Týdny občanského neklidu

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

#1901 Západní Plenění na Ukrajině začala

2016-12-07 17:46


Nepřihlášený uživatel

#1902 Vláda se snaži cenzurovat veřejné informace to je nezákoné!!!!!(Ustava-článek 17)

2016-12-07 19:34

Vláda se snaži cenzurovat veřejné informace to je nezákoné!!!!!(Ustava-článek 17)

tohle néjsou proruske weby a cenzura je nezákona takže nesmijou cenzurovat weby a informace cenzura informaci je nepřipustna vrosporu se zákonem (Ustava ČR-Článek 17) tak jak se nedá změnit a nijak zmanipulovat to je vše trestné!!!Plus Boží zákon co dostali všechny národy na zemi od Boha smlouvu ktera se neda změnit ale budiž všichni budou zničeni nasly se dokumenty že vlády veděj o Bohu a stvořeni světa za kratkou dobu!!!Takže pokud budou jednat nezákoně mate pravo jednat jakoukoli silou a prostredky proti narušeni demokracie a svobody a práva!!!!


Nepřihlášený uživatel

#1903 Re: Vláda se snaži cenzurovat veřejné informace to je nezákoné!!!!!(Ustava-článek 17)

2016-12-07 23:10

#1902: - Vláda se snaži cenzurovat veřejné informace to je nezákoné!!!!!(Ustava-článek 17) 

 To je jasné omezení svobody publikování. Cokoliv, co se současnému establishmentu znelíbí, to označí za závadné "proruské" a umlčí. Opravdu není daleko od dob, kdy se fanaticky cenzurovalo vše prozápadní jako odporné imperialistické, kapitalistické, buržoazní, podvracečské a protinárodní. Kdo by to byl býval řekl, že po čtvrtstoletí relativní svobody se začneme opět přiklánět k totalitě, jen srp a kladivo je nahrazeno sluníčkem a půlměsícem a busta Marxe Havlem.


Nepřihlášený uživatel

#1904

2016-12-08 17:40

Člověk v tísni doplatil v Doněcku na politické výroky Jaromíra Štětiny v EU proti Rusku a separatistům na Ukrajině. Neziskovka přišla o akreditaci a čelí obvinění ze špionáže. Známe podrobnosti!

Boží mlýny melou pomalu, ale ty „proruské“ melou o poznání rychleji. Před 2 týdny naše redakce AE News přinesla informace o tom, jaké zděšení vyvolal výrok europoslance Jaromíra Štětiny v Evropském parlamentu o tom, že Evropská unie je ve válce s Ruskem. Článek o kauze je zde. Hned druhý den toto citovala všechna ruská mainstreamová média a ruský hlavní televizní kanál Rossija 1 k tomu měl dokonce debatu, kde padala ostrá slova na adresu české vlády, byly navrhovány sankce namířené proti České republice a dokonce se navrhovalo, že zlepšení vztahů s USA by nemělo být reflektováno na ČR a zákaz dovozu potravin a vybraných druhů zboží do Ruska by měl zůstat v platnosti i poté, co Rusko zruší dovozní sankce s ostatními zeměmi EU.

Redakce AE News už tehdy upozorňovala, že europoslanec Jaromír Štětina poškozuje zájmy ČR a dnes tyto naše obavy došly naplnění. Získali jsme exkluzivní informace, že odvysílaná reportáž [1] ruské televize TVC je přímou odezvou na činnost Jaromíra Štětiny proti Ruské federaci. Informaci jsme dostali potvrzenou již ze dvou nezávislých ruských zdrojů. Jak už jsme dříve upozorňovali, ruská média nerozlišují vztahy mezi europoslanci a českou vládou.

VICE-Člověk v tísni doplatil v Doněcku na politické výroky Jaromíra Štětiny v EU proti Rusku a separatistům na Ukrajině. Neziskovka přišla o akreditaci a čelí obvinění ze špionáže. Známe podrobnosti!


Nepřihlášený uživatel

#1905 NSA FRANCIE NSA V ČR S EET POZOR NA PODVOD EET ZBĚR INFA O VAS JDE DO USA

2016-12-08 17:45

Zakládající člen stát Evropské unie a jeden z pěti stálých členů Rady bezpečnosti OSN, Francie je formálně blízkým spojencem Spojených států, a hraje klíčovou roli v řadě US-spojených mezinárodních institucí, včetně skupiny 7 (G7), Severoatlantické aliance (NATO) a Světové obchodní organizace (WTO).

Odhalení rozsahu USA špehování proti francouzským představitelů a diplomatů odráží dřívější zveřejnění v německém tisku týkající se USA špehuje sděleních německé kancléřky Angely Merkelové a dalších německých úředníků. Že zveřejnění vyvolalo politický skandál v Německu, eventuating v úředním vyšetřování německé zpravodajské spolupráce se Spojenými státy, což je stále probíhá.

Zatímco německé zveřejněné zaměřena na izolované skutečnost, že vysocí představitelé byly cílené americkou inteligencí, WikiLeaks 'publikace dnes poskytuje mnohem větší vhled do USA špehuje jejích spojenců, včetně skutečného obsahu zpravodajských produktů odvozených z odposlechů, které ukazují, jak se USA vyzvědače na telefonní hovory francouzských vůdců a ministrů pro politické, ekonomické a diplomatické inteligence.

WikiLeaks zakladatel Julian Assange řekl: "Francouzští lidé mají právo vědět, že jejich zvolená vláda podléhá nepřátelské dohledu z předpokládaného spojence Jsme hrdí na svoji práci s předními Francouzské nakladatelství osvobození a Mediapart, aby tento příběh na světlo francouzsky.. čtenáři mohou očekávat více včasné a důležité zjevení v blízké budoucnosti. "

Média Partneři Články:

Kazatel

#1906 Anděl světla Lucifer klam V MEŠITĚ A KORÁN

2016-12-08 17:48

Anděl světla Lucifer klam V MEŠITĚ A KORÁN

VICE KLAM S-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

2. Korintským 11,10-15

10Jakože je při mně pravda Kristova, tato moje chlouba nebude v achajských končinách umlčena!11Proč na tom trvám? Snad proto, že vás nemám v lásce? Bůh ví, že mám!12Ale jak to dělám, budu dělat i nadále; nechci dát příležitost těm, kdo by se rádi chlubili, že si počínají jako my.13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!


Nepřihlášený uživatel

#1907 Re: Re: Vláda se snaži cenzurovat veřejné informace to je nezákoné!!!!!(Ustava-článek 17)

2016-12-08 17:52

#1903: - Re: Vláda se snaži cenzurovat veřejné informace to je nezákoné!!!!!(Ustava-článek 17) 

 Hlavně nevolte REALISTY to řidi Globalista co se chce svest na Trumpu a na Vlasti naši je to podvod na voliče REALISTÉ

REALISTÉ PODVOD NA VOLIČE VOLTE JEN SPD TY K...... ŽADNÉ NE
Zakládající člen elitního Římského klubu chce bojovat proti elitám?

Podle informací na Wikipedii [5] je Petr Robejšek zakládajícím členem nechvalně proslulého Římského klubu, který je v Evropě hlavním think-tankem globalistů a Nového světového řádu NWO. Klub se opírá o doktrínu „Meze růstu“, která požaduje zastavení celosvětového hospodářského růstu a nastartování procesu globálního chudnutí. Stejně tak Římský klub podporuje politiku „Globálního oteplování“, kdy skrze omezení produkce skleníkových plynů se má zastavit fiktivní oteplování planety, ale ve skutečnosti jde pouze o záminku, protože cílem omezení produkce emisních plynů je logicky redukce průmyslové výroby ve světě a tím pádem snížení ekonomického růstu civilizace. Petr Robejšek je dále členem elitistického Rotary klubu a německého Übersee-Clubu. Člověk s takovýmto profilem si chce hrát na alternativce? To jako vážně?

Nechci ale nikomu ublížit. Je možné, že PENTA má jen šlechetné úmysly a chce zachránit český národ před migrací a chce také normalizaci vztahů s Ruskem. Jde možná o kalkul, PENTA by na normalizací vztahů ČR s Ruskem jedině vydělala. Možná jde o čirý altruismus ze strany skupiny. Rád bych tomu věřil. Ale mám velmi nepříjemný pocit, že to nemusí být přesně tento případ. Nejen o nové straně pana Robejška budeme hovořit dnes večer od 19:00 hodin v mém pravidelném pořadu na Svobodném rádiu. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.

VICE-V Česku vznikla nová politická strana, která se chce svézt na vlně popularity Donalda Trumpa. Tváří se jako alternativa, ale za stranou stojí globalistická PENTA! Máme se začít bát rozkladu mimoparlamentní opozice?


Nepřihlášený uživatel

#1908

2016-12-08 17:53

EVOLUCE JE PODVOD S OPICE K ČLOVĚKU

To nese ohromující podobnost s Gen 1: 1:

"Na počátku stvořil Bůh nebe a zemi."

Gene Bmp3 má sekvenci retrotransposon, který překládá do známého 1K 6:19,

"Copak nevíte, že vaše tělo je chrámem Ducha svatého, který je ve vás, kterého máte od Boha? Nejste sami."[Vi]

VICE-JUNK DNA

VICE-EVOLUCE HUMAN

DUKAZ-3 videá Tisulska princezna Divka v sarkofagu je nejmene 800 milionu let stara


Nepřihlášený uživatel

#1909

2016-12-08 17:55

Socialistický-fašistická Evropská unie a souvisejících projektů

Vatikán je členem CEPT (telekomunikace), Eutelsat (satelitní komunikace), Mezinárodní rady pro obiloviny, Intelsat (satelitní komunikace), ITU (telekomunikační) a UPU.

Svatý stolec , který někteří pletou se stát Vatikán , se účastní jako pozorovatel Africké unie, Ligy arabských států, Rada Evropy, Organizace amerických států (35 států Severní a Jižní Americe), Mezinárodní organizace pro migraci (migrace), a v Organizaci spojených národů a její agentury :

  • FAO (potraviny a zemědělství)

  • Mezinárodní organizace práce (pracovní)

  • UNCTAD (obchod a investice)

  • UNEP (životní prostředí)

  • UNESCO (vzdělávání, věda a kultura)

  • UN-HABITAT (lidských sídel)

  • UNHCR (uprchlíci)

  • UNIDO (průmysl)

  • UNWTO (cestovní ruch)

  • WFP (potravinové programy)

  • WHO (zdravotní péče)

  • WIPO (patenty, autorská práva a ochranné známky)

Účastní se jako host Nam (?), A jako řádný člen MAAE (jaderná energie), pro zákaz chemických zbraní (chemických zbraní), OBSE (kauce).

VICE-Bush rodina vázána na nacisty

VICE-Bush Stejně jako Hitler je vatikánský Best Friend


Nepřihlášený uživatel

#1910

2016-12-08 17:58

FAKTA 

America Betrayed
Bush, bin Ládin, 9-11
tím Rhawn Josef, Ph.D.
University Press, 2. vydání ISBN: 0971644578
 

Prescott Bush a Standard Oil Rockefeller byl v obchodě s režimem Hitlera a nacisty od roku 1933 a v roce 1942, tři Bush podniky byly zabaveny americkou vládou, za porušení obchodování s nepřáteli zákona.

Tři generace Bush klanu se staly členy německé tajné společnosti: ". řádu lebky a kostí" Yale kapitola V Německu, Řád lebka kostí - také známý jako "The Brotherhood of Death" - vedla k Hitlerovi a obávané SS. Prescott Bush, přes jeho lodní společnost, se stal speciální "přítele" Himmlerův SS. - Stejný SS, který ve spojení s IG Farben, běžel koncentrační a slave pracovní tábory
Bushův klan a Rockefeller Standard Oil, byly v podnikání s IG Farben, stejně jako u Saúdů, kteří se také dohody s Hitlerem.
na konci druhé světové války a porážce Německa tisíce vysoce postavených nacistů a SS agenti byli přijati tím, že Bush-Rockefeller právník, Allen Dulles, do čeho by později se stal CIA. Allen Dulles, a později, George Bush, by se stal ředitelé CIA ...

Emaile od H.Clinton Syrie plán rozvratu a dohody s IS a převratu v Lybii a svženi Kaddafího

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Syrie - External Link

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Lybia převrat a zabití Kadafiho - External Link


Nepřihlášený uživatel

#1911

2016-12-08 18:03

Včasné článek v Jerusalem Post v červnu přináší do popředí nevyslovené cíle americké zahraniční politiky, a to rozbití Sýrie jako suverénní národní stát - podél etnických a náboženských linek - do několika oddělených a "nezávislé" politických subjektů.

Tento článek také potvrzuje roli Izraele v procesu politické destabilizace Sýrie. 

Setkání za zavřenými dveřmi na ministerstvu zahraničí USA

Špičkové úrovni US State Department setkání se konalo v květnu se členy syrské opozice kurdské.

V návštěvnosti byli zástupci kurdské národní rady (KNC),  Robert Stephen Ford , odcházející americký velvyslanec v Sýrii (který hrál klíčovou roli v nasměrování podpory povstalců), stejně jako Frederic C. Hof , bývalý obchodní partner Richard Armitage, který v současné době slouží jako administrativy "zvláštního koordinátora o Sýrii". (Tamtéž). 

Delegace se rovněž setkala se zástupcem státního tajemníka pro záležitosti Blízkého východu Jeffrey Feltman .

  • Frederic C. Hof

  • Robert Stephen Ford

  • Jeffrey Feltman,

... jsou ministerstva zahraničí klíčové Sýrie politici, s úzkou vazbou na syrské armády zdarma (SFA) a Národní rady syrského(SNC)VICE-Hidden americko-izraelské vojenské Agenda - "Break Sýrii na kousky "


Nepřihlášený uživatel

#1912 1sv-2sv kolik co stálo a kolik padlo obětí vše šlo s dotaci s USA na 1-2 sv

2016-12-08 18:04

Myslíte si, že "At-válka" země nemohou dovolit reálné náklady na vzájemně zaručené zničení?

První světová válka zabila přes 38 milionů lidí a stálo v přímých nákladech asi 186 miliard $ a 151 miliard $ v nepřímých nákladů.

Druhá světová válka zabila přes 60 milionů lidí a stála 341 miliard miliard $ v USA a $ 192 až Sovětského svazu sám, v roce 1945. VICE-USA zabila více než 20 milionů lidí v 37 "oběť národů" od druhé světové války.

Rusko není ve válce s nikým. Amerika je.

Však,

Má země skutečně potřebují přímou konfrontaci s Ruskem, aby se uvolnil novou hrůzu?

A je Rusko skutečně připraven pro WWIII?

VICE-Byli jste zmást do podezření, WWIII je Real - Zde je důkaz


Nepřihlášený uživatel

#1913

2016-12-08 18:05

To je obrázek, který globalisti nechtějí, abyste viděli-Mike Krulig radí předsedovi na plánu America 2050. 

Psal jsem o Americe 2050 v posledních dnech, protože je globalistická plán, v čele s Obama 's podáním ,Mike Krulig, zakladatel Agendy 21 obyvatel centralizace plánu známého jako " Stavební One America ".

Budova Jeden Amerika je první kroky směrem k naplnění vytvoření 11 mega regionech, které bude obsahovat každý šest milionů lidí.

Chybějící 250 milionů lidí v Americe 2050 plánu, odpovídá Deagel zpráva podobného snížení počtu obyvatel pro Spojené státy, který se bude konat v roce 2025.

VICE- Papež se chystá řeknu, co Leží ve vaší budoucnosti a "Radši Poslouchejte '

To je obrázek, který globalisti nechtějí, abyste viděli-Mike Krulig radí předsedovi na plánu America 2050. 


Nepřihlášený uživatel

#1914 Re: Re: Vláda se snaži cenzurovat veřejné informace to je nezákoné!!!!!(Ustava-článek 17)

2016-12-08 18:07

#1903: - Re: Vláda se snaži cenzurovat veřejné informace to je nezákoné!!!!!(Ustava-článek 17) 

 

Konečné řešení

Současná finanční krize má vyděsit lidi z celého světa do přijímat světovou vládu.

Výzvy k " VICE-Nového světového řádu " a pro "globální řešení pro globální problémy" jsou stále častěji slyšet a přenášeny přes éteru pomocí patolízaly médií v područí globalisti .

  VICE-Globální převrat


Nepřihlášený uživatel

#1915

2016-12-08 18:19

H.... NOVINEK A CO CHEMTRAILS K...... KOMIN VADI ALE JEDY NEVADÍ K......

Na „čmoudily“ už mohou ukázat lidé z celého Česka

Nejen obyvatelé Moravskoslezského kraje mohou upozornit na souseda, který opakovaně znečišťuje ovzduší špatným vytápěním. Ostravská organizace Čisté nebe svou webovou a mobilní aplikaci s názvem Čistý komín nově rozšířila na celé Česko.H..... KOMIN VADI A ČMOUD ALE CHEMTRAILS JE VIC ŠKODLIVEJ K.....

FAKTA ČMOUD VADÍ ALE TOHLE NÉÉÉ

Chemtrails, letecký postřik, emise aerosolu

cirry, mezi mnoha dalšími podmínkami.

Klimatické inženýři chtějí začít používat výrazy "albedo-zlepšení" a "Cloud zvýšení odrazivost" namísto geoinženýrství, protože lidé se probouzí k významu tohoto pojmu ...

VICE--Chemtrails postřiky na lidi experimenty vše o Chemtrails na obloze

VICE-Chemtrails postřiky na lidi experimenty

VICE-Chemtrails - Důsledky toxických kovů a chemických aerosolů na lidské zdraví


Nepřihlášený uživatel

#1916 NEVOLIT ČSSD MARXISTÉ

2016-12-08 18:27

NEVOLIT ČSSD MARXISTÉ

ČSSD chce lákat voliče na snižování daní lidem s nízkými příjmy

ČSSD půjde do voleb do Poslanecké sněmovny s návrhem na snížení daní z příjmu pro lidi s průměrnými a podprůměrnými příjmy. Novinářům to na pražské konferenci ČSSD ve čtvrtek sdělil předseda strany a premiér Bohuslav Sobotka.TROŠKU NAVYŠIME PŘIJEM PAK JE NECHÁME KUCHNOUT ŽE SOBOTKO 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

Informace k Islamizaci ČR 

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-ČSL, ČSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do ČR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

Staci se podivat na zapad on nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…


Nepřihlášený uživatel

#1917

2016-12-08 20:35

LEŽ PROTI SYRII A IRAKU JE TO NAMIŘENÉ TAHLE KAMPAN

Během letecké kampaně vedené USA proti Islámskému státu padlo 50 tisíc radikálů

Od chvíle, kdy se Spojené státy před více než dvěma lety zapojily do letecké kampaně proti Islámskému státu, bylo zabito údajně již na 50 tisíc islamistických bojovníků. Podle nejmenovaného zdroje z Pentagonu, který citovala agentura Reuters, jde o „konzervativní odhad” americké armády.ZASE H..... A LŽI ACH J NETŘEBA ODKAZ NA H...... OD NOVINKY LŽI CZ

FAKTA O KAMPANI USA 

Od srpna 2014, US Air Force s podporou koalice 19 zemí neúnavně vedli intenzivnější leteckou kampaň proti Sýrii a Irák údajně zaměřená proti brigády islámského státu. Podle Defense News , více než 16.000 nálety byly prováděny od srpna 2014 do v polovině ledna 2015.
Šedesát procent z letecké údery byly provedeny americkým letectvem pomocí pokročilých stíhačkaabombardování schopnosti (Aaron Mehta, " VICE-A-10 Provedení 11 procent anti-ISIS výpady ." Defense News, 19. ledna 2015) The nálety mají byly nedbale popsal v médiích jako součást "měkké" protiteroristické operace, spíše než akt totální války namířené proti Sýrii a Irák.

VICE-Obama odmieta "Spolupráca" s Putinom o Sýrii - Washington vojna proti terorizmu je výmysel, Zero ISIS ciele Destroyed ...

VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS ) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami


Nepřihlášený uživatel

#1918

2016-12-08 21:21

ZASE SNAŽI SVRHNOUT PREZIDENTA K..... 

Kdo natočil nebo koupil video s Forejtem, je špína, vzkázal Zeman

Prezident Miloš Zeman se v rozhovoru pro rádio Impuls vyjádřil ke kauze odcházejícího hradního ceremoniáře Jindřicha Forejta. Vyloučil, že by za jeho odchodem stáli Zemanovi nejbližší spolupracovníci, kancléř Vratislav Mynář a poradce Martin Nejedlý, jak se spekuluje. Kompromitující video, na kterém Forejt údajně bere drogy, prezident prý neviděl, a ty, kteří jej šíří, označil za špínu.NA NOVINKY NETREBA ODKAZ CO JDOU PROTI VLASTI 

PROČ JDOU PROTI ZEMANU JAK STADO TUPCU 

VICE-Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví, na konci má být Babiš pr

VICE-Robert Vinogradov Pražský Majdan Hermanovi nevyšel Skončíte, nikdo vás nepotřebuje Primář psycholo

VICE-Vladimír Kapal o pražském Majdanu a podpoře prezidenta 17.listopadu (TV MAGAZÍN 31.10.2016)


Nepřihlášený uživatel

#1919

2016-12-08 22:14

Až bude těmto konfliktům konec, bude nutné zajistit, aby se nic podobného už neopakovalo ( pomocí zákonů na obranu evropské etnicity a kultury) a potrestat všechny viníky zodpovědné za imigraci milionů kulturně nekompatibilních imigrantů. Mezi spoluviníky patří i běžní xenofilové - osoby vyhledávající vztahy s negroidy a muslimy, pomáhající jim získat občanství, propagátoři rasového míchání, islamofilové, ochránci barevných menšin apod. Mnozí barevní pachatelé násilných zločinů se do Evropy dostali právě díky sňatku, nebo díky aktivní pomoci místních xenofilů.

VICE-ANTIMULTIKULTI LIDE PRO ISLAM ČR XENOFILOVÉ A DALŠÍ

VICE-UCHYLOVÉ A HNUSÁCI

VICE-Neo-marxisté PRO ISLAM V ČR


Nepřihlášený uživatel

#1920

2016-12-08 22:35

Ústava ČR je v rozporu se zájmy státu i národa

Politici nám lžou celé 23 roky od vzniku České republiky v roce 1993. Naše ústava škodí především našemu národu a jeho zájmům. Mezinárodní smlouvy mají přednost, i když škodí naší zemi a lidem. Politici se zaprodali a 23 roky lžou a mlží. Mají strach přiznat svůj největší zločin – ústavu, kterou svůj národ zotročili, do té doby, dokud bude tato ústava v platnosti.

Proto přichízime s výzvou „Změňme ústavu!“. Změňme ji zákonodárně, než přijde na řadu silové řešení, až si národ uvědomí, že couvat už nemá kam..

Inspirovaly nás akce ruské organizace NOD (Nacioanalno osovoboditelnoje dviženie – Národní osvobozenecké hnutí) jehož vznik inicioval ruský prezident Vladimír Putin. Dne 4. listopadu proběhla demonstrace na podporu referenda ke změně ústavy. Tato demonstrace se připravovala v době, kdy bylo ještě před volbami, takže nikdo nemohl mít jistotu, že Jednotné Rusko získá skutečně  3/5 většinu ve Státní Dumě (ruském parlamentu).

Znění článku 10, Ústavy ČR, je psané jako přes kopírák jak u nás, tak v Rusku, a tak i v dalších zemích bývalého Východního bloku: „Vyhlášené mezinárodní smlouvy, k jejichž ratifikaci dal Parlament souhlas a jimiž je Česká republika vázána, jsou součástí právního řádu; stanoví-li mezinárodní smlouva něco jiného než zákon, použije se mezinárodní smlouva.

Ústava ČR je v rozporu se zájmy státu i národa


Nepřihlášený uživatel

#1921

2016-12-09 16:42

NA H..... S ČT NETŘEBA ODKAZ VIME SVÉ 

Wilders se dopustil zločinu podněcování k diskriminaci Maročanů, trestu ale unikne

Nizozemský politik Geert Wilders se podle soudu dopustil zločinu podněcování k diskriminaci Maročanů. Prokuratura žádala pro předsedu krajně pravicové Strany pro svobodu (PVV) pokutu ve výši 5000 eur, soud ale k žádné sankci nesáhl.S ČT H...... LŽI 

NOVINKY H..... A LŽI MAINSTRIEM ZASTAL SE NARODA TAK PONEM ZAČNEM ŠLAPAT 

Wilders je vinen z podněcování k nenávisti, trest ale nedostal

Nizozemský krajně pravicový politik a předseda protipřistěhovalecké Strany pro svobodu Geert Wilders je vinen z diskriminace a podněcování k rasové nenávisti vůči marockým přistěhovalcům. Soud mu ale neuložil žádný trest. Informovala o tom v pátek televize Sky News.NA HOVNA NETŘEBA ODKAZ

FAKTA PROČ HO FAŠISTICKA MEDIA ŠPINÍ ZASTAL SE NÁRODA VLASTI

VICE-Nizozemsko- Geert Wilders o uprchlících. cz. titulky

VICE-Geert Wilders - autentické zážitky občanů cz


Nepřihlášený uživatel

#1925

2016-12-09 18:51

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO.
Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!