Petice na podporu paní JUDr. Kláry Samkové.
Politici naši už zase cenzury jsou lační,jásá Pelikán,Sr..botka,nad novelou normalizační.V ČT pohádka o "méněcenné" Sněhurce - byla bílá,strašný to byl bacil,než jí černý imigrant multikulturně obohatil.V cestopisu pro děti jásají nad Saudskou arábií,krásně a tajemně si prý ty černé můry žijí (samozřejmě je ale věc jistá,na popravené a pro výstrahu vystavené už jim v dokumentu nezbylo dost místa).Ale i když nad nad novými cenzory člověk hnusem zvrací,lidé jako Samková naději nám vrací.Po volbách poznáš "elito",jak chutná obyčejná práce a nezapomeň,máme dobrou paměť na vlastizrádce.
Každý cizinec se musí přizpůsobit zákonům země, ve které chce žít, nikoli opačně, pokud ne, ať se vrátí do své vlasti. O azyl se žádá, nevstupuje se na cizí území násilím, to je trestné a je to ilegální!!!!!
Každá vláda má povinnost chránit své občany a své území před násilím a invazí nepřizpůsobivých násilníků.
Re:
Lidé bděte a nebojte se --Arab se rozpíná rychle jak Hitler
Re:
kdo je bude živit -- netáhla nikdo nechce (platíme daně na co ????)
Ústava ČR
Čl. 1
(1) Česká republika je svrchovaný, jednotný a demokratický právní stát založený na úctě k právům a svobodám člověka a občana.
Čl. 2
(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
Čl. 11
Území České republiky tvoří nedílný celek, jehož státní hranice mohou být měněny jen ústavním zákonem.
To znamená, že JÁ lid, potožmo státní moc, jsme přestal důvěřovat orgánům moci zákonodárné, výkonné a soudní, které jsem si zvolil. Ústava ČR, kterou jsem vždy respektoval, mě přestala jako občanachránit. Tento demokratický právní celek se stal bezcenným pamfletem.
Podporu čeho?
Paní co ráda parazituje na lidským neštěstí a na lidský blbosti. Strašná entita tahle Samková.
Narozumní nabývají rozumu neštěstím. A čeká to i tuhle zemi. Pokud bude naslouchat podobným tmářům.
Nenávist je cesta do pekel. Strach přetransformovanej v nenávist to jen urychluje.
Re:
souhlasím.jí chtějí trestat,ale co znásilńování?to už pro ně trestný není.vždyt´oni jsou čistí jako ALÁH
JUDr.Kláry Samkové-co se Islámu týká.
Taky jsem přesvědčen,že žádný "velvyslanec" -nemá práva
vyjadřovat se k osobnostem státu,kam byl vyslán!
Pokud tak činí-je ve většině států prohlášen za osobu nežádoucí-(persona non grata) a musí tuto zemi opustit do 24 hod.J.S
| This discussion has been closed. |