Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7551 VLADA VÍ O TOM ŽE DOST PROCENT OBČANU ČR NECHCE MIGRANTY ALE NEDBÁ NA TO

2016-03-13 15:04

VLADA VÍ O TOM ŽE DOST PROCENT OBČANU ČR NECHCE MIGRANTY ALE NEDBÁ NA TO

DODATEK

trocha fantazie v dobách temna a zla

#7552 pan prstenu a bitva o evropu

2016-03-13 18:54

válka s islámem je jako válka s mordorem

 válka s islámem je jako válka s mordorem  rusko je minas tirith  evropa je středozem visegradska 4 je helmuv žleb miloš zeman je gandalf protože je moudry a dobry vudce evropane jsou rytiři a elfove muslimové jsou skřeti turecky prezident erdogan je glum zaživame prvni dil pana prstenu a ten dil se jmenuje par muslimu společenstvo šabatu 2 dil necham puvodni nazev 2 věže ten dil bude o válce mezi usa a ruskem a 3 dil navrat krale vrati se pravy buh a zniči tohle zlo na světě 


Nepřihlášený uživatel

#7553

2016-03-14 09:51

EU je ničemná, nereformovatelná diktatura.

svět ovladaji banky a korporace

#7554 svět ovládány penězi skonči špatně

2016-03-14 11:00

svět ovládány penězi skonči špatně 

 ve světě kde vladnou penize nemuže existovat rovnocenost protože banky korporace a světovy bankeři ovladaji penize vždicky budou vykořistovat cely svět a vyhovuje jim to od doby kdy vznikly penize jsou lide v ekonomickem otroctvi nezapoměnte že tenhle svět nepatři bankeřum to buh vytvořil naš svět buh vytvořil pudu vodu rostliny živočichy a nakonec člověka my nikomu platit za vodu jidlo a pudu nemusime tenhle svět patři všem lidem na světě protože buh dal svobodnou volbu všem lidem na světě a pokud někdo řika pravy opak pak je to nepřitel ježiše krista a celeho křestanstvi lide se proti tomuhle musi branit protože svět ovladany penězi muže skončit 2 zpusoby  1 zpusob zotročeni všech lidi na světě ve prospěch par vyvolenych bohatych elit  2 zpusob lide si uvědomy že svět patři všem lidem na světě a vezmou spravedlnost do svych rukou a vezmou si všechno co jim patři spatky jidlo voda puda apodobně 


Nepřihlášený uživatel

#7555 Potřebujeme utrpení?

2016-03-14 19:07

Potřebujeme utrpení?

Obávám se, že i u nás by se našlo dost lidí, kteří by zlehčovali podobnou událost jako byla v Kolíně, kdyby proběhla třeba v Praze, ale onen člověk by byl z Brna, Ostravy, Olomouce… Teprve až by to bylo v jeho městě a on by toho byl přímo účasten, nebo kdyby to byla jeho dcera, pak by našel skutečný reálný postoj. Z toho nám ovšem vyplývá, že jsou lidé, kteří přímo potřebují trápení, aby je probudilo. Nevím kolik je u nás lidí z tohoto mlčícího davu, ale jestli je jich dost, pak vyvolají svou laxností stejný efekt, který provádí politici. Všichni budou čekat na velké utrpení, aby teprve potom hledali řešení. Tím si však, žel, nejenže sami vytvoříme utrpení, aniž by to bylo nutné, ale navíc to necháme dojít až do takové situace, kdy už bude řešení těžko, nebo dokonce vůbec, proveditelné.

Zjištění, že politici, ale i lid potřebují utrpení je velmi smutné, ale i trapné. Slabost, tupost, lenost, zatvrzelost a zbabělost nejsou dobrou vizitkou člověka, ani národa. Jistě jsou národy, které se už zotročily za mez možného návratu, ale my ještě máme naději, že tak hluboko nemusíme klesnout, abychom se probudili. Bezpečnostní služby velkých států EU již téměř nepřetržitě důrazně varují před očekávanými údery terorismu, takže je jistě lze očekávat. Nikdo si je nepřejeme, mnozí se jich přímo děsí, nikdo by je dobrovolně nechtěl, ale přesto je mnozí i v našem národě přímo ,,dovolí“, můžeme říci, že je nepřímo vyvolají. Těžko jim v tom zabránit, procitnout musí každý sám. Proto nám budiž útěchou, že i utrpení může dovést člověka i národ k mobilizaci sil, aktivitě a prohlédnutí. Posunu k reálnému pohledu na svět, druhé i sebe sama. Kéž nám tedy utrpení pomůže, když jsme tak hloupí, že cestu moudrosti a poznání ignorujeme. Pro nás bude zřejmě stále více platit, že svoboda musí být vykoupena utrpením.

VICE-Potřebujeme utrpení?

Nechce se věřit, že by se tak diletantské chyby dopustili omylem. Spíše se zdá, že jde o politicky motivované jednání namířené proti objektivně posilující opozici s cílem jejího zastrašení a potlačení. Je s podivem, že od března 2015, kdy k údajným trestným činům došlo, se policie rozhodla národní demokraty obvinit až v listopadu a tuto skutečnost jim sdělit doslova pár dní před Štědrým dnem. Je pravděpodobné, že obvinění si vynutily určité zainteresované skupiny buď z politického prostředí, anebo z kruhů silné židovské lobby. Zdaleka by za dobu existence strany nešlo o první případ.

V České republice se schyluje k politickému procesu. Liberálně demokratický režim tak pomalu odhaluje svou skutečnou povahu. Za tresty pro vlastence se však dočká zasloužené odplaty.

VICE-Soud s národními demokraty už brzy!


Nepřihlášený uživatel

#7556 Zaorálek, Savčenková a spol – aneb 29 užitečných idiotů ve hře „Západ vs. Rusko“

2016-03-14 19:09

Zaorálek, Savčenková a spol – aneb 29 užitečných idiotů ve hře „Západ vs. Rusko“

Česká republika by podpořila případné návrhy na rozšíření sankcí EU na ty občany Ruska, kteří se podílejí na perzekuci ukrajinské pilotky Nadiji Savčenkové. Při příchodu na jednání ministrů zahraničí osmadvacítky to novinářům řekl šéf české diplomacie Lubomír Zaorálek. Případ Savčenkové označil za „odporný a prefabrikovaný“.

„Bylo by dobré, kdybychom dokázali učinit víc, než jen o této kauze debatovat,“ poznamenal ministr zahraničí. Podle Zaorálka se nesmí dopustit, aby žena, která ve vězení drží hladovku, zemřela. Případ Savčenkové je podle Zaorálka „ostudnou ukázkou“ ruského působení na Ukrajině.

Před ministerskou schůzkou dávaly některé členské země EU najevo, že by se o možnosti zmrazit majetek a zakázat vstup do Evropské unie například soudcům či žalobcům spojeným s kauzou, mělo přinejmenším začít uvažovat.

Minulý týden o uvalení sankcí požádalo dopisem šéfku evropské diplomacie Federicu Mogheriniovou několik desítek europoslanců. Propuštění ukrajinské letkyně žádá nejen EU jako celek, ale také Německo, Spojené státy a další země. Zdroj

VICE-Zaorálek, Savčenková a spol – aneb 29 užitečných idiotů ve hře „Západ vs. Rusko“


Nepřihlášený uživatel

#7557 Migranti použiť "baranidlo" na Grécko-Macedónsko hraničný plot 29.2.2016

2016-03-14 21:03

Migranti použiť "baranidlo" na Grécko-Macedónsko hraničný plot 29.2.2016

Migranti použít "beranidlo" na Řecko-Makedonie hraniční plot
Policie v blízkosti hranice Makedonie, Řecko mají vystřelil slzný plyn poté, co migranti tlačil jejich cestu přes plot.
Tisíce lidí čekaly na Idomeni táboře pro Makedonii, aby znovu otevřelo své hranice s Řeckem.

VICE-Migranti použiť "baranidlo" na Grécko-Macedónsko hraničný plot 29.2.2016


Nepřihlášený uživatel

#7558 LIVE z řecko-makedonské hranici tisíce uprchlíků zůstávají pletl 28. února,

2016-03-14 21:07

LIVE z řecko-makedonské hranici tisíce uprchlíků zůstávají pletl 28. února,2016

Ruptly bude živě z Idomeni, na hranicích řecko-makedonský dne 28. února, jak tisíce uprchlíků zůstávají pletl v návaznosti na rozhodnutí makedonských orgánů uzavřít své hraniční brány uprchlíků pocházejících z Afghánistán.

VICE-LIVE z řecko-makedonské hranici tisíce uprchlíků zůstávají pletl


Nepřihlášený uživatel

#7559

2016-03-14 21:19

Venujte radeji svuj rozum ke zlepseni ruskeho hospodarstvi.

proc je pro rusko dobre aby tak odlisne regiony mely jednotnou menu, jednotne zakony a vse bylo pod centralni moci.

Proc je podle vas tak nevhodne, aby mala Evropa nemela jednotnou menu, jednotny trh a vsechny vyhody Evropskeho spolecenstvi?


Nepřihlášený uživatel

#7560 Re:

2016-03-14 21:23


Nepřihlášený uživatel

#7561 Re: Domů se nevrátím, není tam bezpečno, říká mladý Švéd

2016-03-14 22:13

#7505: Vlastenec - Domů se nevrátím, není tam bezpečno, říká mladý Švéd 

 Švédsko už není země, to je jedna velká hippie sekta, ty paka už nikdo nemůže brát vážně. A hodně rychle na to dojedou. 


Nepřihlášený uživatel

#7562

2016-03-14 22:13

Hládková Dagmar

Nepřihlášený uživatel

#7563

2016-03-14 23:04

Prezident Sýrie Bašár Asad vyjádřil v rozhovoru s ruským lídrem Vladimirem Putinem hlubokou vděčnost RF za rozsáhlou pomoc v boji s terorismem a za humanitární pomoc, oznámila v pondělí tisková služba Kremlu.

Telefonická beseda Putina s Asadem se konala z iniciativy ruské strany.

„Bašár Asad vytýčil profesionalismus, statečnost a hrdinství vojáků a důstojníků Ozbrojených sil Ruska, kteří se zúčastnili bojových akcí, a vyjádřil hlubokou vděčnost Rusku za rozsáhlou pomoc v boji s terorismem a za humanitární pomoc poskytovanou pokojnému obyvatelstvu", praví se ve zprávě tiskové služby Kremlu.

Více: B.ASAD DEKUJE PUTINU ZA POMOC V BOJI PROTI IS

Skupině novinářů, kterou ostřelovali příslušníci ukrajinských silových složek u obce Zajcevo na Donbasu, se podařilo dostat zpod palby, nikdo nebyl zraněn, informuje zpravodaj RIA Novosti.

Jedná se o reportéry televize VGTRK, Doněcké lidové republiky a zástupce čínské agentury Sinhua.

„Ostřelují Zajcevo. Ukrajinští vojáci používají střelné zbraně a granátomety", řekl novinářům mluvčí ministerstva obrany DLR.

Více: Ostřelují Zajcevo. Ukrajinští vojáci používají střelné zbraně a granátomety

bude 3 světová válka

#7564 zprava ze svobodného radia

2016-03-15 05:10

zprava ze svobodného radia

 svobodné radio 14.03.2016 exkluzivní host senátor jaroslav doubrava dejte to na 58 minut v evropě je přes 400 tisíc islámských bojovniku


Nepřihlášený uživatel

#7565 Stop totalitě!

2016-03-15 09:05

Proti proletariátu pseudohumanismu, který ničí svobodné evropské národy je třeba bojovat všemi dostupnými prostředky! Bruselská oligarchie reprezentovaná odpornými despotickými kreatůrami typu Junckera, Schulze, Merkelové, u nás vřele podporovaná havlistickou pseudointelektuální sebrankou neprahne po ničem jiném než po krvi vlastních občanů. Zastvme tohle šílenství, dokud je ještě čas!


Nepřihlášený uživatel

#7566 ČT2 A H..... BĚŽÍ TED V TV O UPRCHLICÍCH SAMÉ LŽI A MANIPULACE KE BLITÍ!!!!

2016-03-15 12:15

POZOR ČT2 A VEŘEUNA MANIPULACE MÍNĚNÍ S UPRCHLIKY DNES V TUHLE HODINU VYSILAJ ŽVASTY V TABORECH H.... KTERE VYSILA JEN ČT!!!!ŽE PREJ ZJISTUJÍ KDO A CO TO JE ZAČ TAKOVE KECY MYLA TV SI STRČTE DO PRD...... ZNÁS BLBEC DĚLAT NEBUDETE!!!!!

Vlastenec Patriot

#7567 Re: zprava ze svobodného radia

2016-03-15 12:33

#7564: bude 3 světová válka - zprava ze svobodného radia  

 V ŘECKU JE 5000 BOJOVNIKU CO UTEKLI Z BOJE PROTI RUSKU A SYRSKE ARMADE!!!V SYRII!!!VZALI ROHA DO EVROPY A VLADA A STATY NEPROVEŘUJI ANI H..... JEN VÁM SPROSTĚ LŽOU

Turecko tvrdě reaguje na teroristické činy, které byly spáchány pravděpodobně kurdskými silami na jihovýchodě země, a provádí v tomto regionu „protiteroristickou operaci“ proti zakázané Dělnické straně Kurdistánu.

 

Organizace ochránců lidských práv však nejednou obvinily turecké úřady z nadměrného použití síly, zejména vůči civilistům, a také z beztrestného porušování lidských práv ze strany úředníků a z krutého zacházení s vězni. A v některých kurdských oblastech byl zaveden časově neomezený zákaz vycházení.

Více VIDEO: Turecko tvrdě reaguje na teroristické činy, které byly spáchány pravděpodobně kurdskými silami na jihovýchodě země, a provádí v tomto regionu „protiteroristickou operaci“ proti zakázané Dělnické straně Kurdistánu.

 

Křesťansko-demokratická unie (CDU), strana německé kancléřky Angely Merkelové, prohrála v průběhu regionálních voleb, které se konaly o minulém víkendu, ve dvou spolkových zemích ze tří, píší v pondělí německá média.

 

Podle informací, které odtud přicházejí, vede CDU pouze v Sasku-Anhaltsku s 29,8 %.

V Porýní-Falci zvítězili se 36,2 % sociální demokraté a v Bádensku-Württembersku se do vedení podle předběžných údajů dostala strana zelených se 30,3 % hlasů.

Německý tisk informuje o tom, že podle předběžných údajů se do parlamentů všech tří spolkových zemí dostala pravicová populistická strana Alternativa pro Německo. Tato strana byla založena teprve v roce 2013, jejími členy jsou mimo jiné euroskeptici, kteří hájí zpřísnění migrační politiky.

Více: strana německé kancléřky Angely Merkelové, prohrála v průběhu regionálních voleb,

 

VICE TU AJI S VIDEEMA-UPRCHLICI KTERÝM NIC NEHROZÍ

Vlastenec Patriot

#7568 Tomio Okamura: Premiér řekl, že nedovolí občanům referendum o vystoupení z EU

2016-03-15 12:45

Vlastenec Patriot

#7569 Tomio Okamura: Vládní návrh referenda - dělají z Vás všech doslova idioty

2016-03-15 12:48


Nepřihlášený uživatel

#7570

2016-03-15 12:54

KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VICE-Tomio Okamura: Premiér řekl, že nedovolí občanům referendum o vystoupení z EU

Turecky redaktor uveřejnil jak to chodi s uprchliky kdo je posila ano ISIS vše to sou islamisté kterym nic nehrozí


Nepřihlášený uživatel

#7571 Šestnáctiletý běženec z Libye se ve Vídni pokusil znásilnit dvě dívky, jedné z nich se ale podařilo

2016-03-15 13:38

Mladík v sobotu nad ránem oslovil dvě dívky ve věku 18 a 20 let, které pozval do baru. Místo toho je ale zavedl do sklepa, kde se je snažil znásilnit. Starší z dívek se podařilo utéct a přivolat policii. Mladší se dokázala bránit až do příjezdu policistů.

A zajímavá statistika na závěr. V Rakousku se podle aktuálního přehledu ministerstva vnitra každý den odehraje jedenáct sexuálních útoků. Statistika vychází z údajů za leden, kdy policie zaznamenala 343 takových případů. Rakušané jsou podezřelí v 51 procentech případů, zatímco žadatelé o azyl v necelých devíti a ostatní cizinci ve více než dvanácti procentech. U zbylých případů, kterých v lednu bylo 95, národnost není známa, neboť vyšetřování nevedlo k žádnému obvinění.

Žadatelů o azyl je v populaci kolem 1 %, ale mají na svědomí takřka 9 % sexuálních útoků, tedy devítinásobek co běžná rakouská populace. A to do statistiky nezahrnuji "ostatní cizince" a případy, kde "národnost není známa", i když i v těchto škatulkách se skryla spousta migrantů! Opravdu nádherné obohacení, propagátor rasového míšení Bělozmrdek si musí mnout ruce a šlapce Žilkové musí nedočkavostí svrbět pekáč!


Nepřihlášený uživatel

#7572 MY NEZAPOMÍNÁME!!!!

2016-03-15 14:43

VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

Stanovisko redakce AE News: Z celého vyšetřování vyplynula jediná věc, a to konkrétně snaha policie, aby sama sobě potvrdila alibi. Nebyly zodpovězeny zásadní otázky k činnosti a mandátu policejního koordinátora, který zcela nepochybně měl k údajným hooligans vztah, nad kterým zůstává rozum stát. Ze záběrů kamer bylo jasně vidět, že koordinátor se k maskovaným mužům nechová jako autorita, ale jako kolega. Jako autority se chovali (i když ne příliš důrazně) uniformovaní policisté v reflexních vestách. Úloha muže v hnědé bundě byla koordinační z pozice člověka, který jako kolega přišel k maskovaným mužům a začal je doslova dirigovat, plácat po zádech, chytat za ruce a rovnat do řady, aby drželi předepsaný kordon. O kauze jsme psali zde, a také tady.

Žádný občan, ani policista, by si toto k nebezpečným hooligans nikdy nedovolil. Na chytání takových lidí za ruce jsou k dispozici těžkooděnci, kteří na to mají výstroj, aby nedošli k tělesné újmě. Představa, že civil přijde k hordě neonacistů nebo hooligans a začne je chytat za ruce, zatlačovat je, chytat za ramena a oni ani nehnou brvou, je naprosto absurdní. Je třeba si od této chvíle dávat pozor na provokace policie. Ty příští už určitě budou zvládnuté mnohem profesionálněji. Redakce AE News bude situaci na demonstracích v ČR monitorovat i nadále.

Ministr vnitra Chovanec stojí za prací policie, ministr spravedlnosti nesouhlasí

Ministr vnitra Milan Chovanec předstoupil společně s policejním prezidentem Tomášem Tuhým a šéfem pražské policie Milošem Trojánkem před novináře, aby vysvětlil postup policistů na demonstracích pro a proti migraci v sobotu 6. února.

VICE-VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

NA FOTCE MEZI NÁCKY-senátor Jaroslav Doubrava!!!!MY NAZAPOMÍNÁME JAKO NÁROD!!!!

 

Vlastenec Patriot

#7573 Turecké opoziční noviny Cumhuriyet

2016-03-15 14:46

Turecké opoziční noviny Cumhuriyet uveřejnily dešifrované telefonické rozhovory, které potvrzují spolupráci tureckých vojenských příslušníků s teroristy IS.

Více:Turecké opoziční noviny Cumhuriyet uveřejnily dešifrované telefonické rozhovory, které potvrzují spolupráci tureckých vojenských příslušníků s teroristy IS.

 


Nepřihlášený uživatel

#7574 Re: Ruské nálety v Sýrii jsou přesné a efektivní, uznává studie NATO

2016-03-15 15:25

#7563: -  

Ruské nálety v Sýrii jsou účinné, a i když tam Moskva nasadila méně letadel než aliance vedená USA, mají její akce proti Islámskému státu a dalším povstaleckým skupinám větší dopad. S odvoláním na důvěrnou analýzu z bruselské centrály NATO o tom informoval německý časopis Focus.

„Přestože je bojových letadel ruského letectva menší počet než těch, která jsou v západní alianci, piloti Kremlu dosáhli v operacích proti teroristické síti Islámský stát a dalších povstaleckých skupin v souhrnu většího účinku,“ píše německý Focus. Odvolává se na tajný materiál NATO, který úspěchy zdůvodňuje vyšším počtem ruských náletů. Zhruba 40 ruských strojů umístěných v syrské Latákíji zaměřuje až 70 cílů denně. Jejich útoky jsou „přesné a efektivní”, cituje zprávu Focus. Sto osmdesát letadel USA a dalších zemí zaútočí denně jen na dvě desítky pozemních cílů.

Analýza NATO také podle týdeníku konstatuje, že ji nové ruské vojenské technologie zaskočily a že špionáž ani jiné operace členských zemí NATO včas nepronikly do ruských vojenských struktur.  


Nepřihlášený uživatel

#7575

2016-03-15 19:33

Co se imigrace a hájení národních zájmů týče, po volbách na Slovensku bude novou vládu sestavovat buď šéf levicového Smeru Robert Fico, nebo dostane šanci vést zemi jako premiér předseda druhé volebně nejúspěšnější strany Svoboda a Solidarita (12 %) Richard Sulík. Oba, i když z opačné strany politického spektra, se staví striktně proti přijímání Merkelbábou pozvaných darmožroutů.

Kdežto u nás máme na výběr mezi neomarxistickým bruselofilním řiťolezem Sralbotkou, koblihářem Burešem, který se přikloní k tomu, kdo mu nasype do Agrofertu víc dotací (Brusel), satanistou Černobrádkem a nenázvuhodnými prasaty typu Kraďouska, hajaji, Teličky, Pelikána, Fialy, Němcové apod. Díky bohu za světlo na konci tunelu v podobě pana Okamury, vždyť kdo jiný než můra naši zemi může opětovně přivést ke světlu?