Týdny občanského neklidu
Re: Bojkot
Ale jděte, to jsem nevěděl. Někde existuje seznam s těmito agenty? Krycí jméno Narcis by snad ani nešlo, podle toho by jej každý poznal :)
Dyk? Dick!
Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#1317: Lili - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
Opravdu jsi tak hloupá, že neslyšíš lži ??
Re: Re: Bojkot
Naše země potřebuje především KLID a ne vyvolávání neklidu.
*
Původci neklidu a vyvolávači neklidu velmi škodí všem lidem naší země.
Umělci/neumělci by si měli uvědomit dvě věci:
1)
Život není jenom taneční parket a pěvecká vystoupení. Je to především boj o zdroje a obživu, trhy, vzájemně výhodnou spolupráci s jakoukoli zemí. To, jak se zdá, umělci/neumělci nechápou. Jim mana nebeská padá jaksi sama od sebe do chřtánů a žijí si svůj mejdan, jen oni prosazuji svou perverzní pravdu o "demokracii", která kvůli nim tady nemá šanci vzniknout.
Havel, známý svým nepoctivým přístupem k životu a občanům, zavinil obrovské škody naší zemi.
2)
Pokud vy, autoři petice a podporovatelé zhoubných tendencí chcete nadále pokoušet občany, dojde to do situace, že za své zločiny vůči naší zemi TVRDĚ NARAZÍTE a budete po zásluze potrestáni - jste totiž VLASTIZRÁDCI !
Ing. Ivo Piešťan
Na czechfreepress.cz je trestní oznámení na Hermana
Není podané mnou, jen jsem jej tam náhodou objevil
Re:
No samozřejmě, za praktikovanou svobodu projevu a za posavení se na stranu pravdy se vždy platilo a platit bude, ale chtěl bych na její pravdě stát, i když tvrdě narazím. Ano, nejraději byste oponenty věšel na lampy, jako se to dělalo při poválečném odsunu a politické monstrprocesy z padesátých let by vám zřejmě také přišly vhod. Prostě tak už to chodí... Než v prosperitě dle vašeho gusta, za cenu bezpáteřního pragmatismu a honění se za plnými břichy, raději tvrdě narazím a zaplatím příslušnou cenu! Konečeně, s kůží na trh jsme šli i v 89. roce, protože na začátku se ještě jaksi nevědělo, jak to dopadne - a já jsem hrdý, že jsem do toho šel tenkrát a chtěl bych, aby na nás naši synové mohly být hrdí také, za to, že jsme se nebáli stát v pravdě dle svého nejlepšího svědomí.
Vaše vlastizrady, jak je vlastně definujete?
Výzva k občanskému klidu
Nejdůležitější body petice by měly být
1) Odvolání ministra Hermana
2) Vyšetřit a potresta všechny, kteří hrubě uráželi prezidenta Zemana
3) Výzva k občanskému klidu a pořádku
4) Za všech okolností zabránit provokacím, které vedou k pražskému majdanu
Akce na Staroměstském náměstí byla pokusem o destabilizaci.
Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#2: - Petice za odvolání Daniela Hermana
Přesně. Souhlasím.
Ohromné číslo z 1Re: Re:
Ohromné číslo z asi 7000000 dospělích
Re: Re:
Letos zastřelili policajti v USA cca 700 lidí, nikoho z politických důvodů. Takže vše v pořádku. :-)
Re: Re:
Ale jděte někam, snad těm tzv podpisům nevěříte, když se zaregistruju jako Pavlásek z Grónska, budete tam mít Grónsko. Když si udělám další registraci na Nováka z Aljašky, budete tam mít Aljašku, další registraci jako Zeman z Vysočiny, budete tam mít prezidenta atd atd a porostou Vám tzv podpisy do nekonečna. Během chvilky Vám tam přidám 10 podpisů ze všech možných měst a budu pořád jeden a ten samý.
Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#1317: Lili - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
Ale ale soudruhu trolle,
já vím že každý rublík nebo kačka za tu špínu co děláš je dobrý, zvláště když nic jiného neumíš . . .
Nicméně se mě pěkně hnusíš . . takže ti nepřeji nic dobrého !!!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Bojkot výzvy
#1279: - Re: Re: Re: Bojkot výzvy
Co to má být, čůráku?