Daniel Herman prezidentem

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Daniel Herman prezidentem

Noname

#26 Re:

2016-11-28 17:55

#12: P. Jan Špaček, Horní Planá -  

 Špačku, ty ptáku - maoistická Čína vadí a maoistický dalajláma ne? Víš co ten komunista z Tibetu mmj. řekl? Že si na uprchlíky musíme zvyknout. A co kdybychom mu vzkázali, že by si měl zvyknout na Číňany? Naštěstí je tu daleko víc lidí rozumnějších.

Ale teď vážně. Lidi - vše toto nás má rozdělit, rozhádat a odvézt pozornost od skutečných problémů. Loutky typu Herrman, Babiš atd. jsou pro to jako stvořené. Nenechte hněv cloumat svým majestátem.

Vždyť je to tak průhledné! Jasně, že Bradyho nikdo nezval - vždyť to byla zase jen výborně připravená provokace. Technologicky tam nic nesedí - projeďte si internet a nežerte jim to.

Teď je třeba držet pohromadě a vypráskat je všechny.

Zdar a sílu


Nepřihlášený uživatel

#27

2016-11-28 21:37

Vážení,

Vy asi pana Hermana neznáte... Já ho sleduji po církevní i občanské linii už 25 let a to, co o něm vím svědčí o naprostém opaku toho, co o něm píšete...:-(

Nesmíte usuzovat jen z jeho posledních činů, které se Vám mohou jevit sympatické, ale vzít v úvahu i staré věci např.: jak na biskupské konferenci slíbil manželství tamní pracovnici, a pak ji nechal, ale dal se kvůli tomu laicizovat, aby to byl navenek jakoby přijatelný důvod... jak potom chodil s šéfkou vládního úřadu pro lidská práva - taky ji nechal, z posledních let dále např. to, jak finančně zruinovat svůj Ústav pro studium totalitním režimům, když sobě a dalším rozdal 900 tisíc na odměnách, že ho kvůli tomu musela čestná chartistka Petruška Šustrová a její dohlížecí výbor vyhodit. Že na tomto úřadě poskytoval do USA a Izraele osobní údaje o tisících našich občanech (prý šlo o vědeckou spolupráci s institucemi těchto států, avšak tyto instituce jim nic neposkytly, pouze ho do svých zemí pozvali a hostili atd.) je dosti vážná věc... Navíc pan Herman nemá rád Čechy ale Němce, kterým se podbízí, což jistě není dobrá kvalifikace pro presidentský úřad. Takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho, takže si svou akci ještě radši promyslete.

S pozdravem

mgr. Miloš Dostál

historik, Praha

Asmodeusss

#28 ?

2016-11-30 11:42

Předpokládám že toto je žert. )

Jiří Novotný
Čelákovice

#29 Chce se mi zvracet

2016-11-30 11:55

Chce se mi zvracet.

ancer

#30 Hermana z čela ministerstva kultury do čela státu

2016-11-30 13:22

Hermana z čela ministerstva kultury do čela státu, správně!


Nepřihlášený uživatel

#31 Re: Hermana z čela ministerstva kultury do čela státu

2016-12-01 00:01

#30: ancer - Hermana z čela ministerstva kultury do čela státu 

 v Bohnicích může mít i 3 funkční období