Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR


Nepřihlášený uživatel

#651 Re:

2016-10-29 08:37

#643: -  

 Tady je jasně vidět, že nejde o žádnou nahodilou imigraci a snahu zachránit ty migrující nebožáčky, ale zcela úmyslné zaplavení Evropy neintegrovatelným muslimstvem.


Nepřihlášený uživatel

#652 Brněnská výzva na podporu prezidenta Miloše Zemana

2016-10-29 08:46

Podepisujte Brněnskou vývu na podporu prezidenta Miloše Zemana:

http://www.petice24.com/brnnska_vyzva

Vlastenec

#653 Němečtí rodiče stanou před soudem, odmítli poslat syna na exkurzi do mešity

2016-10-29 15:02

Němečtí rodiče, kteří odmítli poslat svého syna na povinnou školní exkurzi do mešity, stanou před soudem, napsal server Deutsche Welle. Rodiče argumentují tím, že jsou ateisté a s návštěvou mešity nesouhlasí z ideologických důvodů. Škola ale trvá na tom, že byla exkurze součástí výuky zeměpisu, studenti si tam měli poslechnout přednášku s názvem Orient – mocenské faktory voda a ropa.

„Po celá léta slýcháváme zprávy o nábožensky motivovaném násilí páchaném vyznavači islámu,“ cituje server Deutsche Welle z dopisu, který otec žáka poslal vedení víceletého gymnázia v Rendsburgu ve spolkové zemi Šlesvicko-Holštýnsko.

Otec, jehož jméno německá média neuvádějí, v dopise zdůraznil, že jeho rodina nepatří k žádné náboženské skupině a má obavy, že by mohl být syn během školního výletu „indoktrinován“. Ke vstupu do místa uctívání jakéhokoliv boha prý nesmí být nikdo nucen násilím.

Do mešity musí všichni 

Ředitelka školy Renate Fritzscheová ale trvá na tom, že na výlet do mešity musí všichni. Bez výjimky. „Máme také muslimské děti. A muslimští rodiče také vědí, že neděláme žádné výjimky. Muslimské děti se musejí účastnit plaveckých lekcí a sexuální výchovy,“ řekla stanici NDR. Dodala, že smyslem vzdělání je učit děti o ostatních kulturách tak, aby s nimi mohli přijít do kontaktu a tolerovali je.

Tak to už je vrchol! Německé školství otevřeně indoktrinuje mladé, důvěřivé žáky islámskou ideologií, to dělají jen ty nejzrůdnější režimy, vymývat dětem mozky! Braňme se téhle eurototalitě, dokud to jde!

Vlastenec

#654 Skupina syrských hochů sexuálně napadla v berlínském bazénu dívky

2016-10-29 15:36

Skupina syrských chlapců měla tento týden v bazénu v Berlíně obklíčit a sexuálně napadnout několik dívek. Podle informací deníku Berliner Morgenpost hoši ve věku od sedmi do čtrnácti let dívky napadli přímo v bazénu. Obklíčili je ze všech stran a osahávali je na intimních místech. Incident potvrdila policie.

„Pět těch kluků chytilo dívky a sahalo jim na zadek a prsa,“ řekl Morgenpostu otec napadených. Do bazénu v berlínském Mariendorfu přišel se třemi dcerami ve věku devět, jedenáct a čtrnáct let a kamarádkou nejstarší z nich.

Na vše upozornila jedenáctiletá dívka, které se podařilo ze sevření chlapců vymanit a zalarmovat plavčíka. Ten zasáhl a přivolal policii.

Policie hochy předala rodičům

Strážci zákona hochy odvezli na policii, kde je vyslechli a sepsali s nimi protokol. Vzhledem k jejich nízkému věku je ale poté předali rodičům. Do bazénu, kde obtěžovali dívky, rok nesmějí. „Vyšetřovali jsme přečin sexuálního charakteru. Hoši měli dívky doplavat a sahat na ně,“ potvrdila Morgenpostu mluvčí místního policejního oddělení.

Celkem mělo dívky obtěžovat sedm chlapců. Šest z nich je ze Sýrie, národnost posledního podle německého listu zjištěna nebyla. Nejstaršímu je čtrnáct, ostatní jsou ve věku od sedmi do jedenácti let.

Kdo podporuje kvoty, podporuje i tyhle prasata! Nikdo z nás jistě nechce, aby tihle zvrhlíci jednou obtěžovali i naše dcery! Musíme říct jakékoliv imigraci lidí z třetího světa NE! a zaujmout postavení Maďarska. Bez souhlasu nadpoloviční většiny obyvatel ČR v referendu nám nemá nikdo co nařizovat, koho máme přijmout v naší zemi. Jsme svrchovaná země a je naše právo rozhodovat o vlastní imigrační politice!


Nepřihlášený uživatel

#655

2016-10-29 17:46

Kdo chce uprchlíky v ČR, ať zde napíše adresu a počet lůžek, k němu budou zasíláni přednostně. To by rázem ubylo všech podporovatelů takřka na nulu.


Nepřihlášený uživatel

#656 Z politiků lidé nejvíc věří Babišovi, tvrdí průzkum

2016-10-29 22:15

Nejdůvěryhodnějším stranickým politikem je podle šetření CVVM lídr ANO a ministr financí Andrej Babiš. Věří mu 46 procent lidí. Druhý je premiér a šéf ČSSD Bohuslav Sobotka s důvěrou 34 procent dotázaných. Ministru zahraničí Lubomíru Zaorálkovi (místopředseda ČSSD) věří 30 procent lidí.

Za první trojicí následuje šéf SPD Tomio Okamura, který se těší důvěře 29 procent dotázaných. První pětici uzavírá lidovecká místopředsedkyně Zuzana Roithová, které stejně jako předsedovi KDU-ČSL Pavlu Bělobrádkovi věří 27 procent dotázaných.

Z dalších předsedů sněmovních stran se nejvyšší důvěře těší komunista Vojtěch Filip s podporou 22 procent. Lídrovi ODS Petru Fialovi důvěřuje 14 procent dotázaných a Miroslavu Kalouskovi (TOP 09) 11 procent. Šéfovi Úsvitu Miroslavu Lidinskému důvěřují čtyři procenta dotázaných.

Průzkum zjišťoval důvěryhodnost politiků, kteří zastávají posty předsedů a některých místopředsedů sněmovních stran a šéfů jejich poslaneckých klubů.


Nepřihlášený uživatel

#657 Re: Z politiků lidé nejvíc věří Babišovi, tvrdí průzkum

2016-10-30 07:57

#656: - Z politiků lidé nejvíc věří Babišovi, tvrdí průzkum 

 Když přihlídneme k manipulacím ze strany pravdoláskařské mediální fronty, tak vidím Okamurovu podporu spíše někde na 50 %.


Nepřihlášený uživatel

#658 Re: Němečtí rodiče stanou před soudem, odmítli poslat syna na exkurzi do mešity

2016-10-30 16:55

#653: Vlastenec - Němečtí rodiče stanou před soudem, odmítli poslat syna na exkurzi do mešity 

To jsou jenom začátky. I proto jsme rádi, že máme nyní takového Presidenta, který nás chce ochránit před islamizací. Podpořte, prosím, Miloše proti právě se rozjíždějícímu českému majdanu

Petice za podporu Miloše Zemana

Brněnská výzva


Nepřihlášený uživatel

#659

2016-10-31 19:47

Pane Okamuro, jste dnes jeden z mála politiků, který má konzistentní vizi pro naši zemi. Pokud do parlametních voleb udržíte pozitivní, nekonfliktní, ale nekompromisní názor, půjdou za Vámi hlasy voličů. Ti jsou už zcela unaveni ze všech těch antiprogramů ostatních stran.

Díky naší samozvané "elitě národa" bychom dokonce mohli dnešní den přejmenovat ze "dne nezávislosti" na "den nenávisti".


Nepřihlášený uživatel

#660 Re: Němečtí rodiče stanou před soudem, odmítli poslat syna na exkurzi do mešity

2016-10-31 22:30

#653: Vlastenec - Němečtí rodiče stanou před soudem, odmítli poslat syna na exkurzi do mešity 

  A ty muslimské "děti" taky musí povinně do křesťanského kostela? Nebo se máme pořád přizpůsobovat jenom my jim a oni nám ne, protože to by byla diskriminace?

Tomio Okamura

#661 28.říjen - zůstaňme věrni svému národu

2016-11-01 01:07

Vážení spoluobčané, dámy a pánové, to, že vás mohu oslovit jako spoluobčany je dané tím, že osmadvacátého října jsme přestali být poddaní nadnárodního konglomerátu, slepence mnoha národních států a státečků.

Rakouskouherské soustátí zkolabovalo na jediné věci - pokusilo se odnárodnit desítky národů a vnutit jim jednotnou rakousko-německou anebo maďarskou identitu. Srbové, Rumuni, Italové, Slováci a Češi to jednoznačně odmítli a v momentě oslabení Rakousko opustili.

Komu to připomíná současnost, tak se nemýlí. Platí pravidlo, že ten, kdo se z historie nepoučí, je nucen si ji prožít znovu.

Přes tisíc let jsme na našem území měli českomoravské soustátí. V průběhu těch tisíce let jsme byli součástí nejrůznějších svazků - měli jsme soustátí s Polskem, Maďarskem, byli jsme součástí Svaté říše římské, byli jsme v rakouském soustátí i součástí Velkoněmecké říše.

Tahle spojení neměla většinou dlouhého trvání, a pokud ano - jako Říše římská nebo zpočátku panování Habsburků - bylo to dané tím, že země Koruny české byly v tomto svazku zpočátku velmi suverénní, ne-li vedoucí silou, kdy Praha byla například hlavní město Římské i Rakouské říše, české země jejím srdcem.

Problém Rakouska nebyl v tom, že to byla monarchie - občané Rakouska v minulém století byli v mnohém svobodnější než občan dnešní České republiky. Problém byl v tom, že se pokoušeli nás, Čechy a Moravany, odnárodnit. Proto přišel osmadvacátý říjen, který vrátil správu našich zemí nám.

Když slavíme nějaká výročí a události, tak bychom si vždy měli říci, co pro nás znamenají dnes a proč bychom měli jejich ducha naplňovat.

28. říjen je jednoznačně svátek obnovení národního státu Čechů, Moraváků a i počátek národní samostatnosti Slováků. Je to veskrze vlastenecký - a nebojme se toho slova - je to veskrze národní nacionalistický svátek.

Jeho odkaz nelze naplňovat jinak, než jen opět bojem za uchování našich národů v našich zemích spolu s naší tisíciletou kulturou.

Nebojme se toho, protože dějiny jsou s námi. Za dalších tisíc let tu určitě nebude Evropská unie, ale země Koruny české ano. Tomu plně věřím. Stačí k tomu relativně málo - abychom zůstali věrni svému národu.


Nepřihlášený uživatel

#662

2016-11-01 22:54

Řeknu to takhle.Kdyby se do nich civilizovaný svět nemontoval (ani ve jménu Boha ani ve jménu ropy a jiných nerostů), žili by možná pro nás tito lidé, jak v Africe tak v Přední Asii trapně sto let za opicema, chudí, ale šťastní a pohostinní.Takto potkávali a poznávali Afriku kdysi před léty naši slavní cestovatelé Hanzelka a Zikmund.Byznys, síla cizích peněz, mocenské zájmy, kolonizace jiných a mamon jsou ale bohužel pro lidi, kde zuří a zabíjí válka mnohem silnější.

Dan Mach

#663 Re: 28.říjen - zůstaňme věrni svému národu

2016-11-01 22:58

#661: Tomio Okamura - 28.říjen - zůstaňme věrni svému národu 

Šmankote Japonec tady káže o tisicileté historii českého národa. Kdybyste raději vysvětlil, na co jste použil finance své strany za vítězství v parlamentních volbách. Pro koho byly ty fiktivní faktury?

P.S. A proč jste dal svému synovi to krásné české jméno? Chystáte se někam odjet?


Nepřihlášený uživatel

#664 Re: Re: 28.říjen - zůstaňme věrni svému národu

2016-11-02 10:09

#663: Dan Mach - Re: 28.říjen - zůstaňme věrni svému národu 

 Japonec jen z půlky, resp. čtvrtiny, z druhé půlky Čech (Moravák) srdcem větší než celá ta trapná plejáda šašků ze Staromáku.


Nepřihlášený uživatel

#665

2016-11-02 18:04

Historie je plná mrtvých, kteří se domnívali, že se s muslimy dohodnou. Je to buď my, nebo oni. Třetí možnost není.

Islamoklast

#666

2016-11-02 23:28

Původní význam islámu formuloval Mohamed, což je jediný dokonalý muslim, kterého je nutno následovat, ten člověk měl za sebou takovou historii, jejíž opakování zde je možné pouze po 22 hodině, nicméně byl natolik inspirativní pro podobné typy, že se toto "náboženství" stalo velmi rychle dominantní nejdříve v Arábii a poté postupoval do celého známého starověkého světa, ovšem nikdy mírumilovně, vždy násilím.


Nepřihlášený uživatel

#667

2016-11-03 17:37

Tady se v poslední době všude řeší kraviny s Čínou, se kterou mimo jiné obchodně spolupracuje celý svět. Zatímco se na Evropu řítí invazisté z muslimských zemí, tak lidi řeší rozbité bábovičky na pískovišti. Pan prezident je člověk, který naši republiku miluje, to mu nemůže nikdo upřít. Nazývá věci pravými jmény a neohýbá hřbet před diktátory z Bruselu a USA, což jsou váleční štváči, kteří celý blízký východ přivedli do stavu, v jakém je. A Evropa má díky tomu před (a bohužel už i za) branama džihádisty.

Húrin

#668 Re: Já se divím, že mnozí stále reagujete na nick zvaný Dan Mach.

2016-11-03 21:14

#532: Horal - Já se divím, že mnozí stále reagujete na nick zvaný Dan Mach. 

 Je to především typický vzorek "lidskoprávního" levičáka. Takoví jako on jsou pro muslimy akorát Užitečnými idioty, kteří jim pomohou dobýt Evropu. Ale jinak jsou to pro ně jen Nevěřící psi, jejichž hlavami si rádi po zásluze vyzdobí své domy.

Už starý Kaddáfí říkal, že pro úplnou islamizaci Evropy nemusí padnout jediný výstřel. Jejich ženy porazí ty Nevěřící "feny" dělohami.

Jsem sice ateista, ale když vidím úpadek křesťanské morálky, konzum, absolutní nehomogenitu národa, odpor k vlastenectví a vytírání bruselského střeva, je mi špatně.


Nepřihlášený uživatel

#669

2016-11-04 07:05

Kdo tady vítá islámský utečence (po tom co dělají bordel v ulicích Paříže), je vlastizrádce!


Nepřihlášený uživatel

#670 Re: také novináři

2016-11-04 17:00

#441: Horal - také novináři 

 Láska k vlasti bývala odjakživa jednou z nejvyšších ctností. Poté, co se vlády ujali protinárodní kolaboranti, se stala naopak vulgarizovanou neřestí. Jsme svědky rozpadu národa, kulturního úpadku, zapomění tradic, diktovaného Bruselem. My ve střední Evropě se ještě máme možnost vymanit se ze jha politickévkorektnosti, multikultiury a pozvolné islamizace veřejného prostoru, to v Anglii, Francii, Belgii, Švédsku, te%d už i v Německu o tuhle možnost dávno přišli.


Nepřihlášený uživatel

#671 Re:

2016-11-05 09:17

#666: Islamoklast -  

 Vychytal jsi krásné Iblisovo číslo komentáře...


Nepřihlášený uživatel

#672 Re: Skupina syrských hochů sexuálně napadla v berlínském bazénu dívky

2016-11-05 17:46

#654: Vlastenec - Skupina syrských hochů sexuálně napadla v berlínském bazénu dívky 

 EU a Merkelové JEJÍ snědé kvoty. Ty úchyly nám tu chtěli posílat a my jsme je měli Ty zmetky povinně přijímat.Nikdy takové neřády. Co tak kvoty na důchody a platy pro ČR. Občané ČR jsou na vyšší inteligenční a technické úrovni než Němci, Švédi, Angličané, Norové, Francouzi, Dánové, Rakušáci. Znám z praxe. To budeme mít do roku větší důchkody a platy než oni.To jsou také kvóty Už se těším.

Vlastenec

#673 Afghánec znásilnil v pražské nemocnici sestřičku!!

2016-11-05 19:43

Policie vyšetřuje znásilnění sestřičky v pražské nemocnici

Pražská policie zadržela cizince, kterého podezřívá ze znásilnění zdravotní sestry v nemocnici z počátku týdne. Policie bližší podrobnosti neuvedla, pro muže žádá vazbu.

Napadení sestry se odehrálo v noci na pondělí. Podle agentury aktu.cz jde o Afghánce, který osahával sestru v Nemocnici Na Bulovce v době, kdy v budově téměř nikdo nebyl.

Muž do Česka přišel z Afghánistánu a zatím tu nemá trvalé bydliště. V nemocnici byl s rodinou, uvedla agentura Aktu.cz s tím, že jeden ze členů jeho rodiny je tu hospitalizovaný.

 


Nepřihlášený uživatel

#674 Re: Afghánec znásilnil v pražské nemocnici sestřičku!!

2016-11-05 19:58

Vlastenec

#675 Re: Re: Afghánec znásilnil v pražské nemocnici sestřičku!!

2016-11-05 20:44

#674: - Re: Afghánec znásilnil v pražské nemocnici sestřičku!! 

 Již dávno předehnali, vzhledem k faktu, že to, co je u nás kvalifikováno jako znásilnění, je u nich bráno jako standardní zacházení s ženami (podřadnými bytostmi).