Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Re:
Program počítá s přistěhováním 56 miliónů muslimů do zemí sedmadvacítky mezi lety 2010 – 2050. K této číslici dospěl statistický úřad EU Eurostat. Předběžný odhad 56 miliónů či dokonce 80 miliónů migrantů, jak uvádí Salim Murad z New york University in Prague, má vyrovnat demografický úbytek v celé Evropě.
FINANCUJE TO EVROPSKÁ KOMISE !!!!!
Nedivte se že točí, točí a oblbují občany.
1) Vystoupit z EU
2) Spojit se s zeměmi V4 (nesoudit Poláky za jejich politiky), stejný jak u nás
3) Zavést trestní odpovědnost a odvolatelnost politiků
Potom sice pravděpodobně bude trošku krušné období ale nic co se nezvládne.
Re:
Ja furt hledam, jestli Nemci proti te kur.e demonstrujou, ale furt nic. Jestli skonci jenom u nadavani jako tady my, tak potes. Sakra, proc nejsou nikde zadne demonstrace? IVCRN nic, Okamura nic - a jinde v EU taky skoro nic. Asi nam to fakt nevadi.
Re: Re: Re: Petice za vystoupení z EU
#1882: - Re: Re: Petice za vystoupení z EU
Kiskou jste si nasadili do kožichu pěknou veš.Ale to přece bylo jasné už před volbou prezidenta. Ale teď vám moc závidím statečnéhopremiéra Fica. My máme bohužel jen lokaje, zrádce a kolaboranta Sobotku.
Re: Re:
Demonstrace jsou všude. Jen naše "demokratické" média nesmí informovat.
Re:
VELKÁ PODPORA.!
Nikdy jsem nebyl pro EU.!!! Už ať jsem z ní pryč.. jinak je to náš konec"
Musíme bojovat, za naší vlast , za náš národ, za budoucnost naších dětí.!!!
Nejsem si jist,zda touto peticí ovlivníme chování ne našich jak bylo zvykem říkat,ale těch tupých v parlamentu.Oni jsou přesvědčeni,že jich se tato situace zřejmě netýká a věřím tomu,že už mají majetky převedené do bezpečí a jejich rodiny čekají jen na povel k odletu
Já je zažil a můžu říct že co do míry totality- kam se hrabou na dnešní kolaboranty a zrádce kteří nás podřizují nacistické EU. Takže komunisti byli svatí proti těm dnešním hyenám.
Je mi jedno, která strana vyhraje volby. Budu volit toho, kdo zajisti vystoupení ČR z EU a zabrání šíření islámu do republiky.
Náš ČR domov budem bránit ne jako nekdo jiny ktery utikaji
Re: Re: Re: Re:
To si snad děláte srandu. Komunisté byli lumpové zrovna tak jako tato pakáž
I Poláci demonstrovali proti muslimům a jejich vláda udělala s nima pořádek.
Pak hlasovala jak bylo poručeno od strýčka Sama a madam Merkel.
Žádná demokrace je to jen rozhodování mocných!!!!
Konec Havloidnímu bordelu
Konec Sluníčkářům, Schwarzenbergům a Havlistickým dobytkům!! 25 let bordelu stačilo! Ven z unie, za svobodnou zem!
Presne..naposled byla za Masaryka. Mohla byt I nadale,nebyt komousu.
| This discussion has been closed. |
Pracuji v ČEPRU a jezdí k nám Němci. Vím od nich, že by frau Merkel nejraději viděli bradou vzhůru. Podle nich jim a celé Evropě přidělala großes problem...