Re: Re: Re:  

 ten žebrák je vysmátej a má zcela jistě více na žebracence jak já,dělník,který maká na tři směny v továrně! A nyní báseň:

Již v brzku nastává času,kdy rudá husa dočká se dozrálého klasu 

 

už...a vezme do ruky ostrý nůž.

Prý ji vzrušuje a láká,když ji krev boržousta hubu zcáká,

když to prase kudlou ničí a to při tom strachem kvičí

po paprčách zvesele..

po krku,hřbetu,hnátách a čele..

když boržousta řezem kuchá,po stehně,jako jehně,hubě ,bachoře

...zavře tlamu potvoře !

To jsou muka !

Kuchá,řeže šmidlá,když do vody spadne zloděj,nejdřív vyplavou špinavé prachy a pak Špidla.

 

svúůj splín  řácky zahání.

 

Jahoda

#42 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-24 23:21

#41: Jahoda - Re: Re: Re: Re:  

 já bych toho žebráka kopl do prdele,až by udělal kotrmelec  !

 

ShabbaTot

#43 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-26 17:12

#42: Jahoda - Re: Re: Re: Re: Re:  

 no.....a další duše se odpovída Stvořitelově dílu a to je duše Kastra, masového vraha spolu se svým kamaraden  Čegevara,co střílel děti.

A přesně takto to i je a Stvořitelova díla a jeho práva se jednou bude dovolávat každý komunista,inkvizitor a nacionální socialista-není v tomto žádný rozdíl...

Na nenávist a lidskou zlobu a špínu se nok odvolává a když mu teče do bot a svědomí řve,soucitu se dovolává ...,  ?

kajte se rudí dobytci a čiňte pokání,hovada a bijte se v prs !
!

 

Sic plameny pakelné,luciper,ohňoví čerti rohatí,síra,smrad a věčné  zatracenÍ,kde nářek nekončí,červ nezmírá a utrpení na věky vekův...rudá hovada,tam budete u svého Pána,beelzebula,satanáše,triklogoda a Marxe, Lenina a jiných rudých mááč!

No...moc času vám nezbívá,staří dědci,plesniví,nad hlínou vykročení!

Stojí vám to vše za to ?!

Uvažujte .

 

OF

#44 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-28 07:42

#43: ShabbaTot - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Člověče, Tys frajer opravdový, lépe bych to nenapsal..........

Jahoda

#45 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-28 09:24

#44: OF - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 no,když si na petici pro odvolání Hermana můžou hanit oběti války a přeživší holokaustu,potom si já taky můžu napsat co cítím a co si myslím.

Jak ten utrejch skládá na pana Bradyho opzlé primitivní říkánky...tak to už je vážně vrchol všeho!

A pan Brady ví od kud vítr vane,však to řekl i v parlamentu,komunisté at si trhnou nohou ...a toto řekl...ňo.....

Jahoda

#46 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-28 09:46

#45: Jahoda - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 a ten Kastro má na svědomí kolem 20 000 politických popravených a na statisíce politických vězňů.

A jeho kamoš Čegevara co vraždil malé děti ? Tak ten pronásledoval kubánské buzíky,zavíral je do koncentráků a popravoval,anebo odsoudil k smrti upracováním a na Novinky cz,které tak oslavují násilí,genocidu,zlo,válku a nacizmus je toto konstatování s kladným hodnocením jak jinak a když je tam zmínka proti  ŘKC,tak taky...jak jinak taky.

Prostě ideologie hnus.

 

A to je komunizmus,nacizmus a inkvizice "svatá ".Já nemelu od boku a co píši si dokáži obhájit.

Protože jak Hitler,Stalin,Car Petr hrozný ,vrcholní inkvizitoři co mučili a upalovali nevinné lidi paklo zažili již zde na zemi a v noci nemohouce spát se jim zjevovali .

Řvali u toho hrůzou !

Hitler třeba musel na konci svého bídného života užívat neustále drogy a stejně tak sjet byl denně i Stalin,španělští inkvizitoři ze středověku se na smrtelném loži svíjeli v křečích a prosili o kněze a Boha o odpuštění.

Nebudeme je soudit...na to má právo pouze ten nahoře,budeme je litovat ,modlit se za ně a varovat jiné.

Hlavně varovat a o tom je celý ten můj komentář zhora.

Jest psáno :Co je komu platné,když celý svět získá,ale duši svou při tom ztratí ?


Nepřihlášený uživatel

#47 Re: Re: Obchodní ztráty??

2016-12-03 12:55

#24: Nemožné, co dnešní školství plodí - Re: Obchodní ztráty?? 

 Petice není o kamufláži z údajných obchodních zájmů,   ale o projevu hlouposti a zbabělosti.

Vladimír Sůra
Autor této petice

#48 Re: Re: Re: Obchodní ztráty??

2016-12-05 10:47