Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Re:
Dva roky starý odkaz na rozhovor v Prorusských listech. Dcera paní Mašínové se moc nevyvedla. Navíc šíří hoaxy, protože paní Merkelová žádné imigranty z celého světa do Německa nepozvala.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Angela si sháněla nějaké chlapy pro válečné vdovy, nebo co.
Re: Re:
Ten nápad má nějaké mouchy. Tu nejmenší, že jsou všichni obřezaní. Od dob, kdy ve starověkém Egyptě používali jako antikoncepci krokodýlí trus.
Re: Re: Re:
Co ty víš, kdo byl můj otec. Co když byl od Smerše.
Sedmaosmdesátiletý Soros varuje před pádem EU : „Kolaps Evropy už není jen prázdným pojmem, ale drsnou realitou,“ a představil plán: „Investujte 30 miliard do uprchlíků..." Soros financuje uprchlíky i české Romy.
Orbánem a Soros: Co všechno mají tihle dva za spory?
Orbán: „Buď my, anebo Soros – ďábel, který na zemi sešle neřízenou migraci..."
Juncker : Češi? Pracují málo, ale dost mluví! Mluvil o Česku a vyhrožoval.
Re:
Mě spíš bolí vpád do Evropy. Macron to má obráceně.
Mě baví debilové jako ty. Odkud si sem do Evropy spadnul?
Jak asi tak mám vědět, jak se padá do Augiášova Kocourkova, debile?!
Re: Re: Re: Re:
Já se neptal kam si spadnul, ale odkud si spadnul. Máš nějaký problém s češtinou?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#14915: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Trhni si protézou, debile komunistickej a fašistickej!
Ten stát byl prolezlý fízly jak shnilá ryba červy, a byla to jen jiná forma zločinců.
Valento, Valento, vždyť těm tvým prorusským sračkolistům stejně nikdo nevěří.
Je tomu tak. Lze to doložit praktickými příklady. A dokonce i dokázat teoreticky.
Avšak nepropadejme omylu. Ani demokracie nedokáže zázraky. Může nanejvýš eliminovat méně rozšířené omyly. To k mírnému pokroku v mezích zákona úplně stačí. Toto je její nejlepší zbraň, a kdokoli sveřepe omyly brání, je jejím destruktorem. S těžkými následky.
Poznamenejme, že pokud někde máme tři názory na jednu věc, je skoro jisté, že nejméně dva jsou špatně. Pluralita názorů zde má svoji mez efektivnosti. Přirozeně, není kontraproduktivní mít zcela jiný názor - na úplně jiný problém.
Re:
Západní civilizace páchá sebevraždu, když naslouchá lidem, jako je Soros.
Spuštění Sorosových plánů už bylo dohodnuto s Hilary Clinton. Orbán prostě jen Sorose trochu líp zná.
Jako jinou formu Satana.
Kevin Crehan dostal 12 měsíců za to, že položil slaninový sendvič ke dveřím mešity. Ve vězení záhadně zemřel.
Správně. Západní. Už v Paříži je to karikatura, vytírající zrak. Písek do očí.
Valento, Valento, vždyť těm tvým prorusským sračkolistům stejně nikdo nevěří.
| This discussion has been closed. |
„Angela Merkelová sama pozvala migranty z celého světa, přitom se neptala ani vlastních lidí. A přichází čas, kdy za to budeme muset zaplatit,“ (Sandra Mašínová )