Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Petice
Petice- Naprosto souhlasí s referendem o vystoupení z EU a NATO. Tyto dvě organizace nás jen využívají k jejich zločineckým záměrům. Jak správně řekl p. Fico, rozpotali jsme nepokoje na bízkém východě a severní Africe? Né!!! Pokusím se účestnit v sobotu 26. 9. v Praze protestu k vystoupení z EU.
Doufam ze to bude mit aspon vahu ty nase podpisy.. Skoda ze tu neni cely stat.. A stale se najdou saboteri. Kdybych mohla odeslat podpisu milion udelam to..
Re:
Mě zas dohání k šílenství, že mé děti budou jednou chodit do třídy s těmi Vašemi.
Re:
#14: - bYLA JSEM VŽDYCKY ANTIKOMUNISTKA ALE TEĎ ŘÍKÁM. ZLATÍ KOMUNISTI. TO BY SE ZA NICH NESTALO. - SI MYSLÍM. TAKY BYCH BYLA RADŠI KDYBY SE VRÁTILI. BYLA TO VELKÁ CHYBA !!!!
Je škoda, že se lidi shodnou na tom, že EU není v zájmu ČR, jen kvůli uprchlické krizi, která je pouze médii nafouklá bublina. A přitom je to jen podružný problém EU. V očích celého světa budeme zase opět ignorantští rasisti z východu, ale souhlasím s vystoupením, tak co...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Před chvílí jsem udělala totéž. K čemu je ale naše snaha, když tady vidím v seznamu podepisujících Taťku Šmoulu ze Šmoulova? Musíme být neustále bandou debilů?!
Jen vystupte.
To jste to nevěděli dřív??Vystoupíte a co?Myslíte,že sobotka a spol tam nebude?Spíš udělejte petici,která jim omezí funkční období a poslancům,senátorům.K čemu jich tam je tolik?
| This discussion has been closed. |