Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Skoda ze Vaclav Klaus uz neni president snad by vse bylo jednoduhsi jediny on a Zemam to mysli uprime z nasi republikou a pokud nekdo rozvraci CR jsou to Koncesionari Ceskeho rozhlasu TN-CZ Fanda a jine placene mafie ktere tenhle stat vedou do zahuby. Ale to vse chce cas.
Re:
Nechci nejak stresovat ale vidim to tak ze zpokud nas nebude 5milionu tak z nas media udelaji pomatence a jako ovecky to utichne a budeme cekat kdy nam pred barakem postavi mešitu. ..
Re: Re:
Taky souhlasím!..... Není možné jen přihlížet. Je to zoufalý. Už jen z tohoto videa kde nemají úctu k mrtvým, k Evropě a chovají se jak prasata, není přece možné soužití bez nepokojů!!! Achjo :-(
Propaganda v ČT je na blití.Začínají zbrojit proti FICOVI.
Úbohost politiků ČR, zrádci národa. Proč začínají masírovat v médiách lidi a poukazují na to že Slovensko špatně skončí. Pří mají být rádi, že ich EU vzala. TOTALITA EU!!!! DO KDY???
Lidi nepomůže nic, vláda si s peticí akorát utřě pokakané prdele co si posrali když jim pohrozila EÚ a USA.
Musí se do ulic, jiné řešení je jak házení hrachu na zeď.
Re:
Podepsáno, sdíleno! Pane Okamura, klobouk dolů a ať se hlavně daří vám, celému Hnutí..
Re: Historie se opakuje
#30: Nostradamus - Historie se opakuje
Nový Mnichov.
Re:
Ani RVHP si nedovolila diktovat nám kolik smíme vyrobit cukru a vypěstovt vína,nemluvě o další debilních výmyslech.
Dneska si trhám vlasy že jsem byl pro vstup,bohužel jsem si myslel že budeme rovnoprávnými členy.
souhlasim
Tak to má být konečně někdo něco děla jeto jedina volba jaka se jdá udělat a udržet česko jaký chceme my
Re:
Podepsala jsem petici, ale nedošel mi email k potvrzení podpisu a moje jméno tu není. Neblokuje to zase nějaké hnusné hovado ? Hluštíková Karviná
Re: A co dál?
Blbečku, běž se podívat do Moskvy a uvidíš. Vše v se obnovuje staví a hlavně se nic neničí a mládež nic nesprayuje. Je to kultůrní národ. I to metro mají čisté a žádnej bezdomovec,
Svoboda
Nikdo nemusí vysvětlovat, proč je pro vystoupení z EU. Je to názor svobodného občana. Podepisuji plným jménem a je mi líto, že nelze osoby blíže ztotožnit. Jistě i tato petice bude napadána, že se někdo nepodepsal vlastním jménem. Jako velmi závažné považuji vyjít vstříc názoru občanů!
Re: vp
Musi nas byt vic jak milion, at to vedi na celem svete.
Re: A co dál?
PRIMITIVNEJ BLBEČEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |
A co dál?
A kdo si nás vezme pod křídla potom? Putin???