Petice.com

Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kontaktujte autora petice

mlha přede mnou, mlha za mnou#4276 Oct 07, 2015, 07:05

Mlha

"Je dnes nad Evropou multikulti mlha ... a pro ni už nevidím člověka a bližního, jen samé azylanty !"

Nepřihlášený uživatel#4277 Oct 07, 2015, 07:06

Re: Mlha

#4276: mlha přede mnou, mlha za mnou - Mlha 

bližní ustupuje do pozadí, jelikož je upřednostněn azylant

a vo vo vo tom to je#4278 Oct 07, 2015, 07:08

LOVE čili LÁSKA

"Já jsem azylant z AZYLANDU, ... a přijel jsem si pro Azylové LOVE (čili MANY, MANY, MANY ... EURA, EURA, EURA) !"

nadsázka jako nadsazené nároky ?#4279 Oct 07, 2015, 07:15

náročný utečenec před válkou

Umírám hlady tady ... a vy mi dáváte vepřové, no budiž, ...

ale ani to kuřecí nestojí za moc, a žádné kuřivo, ... hovězí je málo propečené, a jindy moc, já upřednostňuju tak akorát ! ...

a brambory jsou nedomaštěnopřemaštěné, a ovoce včerejší a já chci dnešní !

a místo 4 vrstvého WC papíru jen 3 vrstvý ... a nemůžu volat za Váš kredit do Sýrie !

a dostali jsme jen 1000 Euro/osobu ... a my chcem 2000 !

a ...

a ...

a ... (jedná se o literární druh, zvaný nadsázka !!! ... i když jen mírná)

Kdo se ptá, moc se dozví !#4280 Oct 07, 2015, 07:33

Kdo se ptá ...

Jeden žadatel o azyl, co se chce multikultizovat v naší společnosti a že zná naši hymnu ... před azylovým policajtem zanotuje:

"Kde domov můj !? ... Kde domov můj !?" ...

Azylový policajt mu odpoví: ... "U nás ne ! ... U nás ne !!! ... ale v AFGHANISTÁNU !"

Nepřihlášený uživatel#4281 Oct 07, 2015, 08:50
Byl jsem vždy proti vstupu do EU
Michal#4282 Oct 07, 2015, 09:31

Tak se nám to tu docela zastavilo. Kolik je potřeba, aby se ti srandisti v parlamentu, začali tímto zabývat? 

Nepřihlášený uživatel#4283 Oct 07, 2015, 09:54

Re:

#4282: Michal -  

Jo, "kape" to po jednotkách či desítkách. Ovšem vzhledem k 10,5 milionu obyvatel, co dodat - lidem EU vyhovuje :)

Je zapotřebí 10 tisíc podpisů na papíře. Papírová verze a adresa viz první stránka petice. Okamura má na fb termín do konce října. Podpis na internetu nemá právní sílu. Konkrétní právní předpisy už tady v diskuzi byly několikrát, zalistujte kdyžtak zpět.

Nepřihlášený uživatel#4284 Oct 07, 2015, 09:57

Re:

#4281: Byl jsem vždy proti vstupu do EU

Hlavně to přijďte říct na demonstrace - pražské jsou v termínech 17.10. od 14 na Václaváku, 28.10. od 14 na Míráku, další jsou v Ostravě, Brně, Ústí viz předchozí příspěvky.

Výkřiky v diskuzi jsou milé, ale vládě jsou leda k smíchu.
konspirační praxe ?#4285 Oct 07, 2015, 10:19

Konspirační teorie ?

Jen Pán Bůh ví, jak je to doopravdy !

Utopista#4286 Oct 07, 2015, 10:27

Utopista

Lidi, nebudeme platit daně, a nebudou mít státy na vyžírky, na ně ! ... Pak nás všechny zavřou, ale ve vězeních se o nás budou muset postarat, ... a pak to krachne ... a pak nastane restart:

všichni vyžírkové odejdou vyžírat jinam, nejlépe za oceán a my budeme konečně svobodní !

Je to částečně utopie, ale pěkně se to poslouchá, hlavně ta druhá část !

Rebel#4287 Oct 07, 2015, 10:29

Re: Re: Rebélie, čili Re: Re: Revoluce !

#4284: - Re:  

Ukažme my vládě, že je nám ona k smíchu !!!

Nepřihlášený uživatel#4288 Oct 07, 2015, 10:41

Re: Utopista

#4286: Utopista - Utopista 

Milý utopisto, to se blbě poslouchá od začátku do konce - když nebudou prachy v rozpočtu, tak krachne: policie, školství, zdravotnictví, veřejná doprava (značně dotovaná), komunální služby včetně odvozu odpadků, čističek vody, no ty věznice taky. Jo - internet taky asi nepošlape. Všude bude bordel, pouliční kriminalita, slabší jedinci jako ženy, děti, staří a nemocní budou zneužíváni atd. Bude to nadvláda mafií a silnejch mladejch mužskejch s noži, klacky, železnými tyčemi, střelnými zbraněmi. Prostě takovej muslimskej stát nabílo. Jděte s tím k šípku.

Nepřihlášený uživatel#4289 Oct 07, 2015, 11:07

Zeman si stěžuje, že ČT živě nevysílala jeho projev v OSN.......

Jednoduchá otázka.

Z jakého důvodu?

Na jednoduchou otázku jedoduchá odpověď....Aby mohli v ČT případně vystříhat a zcenzurovat případné nežádoucí části projevu našeho prezidenta.

Tak to jsme to dopracovali,aby se tady dělaly takováto svinstva!!!!

Myslíte,že se to nezakládá na pravdě?

Nepřihlášený uživatel#4290 Oct 07, 2015, 11:13

Nic se neděje náhodou.Proč jim šlo při volbě presidenta o to,aby jím byl Swarceneger?To už měla být připravená pozice pro věci dnešní.

Nepřihlášený uživatel#4291 Oct 07, 2015, 11:21

Re: Re: Utopista

#4288: - Re: Utopista 

jako bys popisoval už situaci ve Francii. bordel a odpadky na ulici, policie nefunguje, protože se bojí do ghett obývaných muslimy - islámci čili toto všecko tam už je, i stím znásilňováním a kriminalitou, ... akorát bychom na těch daních ušetřili ...

Nepřihlášený uživatel#4292 Oct 07, 2015, 11:21

Četl jsem názor,že někteří zaměstnanci s tím,co se děje v ČT nesouhlasí,ale bojí se promluvit.aby nepřišli o práci.Kde je ten rozhlas a média,která volala o pomoc při povstání v Praze proti nacistům?hanba takovým lidem.Mlčí-takže souhlasí a spolupracují.Jak nízce české a podlé !!!

Nepřihlášený uživatel#4293 Oct 07, 2015, 11:24

Re:

#4292: -  

tehdá byli náckové venku, a chtěli se dostat do Rozhlasu ! Teď jsou náckové (různé nekalé živly) uvnitř Rozhlasu a Televize !!! A toje zatraceně velkej rozdíl !!!

Nepřihlášený uživatel#4294 Oct 07, 2015, 11:25

Re:

#4289: -  

a to navíc má prezident mnohem větší legitimitu, páč byl zvolen v přímých volbách !!!

Nepřihlášený uživatel#4295 Oct 07, 2015, 11:31
EU vydává nesmyslná rozhodnutí a nařízení která porušují svrchovanost severeních republik a nedostatečně chrání hranici Schengenského prostoru. V poslední době to vypadá tak že za EU vystupuje pouze Německo a Francie a ostatní země mají jen malou váhu svého názoru a vychodní pak skoro žádnou.
Nepřihlášený uživatel#4296 Oct 07, 2015, 11:34
Vyčistit území, obnovit hranice a s měnovou reformou začít od začátku jak po válce a dojdeme dál, než tímto způsobem.
Jen ještě dodat, jak je ostudné, že Tomio Okamura, neboli Japonec, s plnou vervou a skvěle, bojuje za práva ČR a u těch ostatních, kteří si stále jen hlídají své peněženky, židle a sídla, neboli ČECH ZA ČECHA, tak tudy vlaky jezdit neumí a ani nechtějí, protože na tomto způsobu, se nedá profitovat, nebo aspoň okamžitě!!!
Nepřihlášený uživatel#4297 Oct 07, 2015, 11:48

Re: Re:

#4294: - Revinstvo,co se tady dnes děje!!!:  

Přesně,je to nehorázný svinstvo,co se tu dnes děje!!!

Nepřihlášený uživatel#4298 Oct 07, 2015, 11:50

Re: Re:

#4293: - Re:  

Ba o to je to snad ještě horší!!!

Nepřihlášený uživatel#4299 Oct 07, 2015, 12:07

EU nikdy fungovat nebude...

Nepřihlášený uživatel#4300 Oct 07, 2015, 12:31

Re: Re: Re: Utopista

#4291: - Re: Re: Utopista 

Odpověděl jste si sám - je to situace v ghettech obývaných muslimy, tedy v omezených částech. Omezených díky financování policie atd. Masovým neplacením daní jen přispějete k tomu, aby tatáž situace nastala rychleji na celém území státu.

No, možná se toho dočkáme. Polovina národa chce podle dnes zveřejněného průzkumu opět radostně volit strany, které hlasovaly pro kvóty - babiše, socdem a spol. Kvóty nám tenhle týden Chovanec s potěšením nechá přiklepnout natrvalo. Podle zkušeností z Francie, Británie, Švédska to muslimům trvá necelou generaci, aby udělali ze své oblasti ghetto. Při vymírání domorodců se ghetta budou šířit velice rychle, během dvou - tří generací? Rozpočty budou kolabovat odpovídajícím způsobem - ale odchod muslimů po těch pár generacích? Kam by šli potom? Možná ti, co zbohatnou na mafiích. Ale tou dobou už tady nebudete hovořit o domorodcích či nemuslimech. Utopie jsou utopie - ale proti gustu žádnej dišputát :-)