Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Re: multi
Co takhle mladí, kteří ve svém volném čase brouzdaj po fb a dalších, když se můžete okamžitě sejít na akci na podporu hulení trávy, jak to, že už dávno neprotestujete na Václaváku? Já být mladá, tak už tam lítám. Týká se to vás milí mladí spoluobčané, já těch pár let tady doklepu.
Re: Re: Re: počet podpisů
Noa?? At laka, at dostane sanci, jsem jedine pro. Co udelali ti, kteri tu sanci uz dostali?!
Zviditelněte tuto petici! 100 Kč je zanedbatelná částka, kterou pro vyšší dobro můžete obětovat!
Zviditelněte tuto petici přes odkaz http://www.petice24.com/extra_visibility.php?id=125542
100 Kč je zanedbatelná částka, kterou můžete obětovat pro vyšší dobro!
Diktatura EÚ ? NIKDY!!!!!
Lidi. Nedejte se! Víte vůbec co hrozí nám a našim dětem? Prolhaný vládní činitelé mají život zabezpečenej v luksusních oblastech mimo ČR a když to nestihnou, mají vybudované kryty. Tajné stavby pro papaláše jsou v Česku! Je to horší jak před rokem 1989.
Re: To fakt nechceš!
#751: Vyřeší něco petice? - To fakt nechceš!
Totalne, totalne souhlasim......ziji v Australii a v Norsku, zkusenosti naprosto stejne. Rikam take jiz delsi dobu - zlati Romove a ukradene penezenky!!!! Kdo to nezazil, tak tomu nejak nemuze verit....
Tyhle vaše petičky jsou bezcenné.
Nechápu, jak se můžou dostat do schengenského prostoru tisíce lidí bez dokladů ?
Jaké doklady jim kdo chce vystavovat, když nic není možno ověřit ?
Co to je za komedii ten schengenský prostor ?
Co to je za komedii EU?
Ihned vystoupit z téhle nefunkční organizace !!
Plně stojím za Váma. Kvoty jsou jen fraška, vláda viditelně opovrhoje přerozdělení migrantů ale stejně nehlídá hranice a berou za každého migranta 160 000. Takže ať nesmlouvají stejně to dělají jen pro prachy.
Re: To fakt nechceš!
#751: Vyřeší něco petice? - To fakt nechceš!
Stejnou zkušenost jsem učinil před asi osmi lety na severu Francie ve městě Maubeugue. Když jsem procházel s vnučkou, která byla na kočárku podél malé říčky, spatřil jsem dva panelové domy uprostřed ohromujícího nepořádku, jaký jsem do té doby viděl jen na fotografiích z východního Slovenska a částí Mostu, kde žijí Cikáni. Za zvuku policejního klaksonu přijela spěšně k jednomu domu dvě policejní auta, ze kterého vyskákali tři policisté. Byli však okamžitě zahnáni zpět do aut řvoucími výrostky, kteří na ně házeli kameny a různé předměty. Policisté se na místě vůbec nezdrželi a odjeli z jejich dosahu. Pochopil jsem, že zde v tomto místě zákony neplatí.
Re:
Tak, že SPD bude v regionech vybírat podpisy i na klasické petiční archy... Nebo se moho ti, co nemají internet domluvit s SPD a sami jít s archy vybírat podpisy v okolí svého bydliště. Vše ostatní jsou jen výmluvy.
| This discussion has been closed. |
To fakt nechceš!
Za svůj dvouletý pobyt v Londýně, v oblasti Leyton, kde je obrovská mulsimská komunita, je to jedna ze čtvrtí, kde v noci policie nejezdí řešit incidenty jsem si vždy s útěchou říkal, jsem strašně rád, že tyto lidi nemáme u nás. Nedá se ani popsat, co to je za lidi, totální neúcta ke svému okolí a jiným lidem a nyní jsme v ohrožení. Jejich hlavním cílem je získávat postupně moc a prosazovat svoje menší ústupky, až to dojde do stádia velkých ústupků, v těchto oblastech už angličana nenajdete. Opravdu ze zkušeností Vám říkám, buďme rádi za Romy, kteří nejsou ideální, občas přepadnou, ale nezabijí, buďme za ně rádi.