Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Evropě hrozí útoky chemickými i biologickými zbraněmi

#8701 Evropě hrozí útoky chemickými i biologickými zbraněmi

2016-04-16 09:04

Aktuální zprávy z bojiště mezi muslimy a křesťany - Evropě hrozí útoky chemickými i biologickými zbraněmi - Sobotní blokády českých hranic se zúčastní i představitelé Pegidy - Nikým nevolená sebranka byrokratů, přerozdělovačů a vyznavačů levičáckého centralistického řízení neboli eurokomisařů chce omezit svobodu projevu na internetu - EU hodlá zrušit všem zemím azylová centra pro uprchlíky - Zmatek v USA: Rusko náhle izoluje samo sebe - Mám zákaz v České televizi, řekl Jan Petránek. Já taky, já taky, já taky, ozvalo se - Převzato: infovojna.sk

VICE-Evropě hrozí útoky chemickými i biologickými zbraněmi

Názor divačky na zpravodajství ČT VYSILA H.......

#8702 Názor divačky na zpravodajství ČT VYSILA H.......

2016-04-16 09:06

Názor divačky na zpravodajství ČT - Společné vysílání Slobodného vysielače a České konference studio Praha ve středu 13.dubna od 20ti hodin - Výsměch: Američané budou jednat ve městě, které zničili jadernou bombou o jaderné bezpečnosti: V Hirošimě se začalo setkání ministrů zahraničních věcí skupiny G7 - Českem v květnu znovu projede konvoj americké armády, tentokrát bude větší - Pohroma pro Merkelovou: Nejenže ji chtějí zabít, ale teď přišlo něco dalšího, po čem skoro oněměla - Geniální myšlenka polského ministra !!! - Infovojna 12.4.2016 - Hlavnítéma magazínu: ČR zavádí trestný čin hanobení životního stylu třídy i podněcování nenávisti k homo, trans a asexuálům - Vtip na zasmání? - Voskovec a Werich "Záleží na nás"

VICE-Názor divačky na zpravodajství ČT VYSILA H.....

USA NEMA DEMOKRACII ANI NEVEDI CO TO JE IDIOTI

#8703 Policie ve Washingtonu zatkla 400 lidí požadujících spravedlivější demokracii v USA

2016-04-16 09:08

Policie ve Washingtonu zatkla 400 lidí požadujících spravedlivější demokracii v USA - Ruské vojenské letouny prolétly nad americkým torpédoborcem Donald Cook - Polsko odmítlo uprchlíky, Rakousko staví plot a skupiny občanské sebeobrany v Bulharsku uprchlíky chytají. Slovensko chce vlastní domobranu a hlídky - Makedonie použito proti imigrantům plyn, gumové projektily a omračující granáty - V Doněcku mnoho tisícovým doprovodem a koncertem oslavili druhé výročí vzniku Doněcké lidové republiky - Imigrační dialog: Zde se to řešilo „ručně“ - Hamplovo TEMPO.

VICE-Policie ve Washingtonu zatkla 400 lidí požadujících spravedlivější demokracii v USA

Turisté a vyžírkové, kteří byli do ČR násilně implementováni sluničkáří, odjíždějí POZOR PLAN B

#8704 Turisté a vyžírkové, kteří byli do ČR násilně implementováni sluničkáří, odjíždějí POZOR PLAN B

2016-04-16 09:16

Česká republika:

„Na naše pracoviště v Praze dorazila skupina Iráčanů, proběhla krátká diskuse, po níž se všichni rozhodli požádat o vrácení pasů, které jsme jim v těchto okamžicích odevzdali. Končí tedy v ČR,“ řekl Chovanec.

_______
Turisté a vyžírkové, kteří byli do ČR násilně implementováni sluničkáří, odjíždějí. Na první pohled je to tedy dobrá zpráva. Ale pozor, nejásejme předčasně, sluničkáři mají určitě plán B. To by tak hrálo, aby naši zemi nemohli rozklížit jako zbytek Evropy.

 

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

 

 VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 

UPRCHLICKA INVAZE PROTI RUSKU K VYVOLANI VALKY V EVROPE

#8705 PLOTY NESTAVTE STAVTE 30 METROVE STENY ŽELEZNE

2016-04-16 09:38

PLOTY NESTAVTE STAVTE 30 METROVE STENY ŽELEZNE JAK TO DELA RAKOUSKO A MADARSKO A USA U HRANIC MEXICA TU UPRCHLICI NEMAJ CO DELAT NIC JIM NEHROZI JE TO INVAZE PROTI RUSKU Z KOHO FURT MEDIA DELAJ BLBCE 

VICE-VEŘEJNÝ DLUH POLITIKU

VICE-Fašismus v USA - konec demokracie

KKTI USA NEBUDOU PŘÍMAT UPRCHLIKY ALE EVROPĚ JE CPAT BUDOU 

Mnozí Američané v posledních měsících argumentují, že další rozšiřování plotu na hranicích s Mexikem problém uprchlíků nevyřeší a je jen dočasným zahlazováním komplexního problému. Argumentují tím, že lidé toužící po lepším životě si vždy najdou cestu do vysněné země a měli by mít proto možnost se do USA dostat rychlou a legální cestou. Politici však na tyto hlasy neslyší a uvolňování ostrahy hranic je v nedohlednu.

 


Nepřihlášený uživatel

#8706

2016-04-16 10:10

Co je potřeba, aby se ukázalo,

Wolfgang Krach, šéfredaktor Süddeutsche Zeitung

One před rokem "John Doe" poslal zprávu. "John Doe" skutečné jméno rozhodně není John Doe. Ale toto jméno, běžně používané v USA lidé, kteří by chtěli obhájit svou anonymitu, vyskočila. John položil otázku, která vzbudila naši zvědavost: "Zájem o datech Byl bych rád sdílet." A s tím, jeden z nejvíce neobvyklých a zajímavých kapitol v historii Süddeutsche Zeitung(SZ) začal.

SZ je nyní schopen poskytnout vhled do polosvěta, stín svět, který až do tohoto okamžiku nikdo zvenčí nikdy nebyl schopen nahlédnout do. Toto je svět, ve kterém lidé tajně strčit tam a zpět majetek v hodnotě milionů. Tady je místo, kde zaparkovat akcie společnosti, svět, v němž které nakupují jachty a letadla.

V tomto temného světa některé akce je zcela legální. Může to být rozumné, německý bankovní manažer, aby utajila skutečnost, že vlastní sídlo na ostrově Mallorca. Mohl rozhodnout pro skrytí potřebné dokumenty v offshore společnosti. dost tak dlouho, spravedlivé jak jeho aktiva jsou zdaněny ve své domovské zemi. Nicméně, toto není případ pro mnoho obchodních činností, které jsou zpracovány prostřednictvím offshore společností v zámořských daňových rájích.

Často tyto účty jsou jen zástěrka-up pro nezákonné činnosti, a chránit zločince.SZ vyhodnotil údaje spolu se 400 novinářů z celého světa v průběhu posledních dvanácti měsíců. Najednou je zřejmé, jak obrovský problém offshore podnikání je opravdu und, jak naléhavá je pro světové společenství podle toho jednat.

Doposud se běžně známo, že bohatí lidé a podniky používají offshore firmy, aby se zabránilo - jak oni vidí to - nepříjemný zdanění, stejně jako je to možné. To je již nestoudný často a porušuje společenskou smlouvu, protože tyto daně jsou zoufale potřebné pro vnitrostátní rozpočty. Chybějící peníze nemohou být použity pro účely Společenství: výstavba škol, kolejí a veřejné bydlení. Ale offshore problém jde daleko za tím. Zřejmě teroristické skupiny využívají tento systém financovat samy, jako Sz příběhy ukáže. Trestní režimy v Sýrii a jinde jsou pravděpodobně schopné obejít sankce uvalené ze strany mezinárodního společenství und obstřik válku s barel bomby proti vlastnímu lidu.

VICE-PANAMA PAPERS TERORIS A ATENTATY PLACENI ZA ŠPINAVÍCH PENEZ

vlastenec

#8707

2016-04-16 10:16

kdy konečně začnete psát na tom vašem propagandistickém webu o letadlech?  třeba o tom civilním, co putinovi psychopatičtí teroristi sestřelili na východní ukrajině, nebo o těch ruských teroristech co v sýrii bombardují nemocnice? anebo o hrdinství tureckých letců, kteří konečně vypráskali agresora?


Nepřihlášený uživatel

#8708 NĚMECKO BERE ŠPINAVÉ PENIZE

2016-04-16 10:19

NĚMECKO BERE ŠPINAVÉ PENIZE

Tento postoj vede německou banku nejvíce nedávné době: 2014 položil Mossfon zaměstnancům v rámci kontrol rutinní péči o německé banky na Guernsey o skutečném vlastníkovi stále aktivní offshore společnosti. Německý zaměstnanec banky odmítl spolupracovat, jméno zákazníka je tabu. Německá banka byla dříve dokonce Mossack Fonseca dokumenty doručené, které byly podepsány v polotovaru vzhledu režisérů. To znamená, že německá banka by mohla zachovat anonymitu svých klientů a předkládat jejich jména do vlastních sil.

letterbox společnosti objednat zde někdy velkoobchod, individuální zaměstnance Deutsche Bank, as lze vyčíst ze dne 1. června 2010, který je obsažen v Panama dokumentech, které například objednal deset poštovními podniky měsíčně v Mossfon poznámky. O rok dříve, dělat Mossfon zaměstnance tři bankéři, kteří pracují pro německé banky v daňovém ráji Guernsey, a poznamenal, poté: ". Ty potvrdily, že jsou spokojeni se službami Mossack Fonseca" Další setkání s představiteli německé Banka drží hůl Mossfon o několik měsíců později se slovy: "byl to velmi uvolněně, přátelský a pozitivní setkání, tam je naděje, že tento zákazník bude používat naše služby v budoucnu mnohem více."

Na otázky týkající Mossfon nebo offshore klienty banky, největší německý peněžního domu řekl: "Prosíme o pochopení, že nebudeme vydávat informace pro potenciální či skutečné vztahy se zákazníky."

VICE-NĚMECKO BERE ŠPINAVÉ PENIZE


Nepřihlášený uživatel

#8709 Re:

2016-04-16 10:33

#8707: vlastenec -  

 

Portál WikiLeaks založený Julianem Assangem za účelem zveřejňování tajných dokumentů a politických usvědčení informuje, že vypsal odměnu 50 tisíc dolarů za video a audiomateriály z ostřelování nemocnice mezinárodní organizace Lékaři bez hranic v Kunduzu.

„Rozhodli jsme se zvýšit odměnu na 50 tisíc dolarů, abychom získali záběry a audiozáznamy z kabiny pilota, zprávu o vyšetřování a další materiály tohoto druhu, takové jako pravidla používání zbraní, platná v této době", píše portál.

Kromě toho zdůrazňuje, že na nemocnici střílely letouny USA AC-130, které zaznamenávají útoky na kamery s vysokým rozlišením. V souladu s vojenskou procedurou musí být dané materiály doplněny audiozáznamem z kabiny pilota.

Více: nemocnici střílely letouny USA AC-130

VICE-vše o Kunduzu naletu 


Nepřihlášený uživatel

#8710 Re:

2016-04-16 10:39

#8707: vlastenec -  

 

PROSIM DOLOŽTE TY VAŠE ŘEČI DUKAZEMA  O RUSKU A UKRAJINĚ A TURECKU

V Národním centru řízení obrany ruského ministerstva obrany se pořádá brífink na téma "Ozbrojené síly RF v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje", který je určen pro zástupce médií.

Více: OBCHOD S IS TURECKO DUKAZE VIDEA FOTKY

POZOR AERONET JE RUSKY ALE BEZ DUKAZU PRAZDNÉ SLOVA NIČIM NEPODLOŽENÉ POZOR DUKAZ NAJDETE V TRENKACH JAK TO PSAL NEJAKY NEINTELIGENT KTEREJ SAHA  S MYŠLENÍM JAK 11 DĚCKO

VICE-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto


Nepřihlášený uživatel

#8711 Re:

2016-04-16 10:40

#8707: vlastenec -  

 Turecké opoziční noviny Cumhuriyet uveřejnily dešifrované telefonické rozhovory, které potvrzují spolupráci tureckých vojenských příslušníků s teroristy IS.

Více:Turecké opoziční noviny Cumhuriyet uveřejnily dešifrované telefonické rozhovory, které potvrzují spolupráci tureckých vojenských příslušníků s teroristy IS.


Nepřihlášený uživatel

#8712 Re:

2016-04-16 10:41

#8707: vlastenec -  

 

FAKTA RUSKO TO NEBYLO TO BYLA IZRAELSKA STŘELA PODEPSANA US!!!!!!KDE MATE VY DUKZE PROTI RUSKU JAK NA UKRAJINE TAK V SYRII ŽADNÉ NEJSOU SOU TO JEN LŽI NIČÍM NEPODLOŽENÉ!!!PROTOŽE VE VŠEM MÁ PRSTY USA

Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby, dokazují to i výsledky holandského vyšetřování. Rusové nesmějí být vyšetřování přítomni, Američané si to nepřejí. Za tragédií stojí Kolomojský a Sakašvili!

Redakce AE News přináší nejnovější fakta ve věci vyšetřování sestřeleného letu MH17 nad východní Ukrajinou vloni v červenci. Na veřejnost unikly podrobné a Holanďany dosud utajované dokumenty z vyšetřování, které zcela jasně vylučují teorii o povstalecké raketě typu BUK. Přestože je vyšetřování u konce, Nizozemí a USA se snaží nález vyšetřovatelů odstavit na vedlejší kolej a bez ohledu na fakta obvinit Rusko a pro-ruské separatisty. Čeští čtenáři tak mají nyní díky AE News jedinečnou možnost dozvědět se, jak byl let MH 17 vloni v létě doopravdy sestřelen.

Minulý týden zazněla v holandských médiích zpráva, že vyšetřovatelé si nepřejí účast ruských vyšetřovatelů v celém procesu a dokonce není zájem o spolupráci s výrobcem protiletadlového systému BUK. Nakonec se ukázalo, že holandská neochota k pozvání Rusů do vyšetřovacího týmu je iniciovaná z USA, přítomnost Rusů odmítla americké strana zastoupená FBI, s oficiálním odůvodněním, že Rusové by mohli mařit vyšetřování.

O to skandálnější je fakt, že odborníci, kteří dostali od Nizozemců a FBI k troskám letadla a dokumentacím vyšetřování přístup, museli podepsat prohlášení o mlčenlivosti (Non-disclosure Agreement, NDA) [5], aby se nikdo jiný nedozvěděl, co je předmětem nálezů při zkoumání trosek. No řekněte sami, parádní utajení vyšetřování, ne? Strach FBI nebo Nizozemců, že by vyšlo při zkoumání trosek na světlo něco, co by nemělo?

A vrcholem skandálu je, že Malajsie byla naprosto absurdně z vyšetřování zcela vyloučena. Její letadlo, její posádka a nesmí se vyšetřování účastnit [6]. Někdo si musí ťukat na čelo, že něco takového je možné, ale jak vidno, možné je všechno ve světě, kde vládne americká hlaveň přiložená k hlavě vazalských zemí, ČR a SR nevyjímaje.

A potom se někdo diví na mainstreamu tomu, že Rusko včera v OSN oficiálně vetovalo ustavení tribunálu k celé věci. Však by bylo hloupé, aby bez možnosti obrany a vlastního pohledu na věc někdo ukazoval na Rusko, přičemž v Holandsku leží trosky stroje s nezvratnými důkazy o izraelské raketě vystřelené z gruzínského SU-25.

[VIDEO] Rusko vetovalo v RB OSN rezoluci k sestavení tribunálu. Tribunál je výmysl, za kterým stojí americké ministerstvo zahraničních věcí, přičemž na přípravě textu se podílela nechvalně proslulá kriminálnice a náměstkyně ministra zahraničí USA Victoria Nuland, která proslula svým výrokem „Fuck EU!“ a také rozdáváním pervitinových koláčků demonstrantům na Majdanu

Záhada letu MH17 je tak v podstatě na základě holandského vyšetřování trosek letadla vyřešena. Nyní je potřeba ještě přinutit jednotlivé zúčastněné země, aby nebránily zveřejnění pravdy, že ukrajinský oligarcha s gruzínským kriminálníkem připravili takovouto strašlivou tragédii a zavraždili nevinné lidi.

VICE MH17 VYŘEŠENO-Wreckage of Israeli missile Python 4 in Osetia


Nepřihlášený uživatel

#8713 Re:

2016-04-16 10:43

#8707: vlastenec -  

 

FAKTA

Americký prezident Barack Obama se během brífinku přeřekl, když prohlásil, že USA hodlají zrychlit výcvik ozbrojených sil Islámského státu.

VICE-اوباما نحن ندرب داعش Obama Slips Up: "We're Training ISIL

PLAN DESTABILIZACE IRANU,SYRIE,EVROPY

PSÁN V PENTAGONU Celý dokument ke stažení zde.

Není k tomu co dodat. USA nejen věděly, co se stane, že vznikne ISIL a Islámský stát, ale v dokumentu natvrdo přiznávají, že to je přesně to, co západní mocnosti a USA chtějí. A občan v EU je teď za co? Za vola? Debila? Je třeba opět vyjít do ulic, před americkou ambasádu a znovu demonstrovat. Možná by ale nebylo od věci tento dokument omlátit některým českým politikům o tváře, protože ten „západ“ v dokumentu, to jsme i my a mnozí čeští politici, kteří se tak moc přimlouvali v roce 2012 za vyzbrojení syrské „umírněné“ opozice.

A především by dokument měl být ukázán těm, kteří pořád opakují cosi o hrozbě Ruska a o tom, jak Američané pomáhají chránit mír ve světě. A zatím Američané za našimi zády v klidu destabilizují celý Blízký východ a sever Afriky, v důsledku čehož potom prchají statisíce běženců do Evropy. A co Američané rozdmýchají, to musí potom hasit Evropa, kapsy evropských daňových „soumarníků“ a musí se zavádět kvóty na přijímání běženců. Tohle je bezpečnostní riziko pro Evropu a celý svět. Čím dříve si to politici v EU uvědomí, tím lépe.

VICE-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!

VSUDE SEM HLEDAL FAKTA O AERONETU ČI JE RUSKY ALE NENAŠEL SEM ANI SMITKO DUKAZU ANI DALŠI SMITKA DUKAZU O RUSKU A NEMOCNICI A CIVILISTECH,A UKRAJINĚ ATD ((((JEN KYJEVSKOU PROPAGANDU ALIAS PRAVY SEKTOR AZOV A USA))))) NJN FAŠISTÉ SE NEZAPŘOU USA-UKRAJINA-TURECKO

Vlastenec

#8714

2016-04-16 19:03

kdy konečně začnete psát na tom vašem propagandistickém webu o letadlech?  třeba o tom civilním, co putinovi psychopatičtí teroristi sestřelili na východní ukrajině, nebo o těch ruských teroristech co v sýrii bombardují nemocnice? anebo o hrdinství tureckých letců, kteří konečně vypráskali agresora?

Patriot

#8715 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-16 19:07

#8676: - Re: Re: Re: Re:  

 ty něco opíšeš, ale stačíš v tom udělat několik hrubek. trochu vzdělání by neuškodilo. i uprchlík se naučí lépe česky!!!

Martin Kyblíček
Nepřihlášený uživatel

#8716 Re: Nizozemská královna vyvolala poprask v Německu, na kabátě měla znak připomínající svastiku

2016-04-16 19:09

#8694: - Nizozemská královna vyvolala poprask v Německu, na kabátě měla znak připomínající svastiku 

 rusáčtí blbečkové. že vraždíte nevinné a bezbrané lidi a okupujete cízí země to nevadí zas vám

Jiří Ovčan, antichartista

#8717

2016-04-16 19:14

už je to tady, zeman chce znárodňovat.

a to jsme si mysleli , že nemůže být horší prezident než zloděj klaus. ovšem to jsme se šeredně spletli. dlouhodobě nás o tom soudruh prezident přesvědčuje.

mimochodem, návštěva sč kraje stála 260000, z toho 200000 prožral a prochlastal, z našich peněz.


Nepřihlášený uživatel

#8718 Re: Samozvaného „lovce migrantů” v Bulharsku poslali do domácího vězení

2016-04-16 20:06

#8699: Vlastenec - Samozvaného „lovce migrantů” v Bulharsku poslali do domácího vězení  

 Je to zrůdnost nejvyššího ražení, ale v dnešní zvrácené době, kdy má zločinec větší práva než jeho oběť, kdy za vraždu člověk dostane nižší trest než za "nepřiměřenou" obranu, kdy rasistická justice třídí podle barvy pleti a dle toho volí výši trestu, kdy jsou nenásilní demonstranti včetně žen, dětí a důchodců rozháněni slzným plynem, biti na ulicích za jejich názor policejním gestapem, se vážně nedivím, že nelegální převaděče z neziskovek nechávají být, zatímco hrdinné domobránce, kteří suplují za neschopnost ozbrojených složek ubránit státní hranice, popotahují u soudů.

Nasranej xenofobní a eurofobní občan

#8719

2016-04-16 21:18

Nasrat EU !!! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Jestli chce frau Makrela uprchíky, a´t si je narve třebas do (_._) nebo do <i> , ale státy V4 o ně nemají zájem, netrpí takovým komplexem kulturní méněcenosti jako Skopčáci, aby měli potřebu se nechat rozvrátit hordamy velbloudomrdů!!


Nepřihlášený uživatel

#8720 Re: Islámský stát prodává kradené starožitnosti přes Turecko i internet, vydělává miliardy

2016-04-16 22:20

#8595: - Islámský stát prodává kradené starožitnosti přes Turecko i internet, vydělává miliardy 

 Že by tí historicky známi, mierumilovní Turci, ktorí dokonca chcú do EU, sa na niečom takom podieľali? Neverím! To je asi len propaganda... však sú to samí umiernení, lásku a porozumenie hlásajúci moslimovia... Síce sem tam kšeftujú s ISIS za miliardy s ropu a inými komoditami, zostrelia nejakú stíhačku, popravia pár ľudí... ale to len v rámci udržania mieru! Alebo sú predsa kriví, ako ich šable..?! Čo na to Turčin-Poničan?

Když ČT LŽE lžou i Havlojdi

#8721 Re:

2016-04-17 00:59

#8717: Jiří Ovčan, antichartista -  

 komu to cpeš vláda prožere víc z toho co nakrade s dotací a daňi vše krade občanům totiž a ještě neplatí daně vláda totiž ani nemá své peníze vše sou to peníze Vlastencu 

Trolove Havlojdi a idioti pochází z Prahy a Jungmannové

#8722 Re: Re: Nizozemská královna vyvolala poprask v Německu, na kabátě měla znak připomínající svastiku

2016-04-17 01:02

Savčenková a její advokáti hrají na city

#8723 Savčenková a její advokáti hrají na city

2016-04-17 07:44

Savčenková a její advokáti hrají na city

   Advokát ukrajinské letkyně Nadiji Savčenkové v sobotu uvedl, že její stav je vážný. Žena, odsouzená na 22 let za podíl na smrti dvou ruských novinářů, už jedenáct dní drží hladovku. Savčenková nyní čeká na převoz do ruského vězení, podle advokáta ovšem transportu není schopná.

   To je perex Aktuálně.cz [1], který informuje o zdravotním stavu ukrajinské důstojnice Nadji Savčenkové, vězněné v Rusku. Jmenovaná, která se rozhodla držet hladovku tím chce zřejmě donutit ruské orgány, aby ji buďto osvobodily, nebo vyměnily za jiné, na Ukrajině zadržované a souzené důstojníky ruské vojenské rozvědky GRU. Moskevský (blíže nespecifikovaný a nejmenovaný) rozhlas s odvoláním na rovněž nejmenovaného lékaře, který Savčenkovou ošetřoval, označil její stav za kritický.

     Savčenková, která se dobrovolně rozhodla pro hladovku, se svým jednáním de facto dopouští tzv. sebepoškozování, resp. touto hladovkou chce ruské orgány svým způsobem vydírat. Bez zajímavosti, ale naprosto bez překvapení je informace, že o její osvobození podle agentury Unian usiluje i americký ministr zahraničí John Kerry.   O tom, že by Kerry podobnou iniciativu projevil i za propuštění zmíněných dvou důstojníků ruské GRU, není známo. Na rozdíl od Savčenkové však tito důstojníci nikoho netrýznili, nemučili, ani nezabili.

VICE-Savčenková a její advokáti hrají na city

NATO ZASE BUDE ZASTRAŠOVAT OBČANY JINÝCH ZEMI SVOJI JIZDOU NACIZMU

#8724 NATO ZASE BUDE ZASTRAŠOVAT OBČANY JINÝCH ZEMI SVOJI JIZDOU NACIZMU

2016-04-17 07:49

Další v pořadí průjezd americkéého konvoje přes území Čech, který se má konat podle slov ministra obrany ČR Martina Stropnického koncem května (z Německa a Pobaltí na cvičení NATO Saber Strike 2016) nevyvolává u všech lidí v zemi nadšení.

Je to další předvádění svalů, Češi se nebojí ohrožení zvenku, domnívá se poslanec za ČSSD, předseda meziparlamentní skupiny Česko — Srbsko v Poslanecké sněmovně Jaroslav Foldyna.

Foldyna: Takový průjezd by byl zcela obyčejnou událostí. Česká republika jako člen NATO musí poskytovat své území k přemísťování vojsk na jednu nebo druhou stranu. Problém je v tom, jak jsou prezentovány takové pochody. Otevřeně je používají k politickým cílům, jako akt politického zastrašování, předvádění vojenské síly. Právě proto se pokaždé rozhořívají silné vášně. Já bych se k té koloně choval neutrálně — no, projely vojenské kolony, tak projely, vzhledem k našim spojeneckým povinnostem, kdyby… média kolem toho nepořádala absolutně nemístnou PR akci.

Loňské defilé vojáků USA ze cvičení v Pobaltských zemí, jejich třídenní pobyt v ČR, stálo Američany 7,3 milionů dolarů. Současný konvoj je více než značně početná: 800 lidí, 250 jednotek vojenské techniky. Proč neušetřit a neposlat je po železnici, což je očividně levnější?

Více: Další v pořadí průjezd americkéého konvoje přes území Čech, který se má konat podle slov ministra obrany ČR Martina Stropnického koncem května (z Německa a Pobaltí na cvičení NATO Saber Strike 2016)

EU dá další peníze na uprchlíky a společně s Íránem bude tlačit na USA

#8725 EU dá další peníze na uprchlíky a společně s Íránem bude tlačit na USA

2016-04-17 10:07

Mogherini v Íránu: EU dá další peníze na uprchlíky a společně s Íránem bude tlačit na USA. A Erdogan se setkal s Rouhaním

Šéfka evropské diplomacie Federika Mogheriniová spolu se sedmi komisaři EU navštívila Írán a setkala s íránským ministrem zahraničí Džavád Zarífem.

Podle společného prohlášení se EU s Íránem dohodla na posílení koordinace při poskytování humanitární pomoci v souvislosti s krizí v Sýrii, Iráku, Jemenu a Afghánistánu. Především z důvodu zvyšujícího se počtu uprchlíků z Afgánistánu do Íránu  má EU v úmyslu okamžitě vyčlenit 6,5 milionu eur, z toho 1,5 milionu půjde za začleňování dětí uprchlíků do íránského školského systému. Podle evropských diplomatů žijí v Íránu až 3 miliony afgánských uprchlíků.

Federica Mogheriniová uvedla, že EU bude pracovat na užších vazbách s Íránem v řadě oblastí, včetně ekonomiky, energetiky, vzdělávání, migrace a dopravy a že výsledky těchto jednání přinesou velké změny do životů Evropanů a Íránců.

VICE-Mogherini v Íránu: EU dá další peníze na uprchlíky a společně s Íránem bude tlačit na USA. A Erdogan se setkal s Rouhaním