Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Muzeme pomoci lidem v nouzi, ale pokud tu chteji zit budou tu zit podle nasich pravidel a zvyklosti
Re: Re:
Nikdy se nesejdou. Ti co náhodou přídou, tak budou jakože jsou jen tak kolem, protože budou napadeni, že jsou odboráři. Není to dlouho, co byl vypraven a zaplacen vlak Vítem Bártou do Prahy na demonstarci..Nastoupilo 16 lidí(možná na nákupy) a pak doma brečejí, že jim Bakala prodal byty. S tímto národem se nic nedá dělat. Sejdou sejdou, tak v Mošnově se kouknout na letadélka ebo u Ordinace v Růžové zahradě!nick
Re:
Vytlačte si podpisové archy a dejte podepisovat. Já už jsem s tím začal.
Vyplněné podpisové archy
zasílejte obyčejnou poštou
(ne doporučeně)
na adresu:
Svobodní
Perucká 14
120 00 Praha 2
nebo
Jindřich Pilc
Benešova 219
411 12 Čížkovice
Re: Muzeme pomoci lidem v nouzi, ale pokud tu chteji zit budou tu zit podle nasich pravidel a zvykl
a ja bych si přál, aby tu žili svobodně... našim lékařům v Německu taky nikdo nepřikazuje, že mají chodit do kostela, i když třeba Bavoráci jsou zbožní až na půdu...
Nechci být součástí spolku EU,která zaprodala tuto republiku nepřátelům z NATO
Odejít z EU co nejdříve - bude to stále horší.
Proti vystoupení
Vystoupit z EU by byla ekonomická sebevražda
This comment has been removed by the person who wrote it.
nejvíc se podepisují lidé z ústeckého kraje a z ostravska :-))) ať žijí slabí... sociálně, duševně...
Ceska Republika se musi,tudis i mi postavit na vlastni nohy. a verim ze to nebude problem. (y) podepsano mate muj hlas Tomio
Obávám se že petice nepom¨že je třeba svrhnout systém
Re:
#116: - Nepomůže!!!!! Chce to vyjít do ulic!!!! Mají lid za stádo blbečků!!!
Může tu někdo říci, jakou váhu má internetová petice s porovnáním papírové?
Re: Re: Muzeme pomoci lidem v nouzi, ale pokud tu chteji zit budou tu zit podle nasich pravidel a z
Hlavně šiřme povědomí o této petici, ať je podpisů, co nejvíce!
Braňme své domovy, rodiny a budoucnost našich potomků!
petice ma svoji hodnotu kdyz aj Havlojdi ju maj a uz to vlada videla tak uvidi aj tuhle petici je na case svrhnout vladu
Re:
#1243: ČESKOSLOVENSKA REPUBLIKA -
Taťka Puťka na nás čeká s otevřenou náručí
| This discussion has been closed. |