Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Vlastenci odmítají rusáckou propagandu

#8726 Re: Re:

2016-04-17 10:09

#8721: Když ČT LŽE lžou i Havlojdi - Re:  

 zase několik hrubek , a to v jednoduché větě. je vidět, že jsi kolaborant, který nezná ani svoji řeč. anebo ruký agent, který rozvrací naši krásnou vlast

prolhaní trolové z aeronetu pocházejí z ruska

#8727 Re: Re: Re: Nizozemská královna vyvolala poprask v Německu, na kabátě měla znak připomínající svasti

2016-04-17 10:11

#8722: Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy a Jungmannové - Re: Re: Nizozemská královna vyvolala poprask v Německu, na kabátě měla znak připomínající svastiku 

 kdy konečně začnete psát na tom vašem propagandistickém webu o letadlech?  třeba o tom civilním, co putinovi psychopatičtí teroristi sestřelili na východní ukrajině, nebo o těch ruských teroristech co v sýrii bombardují nemocnice? anebo o hrdinství tureckých letců, kteří konečně vypráskali agresora?

Vlastenec

#8728 Re: Re: Samozvaného „lovce migrantů” v Bulharsku poslali do domácího vězení

2016-04-17 10:12


Nepřihlášený uživatel

#8729 Savčenková je hrdinka

2016-04-17 10:15

#8723: Savčenková a její advokáti hrají na city - Savčenková a její advokáti hrají na city 

 chápu, že rusákům vadí. vadí jim všichni kdo se jim postaví


Nepřihlášený uživatel

#8730 Tomio Okamura: Islám a jeho neslučitelnost s demokracií

2016-04-17 10:34

Volební veletoče a politická gymnastika

#8731 Tomio Okamura: Volební veletoče a politická gymnastika

2016-04-17 10:39

Zrcadlový efekt nepovedené prefabrikace

Situaci a výsledkový stav jsme konzultovali s panem Petrem, se kterým jsme dělali známý rozhovor o mediálním průzkumovém průmyslu v ČR a dozvěděli jsme se, k čemu na Slovensku došlo. Podle pana Petra ukazuje výsledek voleb na Slovensku v porovnání s průzkumy, které volbám předcházely, že na Slovensku mediální agentury naprosto podcenily metodiku spinu. Samotné nadhodnocené a zákazníky nakoupené vylepšené předvolební modely musí být podložené spinovou prací, aby se přetavily v potřebný výsledek. Bez toho nelze prefabrikaci provádět. Proces prefabrikace průzkumového modelu musí brát v úvahu i tzv. určující spinové faktory, které definují celospolečenskou objednávku č. 1, a tou je na Slovensku právě problém imigrace. Spinová metodika spočívá v exploitaci společenských otázek, které mohou být sice zástupné, ale voliče přitom zajímají velmi významně.

VICE-Zrcadlový efekt? Jak se manipulovalo s průzkumy volebních preferencí na Slovensku. Zpackaná prefabrikace slovenských mediálních agentur, která se opravdu nepovedla!

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

VICE-Tomio Okamura: Volební veletoče a politická gymnastika

KDYŽ ČT LŽE LŽOU AJ IDIOTI A HAVLOJDI

#8732 Re: Re: Re:

2016-04-17 10:55

#8726: Vlastenci odmítají rusáckou propagandu - Re: Re:  

URÁŽKAMA NEZAKREJEŠ TO DOLOŽENÍ DŮKAZU O RUSKU PROTOŽE ŽÁDNÉ NEJSOU DUKAZE O RUSKU JEN SLOVA NIČÍM NEDOLOŽENÉ TAK ZMIZNI DO H........ HAVLOJDE JA SEM VLASTENEC JA SE NEMAM ZA CO STYDĚT ZATÍM CO TY ANO ZA ZABIJENI UKRAJINCU NA UKRAJINĚ NACKU NACIČKU SPÍŠE VY TU ROZVRACITE NAŠI ČR NÉ VAŠÍ!!!!!!HAVLOJDOVI NACKOVÉ 

V Praze se konal seminář Mýty o Rusku, organizovaný pražským Institutem slovanských strategických studií.

Zemanová-Kopecká: Už se nashromáždilo tolik lží kolem Ruska, že jsme prostě byli nuceni pokusit se alespoň trochu napravit situaci. Pozvali jsme odborníky, schopné zhodnotit reálnou situaci a kompetentně ukázat, co je v představách o Rusku pravda a co výmysl. Naše média bohužel stále lžou, když prorokují krach ruské ekonomiky, malují démonický obraz prezidenta Putina, straší válečnou hrozbou, pocházející z Moskvy.

Na semináři jsou uváděny argumenty, vyvracející tyto mýty?

Samozřejmě! Nejvíce se mluvilo o takzvané „ruské vojenské hrozbě". Bývalý brigádní generál A. Šándor a vojenský analytik M. Koller vysvětlili prostou věc. Kdyby existovalo reálné nebezpečí vojenského útoku ze strany Ruska, byla by přijata příslušná opatření. A umístění v Evropě pouze jedné vojenské brigády USA je nejspíše gesto čistě politické. Nelze to nazvat adekvátní odpovědí na strašení možnou agresí Kremlu a požadavek k členským zemím NATO vyčlenit na vojenské potřeby 2 % HDP. Byl vyvrácen mýtus o cílech ruské účasti v Sýrii, bylo dokázáno, že existuje reálná hrozba teroristických útoků na RF, kde žije mnoho milionů muslimských obyvatel. Propaganda u nás často staví rovnítko mezi Ruskem a SSSR. Ale jak je možné srovnávat například sovětskou a ruskou ekonomiku? V RF existuje reálný trh. Ano, situace je zde dnes těžká, ale ne katastrofická. Na semináři se upřímně mluvilo o těžkostech, s kterými se setkávají Rusové kvůli sankcím, když je prakticky blokován zahraniční obchod, klesá cena ropy a cena rublu. Ale charakterizovat to jako krach ekonomiky — to je úmyslné přehánění. Jsou čísla, která ukazují: ekonomika Ruska pomalu ale jistě začíná stoupat, dokonce jí předpovídají růst v tomto roce minimálně o 2,3 %. Ale koho z novinářů to zajímá? Stali jsme se jakýmsi centrem protiruské propagandy.

Více: Ve vědomí Čechů existuje příliš mnoho mýtů a lží o Rusku, nastal čas to napravit, domnívá se ředitelka ISSTRAS

Proč se v Evropě tak obávají několika desítek motocyklistů z RF?

„Nebojí se motorkářů, ale té pravdy, kterou neseme. Vždyť všichni uvidí, že přijíždíme s mírem, a ne s válkou, s rukou přátelství, kterou podáváme evropským sousedům. To boří stereotyp o Rusku, který vnucují místní média", uzavřel Bobrovský.

Více: Proč se v Evropě tak obávají několika desítek motocyklistů z RF?

Chcete říct, že současná kampaň proti Zemanovi je řízena z Kavčích Hor tzv. Havlisty?

Není odtamtud řízená, je odtamtud pouze medializována. Zato ale velmi intenzivně. Řízena je však odjinud.

Počítám, že oba víme, kdo ji řídí.

Ano, ta kampaň pochází přímo od amerických mediálních poradců ministerstva zahraničí Spojených států amerických a od jejich detašovaných pracovišť na ambasádách, od lidí, kteří řídili rozvrat v Kyjevě na konci minulého roku. Jsou to stejní lidé, kteří dnes řídí prefabrikaci průzkumů veřejného mínění v České Republice, kteří financují tyto průzkumy a pomáhají logisticky zajišťovat hlavní eventy v ulicích.

HNUS FAŠISTA HAVEL

Když se Hitler stal 1933 kancléřem, Heidegger vstoupil do NSDAP a jako rektor řídil nacifikaci university. Havel rád citoval Heideggerovy tirády proti demokracii…

VICE-SPOLEČNOST: Havlův vzor byl nacistický filosof Heidegger

trolové z ruského aeronetu jsou z ruska

#8733 Re: Re: Re: Re:

2016-04-17 13:53

#8732: KDYŽ ČT LŽE LŽOU AJ IDIOTI A HAVLOJDI - Re: Re: Re:  

  zase několik hrubek . je vidět, že jsi kolaborant, který nezná ani svoji řeč. anebo ruký agent, který rozvrací naši krásnou vlast

 

ruský aeronet píše nepravdy a šíří ruskou propagandu

#8734 Re: Re: Re: Re:

2016-04-17 13:54

#8732: KDYŽ ČT LŽE LŽOU AJ IDIOTI A HAVLOJDI - Re: Re: Re:  

  kdy konečně začnete psát na tom vašem propagandistickém webu o letadlech?  třeba o tom civilním, co putinovi psychopatičtí teroristi sestřelili na východní ukrajině, nebo o těch ruských teroristech co v sýrii bombardují nemocnice? anebo o hrdinství tureckých letců, kteří konečně vypráskali agresora?

Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy

#8735 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-17 14:42

#8733: trolové z ruského aeronetu jsou z ruska - Re: Re: Re: Re:  

 prosím DOLOŽIT DŮKAZEM HAVLOJDE NEŽ URÁŽKAMA 

Když lže putin lže i aeronet

#8736 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-17 16:11

#8735: Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re:  

  kdy konečně začnete psát na tom vašem propagandistickém webu o letadlech?  třeba o tom civilním, co putinovi psychopatičtí teroristi sestřelili na východní ukrajině, nebo o těch ruských teroristech co v sýrii bombardují nemocnice? anebo o hrdinství tureckých letců, kteří konečně vypráskali agresora?


Nepřihlášený uživatel

#8737

2016-04-17 18:26

Západoevropani jsou fašouni. Na jednu stranu si stěžují, že údajně diskriminujeme rómy a na druhou nám sem cpou ještě uprchlíky – asi chtějí, abychom "diskriminovali" i je. Místo aby byli rádi, že se o uprchlíky postará "demokratické" Německo, cpou je do "totalitních" zemí V4. To je od nich nehoráznost!

Vlastenec

#8738 Re:

2016-04-17 18:41

#8737: -  

 nehoráznost je, že je mezi námi spousta proruských vymazaných protievropských opilců, počínaje tím z hradu. veřejně podporuje tyto fašistické bojůvky, komunisty a kolaboranty. a taky ruská média, třeba aeronet.


Nepřihlášený uživatel

#8739

2016-04-17 20:16

Internetová skupina Jihad Watch, která shromažďuje údaje o zločinech spáchaných islamisty, uvedla, že o zotročování a sexuálním zneužívání nevěřících dívek se skutečně v Koránu píše a je zde schvalováno. V jedné takové pasáži svaté knihy muslimů se výslovně píše o válečné kořisti v podobě žen. V jiné části Koránu se zase píše o možnosti praktikovat sex se zajatými otrokyněmi. Egyptský šejk Abu-Ishaq al-Huwayni prohlašoval, že muslimský svět je ve válce a v takové situaci je možné brát otroky. „Otroky a zajatce je však možné brát pouze ve válce probíhající mezi muslimy a nevěřícími". S tím souhlasí všichni učenci a panuje mezi nimi v tomto ohledu naprostá shoda.


Nepřihlášený uživatel

#8740 Re: Re:

2016-04-17 20:22

#8738: Vlastenec - Re:  

 Omyl, nehoráznost je, že je mezi námi spousta proamerických vymazaných protičeských feťáků, povětšinou žijících ze soc dávek, žebrání nebo parazitují na státním rozpočtu skrze všemožné "neziskovky", kteří otevřeně nesnáší vše čečské a snaží se dělat vše proto, aby naši překrásnou vlast zasvinili kdejakou sběří a tím ji nadobro zničili. 

Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy Jungmanové ulice

#8741 Pozor Trolove co napadají AERONET nemají žádné důkaze

2016-04-18 04:09

Do teď sem neviděl žádné důkaze vůči AERONETU že je Ruský a Vlastencum nadávat do Rusů od Idiotu Havlojdu co taky jdou proti ciganum to co se cpe ISLÁMSKÝM UPRCHLIKUM SE NEDÁVÁ ANI CIGANUM MY VLASTENCI A CIGANI JSME NA TOM STEJNĚ STEJNĚ NAS OKRADAJ A LŽOU NÁM 

RUSÁCI ANI NIC NEVYMYSLÍ, JENOM OPISUJÍ, ŠKOLÍ JE NA TO KGB a ZEMAN, JAK ROŽŠIŘOVAT DEZINFORMACE
Nepřihlášený uživatel

#8742 Re: Re: Re:

2016-04-18 05:11

#8740: - Re: Re:  

 popsal jsi sebe. jelikož máš čas na takové nesmysly, je vidět že nic neděláš. až půjdeš na pracák pro dávky, ber to jako velkorysost od nás slušných pracujících lidí. nezapomeň si vyžehlit límeček u své hnedé košilky ať neděláš ostudu svému příteli, buzničko

trolové z propagandistického aeronetu pocházejí z ruska

#8743 RUSÁCKÁ PROPAGANDA

2016-04-18 05:16

 Kolaborante homosexuální, svoje hromady volného času, jakožto nezaměstnaný parazit bys mohl využít k naučení se českého jazyka, když už máš svrbění něco sdělovat.. opravdu ti není rozumět. určitě existují kurzy češtiny pro rusáky

VLASTENEC

#8744 Re: Re: Re:

2016-04-18 05:20

#8740: - Re: Re:  

 to jsi popsal rovněž vás, rusácké kolaboranty

JIŘÍ OVČAN, ANTICHARTISTA 2016

#8745 Re: Re: Re:

2016-04-18 05:22

#8740: - Re: Re:  

  nehoráznost je, že je mezi námi spousta proruských vymazaných protievropských opilců, počínaje tím z hradu. veřejně podporuje tyto fašistické bojůvky, komunisty a kolaboranty. a taky ruská média, třeba aeronet.

martin kyblíček

#8746

2016-04-18 05:23

  kdy konečně začnete psát na tom vašem propagandistickém webu o letadlech?  třeba o tom civilním, co putinovi psychopatičtí teroristi sestřelili na východní ukrajině, nebo o těch ruských teroristech co v sýrii bombardují nemocnice? anebo o hrdinství tureckých letců, kteří konečně vypráskali agresora?

Adam B Vítačmuslimů

#8747

2016-04-18 05:25

   kdy konečně začnete psát na tom vašem propagandistickém webu o letadlech?  třeba o tom civilním, co putinovi psychopatičtí teroristi sestřelili na východní ukrajině, nebo o těch ruských teroristech co v sýrii bombardují nemocnice? anebo o hrdinství tureckých letců, kteří konečně vypráskali agresora?

Pitomio Můra

#8748

2016-04-18 05:26

    kdy konečně začnete psát na tom vašem propagandistickém webu o letadlech?  třeba o tom civilním, co putinovi psychopatičtí teroristi sestřelili na východní ukrajině, nebo o těch ruských teroristech co v sýrii bombardují nemocnice? anebo o hrdinství tureckých letců, kteří konečně vypráskali agresora?

Vlastenec Patriot

#8749

2016-04-18 05:30

už je to tady, zeman chce znárodňovat.

a to jsme si mysleli , že nemůže být horší prezident než zloděj klaus. ovšem to jsme se šeredně spletli. dlouhodobě nás o tom soudruh prezident přesvědčuje.

mimochodem, návštěva sč kraje stála 260000, z toho 200000 prožral a prochlastal, z našich peněz.

ČESKÝ VLASTENEC

#8750 v brazilii si to líbit nenechají, jenom u nás

2016-04-18 06:36

co takhle impeachment?