Letiště Jana Kašpara
Petici jsem podepsala, ale
Podle mého by se letiště mělo jmenovat Letiště kašpara Havla :-)
Ruzyně
Taky bych radši Ruzyně. Ale děkuji za možnost se vyjádřit, tu mi havlisté nedali. Radši pana Kašpara nežli zrzavého kašpara, v jehož jménu nám teď pořád někdo něčím vyhrožuje a nařizuje nám, co si máme myslet a co říkat!
Václav byl kašpar už koncem let osmdesátých
Václav Havel byl kašpar v hrátkách mocných už koncem let osmdesátých a v mnoha věcech dříve i potom lítal - ale kvůli tomu po něm pojmenovat letiště je vrchol absurdity. Normální je nepojmenovávat po nikom - ale když už čecháčci musí někoho adorovat, tož radši toho vzduchoplavce Jana Kašpara! pb
Mám 100 kilo. Pan Havel má s létáním asi tolik , jako já s hadím mužem. Zdraví B.K.
Letiště Praha - ehhmm Ten Fero Čobolák je pěkný (Juch...
Zajímavé pro psychologa. Deprivace se dá léčit. :-)
Vrátit původní jméno Praha Ruzyně
Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!
Netuším,co vám Havel provedl špatného ale mám ten pocit,že bez pomocníka v podobě "rudé knížky" jste se ve svobodný společnosti moc neuplatnili a hledáte viníka za svý pos**** životy :-) ..... zajímavý je příspěvek pod číslem 24 : "Nevěřím, že současná vláda dá na vůli občanů. " a to onen odvážný aktivista považuje necelou pětistovku podpisů za vůli občanů ????? Fakt je ten,že bych vás chtěl vidět na živo ... jen tak pro pobavení ,myslím,že bych si pozvedl sebevědomí :-) .... a na závěr snad jen poznámku o tom,že za bolševika,po kterém se vám prokazatelně stýský, byste podobný petice určitě nepodepisovali a už vůbec nesepisovali :-D :-D ... charóšij novyj god :-D :D
Re: Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!
#47: :-D :-D :-D - Milí zamindrákovaní spoluobčané !!!
Aááá... "naše pos...ý životy"... :-) Z kterýpak jsi neziskovky? Člověk v plísni, Romea, či sám Putna?
| This discussion has been closed. |
Jsem pro přejmenování, lhář Havel si jakoukoliv poctu nezaslouží.Budouctnost to ukáže.