Otevřený dopis kardinálu Dukovi OP

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Otevřený dopis kardinálu Dukovi OP

Honza

#176

2015-12-01 16:01

TI CO PODEPISUJÍ TUTO PETICI TO NEMAJÍ V HLAVĚ V POŘÁDKU.

NEVIDĚLI KORÁN ANI Z RYCHLÍKU A O ISLÁMU VÍ TAK MAXIMÁLNĚ, ŽE NA PRVOPOČÁTKU BYL NĚJAKÝ MOHAMED.

HISTORICKÉ PRAMENY A FAKTA VYCHÁZEJÍCÍ Z KORÁNU JDOU MIMO NĚ.


Nepřihlášený uživatel

#177 Re:

2015-12-01 20:48

#176: Honza -  

  Je to tak! Pro informaci pro ty, co milují muslimy: Jejich koran uvádí: Sůra 2, verš 191: Zabíjejte nevěřící všude, kde je dostihnete. A vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je!_ Súra 8, verš 17: Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil; a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to Bůh, kdo vrhal, aby vyzkoušel věřící zkouškou dobrou, od Něho přicházející, vždyť Bůh slyšící je, vševědoucí!_Súra 4, verš 34: Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými. Berte si za manželky ženy takové, které jsou vám příjemné, dvě, tři, čtyři... A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je! 

Vladislav

#178

2015-12-05 21:45

Jedním z postmoderních výpadů proti evropské kultuře je rozklad hodnot a struktur, součástí této metodiky je neschopnost, respektive odmítání zobecňování a nahrazení individualistickým relativismem, zobecňováním totiž snadno dojdeme k faktu, že zločiny páchané ve jménu kříže se zdůvodňovaly vším možným, nikoliv však evangeliem, u koránu je to přesně naopak, navíc, zatímco křesťan se z nenávisti zpovídá Bohu, protože je to hřích, u islámu muslimové nejsou odpovědni za své zločiny jsou li páchány ve jménu Mohamedově, neboť zde přebírá odpovědnost Aláh.

Morální apel zdejším "křesťanům"

#179 Milí dukobijci,

2015-12-07 21:37

jestli si říkáte skuteční křesťané, měli byste se spíše angažovat zde: http://www.petice24.com/153_kesan_v_erbilu Nebo snad pomoc svým bližním křesťanským bratřím v nouzi není zrovna v kurzu, raději rozdávat potravinovou pomoc svým machometánským nepřátelům, kteří si jí stejně neváží a plné flašky s pitím a nakousané chleby háží do polí?


Nepřihlášený uživatel

#180

2015-12-11 11:28

Podepisující tuto petici jsou vlastizrádci, dle toho by mělo být naloženo


Nepřihlášený uživatel

#181 Re: Re:

2015-12-13 11:01

#168: - Re:  

 Debilita kundovoličů je prostě neomezená.

Olin

#182

2015-12-16 13:49

Jsem bezvěrec a ty dámy neznám. Místo zpovědnice mám své svědomí, ale nehlásá náhodou církev "miluj bližního svého jako sebe samého" a také, že všichni jsme dítky boží?! Kardinál Duka se mi zdá jako slušný člověk,který dělá to co uzná za vhodné, který, po majetkovém handrkování svého předchůdce Vlka, spolu s prezidentem uklidnil alespoň trochu restituční vášně. A pan prezident je velmi statečný, když snáší ty trapné útoky hlupáků. Už proto si tu mši zaslouží.


Nepřihlášený uživatel

#183

2015-12-16 13:55

Napsat,že nechci v ČR muslimy je rasismus a vyzývat k vraždění nemuslimů je v pořádku? Asi udělali soudruzi z vlády někde chybu, nebo ne?


Nepřihlášený uživatel

#184 Re:

2015-12-26 07:59

#15: -  

Komoušema umučení faráři se v hrobech obrací, když sledují Duku, jak se bezostyšně kamarádíčkuje s bolševikem a podporuje jeho lži.


Nepřihlášený uživatel

#185 Re: Re:

2015-12-26 09:36

#184: - Re:  

 Všichni křesťané, kteří položili život za obranu Evropy proti islámu (a že jich bylo nesrovnatelně více) se musí obracet v hrobech, když sledují Halíka a jiné smrady se bezostyšně kamarádíčkovat s muslimy a hasvlisty podporovat nekontrolovatelný příval našich odvěkých nepřátel do Evropy!


Nepřihlášený uživatel

#186

2016-03-16 13:40

Křesťané dnes tvoří v Ježíšově rodném Betlémě značnou menšinu. Jestliže v roce 1900 bylo asi 90% jeho obyvatel křesťany, dnes klesl jejich podíl mezi 35 tisíci obyvateli města pod 20%. Tisíce křesťanů už vycestovaly, protože pod muslimskou nadvládou pro sebe neviděly žádnou perspektivu.

Nemůžeme tu přežít, cituje National Geographic hlavu jedné křesťanské rodiny. Moc v Betlémě má v rukách několik velkých rodin, z nichž nejmocnějšíjsou muslimové. V okresu Betlém žije 180 obyvatel, a z nich je jenom 25 tisíc křesťanů. Nacházejí se v ožehavé situaci. Izraelci považují křesťany za Palestince a pro muslimy jsou „nemilovanými křesťany“. 

Podle odhadu sociologa Bernarda Sabella, člena palestinského parlamentu, opustily v minulých letech Betlém tři tisíce křesťanů. Jednalo se přitom o vzdělané, majetné, politicky umírněné a mladé rodiny. V okrese Betlém bylo před 50 lety jenom málo mešit. Dnes je jich skoro stovka. I kulturně křesťané stále více vybočují – v liberálním smyslu. Mnozí se oblékají podle západní módy: přiléhavé džínsy, hluboké výstřihy a nápadné šperky. V diskotékách konzumují alkohol. Tím se zřetelně odlišují od muslimů, kteří se na veřejnosti alkoholu vystříhají a jejich ženy většinou nosí šátky a dlouhé šaty.

Na izraelských hraničních stanovištích nedělají žádný rozdíl mezi křesťany a muslimy. Na kontrolních bodech narážejí všichni obyvatelé Betléma na nedůvěru. Dokonce i starosta města, jímž je tradičně křesťan, se v sousedním Jeruzalémě smí zdržovat pouze do 19. hodin. Nemůže se zúčastnit žádného společenského večírku, protože k tomu nedostane žádné výjimečné povolení, stěžuje se třiasedmdesátiletý starosta Victor Batarseh.

Je to zpráva stará osm let, dnes je tamější situace mnohem horší! Co na to vy pitomá sluníčkářská paka, proč před tímhle útlakem a zmasírováni protizemanskou propagandou řešíte malichernosti kolem Duky?


Nepřihlášený uživatel

#187

2016-05-08 13:07

Evangelík,ale to nepokládám zde za podstatné