Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

CZ:exit

#14251 Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-27 03:41

#14249: - Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

Islám jen používají jako trojského koně globalisti. Ti jsou ta skutečná příčina zániku Evropy. Kdyby je nezvali do Evropy, islamisti by dál živořili a pobíjeli se mezi sebou na poušti, protože nic vytvořit nedovedou.

http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm

Proč nekonzumovat léky už teď od farmaceutické společnosti Bioterorismus

#14252 Důvod Proč nekonzumovat léky už teď od farmaceutické společnosti Bioterorismus

2017-07-27 05:35

Důvod Proč nekonzumovat léky 

Každý jednou za čas narazíte na vládním dokumentu nebo zprávy, která je držitelem imperativ a upřímně děsivé informace.

Ve videu níže Potápím přes dva dokumenty, které zobrazují celkový program o tom, co elita mít na paměti, pro naši zemi.

Chcete-li být upřímný, nemohl jsem si pomoct, ale rozčilovat o informace, které jsem objevil a nejen to bude vám rozzuřit, ale to bude vaše rozproudí krev v žilách, jak zjistíte, 100% důkaz z vládních zdrojů na to, co mají v úmyslu učinit do roku 2025 s mikročipem technologie, důkaz je nesporný ...VICE-1984 Versus 2025 - Přísně tajné vládní agenda pro globální zotročení plánu

VICE-Dokumnety Agendy jak ovládat mysl člověku

Samozřejmě, jako se všemi zařízeními pro sledování soukromí-napadat, vláda bude tvrdit, že sledování vás je "pro vaše dobro."

Můžete očekávat, že Z.JANOVO-RFID čip implantovat na paži, také obsahuje celou anamnézu. Takže pokaždé, když projít blízko RFID čtečkou při kontrolované vládou objektu (letiště, školy, mezistátních mýtného a podobně), celá vaše anamnéza lze snímat a hodnocena z různých metrik. V kombinaci s analýzu krve čipových implantátů to by dát vynucování zdravotnické orgány způsob, jak najít a zatknout "nebezpečné" lidí - například lidí, kteří nejsou berou dost antidepresiva, např. Nebo lidé, kteří vykazují známky konzumace bylinných přípravků.

Všichni tito lidé mohli by vypátrat, zatčen a pak nuceni konzumovat léky před tím, než jsou uvolněny zpět do veřejnosti.


Nepřihlášený uživatel

#14253 Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-27 12:12

#14251: CZ:exit - Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

 To je docela dobře možné. Ale primární zlo je islám. Ten  tu je čtrnáct sloletí, a dočista stejný. Nějací globalisti, bůhví, jestli vůbec existují, jsou mediální agendou  v podstatě několik let.

Heimat Sudetenland s podporou Jihomoravského kraje a dotací z EU! Zděšení návštěvníci restaurace nev

#14254 Heimat Sudetenland s podporou Jihomoravského kraje a dotací z EU! Zděšení návštěvníci restaurace nev

2017-07-27 12:14

 

Heimat Sudetenland s podporou Jihomoravského kraje a dotací z EU! Zděšení návštěvníci restaurace nevěřili vlastním očím, co všechno se dá financovat z regionálních fondů! Reprint mapy z roku 1936, která podporovala požadavky Konrada Henleina na československou vládu ve 30. letech minulého století, visí za peníze EU v hospodě u Znojma!

Redakce AE News dnes byla upozorněna jedním z našich čtenářů, že při cestě s přítelkyní po Jižní Moravě narazil na neuvěřitelnou propagaci tzv. „sudetské otázky“ v místech, kde by to čekal úplně nejméně. V zařízení, které je v provozu díky dotacím Jihomoravského kraje. Napsal nám k tomu následující:

„Včerejšího dne jsme se vraceli s přítelkyní z cesty do Znojma a volili jsme cestu přes Vranov nad Dyjí domů do Tábora. Před Vranovem nás zaujal větrný mlýn u cesty a později jsme zjistili, že je to restaurace. Chtěli jsme se občerstvit. Jaké bylo naše zděšení, když jsme vešli do společných prostor a zjistili hned u vchodu velikou, zasklenou mapu s názvem: Heimat Sudetendland!! Tedy ne jenom tzv. „Sudety“, ale již celá naše vlast pojatá jako „Vlast Sudetská země“. Vše v němčině, tedy ne alespoň jako za tzv „Protektorátu…“, kdy byla alespoň připojena čeština za němčinu. Názvy jak historických zemí Koruny české v NJ, tak i znaky jednotlivých měst popsány jen německy. Dáváme tedy na vědomí pro některý článek typu „Drang nach Osten“ stále živé respektive „Čtvrtá říše a naše úloha v Nové Evropě“. Zvlhly nám oči, otočili jsme se a pokračovali v cestě k jinému občerstvení.“

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#14255 Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-27 12:27

#14251: CZ:exit - Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

 Nejhorší je ta ztráta  rozumu  obyvatelstva jako celku.   Permanentně se prosazují věci, které si většina lidí nepřeje.                V poslední době už to došlo až tak daleko, že byly úspěšně prosazeny/ čti násilím vnuceny/ věci, které se velmi nepřeje velká většina lidí.

      Svědčí to scestné implemantaci demokracie v celé EU, resp. o tom, že prakticky nikdo z politiků v EU nechápe,  v čem demokracie spočívá.  Jsou o tom tuny a tuny důkazů jak ze současnosti, tak z nedávné i prastaré minulosti.


Nepřihlášený uživatel

#14256 Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-27 14:05

#14255: - Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

 To by byla ještě havaj, kdyby jen nechápali. Spíš to vypadá, že ji notoricky nesnášejí. A podkopávají, co to dá.

CZ:exit

#14257 Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-27 18:24

#14253: - Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

Přímo ten odkaz ukazuje, že tato s ničím nesrovnatelná vlna migrace do Evropy je oficiální agendou OSN, nástroje globalistů. Bilderberg, Trilateral Commission, CFR, atd. nejsou žádné chiméry. Rockefellerové, Rothschildové a další chazarští světovládci skutečně existují, už stovky let, a likvidují celý svět. Wake up.

https://s24.postimg.org/3rd1hqiol/my_name_is_jacob_rothschild.jpg

Zlo sou Vlády a Elity proti nim se zbrojme Vláda nás neochrani ani PČR chraňte se sami

#14258 Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-27 20:06

#14253: - Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

 Zlo sou Vlády a Elity G.Soros a Rodshild a Kissinger Papež František atd,a pomocí Fake news vám chcou nahnat strach a vzít vám svobody a práva a pak vás vydávat na smrt ty Satanové děvky 

VÍCE-A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

VIDEO: A je to venku? Šokující video odhaluje, jak se londýnští policisté během útoku na London Bridge převlékají do civilu a do rolí krizových herců, útočníků a obětí útoku! [CZ Titulky]

Norská novinářka uveřejnila na YouTube možná dosud nejvýbušnější video z Londýna, které asi zastíní i video zmanipulované muslimské demonstrace. Novinářka totiž v den teroristického útoku na London Bridge v Londýně natočila video, jak skupina policistů a civilistů se v úkrytu schovaní za dodávkami a sanitkami narychlo převlékají do jiného a hlavně civilního oblečení. Policisté sundavali uniformy, natahovali na sebe civil a maskáčové kalhoty. Právě jeden z policistů s maskáči byl následně identifikován lidmi na Redditu jako jeden z údajně zastřelených útočníků, jak leží na ulici. Zatímco muslimští teroristé v té chvíli jezdili Londýnem v dodávce a potom bodali do lidí, policisté se tady převlékali do civilu a následně později je jeden z nich v roli útočníka vyfocený na zemi.Zdroj:Aeronet.cz 

London attack IS Fake Policie London Fake teroris 

https://youtu.be/i50uw-hBrtU

CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake 

https://youtu.be/tb5PPnuu3bs


Nepřihlášený uživatel

#14259 Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-27 21:14

#14257: CZ:exit - Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

 OSN odhlasuje cokoliv, co si přejí Arabáci. I kdyby prohlašovali, že čtverec je trojúhelník.

Evropan

#14260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-28 04:57

#14259: - Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

Tak např. vyhlášení bezletové zóny nad Sýrií si arabské státy přáli, ale v OSN návrh vetovalo Russko. Takže z trojúhelníku se kolečko ...


Nepřihlášený uživatel

#14261 Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-28 08:29

#14257: CZ:exit - Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

 Rozumím-li správně,  za určitý obolus otevřeli bránu.

Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU!

#14262 hovna s ČT o Libyi Evropská neziskovka pašuje lidi do EU to vám nereknem sehrajem divadlo s Libyi

2017-07-28 09:16

Ukažte politikům toto video! Začíná léto a evropská neziskovka ve Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU! Kolínský Ford nařídil přestávky kvůli Ramadánu, oběd pro muslimy v továrně v noci! A co Škoda Auto? Už brzy? Zastavte to, apelujte na vládu a spočítejte to politikům na podzim ve volbách!

Začíná léto a spolu s ním nejen čas dovolených, ale především hlavní sběrná sezóna ve Středozemním moři. Neziskové organizace z Evropy, které provozují záchranné lodě ve Středozemním moři, začínají připlouvat k libyjským břehům a pomocí vysílaček a organizátorů v Libyi tak zahajují každoroční sezónu masivních jednosměrných zájezdů do EU pro arabské a africké migranty. Minulý rok v prosinci jsme tady na AE News měli článek [1] o tom, jak vybrané evropské neziskovky provozují lodě ve Středozemním moři a ve spolupráci s evropskou pohraniční službou Frontex pašují migranty do EU. Součástí článku bylo i děsivé video námořního lokačního systému Maritime, který ukazuje transpondéry, resp. pohyby lodí neziskovek mezi Libyí a Sicílií, jižní Itálií a Maltou, tam a zpátky.

Loď neziskovky připluje k libyjskému pobřeží, nabere z lodiček migranty a odveze je do Itálie. Vzápětí se loď obrátí, pluje zpátky, opět nabere migranty a zase pluje do Itálie. Video sklidilo mohutné ohlasy na alternativě, ale do mainstreamu se nedostalo. Proč? Hádejte, nehodí se do krámu informačního pole mainstreamu o migraci do EU, jak probíhá a kdo ji skutečně řídí. Ne pašeráci s vousy, ale přímo Brusel! Pokud jste článek nečetli, určitě to napravte, protože tento článek na něj plynule navazuje.

VICE-http://www.aeronet.cz 

VICE-Trvalo udržateľný rozvoj, migrácia a multikultúrne Zničenie národného štátu

Protirusská ambasáda

#14263 Re: hovna s ČT o Libyi Evropská neziskovka pašuje lidi do EU ...

2017-07-28 11:17

#14262: Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU! - hovna s ČT o Libyi Evropská neziskovka pašuje lidi do EU to vám nereknem sehrajem divadlo s Libyi  

Zprávy na aerussnetu - no to by byla síla, číst takové bláboly. A pozor - jamile toho kolotočáře otevřete, zavirujete si počítač!


Nepřihlášený uživatel

#14264 Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-28 16:31

#14256: - Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

 Většinová demokracie se trvale drží  drží nejlepších řešení. Všechno ostatní je kocourkov, hulvátov,  prekatastrofa.


Nepřihlášený uživatel

#14265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-29 18:20

#14260: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

 Ano. To je přesně ono. Chtěli  ochranný deštník OSN nad IS.  A prosadili by ho. Nebýt veta jedné z velmocí.


Nepřihlášený uživatel

#14266 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-29 18:22

#14264: - Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

 To opět ukazuje, že EU nemá nic společného s demokracií.


Nepřihlášený uživatel

#14267 Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-29 18:37

#14256: - Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

 Ne dosti na tom. Kdyby jen oni sami. Evidentně se spolčili s nejhoršími nepřáteli. Co z toho mají, je záhada.


Nepřihlášený uživatel

#14268 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-29 19:42

Evropan

#14269 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-29 22:27

#14265: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

A díky vetu jedné z velmocí, konkrétně Russka, Al-Asád vesele bombarduje chemickými zbraněmi. A ty to ještě budeš oslavovat. Uctíváš snad zabijáky?


Nepřihlášený uživatel

#14270 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-30 05:07


Nepřihlášený uživatel

#14271 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-30 05:17

Žena z Česka, která původně přežila islamistický útok nožem v Hurghadě, zemřela

#14272 Žena z Česka, která původně přežila islamistický útok nožem v Hurghadě, zemřela

2017-07-30 08:00

Žena z Česka, která původně přežila islamistický útok nožem v Hurghadě, zemřela nakonec v nemocnici v Káhiře. Ministerstvo zahraničí konečně zařadilo Egypt na seznam zemí, do kterých varuje před vycestováním!

Dva týdny poté, co v pátek 14. července zaútočil sympatizant ISILu na evropský turistický resort v egyptské Hurghadě a nožem zabil dvě Němky, zemřela v káhirské nemocnici občanka České republiky, která byla jednou z pobodaných obětí. Dva týdny bojovala o život, počátkem tohoto týdne se její stav zhoršil a upadla do kómatu. Dnes oznámili její ošetřující lékaři v Káhiře, že na následky bodných zranění zemřela [1]. Islámský stát už tak má na svědomí i českou turistku. Karel Schwarzenberg může být na svoji roli bývalého ministra zahraničí opravdu pyšný, když v době Arabského jara básnil o tom, jak po svržení vládců v arabských zemích do nich bude naimportována demokratura, lidově „demoška“ (od výrazu „demokratická fraška“), taková ta poctivá, neomarxistická, prostě evropská. Tento plán ale nevyšel. Ze zemí severní Afriky je rozvrácený prostor, teroristé ovládají celou Libyi a útočí i v Egyptě, v Tunisku, v Maroku. Média se potom snaží celou situaci bagatelizovat a všechno zjednodušovat do černobílého obrazu a ukazovat na jednoduché prvoplánové viníky.

http://www.aeronet.cz 

To cpát můžeš šaškum jak si ty z jaké války divadlo a s herci tu Fake válku s tým jdi do prd šlapko

#14273 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,

2017-07-30 08:05

#14269: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další z kroků Syndikátu: Merkelová se prořekla,  

 ZAVŘI HUBU ŠPINO 

To cpát můžeš šaškum jak si ty z jaké války divadlo a s herci tu Fake válku s tým jdi do prd prasstitute od G.Sorose vše je to podvod jak proti Asadu tak proti Rusku prasstitutko na všem jsou všechni domluveni šlapko 

Fake chemický útok Sýrie :-D šašci 

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Netrvalo dlouho a pravda o údajném chemickém útoku v Idlíbu vyplula na povrch. Na internet unikly fotografie, které zachycují pracovníky CIA sponzorované humanitární organizace White Helmets (Bílé přilby), jak aranžují oběti, bez ochranných oděvů a dokonce bez masek zasahují v místě útoku, zatímco přeživší údajně bojují v zamořené oblasti o život. Bílé přilby dělají z veřejnosti idioty. A nejen z veřejnosti, ale i z amerického prezidenta. Záběry a fotografie ukazují, že natočené scény pochází přímo z operační základny Bílých přileb. Na jedné fotografii je vidět, jak dodávka Bílých přileb je zaparkována ve vykopaném výklenku ve skále, který funguje jako garáž. Po okolí jsou na zemi přitom údajné mrtvoly a oběti, které tam podle tweetů lékaře Bílých přileb přišly po svých a po útoku sarinem zůstali na místě ležet. Pracovníci Bílých přileb jsou ale fit a sarinové zamoření vzduchu a těl obětí s nimi evidentně nic nedělá. Dokonce manipulují s těly bez rukavic, přestože sarin prochází pokožkou, vyvolává pálení a paralytické křeče. Kdo se to snaží z nás dělat hlupáky, ptají se vojáci ČSLA, kteří pracovali u protichemické obrany?

VÍCE-A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Nejdřiv fotografa,a kameramana!!!

Potři se prachem a zapraš se,pak si lehni a pak my sehrajem že te berem zraněného.

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!

Mezi EU a USA hrozí vypuknutí obchodní války! Nové americké sankce

#14274 Mezi EU a USA hrozí vypuknutí obchodní války! Nové americké sankce

2017-07-30 08:15

Mezi EU a USA hrozí vypuknutí obchodní války! Nové americké sankce proti Rusku zasáhly paradoxně hlavně německé a francouzské firmy. Juncker pohrozil protisankcemi proti USA! Neoconi se Trumpovi utrhli ze řetězu, konec moci USA v Evropě už pochopil i Brusel! Nord Stream 2 ohrožuje americký petrodolar! Vznikne nové Petroeuro?

Ve středu schválil americký Kongres balík nových sankcí proti Íránu a také Rusku. Sankce proti druhé zmíněné zemi se přitom do zákona dostaly až dodatečně jako přílepek kongresmanů, kteří chtějí potrestat Rusy (rozumějte Trumpa) za údajné hackování a ovlivňování amerických voleb. Trump poslal do Kongresu původně návrh na uvalení sankcí proti Íránu, ale skupina kongresmanů přidala k návrhu zákona přílepek sankcí proti Rusku. Nyní se čeká, zda-li Donald Trump zákon podepíše, anebo ho vetuje. Donald Trump to ale vymyslel poněkud lišácky, protože už včera uvedl, že zákon vetuje, protože sankce proti Íránu se mu zdají příliš slabé a mírné, a proto s takovým zákonem nesouhlasí. O ruském přílepku neuvedl ani slovo. V komentáři na Breitbart News a také u Alexe Jonese na Infowars byla včera situace analyzována jako snaha amerických neoconů vhodit Trumpovi na jeho pracně budovaný most pro spolupráci s Ruskem mohutný atomový granát, který všechno zničí.

Mainstream v ČR opět dezinformuje

Český mainstream opět překroutil zprávu o sankcích. Např. Novinky.cz píší [1], že USA schválily nové protiruské sankce, ale Donaldu Trumpovi se prý zdají příliš mírné. Tohle je typická lajdácká chyba anebo dezinformační úmysl. Nejde totiž o žádné jmenovité sankce, ale o zákon o sankcích proti Íránu v boji proti terorismu. Donald Trump kritizuje na zákoně mírnost sankcí proti Íránu, ne proti Rusku. Čtenář Novinek je potom za debila a je manévrován do situace, aby si myslel, že Donald Trump je autorem těchto sankcí proti Rusku.

Není to poprvé, co český mainstream takovýmto nehorázným způsobem pokřivuje a dezinformuje zpravodajství z USA okolo Trumpa a toho, co se děje ve Washingtonu. Jenže největší odpor a hněv přišel překvapivě od šéfa Evropské komise Jeana-Claude Junckera, který prohlásil, že Amerika na prvním místě nemůže znamenat, že zájmy Evropy budou ty poslední.Zároveň varoval, že pokud USA neupraví zákon a nezohlední zájmy evropských firem ve vztahu své participace na projektech s Ruskem, přijme Evropská komise vlastní protiopatření proti americkým firmám.

http://www.aeronet.cz 

5let sem neviděl žádné důkaze že AERONET JE RUSKÝ

#14275 Re: Re: hovna s ČT o Libyi Evropská neziskovka pašuje lidi do EU ...

2017-07-30 08:32

#14263: Protirusská ambasáda - Re: hovna s ČT o Libyi Evropská neziskovka pašuje lidi do EU ...  

 5let sem neviděl žádné důkaze prasstitute že AERONET JE RUSKÝ ani žádné viry sem nechytil do PC A MOBILU tak zavři hubu a jdi utirat prdel G.Sorosi a nauč se psát Opice pitomá bezpateřni ajo stvoření byl podvod sami přece víme že jsme tu už od Boha na počátku stvořil Bůh nebe a zemi Genesis 1-1,7 atd