Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Slováci a Maďaři, držíme palce.
Nechci tady jinou kulturu a náboženství, oni by nás hnali, kdybychom tam přijeli a chtěli jejich pomoc. Bojím se, že začnou vytvářet různá hnutí a strany, budou ve volbách, mohou pak být v zastupitelstvech a nedej Bože v parlamentu, pak si budou přijmát zákony, které budou proti našim obyvatelům, je to jiná kultura a náboženství, které není s naším zřízením a historií slučitené, pomoci můžeme, ale na jejich území a ne tady. Jsem pro rozpad EU, nevede k ničemu a jen diktují.
http://euro.e15.cz/jak-zabit-civilizaci-821461
Odborníci z Gallupova ústavu průzkumu veřejného mínění srovnali údaje z období od roku 2003 do roku 2015 a konstatovali, že za 12 let nespokojenost občanů USA s jejich vládou postupně narůstala: v roce 2003 nebylo s vládou spokojeno 30% dotázaných, v roce 2010 už 46% a nyní vidí ve vedení Spojených států „hrozbu pro USA" 49% respondentů.
Odborníci zjistili, v čem podle mínění Američanů zapojených do průzkumu spočívá tato hrozba. Zhruba 19% se obává nekontrolovatelného rozšiřování státního aparátu a má za to, že během uvedeného období se objevilo mnoho „zbytečných" zákonů, informuje RIA Novosti.
Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150922/1198273.html#ixzz3ma41Ot37
Re: Re:
no to jsme si vážně pomohli když se teď plazíme před usa a jejich vazalstvem. Ještě pár let (jestli se dožijeme) a bude to fifty fifty (chci říct forty-forty)
Pandořina skříňka byla otevřena...víte,co to bude znamenat ? Nikdo si to dnes neumí představit ! Cítíte, jak se Země chvěje...?! Já ano
Voliči socanů, měli byste jít utřít svému předsedovi prdýlku, trochu se vám pokáknul
Mám strach z toho, že nám žádné petice moc nepomohou, ale podepisuji. Jsem pro vystoupení z EU, protože pokud tam zůstaneme, tak jsme ztraceni. Invaze bude pokračovat a možná ani netušíme kolik těch čmoudů je na cestě. Jak se říká "Bůh s námi" protože ta vládní pakáž přihlouplá a bez mozků nám chce zatlačit oči
| This discussion has been closed. |
Nemecko ovlada Evropu skrz EU a legalne. Stalo se to po cem touzilo pred 1.sv. valkou a nedokazal to ani Hitler. Dneska Merkelova zve araby sem a potom nam je chce prerozdelovat.