Podpora paní učitelky Petry Štěpánové
Blbá, duševně nemocná ,pražskou kavárnou a fráterníkama nastrčená ubožačka.
Stačí se podívat na statistiku. Přes 26%pražáků se jí zastává. Nenápadné, jak saně v létě.
Doufám, že až se ředitel té ZŠ vrátí ze zahraničí, tak ji osobně vykopne ze školy .
Na komunistickou pakáž to chce bratry Mašíny. A na tu bolševickou mlátičku tuplem. Debílek tesilovej by měl děkovat bohu, že přežil 89 bez úhony.
Re:
myslíš tu 130kg babochlapku, která potřebuje psychiatrickou péči najlépe na uzavřeném oddělení?
Re:
Přijeď za mnou ty svině tesilová a něco zažiješ. Nebo napiš adresu a já si tě najdu sám .
Re: Re:
Ty potřebuješ brát ty prášky pravidelně. Kolikrát ti to doktor říkal! Sakra, zapamatuj si to už!
Divím se, že tu blbku podpořilo
docela dost lidí. je to varovné. Ve školství by taková osoba neměla působit.
Ti, kteří ji podpořili, mají křivé vidění dějin.
Re: Divím se, že tu blbku podpořilo
#508: Zelený - Divím se, že tu blbku podpořilo
Zelený ? Nejseš náhodou rudý
Re: Re: Divím se, že tu blbku podpořilo
#509: - Re: Divím se, že tu blbku podpořilo
Právě, že nejsem. Vaše odpověď vás charakterizuje - neumíte myslet.
Milí komunistobijci,
naprostá většina z vás či vašich rodičů držela za minulého režimu hubu a krok, určitě se dost vejlupků snažilo i přiživit, tak se uklidněte a šoupejte nohama. Taky je dobrá věc studenej obklad. Historie se nedá ukřičet a zfanatizovat, ta je dána fakty, tečka. Tu učitelku by měl zřejmě vyšetřit psychiatr a posléze o ní rozhodnout školská rada. Má učit dějepis, ne politiku, notabene desetiletým utřinosům, kteří v tomhle věku těžko můžou chápat o co gou. Jinak máte smůlu, nejsem komunista ani mě ta ideologie nezajímá, tak se mi tu nesnažte nadávat do bolševiků, je mi to u zádele. Hlavně klid ať vám nepraskne žilka a pak třeba netaháte nohu apod.
V každém kolektivu se najde pár darebáků, proti kterým se nedá bojovat, zvláště stojí-li za nimi ŘŠ
a starosta:38 roků jsem bez problémů učil, avšak začal jsem upozorňovat na krádeže p.ředitele. Jaké bylo mé zděšní, když ČŠI, Policie ČR a starosta toto přelíželi. Výsledek:rozvázání pracovního poměru. Nejvíce se angažovaly proti mně dvě aktivní členky předlistopadové KSČ.
Re: Osvobození ČSSR
Máte v tom trochu zmatek. ČSSR vznikla až roku 1960. Jediné co Sovětská armáda pro ČSSR udělala byla tzv. "bratrská pomoc" v roce 68.
Re: Milí komunistobijci,
#511: koky - Milí komunistobijci,
No vypadá to, že tě brzy klepne...
Když mezi území, která Rudá armáda osvobodila nezařadíme území, která CCCP ovládal předtím, než ho napad jeho spojenec Hitler, protože osvobozoval sám sebe, dojdeme k tomu, že američani osvobodili větší část Evropy než Rudá armáda. Američani území osvobozované Evropy osvobozovali déle (Itálie od 9. července 1943) než Rudá armáda (3. července 1944 byli v Minsku a v půlce srpna 1944 vstoupili do Rumunska). Američani to do Prahy měli dál (2000km ze Sicílie nebo 1400km z Normandie) než Rudá armáda (900km z Brestu).
Američani bojovali po celém světě, dodávali CCCP materiální pomoc a vázali na východě a v Tichomoří Japonce, kteří by jinak CCCP napadli z východu a nemohli by v kritických chvílích proti Němcům uvolnit armády z východu. Rusové naproti tomu většinu bojů vedli na svém evropském území, částečně v Jihovýchodní a Střední a Evropě a po skončení války v Evropě od srpnu 1945 krátce s Japonci, ale s Japonci to z 99% vybojovali Američani.
Ano, Hitlera v Evropě - v té naší Evropě, ne v té východní - porazili Američani a za to jim patří dík. Dík patří samozřejmě i Rudé armádě. Největší podíl na porážce fašismu ve světě mají ale Američané.
Re:
Váš výrok je celkem jasným naplněním skutkové podstaty trestného činu podle paragrafu 356 odst (3) písm a).
Re:
Každý ví, že Američani proti Němcům vůbec nebojovali. Ti bojovali jen proti Japoncům a to ještě jen proto, aby mohli znásilňovat Japonky. Že byli v Evropě je jenom tupá západní propaganda.
Je zajímavé, že přibývají podpisy, ale ne unikátní IP adresy :-)
Pozoroval jsem dnes, jak rychle přibývají podpisy a jak IP adresy. To je překvapení - podpisy přibývají podstatně rychleji. U jiných petic je to přibližně stejně, neb lze předpokládat, že normální člověk si soukromé věci vyřizuje ze svého zařízení. Proč si těch podpisů nenaklikáte rovnou milion, pane autore?
Re:
Váš nevalný český pravopis Vás prozrazuje. Že Vy jste Putinův agent?
Re:
...dnes a denně slyšíme o neuvěřitelné tuposti ruské propagady. Dnes a denně slyším názory lidí, kteří svoji hloupost či zamindrákovanost dávají na obdiv světu. Hlavní rozdíl mezi současným zapadním světem a Ruskem je, že v Rusku se nediskutuje. Jakýkoliv vlastní názor je pro Putina nežádoucí a spoustu agresivních hloupých lidí (s jeho ochranou) devastují veřejný prostor. Spoustu despotů, kteří mají nulovou úctu (myslím přirozenou úctu plynoucí z repektu) především u svých nejbližších (rodina) vypouštějí ze svých úst něco co se hodí spíš na pole. Musíme se aktivně bránit a hájit právo, svobodně mluvit a hájit tuto svobodu.
Rusko bylo a bude vždy na vedlejší koleji dokud budou jeho představitelé zabíjet lidského ducha (jehož podstatou je svoboda) těmy nejprimitivnějšími zbraněmi jako je lež a nenávist.
Jan Franckevič
Re: Re:
Já si také myslím, že popírání snadno ověřitelných historických faktů, jak jsme ho viděli v pořadu paní Jílkové od paní učitelky, je projevem zamindrákovanosti a hlouposti, to jste vystihl dobře. Když jsem slyšel, že rudou vlajku nad říšským sněmem vyvěsili vojáci US Army, tak jsem se mohl smíchy potrhat.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: A co taklle učitelka Marta Semelová?
#483: - Re: A co taklle učitelka Marta Semelová?
Naprostý souhlas.