Letiště Jana Kašpara
Re: Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!
#113: antihavel - Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!
Jak ty můžeš vědět,koho miluju :-D :-D :-D ..... a poďobanej budu v šedesáti dost těžko :-D :-D ...... tak si zvesala vykřič svůj komplex na internetu ... bojovníku :-D
#52: PPP - Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!
Vedle,netrefil ses :-D :-D :-D ...... ovšem jako výkřik zneuznanýho plebsu je to paráda
#50: - Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!
Opět vedle jak ta jedle :-) .... mluvím s tebou raděj jednoduše,abys slovům rozuměl .....
#56: - Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!
Hmmmm,ty aspoň máš argumentační úroveň na rozdíl od zbytku party proletářů :-) ..... já už sebevěomí žádný nepotřebuju a mindrák mám jen z lidí ,který náhodou potkám na netu,no i když teda spíš než mindrákem bych to nazval studem :-) ... dost se v tu chvilku stydim,že sem člověk jako oni :-)
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!
#131: - Re: Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!
z toho dobra pulka ani Prazani nejsou ;) takze dle tve logiky jsou krivaci vsichni Cesi ;)
Re: Re:
Třeba ve slovenštině se píše s měkým "i" co knedlyki? Tak to píšou poláci! Jasně Ruzyně aspoň v českých výjmenovaných slovech.
Re: Re: Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!
#131: - Re: Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!
Já z Prahy nejsem a tohle si o pražácích nemyslím znám větší blbce.
Raději po Janu Kašparovi než po tom pravdoláskařském kašparovi!
po komkoliv líp než po humanitárním bombardérovi..
Něco debilnějšího jste vymyslet nemohli? A co tak letiště vojáka Švejka? To by vám vy kašpaři slušelo asi nejlépe....
V úctě Josef Knotek
Zajímavé je ,že když z letiště olétám do světa(aniž bych musel žádat povolení od KSČ.ROH,domovní důvěrnice...)tak všude (j.Americe,Africe) znaj jen Čechochlovensko a Václav Havel...tak že bych ten název klidně nechal. Myslím že VH nám vybojoval svobodu( kompromisy budou vždycky) zbavil nás okupantů a je naší blbostí,že jsme se nechali už po druhý(prvně v 48mým) obrat od (post) bolševiků.Ale důležitý je,že když chci ve svým životě něco změnit,můžu,a nemusím při tom riskovat,že mě někdo zastřelí na čáře..
jsem rád, že se v této krásné zemi, která je v současnosti plná lumpů a šejdířů, najde pár statečných lidí, co se nebojí tímto způsobem bojovat a podporovat dobrou věc. Chlumský, bývalý pilot
Přejmenovaní letiště na "Havelák" svojí arogantností a odtržením od reality připomíná vydání bankovky s Gottwaldem předlistopadovým režimem v posledním roce svého trvání. Zastávam sice návrat k původnímu a po desetiletí mezinárodně vžitému, zeměpisnímu názvu Ruzyně, ale přesto mě přejmenování zní vzhledem ke kontroverzní postavě V.Havla nejen jako eticky a morálně naprosto nezbytné, ale jaksi vzhledem k postavě Jana Kašpara i zcela logické a historicky nezpochybnitelné.
Nakonec i mezinárodní letiště v australském Sydney se též jmenuje po tamním leteckém průkopníkovi Charlesu Kingsford Smithovi, který byl Kašparovým současníkem.
PS Dagmar sice přijde o licenční výpalné, ale pro skalní obdivovatele by v původním názvu Ruzyně byl V.Havel tak nějak alespoň latentně též zastoupen.
Re:
Ty HAVLE, JAKOU SVOBODU ŽE PRO NÁS VYBOJOVAL ,TEN TVUJ NAKULOVAČ... ZAČALO TO V POLSKU A PAK TO ŠLO POSTUPNĚ V CELÉM VYCHODNÍM BLOKU - SAMO - JENOM U NÁS TOHO VYUŽILI TI INTELIGENTNÍ DISIDENTI... TY HAVLE.
Zvláštní nápad
Jan Kašpar byl Pardubičák, svůj první let startoval tam. Chápal bych ještě, že po něm pojmenují letiště v Pardubicích. Ale proč v Praze? Jen proto, že se někomu nelíbí současný název? To je divný argument ...
Vím že Fero Fenič a ostatní "havloidi" nebudou nadšeni!
Ať si pražská kavárna,po právu, pojmenuje nějakou putyku jeho jménem!
| This discussion has been closed. |
#123: - Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!
No,pěkná slovní zásobička v závěru :-D :-D ..... parádní padesátý,tam by ses neztratil :-)