Týdny občanského neklidu
This comment has been removed by the person who wrote it.
Notorický lhář a hulvát, hradní šašek Ovečkin, jeden blb bez prověrky, loutkovodič z Lukoilu a bývalý prezident Vykuřpytel. to je tragická reality show v rusko-čínské koprodukci.
Re:
Nestojí mě tento člověk ani za opovržení opovržení hodný je Zeman sám. Karel
Re: Re:
To je Rakousky, Kcharle? :-) Kte tomof můj? :-)
Re: Re: Re: Re:
#1139: - Re: Re: Re: Zkuste něco proti měknutí mozku. Jen tak mimochodem, za jeden a čtvrt dne je tu šestnáct a půl tisíce podpisů. A blbá zpráva pro vás, ti všichni vám chtějí nafackovat.
No, tak sbírejte ty podpisy dál. Bude alespoň hezky, maličký si hrajou. A jinak za cca rok a čtvrt můžete zkusit zvolit jinýho prazidenta. A pokud mi nafackujete, tak alespoň ukážete co jste zač. Určitě to bude dobré pro Vaše PR.
Re: Re: Re:
Hm, Vás zajímají hrubky. Nezajímají Vás fakta. Smutné, s lidmi co nemyslí, dělat demokracii...
Myslím, že by to věci pomohlo ! Jsem s vámi celým srdcem !
Doc Dana Puchnarová, ak.mal.
Re: Re:
Čína je to u několik tisíc let déle než my, takže o vyzrálé kultuře bych moc nemluvil v souvislosti s námi. A co Shapiro a jeho kecy do našeho státu. Takhle se velvyslanci většinou nechovají, krom amerických.
Způsoby americké jsou myslím dost značně odlišné od těch kulturně vyzrálejších politických uskupení, nemyslíte?
Jinak i dle US organizace "Lékaři proti jaderné válce" zabili USA v posledních 10 ti letech cca 2 mega cvilistů po světě. To je už jen o řád menší, nežli Hitler za II světové. Tomu také říkáte kulturní vyzrálost? V tom případě by jste mohl pracovat pro Čingischána z fleku.
sry za nějaké ty překlepy, jsem už starší a navíc z československa, to byla taková země, kdysi dávno, to už nepamatujete, víte...
Nejsem čiňan. A doufám,že nebudu. Karel Káš.
AŤ ŽIJE ZEMAN!

Re:
Podpora státníky z EU.. to bych snad radši podporu prasat ze zdejšího prasečáku - to nejsou totiž takové svině. S prominutím.
Navíc milá Doc ak.mal. - víte v demokracii má Váš hlas nebo hlas jakéhokoliv myslitele, umělce, spisovatele či vědce stejnou hodnotu jako jakýkoliv jiný. Komedianti či podobní mají občas pocit, že jsou něco víc.
Starou belu, v demokracii ne. Tak na to nezapomínejte. Jinak ať Vám jde malování.
Re:
Já taky nejsem číňan a taky doufám že nebudu. Taky bych ale nerad byl padlý za zájmy amerických výrobců zbraní nebo bank.

Re:
NECHCI TOTALITU HAVLOIDNÍ MENŠINY!!!

I když všichni ti, kteří se dnes staví na stranu demokracie a říkají, že to dělají jen a jen pro demokracii, tak právě činí pravý opak. Svolávají jakási shromáždění a chtějí, aby veřejnost, rozuměj pokroková veřejnost, vyjádřila svůj odpor k ´nastupující totalitě a k podpoře svobody´. Vše je to ale k podpoře jejich pojetí demokracie a svobody. V tomto pojetí nemá široká veřejnost co dělat. Oni chtějí tzv. vládu elit, které budou rozhodovat za občany, protože o důležitých otázkách přece nemůže rozhodovat občanstvo, které často podléhá populismu a nevidí za oponu budoucího vývoje. To je to poslední, co tady potřebujeme.
Pro mě je neuvěřitelné, že jsou Bartoška, Kraus, Ruml a další, takoví blbci pomýlení. Nebo nejspíš i zaprodaní? Je to hnůj a hluboký úpadek těchto lidí. Nikdo jim nic nevysvětlí, neřekl bych, že to je psychická nemoc, to je velká vada charakteru. Asi nás chtějí zatáhnout do občanské války. Tak to ale hoši nebudete mít s námi lehký. Svobodu si vzít od havloidních snobů nenecháme.
Re:
Ano, tak to je. Jsou to fašisti, ti se považovali za elitu a dostali se nátlakově k moci s plnou drškou principů potřebných pro společnost. Každý kdo takto zpychne a začne utlačovat většinu by měl hned zpočátku dostat řádně přes dršku.
| This discussion has been closed. |

Re: Re: tRe: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
#471: WLADO - Re: tRe: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
Ani pravopis neumíme , jejda jejda