Podpora paní učitelky Petry Štěpánové
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Re: Re:
Není se co divit. Bolšáni po převratu jen převlékli kabát a teď jsou z nich nejhlasitější komunistobijci, podepsaní pod podobnými peticemi, jako je tahle. Jenže jejich praktiky je okamžitě demaskují, bolševik se zkrátka nezapře, stejně jako nelze zapřít nos mezi očima.
Re:
Proč ji podporujete? Protože nezná ani historii a přesto učí? Mám to zkopírované a dám so všech skupin, jak se tu cenzuruje. Čeho se tak hrozně bojíte? Pravdy? Tu neumlčíte!!!
Re: Re: Re:
Omlouvám se za chybu, pakt se samozřejmě jmenoval Pilsudski- Ribentrop.Moje chyba psal jsem to ve spěchu.
Jak může tato blbka, s diagnozou "učitelka", učit děti ?!?
To je snad zlý sen ... !!!
Ministrině Valachová by ji měla okamžitě odvolat !!!
Děkuji všem,
dějepis sice neučím, ale mám tak hluboké znalosti,
že osvobození armádou USA mohu kdykoliv prokázat.
Každý má právo veřejně prezentovat svůj názor.
Re: Děkuji všem,
...a kdo osvobodil Brno? odkud pí učitelka pochází...
Jelena sem, Jelena tam
Ta ruská bestie Vičanová chce dělat čistky kdo má co učit!
Re:
Lžete, jako když tiskne. Stalin uzavřel pakt s Hitlerem poté, co neuspěl ve Francii s protihitlerovskou koalicí. Angle odmítla rovněž. Než začnete blábolit, zkuste si něco přečíst. To byste snad mohl zvládnout.
Neučte lži
Bože, Bože. Vy se zastáváte člověka, který nezná historii a veřejně lže. To učí děti ve škole. Tak se falšovaly dějiny i za minulého režimu. Je smutné, že místo rudého bolševika, máme zde zase modrého bolševika. A nejpěknější ránu tomu dal autor petice, když se odvolává na toho, kdo národu neustále lhal. Jsme divnej národ.
Pro autora petice
vám nevadí, že učitelka ve škole nemá ani ponětí o historii? Že přepisuje dějiny
na základě kolosálních neznalostí a ani se nestydí? Něco podobného má vychovávat
děti? Moje babička říkala, že učitelé jsou prostituti národa. Měla naprostou pravdu,
tento příklad mi to potvrdil.
Re: Re:
Mažu jen ty příspěvky, které jsou silně vulgární nebo nabádají k násilí. Např.: Smrt komunistúm. A budu hájit každého člověka, třeba i komunistu, jemuž bude vyhrožováno smrtí.
Porteši hlavně že ty si bereš do huby Jelenu a ještě jí urážíš.Doufám že tě co nejdřív navštíví kriminálka.Celou Lumpenkavárnu aby zrušili.Ste ostudou všech slušných občanů v Českoslovneský Republice.Máte cejch rozvracečů republiky,kolaborantů a vlastizrácdců.Jako autor petice si můžeš mazat co chceš,ale neboj vše je zdokumentováno.Nikdo ti nevyhrožuje,ale staneš před soudem tak jako tak a trest poneš taky.Seznam vlastizrádců se prodlužuje.O druhých mluvíte jako o agentech STB ale sami ste konfidenti a udavači.Ste horší než byli Komunisti.A cejch fašounů nezapřete.Máte na rukách krev statisíců lidí díky novodobý demokratický totalitě zvaná EU NATO.
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#30: - Re:
Tady je cenzura, jak za bolševika.:-) Samé smazané příspěvky. OMG.