Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Ty utečence, kteří u nás budou chtít zůstat úplně v klidu zvládneme, z toho strach nemám. Lidi podléhají neopodstatněnému strachu, protože to tak některým rádobypolitikům vyhovuje. Kvóty jsou ovšem hloupost a to ukáže až budoucnost, ale kvůli tomu přece nebudem bořit EU a všechen pokrok, který se za desetiletí v evropské integraci udělal.
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Protest proti islamizácii Európy 20.6.2015 Bratisl
BRATISLAVA JASNE RIKA NE AJI CELE SLOVENSKO NE MIGRACI NE UPRCHLIKUM POD VIDEEM JE VIDET JAK CHLEBODARCI BYLY OZNACOVANI ZA RADIKALY ATD!!!!RIKAM STOP
jdu bránit hranice
Já, voják ozbrojených sil, vědom si svých občanských a vlasteneckých povinností,
slavnostně prohlašuji, že budu věrný České republice.
Budu vojákem statečným a ukázněným a budu plnit ustanovení vojenských předpisů.
Svědomitě se budu učit ovládat vojenskou techniku a zbraně a připravovat se k obraně České republiky a bránit ji proti vnějšímu napadení.
Pro obranu vlasti jsem připraven nasadit i svůj život.
Tak přísahám!"
Re:
Já jsem pro ještě větší integraci. EU nám společně s USA zajistí obranu před rozpínavýn Ruskem. Zajímavé je, jak se soudruzi na tomto webu rozčilují nad demokratickým rozhodnutím EU, ale v minulém režimu přijímali bez odporu každodenní diktát Moskvy.
Re: Re:
Re: jdu bránit hranice
#1385: chose - jdu bránit hranice
Nejsi ty ten voják, který už několikrát v minulých dějinách našeho státu měl tisíc řečí a nakonec se podřídil bez odporu agresorům?
Re: jdu bránit hranice
#1385: chose - jdu bránit hranice
proč si pořád někdo plete příchod imigrantů s invazí a napadením? ti lidé tu jen chtějí mít lepší život než u nich, ne šířit víru a zabíjet bezvěrce.. přestaňte strašit lidi
Ekonomický, hospodářský výsledek a dopad této politiky měl na Český
národ katastrofické následky. V touze za životním stylem západních státu,
vidině vysokých příjmů ,,, jsme šli jako osli za mrkvi 20 cm od huby..
Ještě budeme rádi když Rusové přitáhnout armádu zpátky a ty zmrdy Arabský
pošlou k jejich aláhovi,,,,,
Radek Hlavacek
Re: Re: Re:
V minulém režimu (za komoušů) 99,9 % lidí volili šťastnou budoucnost pod vedením KSČ. Takže procentama mě neohromíš
JAK NAS VIDI UPRCHLICI A NIC JIM NECHYBY VSEHO MAJ DOSTATEK
ČR a Evropa pod Islámskou hrozbou! Uprchlíci a imigranti nesou zkázu!
| This discussion has been closed. |