Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR


Nepřihlášený uživatel

#726 Re: NĚMCI ZVEŘEJNILI STATISTIKY O ZVRHLOSTECH VETŘELCŮ

2016-12-02 17:33

#725: - NĚMCI ZVEŘEJNILI STATISTIKY O ZVRHLOSTECH VETŘELCŮ 

 Otevírat dveře utečencům (trefněji parazitům), které nikdo kromě p. Merkelové nezval, je zhovadilost. miliony čmoudů to už nejsou uprchlíci, to je invaze !!!!!


Nepřihlášený uživatel

#727

2016-12-03 10:38

Gratuluji Ortelu k dvojnásobnému stříbrnému slavíkovi!!


Nepřihlášený uživatel

#728

2016-12-03 18:15

Udajně se téhle zemi vyhýbají. Údajně jsou běženci. Ale kiosky s nápisem Kebab jsou po celé zemi už asi dvacet let. Aby ubozí běženci náhodou nepozřeli šunkový chlebíček. U dveří toho jejich podniku s dvaasedmdesáti poněkud použitými permanentními pannami by je nepoznali od vepře.


Nepřihlášený uživatel

#729

2016-12-04 20:58

Praštěný muslimský studentky se domáhají práva nosit na školách hidžáby, nasrat, tady nejste v islámské zemi, tady jste v sekulární Evropě! Přizpůsobte se našemu školnímu řádu!


Nepřihlášený uživatel

#730 Re:

2016-12-06 07:53

#727: -  

Ortel je chudák, co ho má asi malýho a musí si hrát na rytíře na bílém koni a zpívat "V sobě nacházím rytíře ... vzepřu se pánům" a "Poslouchej mě ty ksindle" apod. silácké pindy, podobně jako Landa. Kdyby nebyla taková divná doba, kdy jsou lidi posraný srachy, přitom ani neví z čeho, tak po něm ani pes neštěkne


Nepřihlášený uživatel

#731 Re: Re:

2016-12-06 09:55

#730: - Re:  

 Ortelovi takový usoplený vyfetovaný ubožák jako ty nesahá ani po kotníky. Vrať se zpátky mezi sobě rovný odpad do kliniky a neotravuj tady čerstvý vzduch, nic neznamenající nicko.


Nepřihlášený uživatel

#732 Re: NĚMCI ZVEŘEJNILI STATISTIKY O ZVRHLOSTECH VETŘELCŮ

2016-12-06 09:58

#725: - NĚMCI ZVEŘEJNILI STATISTIKY O ZVRHLOSTECH VETŘELCŮ 

 Scheisse Merkel! V normální zemi by člověka po tom co provedla ta svině čekala oprátka, ale to by Němci museli být normální země a ne banda sebemrskačských nekňubů, co nechá svoje nezletilé dcery prznit arabskýma úchylama a ještě se u toho radují, jak jsou úžasně tolerantní.


Nepřihlášený uživatel

#733 Re:

2016-12-06 10:01

#728: -  

 No muslimů tady máme několik desítek tisíc. Díkybohu odešli ze svých zemí ještě před radikalizací a v tak relativně malém počtu (na zbylé evropské země) se daří jejich komunity držet v jakžtakž neradikalizovaném stavu, ale to o téhle nové vlně neplatí a jak bude vzrůstat počet kozomrdů u nás, tak si budou více dovolovat a už nebude jen u hidžábů ve školách, ale přejde i na šaria hlídky a jiné věci.


Nepřihlášený uživatel

#734

2016-12-06 23:37

Od 4.9. začínají omezení vzdušného prostoru v prostorech cvičení Ample Strike 2016

Ve dnech 30. srpna do 20. září 2016 bude na území ČR probíhat mezinárodní cvičení Ample Strike 2016. Cvičení, kterého se bude účastnit celkem 17 armád aliančních a partnerských zemí, je určeno ke sladění výcviku předsunutých návodčích s leteckými osádkami a veliteli pozemích jednotek. „Armáda ČR se aktivně podílí na rozvíjení schopností našich a koaličních vojáků. Právě efektivní spolupráce leteckých a pozemních sil je jednou z odpovědí na současné ozbrojené konflikty,“ řekl v úvodu tiskové konference velitel Vzdušných sil Armády České republiky brigádní generál Jaromír Šebesta a dodal: „Jako plnohodnotný člen Severoatlantické aliance tak již třetím rokem navazujeme na cvičení Ramstein Rover, které byly organizovány z úrovně NATO. Dnes je Ample Strike plně v gesci Armády České republiky, která zabezpečuje kromě výcviku také logistické zázemí zahraničním vojákům.“

VICE-Od 4.9. začínají omezení vzdušného prostoru v prostorech cvičení Ample Strike 2016

Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose! Změna ústavního zákona udělá z českých vojáků expediční sbor pro použití ve válkách po celém světě. Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo! Z Česka se stane cvičební polygon americké armády?

Novela je zjevnou přípravou na válku s Ruskem

Je s podivem, že se natolik spěchá s takovým zákonem ještě předtím, než se v USA ujme úřadu nový americký prezident. Kam chtějí poslanci vysílat české vojáky, když budou muset za ně už brzy platit veškeré náklady v zahraničí, protože Donald Trump už nebude NATO sponzorovat? Kde je jaká sebereflexe poslanců  tomu, že v českých muničních skladech není dostatek samopalů a výzbroje pro případ plošné celonárodní mobilizace? Čím budou v případě mobilizace chránit vlast povolaní muži? Klacky? Proč se v tichosti vyváží skladové zásoby po bývalé ČSLA do zemí bývalého Sovětského svazu a na Blízký východ a doma to málo, co zůstane ve skladech, je pro jistotu „nešťastnou náhodou“ vyhozeno do povětří? Proč se neustále likviduje schopnost sebeobrany ČR? Proč se hledají cesty, jak vysílat české vojáky do ciziny a jak umožnit cizím vojskům pohyb po českém území, když nikde není ani náznak koncepce o sebeobranu státu? Český voják má snad sloužit jako „kanonenfutter“ pro cizí armádu?

VICE-Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose! Změna ústavního zákona udělá z českých vojáků expediční sbor pro použití ve válkách po celém světě. Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo! Z Česka se stane cvičební polygon americké armády?

Realista

#735 Re:

2016-12-07 06:53

#729: -  

 Přesně tak, žádné ústupky, to je jen cesta do pekel. Jak známo, s jídlem roste chuť. Muslimové jsou jako jezinky. Pustíš jim jeden prstíček a za chvíli tu mají celou ruku. Nevinnými šátky to teprve začíná, pak přijdou na řadu burky přes celý ksicht, poté si budou vyžadovat halal výjimky ve stravování, pak budou chtít zřizovat modlitebny, mešity, sundávat kříže z veřejných prostranství, do ulic vysílat šaria hlídky, obsazovat ulici po ulici, imámové budou vesele v mešitách hlásat radikální islám a nenávist k naší kultuře, hodnotám, i demokracii jako takové, zatímco policie bude na příkaz systému zatýkat v ulicích vlastence. No a až jich bude tolik, že nás populačně převálcují, prostě si založí svoji stranu, demokraticky vyhrají volby, nastolí šariu, zruší ústavu, zavedou islámskou republiku a jsme takříkajíc v hajzlu. Problém je, že oni mají zcela odlišně nastaveny hodnoty. Oni naše ústupky neberou jako vstřícnost, jíž by si mohli vážit, nýbrž jako slabost, které nikdy neváhali řádně zneužít. Jakýkoliv náš ústupek je pro ně alláhova vůle a potvrzením, že oni jsou nám nadřazeni a my jako nevěřící plebs jsme povinni jim sloužit.

Karel

#736 Re: Re:

2016-12-07 09:29

#735: Realista - Re:  

policie bude na příkaz systému zatýkat v ulicích vlastence

To by mě fakt zajímalo, ve kterém státě policie zatývá vlastence, že tím hrozíte. Jo, v hodně zemích zatýká nácky, co třeba zapalujou ubytovny pro imigranty apod.


Nepřihlášený uživatel

#737 Re: Re: Re:

2016-12-07 19:36

#736: Karel - Re: Re:  

 třeba vy provokateri co to delaj že


Nepřihlášený uživatel

#738

2016-12-07 19:38

Vláda se snaži cenzurovat veřejné informace to je nezákoné!!!!!(Ustava-článek 17)

tohle néjsou proruske weby a cenzura je nezákona takže nesmijou cenzurovat weby a informace cenzura informaci je nepřipustna vrosporu se zákonem (Ustava ČR-Článek 17) tak jak se nedá změnit a nijak zmanipulovat to je vše trestné!!!Plus Boží zákon co dostali všechny národy na zemi od Boha smlouvu ktera se neda změnit ale budiž všichni budou zničeni nasly se dokumenty že vlády veděj o Bohu a stvořeni světa za kratkou dobu!!!Takže pokud budou jednat nezákoně mate pravo jednat jakoukoli silou a prostredky proti narušeni demokracie a svobody a práva!!!!


Nepřihlášený uživatel

#739

2016-12-07 19:41

plán EU pro vojenskou intervenci proti "uprchlických lodě" v Libyi a Středomoří

VICE-Přečtěte schváleného plánu obranou šéfové EU zde

plán EU pro vojenskou intervenci proti "uprchlických lodě" v Libyi a Středomoří

VICE-Přečtěte si rady EU politicko-vojenská skupina zde

"EUNAVFOR MED - Provoz SOPHIA" - šest Měsíční zpráva: červen, 22. prosinec, 31. 2015

VICE-EEAS-2016-126


Nepřihlášený uživatel

#740

2016-12-07 19:41

DOKUMENTY EMAILE PŘED VEŘEJNOSTI UTAJENÉ NELEGALNI OBCHODY 2017-2030

VICE-Wikileaks press DOKUMENTY EMAILE PŘED VEŘEJNOSTI UTAJENÉ NELEGALNI OBCHODY


Nepřihlášený uživatel

#741

2016-12-07 19:42

"EUNAVFOR MED - Provoz SOPHIA" - šest Měsíční zpráva: červen, 22. prosinec, 31. 2015

Dnes, 17. února 2016, WikiLeaks je uvolnění utajovanou zprávu o prvních šesti měsíci provozu Sophia, vojenskou intervenci EU proti "uprchlických lodě" v Libyi a Středomoří.

Ve zprávě ze dne 29. ledna 2016 je zapsán velitele operace, kontradmirála Enrica Credendino italského námořnictva, pro Vojenského výboru Evropské unie a Politického a bezpečnostního výboru EU. Dává statistiky toků uprchlíků a nastiňuje vykonávané a plánované provozní fáze (1, 2a, 2b a 3), odpovídající činnost společných sil EU, které působí v oblasti Středozemního moře a budoucí strategie pro operaci.

Jedním z hlavních prvků v rámci této zprávy je plánováno, ale stále čeká přechod z fáze 2A (působící na volném moři) do fáze 2B (působící v libyjských teritoriálních vodách) kvůli nestálé vlády situaci v Libyi, kde se stavba " vláda národní dohodou "(GNA) stále probíhá.

Tato zpráva tlačí na příslušné orgány EU, aby pomohl urychlit proces vytváření "spolehlivé" vládu v Libyi, která na oplátku očekává se, že "pozvat" sil EU pro provoz v rámci svých teritoriálních vod (fáze 2B) a později dokonce dát povolení k rozšíření vojenské operace EU na pobřeží (fáze 3).

V posledním měsíci došlo půl tuctu setkání na vysoké úrovni mezi představiteli EU a USA (mimo jiné s americkou ministryní zahraničí John Kerry v Římě) se uvádí americkou armádou, která aľ 5000 islámský stát bojovníci vzali kontrolu nad částmi libyjská pobřeží. Vážné tlak byl kladen na velkých energetických uskupení v Libyi k urychlení dokončení GNA a "Pozvat" západních sil. GNA invititation bylo očekáváno v lednu.Libyjský stiskněte oznámila, že USA, Velká Británie a francouzské speciální jednotky již dorazily (neexistuje žádný veřejný přijetí ze strany západních zemích). V rámci Evropy, Itálie a Spojené království byly hnací silou vojenské intervence.

plán EU pro vojenskou intervenci proti "uprchlických lodě" v Libyi a Středomoří

V současné době WikiLeaks vydává dvě utajované dokumenty EU, navrhovat plánovanou vojenskou intervenci proti lodích, kteří cestují z Libye do Itálie. Čím více významná z obou dokumentů byl zapsán do kombinované vojenské obrany šéfů členských států EU. Plán byl formálně schválen zástupci ze všech 28 zemí dne 18. května 2015.

Důležité je, že jeden z dokumentů uznává, že "politická Konečný stav [vojenské intervence] není jasně definována" a doporučuje, aby Evropská komise vydá další pokyny.

Dokumenty vyložit vojenskou operaci proti cross-středomořských uprchlík dopravních sítí a infrastruktury. Podrobně popisuje plány na vedení vojenských operací zaměřených na zničení lodí používaných pro přepravu migranty a uprchlíky v libyjském území, a tím jim brání zasáhnout Evropu. Vojenská rada šéfové členských států EU je to, že je zapotřebí, aby:

 "[Draw] v plném rozsahu pozorování, zpravodajských a informačních kapacit dostupných k MS [členských zemí] a partneři, a podporovaný Brusel (mj EEAS [Evropská služba pro vnější činnost] zpravodajsko-Capacity Analysis - SIAC)".

Plán rovněž uznává možnost vojenské účely EU síly proti skupinám, jako jsou ISIL "v rámci libyjského suverénní oblasti":

 "Hrozba síly by měla být uznána, a to zejména při činnostech, jako je stravování a při provozu na zemi nebo v blízkosti nezajištěného pobřeží, nebo při interakci s non-mořeschopných cév. Potenciál přítomnost nepřátelských sil, extremisty nebo teroristy, jako je Da'esh [ISIL] by rovněž měly být vzaty v úvahu ".

Dokumenty k odklonu od předchozí vojenské strategii EU ve své zjevné útoky na civilní infrastruktury v Libyi. Četné země EU, včetně Belgie, Bulharsko, Dánsko, Francie, Řecko, Itálie, Nizozemsko, Rumunsko, Španělsko, Švédsko a Spojené království se účastnil pod vedením NATO letecké údery na Libyi v roce 2011.

Organizace pro lidská práva žádá Evropskou unii, aby dát životy uprchlíků a přistěhovalců v ohrožení . Plán uznává, že EU riskuje negativní publicitu "by měly ztráty na životech být přičítána, správně nebo nesprávně, na činnost či nečinnost silou EU". Chcete-li spravovat toto riziko poškození dobré pověsti, dokumenty doporučujeme "informační strategii EU od počátku", aby se "usnadnit správu očekávání". Uznávají rovněž "potřebu kalibrovat vojenskou činnost" a to zejména v libyjských vodách nebo na zemi ", aby nedošlo k destabilizaci politický proces tím, že způsobí vedlejší škody, narušení legitimního ekonomickou aktivitu nebo vytvoření vnímání, které se rozhodly strany".

Lodě přepravující lidi z Libye jsou hlavními prostředky pro uprchlíkům konflikt v Sýrii, Eritrea, Afghánistánu a Afrického rohu dostat se do bezpečí v Evropě. Vzhledem k tomu, zničení libyjské vlády v roce 2011 došlo k prudkému nárůstu počtu uprchlíků, kteří cestují do Evropy z Libye. V roce 2014 více než 170.000 lidé Odhaduje se, že přešel na Středozemní z Libye. V roce 2014, to tvořena 60 procent celého nelegální migrace do EU.

VICE-Wikileaks"EUNAVFOR MED - Provoz SOPHIA


Nepřihlášený uživatel

#742

2016-12-07 19:43

VE STŘEDOMOŘÍ SE DĚJE NĚCO DIVNÉHO. NEZISKOVKY PAŠUJÍ DO EVROPY IMIGRANTY V PRŮMYSLOVÉM MĚŘÍTKU

Po dva měsíce jsme pomocí marinetraffic.com monitorovali pohyby lodí vlastněných několika neziskovkami pomocí dat z data.unsher.org. Sledovali jsme každodenní příjezdy afrických migrantů do Itálie. Ukázalo se, že jsme byli svědky ohromného podfuku a operace ilegálního pašování lidí.

Tito pašeráci z neziskovek, čili z mafie spolčené s Evropskou unií, přiváželi tisíce ilegálů do Evropy pod záminkou záchrany lidí, v čemž jim pomáhala italská pobřežní stráž, která jejich aktivity koordinovala.

Pašeráci lidí vždy nejdříve kontaktovali italskou pobřežní stráž, aby se jim dostalo podpory a nabrali svůj pochybný lidský náklad. Lodi neziskovek jsou vysílány do „míst záchrany“, ještě když jsou ti zachraňovaní v Libyi. Těch 15 lodí, které jsme sledovali, buď vlastní, nebo mají najaté neziskovky a byly pravidelně vidět, jak odplouvají z italských přístavů směrem na jih, krátce se zastavují po připlutí k libyjskému pobřeží, naberou lidský náklad a naberou kurz zpět 260 mil do Itálie, i když tuniský přístav Zarzis je jen 60 mil od místa záchrany.

Organizace, o kterých je řeč, jsou: MOAS, Jugend Retter, Stichting Bootvluchting, Médicins Sans Frontiéres, Save the Children, Proactiva Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye a Life Boat.

Skutečný záměr lidí za těmito neziskovkami není jasný. Jejich motivem mohou být peníze, vůbec by nás to nepřekvapovalo. Mohli by ale být i motivováni politicky, např. aktivity na Maltě sídlící organizace MOAS při pašování lidí do Itálie jsou nejlepší zárukou toho, že na Maltě se migranti neobjeví. MOAS spravuje maltézský důstojník námořnictva, který je jinak na Maltě proslulý hrůzným zacházením s uprchlíky 1). Rovněž je možné, že tyto organizace řídí naivní „sluníčka“, která nechápou, že nabídkou svých služeb fungují pro lidi z Afriky jako magnet, a tudíž tak mimoděk způsobují více úmrtí na moři, ani nemluvě o tom, jak jejich aktivity destabilizují Evropu.

Ač úmysly těchto organizací mohou být ušlechtilé, jsou jejich aktivity zločinné a většina těchto migrantů není oprávněna k získání azylu a skončí na ulicích Říma či Paříže a budou podvracet stabilitu Evropy spolu se zvyšováním rasově motivovaného sociálního napětí.

Brusel ovšem vytvořil konkrétní legislativu k ochraně pašeráků proti stíhání. Tomuto se věnující kapitola usnesení EU nazvaného O vyhledávání a záchraně ve svých formulacích stanovuje, že „kapitáni soukromých lodí a těch patřících nevládním organizacím, které pomáhají se záchranou ve Středozemním moři, by neměli za to, že takovou to pomoc poskytují, riskovat trestní postihy.“ 2)

Během dvou měsíců našich pozorování jsme sledovali ilegální propašování nejméně 39 000 Afričanů do Itálie, které proběhlo s plným souhlasem italských a evropských úřadů.

VICE-VE STŘEDOMOŘÍ SE DĚJE NĚCO DIVNÉHO. NEZISKOVKY PAŠUJÍ DO EVROPY IMIGRANTY V PRŮMYSLOVÉM MĚŘÍTKU


Nepřihlášený uživatel

#743

2016-12-07 19:44

Další šokující zprávy, které se nikdy nedozvíte z českých médií. Zde uslyšíte kompletní vyčíslení peněz, které vydává ČR na migranty. Sobotka s Babišem vyplatili tzv. neziskovým nestátním organizacím na trvalou integraci migrantů do České republiky jen za minulý rok více než 71 milionů korun. A v letošním roce jen samotné Ministerstvo vnitra vyplatí tzv. neziskovkám 21 milionů korun a jen samotné Ministerstvo práce a sociálních věcí 19 milionů korun. Celkově je jen v rámci Ministerstva vnitra vyčleněno ze státního rozpočtu na migranty šokujících 1,5 miliardy korun. Další více než čtvrt miliardy korun, konkrétně 287 milionů, vynaložila Sobotkova a Babišova vláda na mzdy státních zaměstnanců, na provozní náklady a na investiční náklady v souvislosti s řešením migrace do České republiky. Jen chod azylových zařízení stojí české daňové poplatníky 100 milionů korun ročně. Vyplývá to z písemné odpovědi premiéra Sobotky na mojí interpelaci ve Sněmovně.

A jak víte, tak Sobotka s Babišem naposledy minulý měsíc vyčlenili z rozpočtu další více než půlmiliardu korun na integraci dalších 6 tisíc migrantů v následujících třech letech. Opět na úkor peněz pro naše české občany a proti vůli většiny z nás.

A já znovu opakuji, že naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) je jediným subjektem ve Sněmovně, který prosazuje nulovou toleranci nezákonné migrace. A já Vás prosím o podporu v klíčových volbách do Sněmovny příští rok v říjnu. Říkáme jasně: PENÍZE NAŠIM LIDEM, NE MIGRANTŮM. A samozřejmě také odmítáme jakékoliv pronikání islámu do naší republiky a prosazujeme referendum o vystoupení z EU.

Z odpovědi premiéra Sobotky dále vyplývá, že celkově sečteno, jeden migrant stojí Českou republiku jen v úvodní fázi přijetí v průměru 69 tis. korun. Přičemž Evropská unie uplácí českou vládu dalšími penězi – Česká republika dostává za každého relokovaného jedince příspěvek 6 tis. EUR (cca 162 tis. Kč) a za každého přesídleného jedince 10 tis. EUR (cca 270 tis. Kč). To je samozřejmě zcela směšná částka, protože se jedná vesměs o arabské či africké muslimské migranty, kteří nemají pracovní návyky, nic neumí, budeme je živit na sociálních dávkách a jejich přítomnost způsobí sociální pnutí a zvýšenou kriminalitu. Náklady na integraci se tak pohybují v miliardách korun ročně. Tito migranti navíc zatíží svým nepřizpůsobivým chováním Českou republiku na nekonečně dlouhou dobu. Vidíme to na zkušenostech ze Západní Evropy.

A teď se podívejme podrobněji, které tzv. neziskové organizace vysávají ze státního rozpočtu na podporu integrace migrantů do ČR nejvíce peněz, jmenují se takto: Slovo 21, Poradna pro integraci, Diecézní Charita, Info-Dráček, Most pro, Meta – společnost pro příležitosti mladých migrantů, Centrum pro integraci cizinců, Centrum pro média, ekologii a integraci, Centrum multikulturního vzdělávání, InBáze, Sdružení pro integraci a migraci, Organizace pro pomoc uprchlíkům, Občanské sdružení Foreigners, SOZE a mnoho dalších tzv. neziskových organizací.

Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím.

A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 10 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na

VICE-Tomio Okamura: ČR je horší než Rumunsko

VICE-Tomio Okamura: Migrant znásilnil českou zdravotní sestru

FB-VICE INFO 


Nepřihlášený uživatel

#744

2016-12-07 19:46

LŽI NOVINKY PŘECE TO PLATÍ G.SOROS O NĚ JE DOBŘE POSTARANÉ

Až 5000 migrantů může do konce roku zemřít při plavbě do Evropy, tvrdí OSN

Až pět tisíc migrantů by podle vysokého komisaře OSN pro uprchlíky mohlo do konce letošního roku přijít o život během plavby do Evropy. Filippo Grandi to řekl v pátek v Římě během fóra, které bylo věnované takzvanému středomořskému dialogu, píše agentura ANSA.NA LŽI NETŘEBA ODKAZ H.....

FAKTA

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros ' Open Society Foundations (OSF) před dvěma dny odhalily několikpřekvapivých machinace kolem organizace - včetně systémů zjevného manipulovat média ovlivňují mezinárodní imigrační politiku a hotovosti určené pro iniciativ v oblasti sociální spravedlnosti.Soros byl dříve vyloučen pro tahání politických řetězců na Ukrajině , ale jako jedna poznámka odhalený v masivních DCLeaks mezipaměti je patrné, že globalistická rovněž usilovat o přímou manipulaci západních médií sladit s tímto politické agendy.S názvem " Ukrajina Media Projekt ," autoři Memorandum má přiznat, že"To není správné nezávislé žurnalistiky a my se mohou poškodit naši důvěryhodnost s novináři," ale že "novináři mohou vznikat příběhy, které nemají význam pro vyprávění se snažíme informovat nebo příběhy, které jsou kontraproduktivní (prosazování příběhy fašismu, atd.) "VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "

VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" byla zmanipulované od začátku do konce


Nepřihlášený uživatel

#745 Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimůZatím jich milióny postávají za naší (neexistující)hranic

2016-12-07 19:49

 

Ptali se nás?

Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů. Zatím jich milióny postávají za naší (neexistující) hranicí, protože hlasitě pokřikujeme, že je tady nechceme, což uráží Mutti Merkelovou a její Pátou kolonu, Pražskou kavárnu. Hlavní důvod, proč jich tu zatím máme relativně málo, je ale ten, že si tu zatím nevytvořili dostatečné zázemí – jako v šedesátých a sedmdesátých v Německu. Zatím.

Jenže jsme v EU, kam jsme rovněž dobrovolně vstoupili (hlasy zhruba jedné třetiny voličů, někteří jsme hlasovali proti, ale byli jsme v menšině). A proto už nemáme hranice. Topolánkova vláda se nás sice na souhlas neptala, ale asi by jí podobná většina (jako ta, co hlasovala za vstup do EU) v té době řekla (i bez Babiše) ANO. Jen prezident Klaus byl proti – ale parlament ho přehlasoval. Takže teď nemáme ani státní suverenitu, ani hranice. A už se nás vůbec nikdo na nic neptá.

Neptal se nás ani ministr životního prostředí Martin Bursík, když udělal tunel století pro privátní „solární barony“. Jenom prezident Klaus byl zase proti – ale parlament ho zase přehlasoval. Teď baronům platíme z našich daní každý rok něco kolem pětačtyřiceti miliard (!) korun a soudruzi z vlády spolu s dalšími „experty“ si lámou hlavy, jak zařídit, aby bylo na důchody. Na penzijním účtu schází prý něco přes třicet miliard. Bude se na to prý muset jít přes daně. Pochopitelně. Své soukromé miliardy do toho „spasitel“ Babiš nedá. Je expert na dotace z EU (z našich daní) pro své firmy – a neptá se, zda s tím souhlasíme.

Informace k Islamizaci CR

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-CSL, CSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do CR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

Staci se podivat na zapad on nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VICE-Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů.

 


Nepřihlášený uživatel

#746 Re: Re: Re:

2016-12-07 19:58

#736: Karel - Re: Re:  

 Jak by to mohli dělat vlastenci když si je jako tebe vláda neplati provokatere to same utoky na mešity placeni vladni provokateři že tak nakoho tu ukazuješ špino


Nepřihlášený uživatel

#747

2016-12-07 20:25

ZASE H.... NOVINKY PROAMERICKE BLITKY LŽÍÍÍ VINOU USA SE HRNOU DO EVROPY VERBOVANI UPRCHLICI ISLAMU

Z Mosulu může být druhé Aleppo. Irák poslechl Írán a zavřel únikovou trasu

Současná irácká strategie v dobývání Mosulu, který šíitské milice svírají ze všech stran, se liší od původních plánů, jež počítaly s ponecháním únikové trasy na západě města. Podle agentury Reuters Iráčany přiměl ke změně postoje nátlak Íránu, podle kterého s civilisty budou prchat i bojovníci Islámského státu (IS). Kurdové ale varují před vytvořením druhého Aleppa.ACH TO SOU H...... NETŘEBA ODKAZ 

FAKTA

VALKA V IRAKU ZAKONČENI VYDĚLKU PRO USA KTERÁ VYNESE ZISK 

Před deseti lety, 19. března 2003, prezident George W. Bush zahájil invazi do Iráku, která by vedla k devítileté válce s výsledkem,

  • 4,486 mrtvých amerických vojáků

  • 32,226 servisní členové zraněn

  • přes 100.000 mrtvých iráckých civilistů

((Karta pro válku zakončena 3000000000000 $.))

Bush se podaří odstranit Saddáma Husajna, ale ukázalo se, nebyly žádné zbraně hromadného ničení a žádné významné provozní vazby mezi Saddámova režimu a Al-Káidy. To znamená, že dva hlavní tvrzení Bushem a jeho posádku používané k ospravedlnění války nebyla pravdaVICE-Arogance" - Nový dokument Reexamines Válka v Iráku "Hoax "

Kazatel

#748

2016-12-07 22:42

Anděl světla Lucifer klam V MEŠITĚ

VICE KLAM S-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

2. Korintským 11,10-15

10Jakože je při mně pravda Kristova, tato moje chlouba nebude v achajských končinách umlčena!11Proč na tom trvám? Snad proto, že vás nemám v lásce? Bůh ví, že mám!12Ale jak to dělám, budu dělat i nadále; nechci dát příležitost těm, kdo by se rádi chlubili, že si počínají jako my.13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Realista

#749 Re: Re: Re:

2016-12-07 22:51

#736: Karel - Re: Re:  

 Ta situace k tomu pozvolna spěje. Svoboda slova se plíživě ukrajuje ve jménu politické korektnosti, pseudohumanismu a stále nových a nových práv dalších a dalších, leckdy dosti bizardních menšin. Zatím situace došla jen k mazání příspěvků, blokování diskuzí a účtů na sociálních sítích, ale tlak na další cenzuru a perzekuci nepohodlných názorů den ode dne sílí a je jen otázkou času, kdy se začnou poklidné demonstrace běžně rozhánět obušky a lidé zatýkáni, jako za časů minulých. První vlaštovky už zde máme. A neboť "nácek" je v mediálním žargonu každý, kdo nevítá uprchlíky s otevřenou náručí a troufl si otevřeně kritizovat současnou imigrační politiku, tak o důvod více se obávat svéhlavého zatýkání "nácků".


Nepřihlášený uživatel

#750

2016-12-08 14:49

Email mezipaměti dokazuje spojení tureckého ropného ministra obchodu Isis oleje nároků WikiLeaks

Více než 57.000 e-mailů údajně z důvodu ministra Oil Berat Albayrak, syn-in-law prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana, hacknutý aktivisty kolektivní Redhack 

WikiLeaks vydala cache tisíc osobních e-mailů údajně z účtu vedoucí turecký ministr vlády Berat Albayrak, syn-in-law prezidenta země,  Recepa Tayyipa Erdogana , které se říká ukazuje rozsah vazeb mezi panem Albayrak a společností zapletený do zabývá Isis kontrolovaná ropná pole.

60.000 silný vyhledávání mezipaměti , které vyšlo v pondělí, se klene nad časové období mezi dubnem 2000 - 23. září 2016, a ukazuje pan Albayrak měl důvěrnou znalost personálních a mzdových otázek v Powertrans, společnost, která byla sporně daný monopol na silnici a železnici přeprava ropy do země z iráckého Kurdistánu.  

VICE-Email mezipaměti dokazuje spojení tureckého ropného ministra obchodu Isis oleje nároků WikiLeaks