Týdny občanského neklidu
Ten Pi-Tchus? Předpokládám, že majitel toho transparentu je jeden z těch slušných lidí, o kterých se tu pořád mluví :-)
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Bože člověče!
Jestli vidíte za touto peticí občanskou válku a nevidíte co vše ve skutečnosti hrozí z východu,tak to je zas děsivé pro mě.Trpěli v minulosti moji prarodiče,rodiče i já.A jestli mi svým postojem dáváte na jevo,že by měli trpět opět i moje vnoučata,tak to bych byla schopna se za jejich svobodu s Vami i poprat.Vyjadřujeme zde opravdu velké obavy,jak budou žít naši potomci.
Re: Re: Re: Není náhodou už pozdě ???
#776: - Re: Re: Není náhodou už pozdě ???
...lehko - tak se správně píše toto slovo... je to učební látka 2. třídy ZŠ, asi jste právě chyběla...
Re:
Darebáci, nefachčenka, havloidi ,vítači,zloději,krypli,buzeranti,lháří,nenávistníci polibte si prdel
Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
Herman i se svými názory ať táhne k čertu. Nejsou všichni z KDU-ČST pro migranty a připojení Česka k Německu, tenhle názor může zastávat jen skupina teploušů a magorů. Mirek#659: - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
Tohle musel napsat naprostej delil, nebo pražskou kavárnou placenenej buze.ant.
Re:
Ubožáku, proč se nepodepíšeš, vúbec nevíš, kolik dobra Miloš Zeman pro republiku udělal. Máme se lépe než za opilce a lháře Havla a než za zloděje Klause.
Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
#439: WLADO - Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
zalez, internetový hrdino s hnědým flekem na prdeli, řekni raději mámě vlčici, ať ti prdel olíže, prý vypadáš tak buzerant se zálibou v kaviárku. že ono to tak je? pak ale patříš jen ke čtyřem procentům.
Zeman a spol nás z ostudil a musíme dát najevo,že čína ani rusko není náš směr .Popírat práva a konat násilí je v Rusku a v Číně samozřejmé jako u nás chodit na pivo.To přece nemužeme sdílet i za cenu že si čína odvede peníze jinam.Byli jsme bez nich tak at budeme dál,ale český.
| This discussion has been closed. |