Nevím
Teda nevím, nevím.
Nevim jak komentovat
Nejsem si jist, jestli vím a tak podepisuji...
Nevím, nevím, jestli to tady nějak neusnulo!
Ale já vím.
Studoval jsem na večerní univerzitě.
Soused nic neví. Zdá se, že je na tom lépe.
"Vím, že nic nevím" je prostě počáteční bod úvah. Nula. Sókratés vedl školu, a vyučoval umění uvažovat.

No nevím, ale je to hodnotnější, než ústava evropské unie ve francouzštině.
Nevím, nevím. Jak jen ten internetový obchod uděláme?
Odchyťte nějakého nezaměstnaného Američana z Kalifornie. Tam to umějí.
Bude ředitelem internetové divize. Jestli se musí umět podepsat? To Nevím.
Re:
Nula se nezdá. Ale může být i velký skok. Jsou-li například dosavadní obyčeje zavádějící.
To nutně muselo popudit mnoho lítých šelem. Zrušil jim biotop.
Nezávisle na něm cosi podobného provedl později ještě jiný učitel myšlení. Kdesi na Středním Východě, a hbitě dopadl stejně. Tak nevím.
Vím, co dělám? Nevím
Kde nevím. Někde u zkoušek bylo o něm slyšet. Pedagogové ho nemají moc rádi. I když jim každou chvíli vleze do dveří. Nejradši leze do hlavy studentům, a ti s ním válčí statečně, urputně a zavile. Ve dne, i v noci. S jakými výsledky? To nevím.
Re:
Jak vypadali antičtí Řekové, nevím. Nikdy jsem žádného z nich nepotkal. Jednou jsem slyšel, že Achajci měli rudé holeně. Ale jak říkám, ještě jsem neviděl ani jednoho.

Člověk, který se nikdy nepodívá do novin, je lépe informován než ten, kdo je čte, protože ten, kdo nic neví, je pravdě blíže než ten, jehož mysl je naplněna lží a omyly.
Thomas Jefferson, třetí US president, hlavní autor amerického prohlášení nezávislosti. ("Svoboda musí být -čas od času- zalévána krví tyranů")
http://azcitaty.cz/thomas-jefferson/18146/#ixzz4JjuRGCoY
Re:
Tu se ani nikdo konkrétní nenamáhal sestavit v platném znění.
Nevím, co bych k tomu ještě dodal. Když nevím, tak zkrátka nevím.
| This discussion has been closed. |