Petice na podporu paní JUDr. Kláry Samkové.
Napsal jsem na fb stránku tureckého velvyslanectví
Napsal jsem na fb stránku tureckého velvyslanec
Re: Napsal jsem na fb stránku tureckého velvyslanectví
#227: Lubos - Napsal jsem na fb stránku tureckého velvyslanectví
Nechápu, kde berete tu drzost mluvit za celý národ. Ve skutečnosti se chováte jako ti islamisté a upíráte všem normálním lidem právo na svůj názor, i kdyby byl opačný. To, že se tady několik lidí opakovaně vyjadřuje ve prospěch ženské, která už několik let vystupuje tak, aby provokovala a zdarma se dostala do sdělovacích prostředků, aby si naháněla klienty a politické příznivce, neznamená, že jste ve většině. Pořád je vás řvoucí menšina, to si laskavě uvědomte. A stále je mi divné, jak se petice podepisuje v pravidelných intervalech během noci. Je obdivuhodné, že jste na stráži ve dne v noci, ale speciálně nám nic nehrozí a Němci a Rakušáci si se svými problémy poradí ... raději bez nás.
Alena Fuszteiová
Souhlasím se vším, co Klára Samková deklaruje.
JE PŘÍMÁ A ŘÍKÁ TOTÉŽ, CO SI MYSLÍME ČI ŘÍKÁME I MY OSTATNÍ !
NECHCEME POKRYTECKÉ ŘEČI POLITIKŮ, MUSÍ SE KONEČNĚ UPLATŇOVAT ROZUMNÁ MLUVA VŠUDE.
V MÉDIÍCH, A HLAVNĚ V POLITICE !
Re:
Nikoli vy "ostatní", nýbrž vy "místní knedlovepři". Dost bylo pokrytectví, říkejme konečně věci tak, jak se skutečně mají!
Naše vlast potřebuje nebojácné občany. Máte podporu většiny slušných lidí!
Chytrá pani co to má v hlavě srovnané.
Přebíráme od západní Evropy to, co se tam děje již několik desítek let. Veřejná kritika islámu přinese tomu dotyčnému profesní a společenskou diskriminaci a likvidaci.
Re:
Přesně tak, pane! Jestli chce někdo nadávat Samkové nbo Konvičkovi kvůli boji proti iskámu do xenofobů, tak jsou xenofobové všichni antifašisté, kteří bojují, protože islám = nacismus, je to prašť jak uhoď!
Jasně, muslimové zabíjí v západní Evropě jak na běžícím páse a to je v pořádku, oni jsou ti hodní, ale paní Samková, která s tímhle svinstvem bojuje, je to největší ohrožení demokracie, co? Pokud někoho soudit, tak vlastizrádce typu Dienstbiera, Pelikána, Schwarzenberga, Kalouska, Špidly, Zlatušky, Sobotky, Šabatové, Bělobrádka, Halíka obou Stropnických atd!!!
protiústavní islám
President Maďarska Viktor Orbán má jasno. Bránit se islamizaci neni v rozporu s ústavou. Mnoho absolventů právnické fakulty Západočeské univerzity v Plzni zřejmě nestihli během 14-ti denního studia práv seznámit se s obsahem naší ústavy. Asi by měli vrátit diplomy... :-(
| This discussion has been closed. |