Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Re:
Komunisti podporují muslimskou imigraci a EU....asi ptorože jsi mladý, máš místo mozku z piva kostku
Re:
Tak to jsi teda taky dobrej vocas... Podepsat tuto petici a chtít zpět komáry je velkej rozdíl! Podepisuji tuto petici, ale s podobnými komentáři, oslavujícími komunismus, silně nesouhlasím a nemyslím si, že bys je měl zrovna sem psát!
Dobře, vystoupíme z EU a co pak? Jste jen ovčí stádo a nebo máte taky nějaké smysluplné plány, alternativy? Jste si vědomi toho, že naše ekonomika je na EU závislá? Co budete dělat, až přijdete o práci, protože bude Česko na okraji zájmu investorů?
Re: Re: Ovce
#632: Ten, který kráčí mezi řádky - Re: Ovce
Politici si názorem obyčejných lidí (plebsu) vytírají zadky, jediná možnost je celostátní generální stávka a následná defenestrace těch bezpáteřních probruselských budižkničemů!!!
Forma
Elektronickou peticí jako je tato se nemusí ze zákona nikdo zabývat i kdyby měla milion podpisů, takže je to jen výkřik do tmy.
Doporučuji proto listinnou formu - viz https://web.svobodni.cz/pro-media/petice
Souhlasím s okamžitým vystoupením z EU a je mi jedno,kdo,, dotace,, NAVRÁTÍ nebo drží jimi své !!! firmy,nebo nepotřebné chodníky a cyklostezky,Aqua parky,hřiště pro nepřízpůsobivé ,neprůhledné projekty MěÚ!. Tady je česká zem a takto se k ní chovejme a nerozdávejme.Za čas se budou ve velkém stěhovat Němci K NÁM !!!,kteří pochopí jakou katastrofu způsobili díky jedné pomatené ženě která je zastupuje a jejím souputnikům. Z Polska si nekoupím už naprosto NIC,ani nepřekročím jejich hranice které mám na kole 10min.od domova... JE MI ŠPATNĚ Z PŘEDSTAVY ŽE SE OPAKUJE MNICHOV -KDY TEĎ TO UŽ BUDOU FATÁLNÍ NÁSLEDKY KDY MOŽNOST BRÁNIT SE JSOU NULOVÉ I S NAŠÍMI POLITIKY KTERÝM JSOU PŘEDNĚJŠÍ DOTACE NEŽ LID ČR !!
Re:
Já bych tedy chtěl ukázat ty gramatické chyby, krom 2 čárek ve větách, které oddělují věty hlavní od vedlejších :)
Nehledě na pravdu, že právě např. čárky ve větách a velikosti prvních písmen ve slovech jsou dost velký oříšek i pro češtináře, případně i pro profesory češtiny.
Můžete mě prosím poučit?
Re:
Žádnej diktát, ale demokratické hlasování zvolených ministrů vnitra. Nehledě na to, že Česko má možnost toto hlasování zvrátit na radě evropy svým vetem.
Re:
Koukám, že jsi nikdy neslyšel o Evropském sdružení volného obchodu (EFTA), kam patří i země jako Švýcarsko, Norsko, Island či Lichtenštejnsko, které nejsou v EU. Je rozhodně lepší z EU vystoupit a vstoupit do EFTA, tenhle směr vidím do budoucna jako jediný možný. Volný obchod zboží a osob zajišťují separátní smlouvy a to Schengenská a smlouva o Evropském hospodářském prostoru. My jsme tyto smlouvy přijali zároveň se vstupem do EU, a proto si spousta lidí mylně myslí, že musíme být v EU, abychom využívali těchhle výhod. Ale zmíněná čtyřka tyto smlouvy využívá, ale členy EU nejsou. Takže bezcelní zóna by byla a pasové kontroly nejsou až takový problém, to je na hranicích minimální zdržení a je to velmi nízká daň za bezpečnost naší země. Víza by byly potřeba jen z/do rizikových zemí. Lepší ochrana vnějších hranic se měla zařídit už když se zřizoval Schengen. Mimoto hraniční země Schengenu mají povinnost zajistit hranice proti nelegálnímu vniknutí cizích osob. Ve Varšavě sídlí k tomu zřízený jakýsi výbor EU. Pokud ty země tak nečiní, ba naopak, ty osoby aktivně do svých zemí přivážejí, je to výhradně jejich problém. A pokud nám ty imigranty budou vnucovat, nezbyde nám nic jiného, než si naše hranice hlídat sami. Kvůli pár Rusům na motorkách se dělal takový tyjátr a tady připlouvají tisíce nebezpečných běženců týdně a EU dělá, jako by se vlastně nic nedělo. To je na hlavu uhozené. Evropa není nafukovací.
| This discussion has been closed. |
EU je klasicka trafika pro odpadle politiky.Jen banda hlupaku,ktera kašle na lidi a jejich prava na život.Je mi na bliti,když tu bandu hlupaku vidim v televizi,ja za šilene prachy chrapou na svych teplych židlich.Nemyslim si,že by p.Okamura něco změnil,ale na druhou sranu,proč tomu nedat šanci.V nejhoršim si řeknem,NO JO,TAK TO NEVYŠLO JAKO UŽ NĚKOLIKRAT PŘED TIM.Uvidime.