Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

budoucnost ukaže pokud měl nostradamus pravdu

#8801

2016-04-19 13:03

nostradamus 3 světova válka  začne utokem na francii bude to válka mezi křestany a islámem 

 podle nostradama ma dojit take k jaderne válce války budou všude hladomory tak vele že se s člověka stane lidožrout a po skončeni války ma dojit k 1000 letemu miru 

VLÁDA PORUŠUJE USTAVU ČR DEMISI URACHLENĚ

#8802 VLÁDA PORUŠUJE USTAVU ČR DEMISI URACHLENĚ

2016-04-19 13:05

Smatana Reloaded: Na Slovensku vznikl nový seznam závadných webů k likvidaci jejich financování. V pozadí absolventi školy George Sorose! Kundra strikes back!

Smatana má nový seznam, honem utečte!

Na Slovensku totiž právě vznikl nový projekt s názvem Konspiratori.sk, který má za úkol vytvářet seznam konspiračních webů, aby firmy, které zadávají inzerci na internetu, měly přehled, na kterých webech nechtějí zobrazovat svojí reklamu. Seznam bude prý doplňován a nachází se zde. S tímto seznamem potom firmy vyrukují na provozovatele internetové reklamy a požádají je, aby na těchto webech se jejich reklama nezobrazovala. Vezmeme-li v úvahu, že doteď mnoho webů funguje tak, že generuje své příjmy z reklamy, tak vzniká nebezpečný precedens, že postupně jednotlivé alternativní weby, které komise projektu Konspiratori.sk označí za konspirační, přijdou o zdroje z reklamy. Toto je cesta, jak se chtějí na Slovensku chazarští neocons dostat na kobylku nezávislým médiím. Úspěch projektu bude do značné míry záviset na tom, jestli obchodníci se k této fašizační selekci připojí, anebo si řeknou, že čtenář konspiračních webů také kupuje pneumatiky na auto, a také kupuje mobily a také potřebuje půjčky a úvěry.

Alternativa stojí a padá s podporou čtenářů!

AE News je připraveno. Je nám jedno, jestli budeme nuceni otevřít bankovní účet ve Švýcarsku, na Kypru nebo v USA, náš server je totiž vinen tím, že píšeme pravdu. Žádní Kundrové nebo Smatanové nemohou náš server zastavit, protože za námi stojí podpora lidu, obyčejných lidí, kteří nás podporují a financují svými těžce vydělanými penězi. To páni v Respektu o svých penězích říci nemohou, když na výplatních páskách vidí podpis pana Bakaly. Nemohou to říct ani aktivističtí učitelé z Bánské Bystrice, protože ani peníze od George Sorose nebo cizích fondů nejsou peníze, které by měly morální rámec hodný podpory občanů.

Využiji a zneužiji závěr tohoto článku k prosbě směrem k našim čtenářům. Blíží se nám konec měsíce a ukazatel vybraných darů a příspěvků se nám zatím nepřehoupl ani přes polovinu. Sami vidíte, že financovat provoz z dobrovolných příspěvků čtenářů není žádná veselá věc. To není jako vyzvednout si peníze na provoz na pobočce Open Society Fondu pana Sóroše nebo zavolat Bakalovi. Jménem redakce AE News bych proto chtěl poprosit věrné čtenáře našeho serveru AE News, aby zvážili i tento měsíc příspěvek na zachování provozu našeho serveru a našeho existenčního přežití. Útoků proti AE News bude přibývat. Podpora našich čtenářů je jediná naděje a cesta, jak odolat útokům mainstreamu a neziskovek. Každá částka pomáhá. Přispět můžete bezhotovostně převodem na účet v ČR, na Slovensku, PayPalem, BitCoinem a poštovní poukázkou na účet ČR nebo SK. Stránka s platebními informacemi je zde. Předem moc děkujeme!

VICE-Smatana Reloaded: Na Slovensku vznikl nový seznam závadných webů k likvidaci jejich financování. V pozadí absolventi školy George Sorose! Kundra strikes back!


Nepřihlášený uživatel

#8803

2016-04-19 13:08

Evropská unie už utratila z vlastních prostředků víc než 10 miliard eur na podporu běženců, prohlásil v úterý předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker ve svém vystoupení v Parlamentním shromáždění Rady Evropy.

„Dnes ráno byly věnovány další částky na potřeby Červeného kříže a Červeného půlměsíce, mezinárodní organizace pro migraci a dalších struktur. Tyto projekty se týkají nejnaléhavějších potřeb syrských uprchlíků: jsou to infrastrukturní projekty, které umožňují tyto lidi přijímat a umísťovat. Na umístění běženců a poskytnutí jim pomoci věnovala Evropská unie z vlastního rozpočtu víc než 10 miliard eur", řekl Juncker.

Více: Evropská unie už utratila z vlastních prostředků víc než 10 miliard eur na podporu běženců

EU NAVRHUJE DĚLIT TERORISTY NA UŽITEČNÉ A NEUŽITEČNÉ

#8804 EU NAVRHUJE DĚLIT TERORISTY NA UŽITEČNÉ A NEUŽITEČNÉ

2016-04-19 13:13

Teroristická organizace Islámský stát zavedla různé disciplinární tresty na území pod jeho kontrolou. Informuje se, že se to děje proto, jelikož příjmy IS padají.

Podle informací The Guardian, příjmy Islámského státu od září roku 2015 klesly téměř o třetinu, což v absolutních číslech znamená snížení příjmů o 24 milionů dolarů, těžba ropy se snížila na 21 tisíc barelů za den. Ve spojení s tím se na kontrolovaném území zavádí nové daně.

Mezi nimi jsou i pokuty, ke kterým se přistoupí v tom případě, že někdo z místních obyvatel nebude moci odpovědět na otázku ohledně textu z Koránu. Kromě toho ozbrojenci IS částečně zaměnili tělesné tresty za peněžní.

 Více: Teroristická organizace Islámský stát zavedla různé disciplinární tresty na území pod jeho kontrolou. Informuje se, že se to děje proto, jelikož příjmy IS padají.

Pronásledování úplně všech zahraničních ozbrojenců, kteří se vracejí z Iráku a Sýrie do Evropy, je kontraproduktivní. Některé z nich by bylo potřeba rehabilitovat a dokonce i využít k propagandistickým cílům proti verbování nových členů do řad radikálních organizací.

Takového názoru je koordinátor pro boj s terorismem Gilles de Kerchove. O tom informuje britský list The Guardian.

Více: EU NAVRHUJE DELIT TERORISTY NA NEUŽITECNE A UZITEČNÉ

VICE-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!


Nepřihlášený uživatel

#8805

2016-04-19 13:47

Teroristická skupina Islámský stát (v Rusku zakázaná) plánuje teroristické činy na evropských plážích. Jak v pondělí informoval německý tabloid Bild, příslušnou informaci obdržely německé tajné služby z Afriky od svých italských kolegů.

Podle vnitřních údajů italských tajných služeb se hodlají teroristé vydávat, jak píše Bild, za prodavače upomínkových předmětů a nápojů. Ve skutečnosti ale budou členové skupiny ozbrojeni a plánují výbuchy na plážích. Jako konkrétní místa možných teroristických činů jsou uváděna pobřeží Itálie, Španělska a jihu Francie.

Více: IS BUDE UTOČIT NA EVROPSKÉ PLÁŽE


Nepřihlášený uživatel

#8806

2016-04-19 15:38

Ještě zhruba před půl rokem jsem si myslel, že ti migranti opravdu prchají před válkou. Nejsem z nejrychlejších, ale začíná mi docházet, že pravda bude asi trochu někde jinde. Kdybych měl být nezaujatý, tak strana proti islámu jasně vede - podává racionální a logicky podložené argumenty, zatímco "sluníčkáři" jenom hází na druhou stranu špínu a veškeré argumenty chybí. Takže říkám, že islám tady vážně nechci a těm, kteří se tady nevybíravě obouvají do "antiislamistů" bych upřímě přál měsíc "dovolené" v područí ISIL.

ww3 islám vs zionism albert pike

#8807 Re:

2016-04-19 15:54

#8806: -  3 světová válka s islámem předpověděl take prorok nostradamus 

 tohle je plan na nový světový řád napiš na  google albert pike plan na 3 světové války aby pomohly nastoleni nového světového řádu tohle je jen začatek nový světový řád je tyranie čipovani lidi otroctvi  za nejnišši mzdu koncentračni tabory fema a zabijeni lidi kteři nepřijmou nový světový řád jedina světová vlada jedina světova měna jedina světova armada jedine světové naboženstvi bude to světova vlada bankeřu a korporaci pro globalni elitu bilderberg rockefelerove rothschildove warburgove apodobně

Tomáš

#8808 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-19 18:20

#8695: Realista - Re: Re: Re: Re:  

 Mohu potvrdit. S nemálo sluníčkáři jsem diskutoval a nedokázali se držet tématu, plácali páté přes deváté, navíc jim většinou velice záhy došly argumenty, tak začali plácat ty svoje žvásty o xenofobech, ruské propagandě apod. Většinou si připadnu jako když debatuji s chovancem psychiatrické léčebny. 


Nepřihlášený uživatel

#8809 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-19 18:21

#8800: bolestiva smrt sluničkaře islámským fanatikem - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 já bych se styděl především za ten pravopis. jinak dost průhledný pokus dělat ze sebe důchodce.


Nepřihlášený uživatel

#8810

2016-04-19 18:23

JSTE BANDA ZBABĚLÝCH ZMRDŮ !!!!!!!!

sluničkaři pujdou pod kudlu jako první

#8811 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-19 19:04

#8809: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 tvuj děda a babička se za tebe musi stydět diky bohu že vas brzi pozabijou muslimové 


Nepřihlášený uživatel

#8812 Re:

2016-04-19 19:06

#8737: -  

 To mi taky hlava nebere. Když si stěžují, že je tady diskriminujem, tak co nám je teda cpou? 


Nepřihlášený uživatel

#8813 Re: Mistr Karel Gott se vyjádřil k migrantům a řekl to pravdivě. Pražská kavárna zůstala s otevřenou

2016-04-19 19:15

#8683: - Mistr Karel Gott se vyjádřil k migrantům a řekl to pravdivě. Pražská kavárna zůstala s otevřenou hub 

 Goťák překvapil, mile. Víc takových uvědomělých celebrit a míň sraček typu Kolera, Dusilové apod.

od gojima židy v česku nechceme

#8814 Re: Re:

2016-04-19 19:16

jaky je rozdil mezi židem a houbou 

 žadnej oboji je jedovate izrael je plnej jedovatych židovskych hub a největšim odběrcem izraelskych jedovatych hub je usa proto je cela vlada usa na houbičkach


Nepřihlášený uživatel

#8815 Re: VLÁDA PORUŠUJE USTAVU ČR DEMISI URACHLENĚ

2016-04-19 20:37

#8802: VLÁDA PORUŠUJE USTAVU ČR DEMISI URACHLENĚ - VLÁDA PORUŠUJE USTAVU ČR DEMISI URACHLENĚ 

 Aha, takže opět monopol státu na zpravodajskou činnost, opět průhledné vymývání mozků jako z dob Rudého práva. Takto si "demokraté" představují svobodu slova? Potlačit všechnu opozici a hustit lidem do hlavy jen tu jedinou správnou pravdu jako za komančů? Včem jsou pak dnešní "demokraté" lepší než bolševik? Díky bohu, že jim to už takřka nikdo nežere, jen pár zabedněných sluníčkářů.

ČEŠTÍ VLASTENCI

#8816 Re: Re: Mistr Karel Gott se vyjádřil k migrantům a řekl to pravdivě. Pražská kavárna zůstala s otevř

2016-04-20 06:55

#8813: - Re: Mistr Karel Gott se vyjádřil k migrantům a řekl to pravdivě. Pražská kavárna zůstala s otevřenou 

 Lenka Dusilivá a David Koller vyhráli hudební cenu Anděl. Z celého srdce za všechny vlastence upřímně gratulujeme.

Tohle ortel nikdy nedokáže! protože jak víme,  ty jeho nesmsly vůbec za nic nestojí

náckové do kriminálu

#8817 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-20 06:58

#8811: sluničkaři pujdou pod kudlu jako první - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 A RVÁT SE UŽ NECHCEŠ? ZBABĚLČE. PROČ O TOM TEDA VŮBEC ZAČÍNÁŠ? TO BY VÁS MUSELO BÝT 20, ABY SIS TROUFL NA JEDNOHO

sluničkaři do kriminálu

#8818 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-20 07:05

#8817: náckové do kriminálu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 tak přijed do olomouce nějakej den dej sem zpravu na jakej den a rvačka bude pokud maš zajem 

zbabělému skinheadovi z olomouce
Nepřihlášený uživatel

#8819 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-20 08:59

#8818: sluničkaři do kriminálu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 začal jsi s tím ty, já svoje mindráky neřeším rvačkama. já za tebou rozhodně jezdit nebudu. ty to vyvoláváš a podněcuješ, tak si přijeď do Veselí obhájit svoji pravdu magore

VLASTENEC

#8820 Re: Re: Re:

2016-04-20 09:02

#8814: od gojima židy v česku nechceme - Re: Re:  

 skinhedi z olomouce jedou na perníku


Nepřihlášený uživatel

#8821

2016-04-20 09:10

The Industry of Lies: Západní mainstream už lže natolik, že jenom 6% Američanů věří zpravodajství. Průzkum si nechala udělat sama AP, člen Velké trojky!

Průmysl lží. Tak by se dalo nazvat západní mainstreamové zpravodajství, které v rámci prosazování konceptu NWO už produkuje takové nesmysly, že ztratilo veškerou kredibilitu a občané už zkrátka mainstreamu nevěří. Nově pouze 6% Američanů věří tomu, co hlásá mainstream [1]. Proto se zesilují útoky proti alternativě v celém západním světě. Proto vzrůstá snaha o blokování a vypínání webů, proto se zvyšují útoky na alternativu a její financování. Lidé odcházejí. Redaktoři mainstreamových médií, kteří měli rovná záda, už dávno s profesí skončili a odešli do ilegality. Zapnout si dnes televizi, nebo koupit si noviny, se rovná pokusu o sebevraždu vlastního svědomí a zdravého úsudku.

Okolo Ruska jsou shromážděny armády zemí NATO, ale v západních médiích je agresorem Rusko. Evropou pochodují miliony ilegálních uprchlíků, ale agresorem jsou občané, kteří migraci odsuzují. Erdogan zabíjí Kurdy, zavírá kritiky a novináře, ale Angela soudí jednoho komika kvůli básničce. Nelze se divit, že svět se zbláznil. Občané totiž tomuto zbláznění přihlíželi, když mlčeli a starali se jenom o své věci. Arabové běhají po Evropě a podřezávají Evropany. Neziskovky se ale bojí ruské propagandy. Šílenství může být zajímavým prostředkem impresionismu. Na plátně moc škody neudělá. Ale impresionistická politka je cestou šílence, který vystřílel celou rodinu, odevzdal dům lupičům, z majitele domu se stal sluhou, aby sloužil novým pánům domu, a když ho někdo za jeho šílené chování kritizuje, oboří se na něho, že je xenofob.

VICE-The Industry of Lies: Západní mainstream už lže natolik, že jenom 6% Američanů věří zpravodajství. Průzkum si nechala udělat sama AP, člen Velké trojky!

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 11. dubna 2016. A Rusko objevuje Pjakina

AGRESE USA V EVROPĚ


Nepřihlášený uživatel

#8822

2016-04-20 09:22

Zasedání Rady Rusko – NATO se koná 20. dubna po dvouleté pauze. Česká média raději mlčí o obnovení činnosti Rady, a to z řady důvodů, domnívá se podplukovník ve výslužbě, účastník hnutí Českoslovenští vojáci proti válce, Ivan Kratochvíl.

„Rozumná zahraniční politika Ruska prostě nutí NATO, aby s ním počítalo. Ačkoli generálům NATO je přijaté rozhodnutí proti srsti, jsou nuceni se smířit a obnovit dialog s Ruskem, které má co říci k řadě mezinárodních problémů. Česká média tají informaci o důvodech obnovení dialogu Rusko — NATO, neboť protiruská hysterie pokračuje, a toto téma do ní nijak nezapadá", dodal Kratochvíl.

Více: USTUP NATO PROTI RUSKU

 

Šéfredaktor Sputniku Turecko Tural Kerimov oznámil, že turecké úřady mu zakázaly vstup do země a zrušily mu akreditaci.

„Příslušník pohraniční kontroly mi odebral pas a doprovodil mě k místu, kde jsou podrobování prohlídce přilétající cestující. Tam jsem byl nucen strávit asi hodinu, přičemž bez jakéhokoli uvedení příčiny. Potom jsem dostal papír, na kterém stálo, že jsem cestující, pro kterého platí zákaz vstupu na turecké území. Ani tady nebylo žádné vysvětlení. Odebrali mi rovněž tiskovou kartu a průkaz povolující pobyt v této zemi, poté mi navrhli, abych se nejbližším letadlem vrátil zpátky do Ruska", řekl Kerimov.

Více: ERDOGAN ZAKAZAL VSTUP SPUTNIKU KVULI TAJNYM DOKUMENTUM

 

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto


Nepřihlášený uživatel

#8823 Re:

2016-04-20 12:13

#8822: -  

 tyhle lži si nech na aeronet. informují o tom všechna média, i ČT  a ČR

čt lže
Nepřihlášený uživatel

#8824 Re: Re:

2016-04-20 12:53

#8823: - Re:  

 dej sem dukaz že aeronet je  ruska propaganda slovum nikdo nevěři havloide 

Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy Jungmanové ulice

#8825 Re: Re:

2016-04-20 12:55

#8823: - Re:  

 informují o tom že je AERONET Ruský a bez důkazu takové h..... Já nesledujem jako ČT A PROAMERICKA MEDIA LŽIVÉ zatím sem neviděl žádné důkaze ještě jen lži