Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Re: Mlha
#4276: mlha přede mnou, mlha za mnou - Mlha
bližní ustupuje do pozadí, jelikož je upřednostněn azylant
LOVE čili LÁSKA
"Já jsem azylant z AZYLANDU, ... a přijel jsem si pro Azylové LOVE (čili MANY, MANY, MANY ... EURA, EURA, EURA) !"
náročný utečenec před válkou
Umírám hlady tady ... a vy mi dáváte vepřové, no budiž, ...
ale ani to kuřecí nestojí za moc, a žádné kuřivo, ... hovězí je málo propečené, a jindy moc, já upřednostňuju tak akorát ! ...
a brambory jsou nedomaštěnopřemaštěné, a ovoce včerejší a já chci dnešní !
a místo 4 vrstvého WC papíru jen 3 vrstvý ... a nemůžu volat za Váš kredit do Sýrie !
a dostali jsme jen 1000 Euro/osobu ... a my chcem 2000 !
a ...
a ...
a ... (jedná se o literární druh, zvaný nadsázka !!! ... i když jen mírná)
Kdo se ptá ...
Jeden žadatel o azyl, co se chce multikultizovat v naší společnosti a že zná naši hymnu ... před azylovým policajtem zanotuje:
"Kde domov můj !? ... Kde domov můj !?" ...
Azylový policajt mu odpoví: ... "U nás ne ! ... U nás ne !!! ... ale v AFGHANISTÁNU !"
Tak se nám to tu docela zastavilo. Kolik je potřeba, aby se ti srandisti v parlamentu, začali tímto zabývat?
Re:
Jo, "kape" to po jednotkách či desítkách. Ovšem vzhledem k 10,5 milionu obyvatel, co dodat - lidem EU vyhovuje :)
Je zapotřebí 10 tisíc podpisů na papíře. Papírová verze a adresa viz první stránka petice. Okamura má na fb termín do konce října. Podpis na internetu nemá právní sílu. Konkrétní právní předpisy už tady v diskuzi byly několikrát, zalistujte kdyžtak zpět.
Re:
#4281: Byl jsem vždy proti vstupu do EU
Konspirační teorie ?
Jen Pán Bůh ví, jak je to doopravdy !
Utopista
Lidi, nebudeme platit daně, a nebudou mít státy na vyžírky, na ně ! ... Pak nás všechny zavřou, ale ve vězeních se o nás budou muset postarat, ... a pak to krachne ... a pak nastane restart:
všichni vyžírkové odejdou vyžírat jinam, nejlépe za oceán a my budeme konečně svobodní !
Je to částečně utopie, ale pěkně se to poslouchá, hlavně ta druhá část !
Re: Re: Rebélie, čili Re: Re: Revoluce !
Ukažme my vládě, že je nám ona k smíchu !!!
Re: Utopista
Milý utopisto, to se blbě poslouchá od začátku do konce - když nebudou prachy v rozpočtu, tak krachne: policie, školství, zdravotnictví, veřejná doprava (značně dotovaná), komunální služby včetně odvozu odpadků, čističek vody, no ty věznice taky. Jo - internet taky asi nepošlape. Všude bude bordel, pouliční kriminalita, slabší jedinci jako ženy, děti, staří a nemocní budou zneužíváni atd. Bude to nadvláda mafií a silnejch mladejch mužskejch s noži, klacky, železnými tyčemi, střelnými zbraněmi. Prostě takovej muslimskej stát nabílo. Jděte s tím k šípku.
Zeman si stěžuje, že ČT živě nevysílala jeho projev v OSN.......
Jednoduchá otázka.
Z jakého důvodu?
Na jednoduchou otázku jedoduchá odpověď....Aby mohli v ČT případně vystříhat a zcenzurovat případné nežádoucí části projevu našeho prezidenta.
Tak to jsme to dopracovali,aby se tady dělaly takováto svinstva!!!!
Myslíte,že se to nezakládá na pravdě?
Nic se neděje náhodou.Proč jim šlo při volbě presidenta o to,aby jím byl Swarceneger?To už měla být připravená pozice pro věci dnešní.
Re: Re: Utopista
jako bys popisoval už situaci ve Francii. bordel a odpadky na ulici, policie nefunguje, protože se bojí do ghett obývaných muslimy - islámci čili toto všecko tam už je, i stím znásilňováním a kriminalitou, ... akorát bychom na těch daních ušetřili ...
Četl jsem názor,že někteří zaměstnanci s tím,co se děje v ČT nesouhlasí,ale bojí se promluvit.aby nepřišli o práci.Kde je ten rozhlas a média,která volala o pomoc při povstání v Praze proti nacistům?hanba takovým lidem.Mlčí-takže souhlasí a spolupracují.Jak nízce české a podlé !!!
Re:
tehdá byli náckové venku, a chtěli se dostat do Rozhlasu ! Teď jsou náckové (různé nekalé živly) uvnitř Rozhlasu a Televize !!! A toje zatraceně velkej rozdíl !!!
Re:
a to navíc má prezident mnohem větší legitimitu, páč byl zvolen v přímých volbách !!!
Jen ještě dodat, jak je ostudné, že Tomio Okamura, neboli Japonec, s plnou vervou a skvěle, bojuje za práva ČR a u těch ostatních, kteří si stále jen hlídají své peněženky, židle a sídla, neboli ČECH ZA ČECHA, tak tudy vlaky jezdit neumí a ani nechtějí, protože na tomto způsobu, se nedá profitovat, nebo aspoň okamžitě!!!
Re: Re:
#4294: - Revinstvo,co se tady dnes děje!!!:
Přesně,je to nehorázný svinstvo,co se tu dnes děje!!!
EU nikdy fungovat nebude...
Re: Re: Re: Utopista
Odpověděl jste si sám - je to situace v ghettech obývaných muslimy, tedy v omezených částech. Omezených díky financování policie atd. Masovým neplacením daní jen přispějete k tomu, aby tatáž situace nastala rychleji na celém území státu.
No, možná se toho dočkáme. Polovina národa chce podle dnes zveřejněného průzkumu opět radostně volit strany, které hlasovaly pro kvóty - babiše, socdem a spol. Kvóty nám tenhle týden Chovanec s potěšením nechá přiklepnout natrvalo. Podle zkušeností z Francie, Británie, Švédska to muslimům trvá necelou generaci, aby udělali ze své oblasti ghetto. Při vymírání domorodců se ghetta budou šířit velice rychle, během dvou - tří generací? Rozpočty budou kolabovat odpovídajícím způsobem - ale odchod muslimů po těch pár generacích? Kam by šli potom? Možná ti, co zbohatnou na mafiích. Ale tou dobou už tady nebudete hovořit o domorodcích či nemuslimech. Utopie jsou utopie - ale proti gustu žádnej dišputát :-)
| This discussion has been closed. |
Mlha
"Je dnes nad Evropou multikulti mlha ... a pro ni už nevidím člověka a bližního, jen samé azylanty !"