Petice za zachování Ronda místo kulturního centra s mešitou

Legolas

#1 Mešita bude náckům navzdory

2016-10-04 23:49

Máte to marné vy xenofobní mrdky. Já a všichni kamarádi (VŠ studenti, žádné vypatlané lopaty z tábora zemandrtálců) jdeme volit TOP09 a žít Brno. Vyhrajou volby a už se postarají o to, aby nějaká xenofobní nacistická hovada a lá Zeman, Kadimůra, Konvička a podobní nemohla stavbě multikulturního centra zabránit. Mešita bude a vy náckové se jděte vycpat a spláchnout do hajzlu !!!!!!!!!!!!!!  Budeme TOP, budeme Žít Brno!!!! Shame on You, You Bastards!!!!!!!!!!

Kaputin

#2 AUTOR PETICE = RUSKÝ ŠVÁB

2016-10-05 06:07

NEPODEPISUJTE TUHLE PETICI, JE TO PRODUKT RUSKÉHO ŠVÁBA. PODLE IP ADRESY, JDE ZJISTIT ŽE PETICI ZINSCENOVALA FSB NA PŘÍKAZ PUTLERA, KTERÝ ÚMYSLNĚ PODVRACÍ NAŠÍ DŮVĚRU K ZÁPADNÍ DEMOKRACII LŽIVÝMI KONSPIRAČNÍMI WEBY A PETICEMI JAKO JE TAHLE. NEBEZPEČÍM NENÍ ISLÁM, ALE RUSKO. PROTO PROSÍM NEPODEPISUJTE !


Nepřihlášený uživatel

#3 Re: Mešita bude náckům navzdory

2016-10-05 06:48

#1: Legolas - Mešita bude náckům navzdory 

 Xenofobní hovada jsou  muslimové. Neohrnují nosy za zády. Jen uřezávají krky.


Nepřihlášený uživatel

#4 Re: Mešita bude náckům navzdory

2016-10-05 11:16

#1: Legolas - Mešita bude náckům navzdory 

 jako ze VS student je neco vic nez pracujici delnik ? tak v tom pripade si tu jedina mrdka ty a podobne smyslejici

Jana

#5 Re: Mešita bude náckům navzdory

2016-10-05 16:13

#1: Legolas - Mešita bude náckům navzdory 

 ...smutné - ale je pravdou, že úroveň vysokého školství v České Republice silně klesá. Tak tedy hodně zdaru ubohý :-)

Honza

#6 Re: Mešita bude náckům navzdory

2016-10-05 16:19

#1: Legolas - Mešita bude náckům navzdory 

 Pěkná čeština, na které vysoké škole se učíš ? nebo v Sýrii v táboru IS ?

Jana

#7 Re: AUTOR PETICE = RUSKÝ ŠVÁB

2016-10-05 16:19

#2: Kaputin - AUTOR PETICE = RUSKÝ ŠVÁB 

 Nemá smysl se zabývat něčím, co ani není srozumitelně napsané a píše to kdosi, koho očividně děsí paranoia. Hrozbou JE Islám a jakékoli podobně smýšlející náboženství. Rozumní lidé se nebudou tímto vaším výrokem více zabývat. Hodně štěstí!


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: Mešita bude náckům navzdory

2016-10-05 16:53

#5: Jana - Re: Mešita bude náckům navzdory 

 Je to jeden z mnoha VŠ studentíků spadajících do živočišného druhu Homo Stupidens. Jejich poznávacím znamením je červená kartička z americké hambasády, nekritické zbožštění jejich prezidentského favorita "Karla Číro", stádní chování a hlavně vyvolávání výtržností a dělání bordelu, zejména při veřejných vystoupeních prezidenta Zemana. Mnozí z nich jsou členy tzv. TOP týmu, jakési mládežnické přípravky TOP09. V Brně jsou zhusta napojení na hnutí Žít Brno provařených výtržníků Hollana a Kvapila. Budoucnost národa, z jaké se chce zvracet, bohužel...


Nepřihlášený uživatel

#9

2016-10-05 22:58

Kde je mešita, je i džihád. Kde je džihád, je i mešita.


Nepřihlášený uživatel

#10 Re: Mešita bude náckům navzdory

2016-10-06 08:45

#1: Legolas - Mešita bude náckům navzdory 

 Jojo, taky jsem býval mladý naivní ucho plný ideálů, ale pak jsem z toho vyrostl, dospěl a stal se pragmatikem. Neboj, taky z toho jednou vyrosteš a pak se budeš třískat do hlavy jako já, cos to byl v mládí za vola. Ale teď to ještě nepochopíš, to chce čas.


Nepřihlášený uživatel

#11

2016-10-10 07:46

„Jak hrozné jsou kletby, které mohamedánství ukládá svým přívržencům! Kromě fanatické posedlosti, která je u člověka stejně nebezpečná jako vzteklina u psa, je zde strašná fatalistická pasivita. Účinky jsou zjevné v mnoha zemích. Neuvážené zvyky, zastaralé zemědělské systémy, liknavé způsoby obchodování a nejistota majetku existují všude tam, kde vládnou či žijí následovníci Proroka. Zkažený senzualizmus zbavuje tento život jeho slušnosti a kultivovanosti, vedle jeho důstojnosti a posvátnosti. Skutečnost, že podle Mohammedova zákona musí každá žena patřit nějakému muži jako jeho absolutní vlastnictví – jako dítě, žena nebo konkubína – brání konečnému zrušení otroctví, dokud islámská víra nepřestane mít takovou moc mezi lidmi.

Jednotliví muslimové mohou mít úžasné vlastnosti – ale vliv jejich náboženství ochromuje společenský rozvoj těch, kteří jej následují. Na světě neexistuje větší zpátečnická síla vedoucí k úpadku. Mohamedánství ani v nejmenším neskomírá, je militantní a obrací na svou víru další stoupence. Již se rozšířilo ve střední Africe, na každém kroku povstávají nebojácní bojovníci; a nebýt toho, že křesťanství je chráněno silnými pažemi vědy, vědy, proti níž marně bojovalo, civilizace moderní Evropy by mohla padnout, jako padla civilizace starověkého Říma."


Nepřihlášený uživatel

#12 Re: Mešita bude náckům navzdory

2016-10-10 07:50

#1: Legolas - Mešita bude náckům navzdory 

 Nemám rád muslimy. Ženám uřezávají klitoris.


Nepřihlášený uživatel

#13 Re: Mešita bude náckům navzdory

2016-10-13 22:26

#1: Legolas - Mešita bude náckům navzdory 

 Sám jsi nácek. Zrádce.


Nepřihlášený uživatel

#14

2016-10-15 16:19

Hele, nejmenovaný blb.