Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR


Nepřihlášený uživatel

#801 Re: Re: Povstaňte! Turecký list burcuje Turky v Nizozemsku k boji

2017-04-23 17:21

#800: - Re: Povstaňte! Turecký list burcuje Turky v Nizozemsku k boji 

 Gideon von Laudon kdysi sepisoval jakousi práci o tom, jak vítězit nad muslimy.  Asi by nebylo od věci si tenhle paper přečíst. Protože ta válka - ta válka je už nějaký ten rok tu. Jen EU to ještě nedošlo z její brontosauří prdele do hlavy.

A dost už

#802

2017-04-29 12:36

Říká se, že kdo po tobě kamenem, ty po něm chlebem... Známé přísloví už ale neříká, jak se máme zachovat v případě, že někdo po nás výbušninou, kalašnikovem či "Em šestnáctkou"... Zajímalo by mě, co na sled událostí posledních dní, říká pan profesor Kohout a jestli stále razí heslo: "Uprchlíka do každé rodiny" a taky co by dělal v případě, že by si do bytu nakvartýroval spící buňku IS, která by se mu posléze rozhodla poděkovat za jeho pohostinnost rozmetáním jeho těla v okruhu několika desítek metrů. Já bych se opravdu nerada dožila dne, kdy se nějaký muslimský zmrd pošlape po vlajce Českého státu a vytře si s ní zadel... Wikipedia označuje xenofobii jako formu strachu ze všeho neznámého, zejména pak cizinců a odlišných náboženství. Ale já si myslím, že dopady radikálního islámu jsou nám známé až až... Prej v sobě nemáme živit nenávist... A co v sobě jako mám asi tak živit, když vidím, jak ty radikální hovada systematicky likvidují každého, kdo jim není po chuti a vůli... Taky nemáme házet všechny muslimy do jednoho pytle, že ne každý muslim je terorista.... To asi ne, na druhou stranu každej terorista je muslim a to je přinejmenším k zamyšlení. Divím se, že některá média události ve Francii neoznačují jenom jako "zkorigování přelidněnosti Evropských zemí"... Děkuji pěkně, ale některé druhy multikulturního obohacení si klidně odepřu... Toliko moje soukromé vyjádření k tomu, co se kolem nás děje..


Nepřihlášený uživatel

#803

2017-05-03 08:10

Po 2 letech od příchodu je 90% migrantů v Německu na sociálních dávkách - tak tomu říkám ekonomický přínos!!


Nepřihlášený uživatel

#804 Re:

2017-05-05 19:27

#803: -  

 Taky že jo, "pravých“ uprchlíků jsou pouhá 3 %!

Často slýchám debaty o tom, kolik lidí, kteří přichází do Evropy, lze skutečně považovat za válečné uprchlíky. Nejnovější data to říkají jasně!

Migranti, kterým nebyl uznán status uprchlíka často zmizí beze stopy. Po Evropě se tak pohybují statisíce lidí, kteří jsou zcela mimo kontrolu a o kterých vůbec nic nevíme! Navíc o tom, že Islámský stát využívá tuto migrační vlnu proto, aby k nám propašoval své bojovníky, už dnes nemůže být pochyb.

Chyby politiků a neschopnost Unie chránit své vnější hranice, dělají z Evropy doslova ráj pro teroristy. Ochrana vnějších hranic je jádrem celého problému, místo skutečného řešení, nám ale Brusel bude dál vnucovat migranti pomocí povinných kvót! Většina migrantů se za uprchlíky pouze vydává a zneužívá tak migrační systém! Tyto lidi je třeba okamžitě deportovat zpět!

 

 


Nepřihlášený uživatel

#805

2017-05-12 20:26

Středa 10.05.2017 - nebezpečný manévr lybijské námořní hlídky, aby předběhla německou záchranářskou loď plnou horlivých aktivistů, která už mířila plnou parou k lodi s 350 uprchlíky. Libyjci ale naše horlivé záchranáře předhonili a celou dávku chudáčků umístili na svou loď a šupky s nimi zpět do Tripolisu.

Jenže co se nestalo... Nastal řev ochránců naplno, že je to nesprávné, nelidské. Ať mi nikdo neříká, že tohle není řízené a plánované. Nemluvě o tom, že čím více imigrantů, tím více dotací.

Beinahe kollision von marine und asylhelfern im mittelmeer story

a ještě video z téže akce - Zkuste Najít Ženy.

Deutsches Rettungsboot geraet mit libyscher Kuestenwache aneinander


Nepřihlášený uživatel

#806 Italská mafie připravuje další Beslany a Manchestery

2017-05-23 08:04

Mrtvý mafián, dobrý mafián.


Nepřihlášený uživatel

#807 Re:

2017-05-24 20:14

#805: -  

 Příště nevracet ,ale rovnou potopit ,jak uprchlíky ,tak i aktivisty. Žádný svědek a nic se nestalo.

Vlastenec

#808 Itálie: Migraci po moři je možné zastavit

2017-05-29 20:10

Itálie: Migraci po moři je možné zastavit … když jde o pohodlí a bezpečnost "papalášů"

Na Sicílii bude ve dnech 26. a 27. května 2017 klid. Žádné lodě migrantů prostě nepřiplují. Jak je to možné?
Jednoduše. Tento týden se v uvedených dnech koná summit G7 na Sicílii ve městě Taormina. Aby měli hlavní představitelé světa klid od nepříjemných událostí a možných komplikací, platí týdenní blokace pobřeží a už od 15. května se počet migrantských lodí prudce snížil. Ode dneška žádná loď na Sicílii nepřistane.

Směrnice, kterou podepsal šéf policie Franco Gabrielli stanoví, že v následujícím období se lodě musí vyhnout sicilskému přístavu: nejdříve to platí v přístavu Messina a to od půlnoci 18. května 2017 až do 24. hodiny 28. května; všechny ostatní přístavy na Sicílii, od půlnoci 22. května 2017 až do 24 hodiny dne 28. května.

Vlastenec

#809 Běženci se v zařízení v Balkové vzbouřili a zabarikádovali

2017-05-29 20:17

V zařízení pro zadržování běženců v Balkové na Plzeňsku došlo v pondělí k nepokojům. Zhruba 15 cizinců se v tomto uzavřeném objektu podle informací Práva zabarikádovalo. Na místě zasahovala policie, která všechny zpacifikovala.

Nepokoje vypukly kolem poledne. Podle mluvčí cizinecké policie Kateřiny Rendlové se v objektu zabarikádovali dva Nigerijci v místnosti pro izolaci, nereagovali na výzvy policie a odmítli místnost opustit.

Podle neoficiálních informací dostal jeden z cizinců příkaz odjet domů.

Vzbouřenci následně začali demolovat zařízení a stupňovat agresivitu. Přidalo se k nim asi 13 zajištěných cizinců. Demolovali nábytek a zaútočili také na přivolané policisty.

Opět se ukázalo, co jsou ti "doktoři a inženýři" za svoloč. A to jich tam je pár desítek a kolik škody nadělají. Představme si, kdybychom jich měli vzít několik tisíc!

Smějícísebestie

#810 Re: Běženci se v zařízení v Balkové vzbouřili a zabarikádovali

2017-05-30 18:13

#809: Vlastenec - Běženci se v zařízení v Balkové vzbouřili a zabarikádovali 

 Hm, 28 lidí dělá bugr.  To na fotbale jich dělají bugr desítky. Ale o vás, podřadných pivních prasatech, se už ví dlouho co jste za svoloč. Policie v Opavě musela klidnit fotbalové chuligány, desítky zadržených


Nepřihlášený uživatel

#811 Další obohacení

2017-07-08 08:31

Vražda se odehrála minulý pátek a vzbudila po celé zemi značné pobouření. Tuniský muslim se totiž zaměřil na naprosto bezbranné oběti, které se mu nebyly schopny bránit. Vnikl do jejich domu a tam rozpoutal skutečné peklo. Pětaosmdesátiletou ženu nejprve škrtil páskem a poté ji zavraždil nožem. To samé udělal i s jejím neméně bezmocným, o dva roky starším manželem. S sebou si také přinesl benzín, kterým polil celý dům a vše zapálil. Následné vyšetřování ukázalo, že muž byl příznivcem Islámského státu. Včera to na tiskové konference připustil ministr vnitra Wolfgang Sobotka, který dodal, že pachatel jednal s největší pravděpodobností na vlastní pěst. Další podrobnosti z vyšetřování ministr prozradit nechtěl. Nicméně je již zřejmé, že vedle radikalizace a problémů integrovat se do rakouské společnosti Tunisan „k smrti“ nenáviděl rakouské Svobodné.


Nepřihlášený uživatel

#812 Re: Běženci se v zařízení v Balkové vzbouřili a zabarikádovali

2017-07-08 08:33

#809: Vlastenec - Běženci se v zařízení v Balkové vzbouřili a zabarikádovali 

 Zlatý "Sbor národní bezpečnosti", dostali by takovou gumoléčbu, že by na to dlouho nezapoměli. Prej si ti co to zpunktovali ponesou následky. Ha ha a jaké? Seberou jim na hodinu telku, nebo jim na půl hoďky vypnou wifinu?


Nepřihlášený uživatel

#813 Re:

2017-07-08 08:37

#805: -  

 Řízená likvidace evropských národů, nahrazení oddanou populací udržitelnou jej pod tvrdým vojenským řádem, záměrné zadlužení s likvidace prosperujících systémů ve prospěch nového světového řádu $$$ 


Nepřihlášený uživatel

#814 Re: Re:

2017-07-19 23:32

#813: - Re:  

 Muže zato Soroš a USA ať žije Putin a Rusko! vystoupit hned a přidat se k Rusku !!!!!!!

Karel

#815 Re:

2018-05-20 12:20

#1: -  

blbost vole

Nikola

#816 Re: Re: Re: Povstaňte! Turecký list burcuje Turky v Nizozemsku k boji

2018-05-20 12:21

#801: - Re: Re: Povstaňte! Turecký list burcuje Turky v Nizozemsku k boji 

neplacej blbosti a di do ty svy hospudky na pivo ty primitive

LFCFAN92

#817 PAVEL NA HRAD !!!!!

2020-02-28 14:21

Z toho se poserete vy xenofobní hovada: 

Město New York vyhlásilo 28. září Dnem Václava Havla

Václav Havel byl totiž náš nejlepší prezident. Stejně dobrý by mohl být Karel Schwarzenberg nebo Jiří Drahoš, kdyby tupá negramtoná lůza z této petice nezvolila ruského švába Ovara Virózoviče Poblitého Kokota. Styďte se vy šmejdi! Radši uprchlíky než upocená česká prasata s mastnou hubou od ovaru a pěnou od lahváče z Kauflandu. Příštím prezidentem bude Petr Pavel a tím dalším Pavel Novotný a vás tupou bolšánskou a náckovskou lůzu vypráskáme svinským krokem vy hovada!

PAVEL NA HRAD !!!!!  


Nepřihlášený uživatel

#818 Re:

2020-09-23 17:50

Podepisujte petici proti neomezenému přijímání migrantů z Ukrajiny
Nepřihlášený uživatel

#819 Petice proti bezmeznému přijímání migrantů z Ukrajiny a jejich privilegování oproti českým občanům

2022-04-03 13:45