Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

SIMON

#8751

2016-04-18 07:44

Z EU VYSTOUPIT!

IHNED!

UŽ VČERA BYLO POZDĚ!

NEBUDOU NÁM DIKTOVAT CO MÁME A CO NE!

ČR JE SVRCHOVANÝ STÁT A TAK TO I ZŮSTANE!

Ferda P.

#8752

2016-04-18 07:45

Zeman  je drzost že?

Vlastenec

#8753 Re:

2016-04-18 07:47

#8751: SIMON -  

 ČR patří na západ nikoliv do ruska, proto v EU musíme zůstat

refugees not welcome
Nepřihlášený uživatel

#8754 Re: Re:

2016-04-18 08:41

#8753: Vlastenec - Re:  

 takhle se pozna kolaborant běž za tou svoji angelou do německa 

Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy Jungmanové ulice

#8755 Re: RUSÁCKÁ PROPAGANDA

2016-04-18 08:59

#8743: trolové z propagandistického aeronetu pocházejí z ruska - RUSÁCKÁ PROPAGANDA 

 máš důkaz že AERONET JE RUSKÝ nemáš ani h...... A my Vlastenci narozdíl od vás feťáku chodíme pracovat nás neplatí vláda aby jsme rozvraceli ČR neděláme blbce ČESKEMU ROZHLASU NA Diskuzích a nejsme furt zalezlí na ulici JUNGMANNOVÁ V PRAZE jak vy HAVLOJDI A IDIOTI ABY TU KECALI LŽI O RUSKU NEJSME BLBCI PLACENI USA AMBASADOU JAKO VY HAVLOJDI KOLABORANTE NEBER SI VLASTENCE DO HUBY ŠPINO 


Nepřihlášený uživatel

#8756 Tvrdé střety u bývalého tábora migrantů v Paříži

2016-04-18 09:59

Dvě velké bitky se odehrály ve čtvrtek večer v Paříži poblíž stanice metra Stalingrad poblíž místa, kde byl dříve tábor migrantů. Nejméně čtyři běženci skončili v nemocnici Lariboisière, zraněných ale bylo mnohem víc. Zatčen byl jeden člověk. Policie uvádí, že si stále není jista příčinou střetů, což píše i list Le Parisien, podle kterého mohlo jít o boj o teritorium. List Metro uvádí, že se střetli migranti s ultrapravicovými bojůvkami, které staví „hlídky proti zločinu“. Jasné to ale není, protože Paříž čelí studentským bouřím a dělnickým procesům. Během střetů létalo vzduchem kamení i láhve, a účastníci se bili železnými tyčemi i latěmi. Ke střetům došlo poblíž místa, kde byl tábor pro tisíc migrantů. I když byl stržen, před dvěma týdny, několik set lidí se do něj vrátilo. Situaci také komplikuje pravidelný jarní příjezd Romů do města. Podle listu Metro migranti měli zájem jet do Calais, protože by se rádi dostali do Velké Británie.

Pořádný multikulturní chaos. Tohle zde chtějí zavádět naši islámofilní sluníčkáři? Společnost, kde jsou teroristické útoky běžnou rutinou, pouliční bitky na denním pořádku, znásilnění žen ničím neobvyklým, každou chvíli vyhlášen výjimečný stav, v ulicích musí hlídkovat policie a armáda, lidé se bojí po setmění vycházet z baráků a v některých čtvrtích jde o kejhák i za bílého dne, to je ten vysněný multikulturní ráj?

kolaborantská vláda evropské unie nás chce zničit

#8757

2016-04-18 10:13

totalitni ideologie islám je v evropské unii legální 

 nacismus nenávist vuči židum.nenávist vuči jiným národum, rasismus. používání násilí. hlásání své nadřazenosti. nenávist k homosexuálum. nelegalná.   islám nenávist vuči židum.nenávist k jiným víram. ponižování a týraní žen. kruté porážky zvířat. nenávist k homosexuálum.používání násilí.nadřazenost nad ostatními vírami.nenávist ke všemu neislámskému.legální.

Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala

#8758 Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala

2016-04-18 13:44

Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala

Na demonstraci v Ankaře , bude Erdogan na viny za bombardování v úterý v Istanbulu bylo uděleno devět demonstrantů bylo surově zatkli ve středu. Malá skupina , složená ze členů lidové revoluční osvobozenecké strany -Front , demonstroval před kanceláří OSN v Ankaře a zavolal Erdogan rezignaci . Skupina se pokojně se chovají a ukazuje pouze několik minut , jak již přišel Than policie a zatkla .

VICE-Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto

 

Více: OBCHOD S IS TURECKO DUKAZE VIDEA FOTKY

Prečo má USA vyše 800 vojenských základní po celom svete?OKUPANTI

#8759 Prečo má USA vyše 800 vojenských základní po celom svete?OKUPANTI

2016-04-18 13:48

OKUPANTI V EVROPĚ-Prečo má USA vyše 800 vojenských základní po celom svete?

“Už v počiatkoch vojenstva sa človek naučil, že najlepším receptom na víťazstvo je úderná sila, mobilita a vlastná ochrana.”

OKUPANTI ZE ZÁPADU-Prečo má USA vyše 800 vojenských základní po celom svete?


Nepřihlášený uživatel

#8760 Re: Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala

2016-04-18 13:50

#8758: Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala - Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala 

 Správně, Rusko je v nepřátelském vztahu s Tureckem, tak je potřeba špínu na Ankaru překládat do češtiny ...


Nepřihlášený uživatel

#8761

2016-04-18 13:53

Očití svědkové publikují na sociálních sítích první záběry z místa exploze, která otřásla centrem Istanbulu. Jak informuje zdroj Daily Sabah, došlo k výbuchu v porouchaném autobusu, který jel do garáže, kde měl být opraven.

Po uhašení požáru byla doprava v místě exploze opět obnovena, sdělil list.

Více: DALŠÍ STÁTNÍ TERORISMUS PÁCHÁN STÁTEM


Nepřihlášený uživatel

#8762

2016-04-18 14:01

V sobotu došlo k výbuchu v rušné pěší ulici v centru Istanbulu, pět lidí zahynulo, několik lidí bylo zraněno, oznámila agentura France Presse.

Podle informace agentury, k výbuchu došlo v pěší turistické ulici Istiklal ve čtvrti Beioglu. K místu incidentu přijíždějí sanitky. Příčiny výbuchu nebyly zatím zjištěny.

V důsledku výbuchu zahynulo pět lidí a 20 jich bylo zraněno, prohlásil gubernátor Istanbulu Vasip Şahin.

Více: PÁCHÁNO STÁTEM VLADÁ DÁ POVEL A IS JEDNAJÍ


Nepřihlášený uživatel

#8763 Lenka Dusilová pomáhá americké ambasádě s mediální propagandou proti prezidentu Zemanovi!

2016-04-18 14:10

Lenka Dusilová pomáhá americké ambasádě s mediální propagandou proti prezidentu Zemanovi! Když je hlava dutá, ani papír nepomůže! Turné v USA musela umělkyně zaplatit přečtením amerických notiček na předávání Andělů!

Všichni jste asi zaregistrovali, že jistá bezvýznamná „umělkyně“ Lenka Dusilová při předávání Českých andělů vytáhla z kapsy pamflet a začala z něj číst politický propagandistický text proti prezidentu Zemanovi. Kritizovala ho v něm za jakési podlézání Číně a Rusku. Celou performanci si můžete zhodnotit ve videu o dva odstavce níže. Naší redakci ovšem zaujala jiná věc. Byli jsme upozorněni do redakce, že Lenka Dusilová nemá text z vlastní hlavy. K jeho přečtení slečnu Dusilovou koordinovali lidé, kteří jí ve spolupráci s americkým velvyslancem v Praze Andrew Schapirem a českým velvyslancem v USA Petrem Gandalovičem připravili festivalové turné v USA a také v Česku s názvem „Spectaculare“ [1][2][3]. Celá akce byla zaštítěna americkým velvyslanectvím v rámci kulturní akce Prague-New York Effects a spolupráce českého a amerického velvyslanectví v obou zemích.

VICE-Lenka Dusilová pomáhá americké ambasádě s mediální propagandou proti prezidentu Zemanovi! Když je hlava dutá, ani papír nepomůže! Turné v USA musela umělkyně zaplatit přečtením amerických notiček na předávání Andělů!

PLAN DESTABILIZACE IRANU,SYRIE,EVROPY

Celý dokument ke stažení zde.

Není k tomu co dodat. USA nejen věděly, co se stane, že vznikne ISIL a Islámský stát, ale v dokumentu natvrdo přiznávají, že to je přesně to, co západní mocnosti a USA chtějí. A občan v EU je teď za co? Za vola? Debila? Je třeba opět vyjít do ulic, před americkou ambasádu a znovu demonstrovat. Možná by ale nebylo od věci tento dokument omlátit některým českým politikům o tváře, protože ten „západ“ v dokumentu, to jsme i my a mnozí čeští politici, kteří se tak moc přimlouvali v roce 2012 za vyzbrojení syrské „umírněné“ opozice.

A především by dokument měl být ukázán těm, kteří pořád opakují cosi o hrozbě Ruska a o tom, jak Američané pomáhají chránit mír ve světě. A zatím Američané za našimi zády v klidu destabilizují celý Blízký východ a sever Afriky, v důsledku čehož potom prchají statisíce běženců do Evropy. A co Američané rozdmýchají, to musí potom hasit Evropa, kapsy evropských daňových „soumarníků“ a musí se zavádět kvóty na přijímání běženců. Tohle je bezpečnostní riziko pro Evropu a celý svět. Čím dříve si to politici v EU uvědomí, tím lépe.


Nepřihlášený uživatel

#8764 Re: Re: Re: Re:

2016-04-18 14:11

#8742: RUSÁCI ANI NIC NEVYMYSLÍ, JENOM OPISUJÍ, ŠKOLÍ JE NA TO KGB a ZEMAN, JAK ROŽŠIŘOVAT DEZINFORMACE - Re: Re: Re:  

 Že zrovna ty píšeš něco o pracáku, ty který odpovídáš na každý příspěvek do pár minut, ať je ráno, poledne, nebo večer, zcela evidentně zde trčíš 24 hodin denně a nemáš nic jiného na práci než trolovat a trolovat a napjatě čekat na každičký podnět, na němž by sis mohl ukájet svoje zamindrákované ego. Podle sebe soudím tebe? Celý tvůj život je tahle diskuze, nic jiného pro tebe nic neznamená, nic jiného nemá žádnou váhu, nic jiného ti nepřináší potěšení. Svým způsobem tě lituji. Ty za to nemůžeš, jaký ses narodi, ne všem je z hůry dáno. Dám ti jednu radu. Měl by sis konečně najít práci, ať se někde realizuješ, ať jsi taky alespoň pro jednou společnosti užitečný a ne stále tou přehlíženou a všemi opovrhovanou přítěží, a samozřejmě holku, ať přijdeš na jiné myšlenky, trolující ubožáčku. I když, to je nereálné přání, že? :-D

UKRAJINA FAŠISTICKÁ POD VEDENÍM PRAVÉHO SEKTORA VEDEN USA

#8765 Poslanec Nejvyšší rady, bývalý vůdce v Rusku zakázaného nacionalistického hnutí Pravý sektor

2016-04-18 14:15

Poslanec Nejvyšší rady, bývalý vůdce v Rusku zakázaného nacionalistického hnutí Pravý sektor Dmytro Jaroš prohlásil, že Ukrajina se může rozpadnout do konce roku 2016. Prohlásil to v interview pro informační agenturu Mir.

„Teď jde o záchranu státu. Mám přístup k analytice, která je předávána ukrajinské bezpečnostní službě (SBU) a Radě národní bezpečnosti a obrany (SNBO). Existuje velice pesimistický scénář, který dává naší zemi čas do konce roku. Potom může vzniknout na území Ukrajiny několik tak zvaných kvazistátů", prohlásil Jaroš.

Více: Poslanec Nejvyšší rady, bývalý vůdce v Rusku zakázaného nacionalistického hnutí Pravý sektor

JEHO LIDÉ HO NAZÝVAJÍ KRYSOU A LHÁŘEM ŽE VŠE PŘIZNAL 

VICE-Zajatec z Azova:Je tam většina nacionalistů, na Ukrajinu už nechci a budu pracovat pro Donbas

VICE-Prapor- Azov Nacisti na Ukrajině a více


Nepřihlášený uživatel

#8766 Re: Re: Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala

2016-04-18 14:22

#8760: - Re: Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala 

 Turecké opoziční noviny Cumhuriyet uveřejnily dešifrované telefonické rozhovory, které potvrzují spolupráci tureckých vojenských příslušníků s teroristy IS.

Více:Turecké opoziční noviny Cumhuriyet uveřejnily dešifrované telefonické rozhovory, které potvrzují spolupráci tureckých vojenských příslušníků s teroristy IS.

Vlastenec s Imunitou

#8767 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-18 14:31

#8764: - Re: Re: Re: Re:  

 oni za to dostavaj od vlady bochanky plněné pervitínem tak jak na demonstraci proti Vlastencum


Nepřihlášený uživatel

#8768 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-18 14:58

#8764: - Re: Re: Re: Re:  

 jak dlouho jsi tohle vymýšlel? máš opravdu bujnou fantazii. tohle si piš rusákům na aeronetu a stěžuj si na pracáku, parazite. obdivuji tvůj pravopis, kolik lidí ti pomáhalo s korekturou?

vlastenec

#8769 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-18 15:01

#8767: Vlastenec s Imunitou - Re: Re: Re: Re: Re:  

 vy za tu svou ruskou propagandu dostáváte od putina pervitin. vždyť to je přece proti vaší skinheadské ideologii.

PATRIOT
Nepřihlášený uživatel

#8770 Re: Re: Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala

2016-04-18 15:02

VLASTENEC

#8771 Re: Re: Re:

2016-04-18 15:05

#8754: refugees not welcome - Re: Re:  

 a vy si táhněte kázat tuhle zločineckou propagandu do ruska. i když má putin loutku na hradě, ruské tanky tu znovu nebudou!!!!!

korán narvat do tvé prdele

#8772 Re: Re: Re: Re:

2016-04-18 15:20

#8771: VLASTENEC - Re: Re: Re:  

 tebe potkat na ulici tak dostaneš pořadně do držky až budeš ležet v nemocnici na jipce havloidni zmrde pokud chceš rvačku mam zajem dej vědět bez uražek pokud ses neposral maš pravdu že ruske tanky tady nebudou zato tady mame skurvenou teroristickou organizaci nato 

smrt islámu

#8773 Re: Re: Re: Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala

2016-04-18 15:22

#8770: - Re: Re: Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala 

 jsou to islámisté erdogan si kupuje ropu od islámského státu a pomaha společně teroristum stejně tak jako saudska arabie 

islám je rasismus proti bělochum

#8774 nasrat s falešným humanismem

2016-04-18 15:39

nasrat s falešným humanismem 

 všechny ty černe svině co jdou do evropské unie poslat na nucene práce ad makaji černe svině hlavně že v německu maji zdarma byt a dostavaji 900 euro měsičně zasrani nevzdělanci oni maji makat na nas a ne my pracovat na nějake černe svině kteři si nevažijou tolerance nechtěji pracovat a po nas požaduji abychom přijmuly jejich barbarske středověke hodnoty ktere nemaji co v 21 stoleti existovat takova uražka tohle si žadnej běloch nesmi nechat libit 


Nepřihlášený uživatel

#8775 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-18 16:16