Zachraňme údolí Berounky
to si zas někdo potřebuje namastit kapsy a je mu jedno jak,tak klidně zlikviduje kus krásný chráněný krajiný oblasti bez rozvahy ,to nemůžeme dopustit :-( lidičky proberte se kdo zná Berounku a její okolí,ví jak je tam krásně,je to kus ráje na zemi ....já nesouhlasím a nikdy nebudu
Re: Vysoká podpora, malá kontroverze
#176: - Vysoká podpora, malá kontroverze
a to jsou jen podisy od lidí co mají net a kde jsou ty ostaní co na net nechodí ,třeba starší lidí ....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#161: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nezdá se, že by řeka tamtudy tekla nějak přehnaně dlouho.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Vážím si lidí, kteří chtějí zachránit něco tak jedinečného jako je řeka Berounka. Jediná nesplavněná řeka v Čechách.Její kouzlo musí přetrvat. Vyrostla jsem pod Týřovem .Vyrostla jsem v Berounce.Berounka je celý můj život.Znám její vůni a každý kout.
Když jsem byla malá, v sedmdesátých letech chtěli komunisti stavět přehradu, aby mohly vozit turbíny z Plzně po řece. Bála jsem se už tehdy. V osumdesátých letech našli kaolínové zásoby v Broumech a říkalo se že splavní Berounku, aby mohli vozit kaolín po Úpořském potoce z Broum do Rakovníka. Zase jsem měla strašidelné sny.S vytvořením chráněného území pod Týřovem jsem si myslela, že už se nikdy o přehradě mluvit nebude. Ale zřejmě si někdo pořebuje napakovat kapsičku a tak je mu jedno že zničí to nejkrásnější co v Čechách máme.Nespím, zase mám strašidelné sny.
Nebuďme stádo ovcí a vyjádřeme svůj názor.Zachraňme řeku.
NE !!!!!! NE tomu nesmyslu u Roztok !!!!!
Já věřím, že převáží moudrost a zodpovědnost k přírodě, která už je dost poškozená "žlutými poli" ...... Tenhle nádherný skvost naší přírody na Křivoklátsku by poničil jen barbar. A proti němu je potřeba učinit vše ! Věřím, že se zvedne velká vlna odporu proti tomuto nesmyslu. Ta tisícovka vytopených domů na "pražsko-berounsku" je NICKA proti té nádheře, co chtějí na trvalo zatopit ! Přimlouvám se za to, aby ty miliardy na přehradu byly použity na přestěhování "víkendových sídel pražáků" ze zátopových oblastí.
Nápad s přehradou v Roztokách : Výplod pro další tunel ..... ?
Pokud by přišla " velká 500ti letá voda " jako v r. 2002, tak by byla po 12 hodinách tato "retenční nádrž " plná a ty baráky v zátopové pražské oblasti ( Radotín - Chuchle ) by to stejně nezachránilo !! Co dál pak vymyslí chytrý hlavy z Povodí Vltavy ? Postavila by se další přehrada ? Kde ? Nad Berounem ? Nad Liblínem ? Oni si asi fakt myslí, že "poručí větru - dešti" ? To už tu přece jednou bylo. Selský rozum našich předků chybí těm "projektantům z Povodí" !!!!
Ywes 67
Re:
OMG. Postav si podél řeky silnici na náspu. Anebo můžeš zvýšit terén kolem boudy.
Re: Nápad s přehradou v Roztokách : Výplod pro další tunel ..... ?
#188: - Nápad s přehradou v Roztokách : Výplod pro další tunel ..... ?
Před sto lety... poděkud zvýšili nábřeží.
Re: Re: ano, je tu několik velkých problémů:
#3: mazel - Re: ano, je tu několik velkých problémů:
Zdravý rozum? Ten má dnes v patách tlupu fízlů, školených každý den pěti TV akčními seriály, kamkoli se vrtne. O kamerách ani nemluvě.
Díky všem
Díky všem co protestují proti přehradě na Berounce. Dle včerejších zpráv, se od této nesmyslné voloviny snad již upouští. Ale - Čert nijkdy nespí - takže protestujte a podepisujte petice až do úplného vítězství nad zhovadilostí několika "moudrých hlav ".
Každý normální člověk podepíše tuto petici. Komunistických "jistot" jsme si užili dost. Je na čase začít se řídit zdravým rozumem a přírodou. Půjdeme-li ji "po krku", ukáže nám svoji skutečnou sílu, moc a moudrost.
Jan Šinágl, 17.5.2016 - www.sinagl.cz
| This discussion has been closed. |
Vysoká podpora, malá kontroverze
Právě udeřil 5000. podpis. Poměr počet podpisů/počet komentářů = 5000/172 = 29. Tak vysoké číslo se tu snad ještě nevyskytlo. Něco to určitě indikuje. A stojí za to blíže zkoumat, co tato kombinace parametrů vlastně znamená. Vypadá to jako vysoká podpora s nízkou mírou kontroverze.
Více mají v současné době jen:
38 - má Petice na podporu ústavní stížnosti proti inkluzi.
31 - Chceme, aby Nikas a Marek Stromský zůstali vítězi VP