Utýraný jezdecký kůň na Českolipsku
je to šílený zbůsob týrání zvířete a proto zasluhuje pachatel vyšší trest !
týrání zvířat by mělo být více trestáno, nemá to daleko k týrání lidí
kdé jsou ty podpisy vidět? aby to néšlo na jinou pétici, což by mě naštvalo
hajzl jeden,taky bych ho řezala za živa,aby poznal co to je,ani do kriminálu ho hajzla nevezmou
Já jsem koňák, rodinou koňáků jsou koně, koně jsou část mě! takže brutálně nezavraždil jen koně, ale týrá tím i ostatní! Ten člověk vraždí moji rodinu! tak ať se potom soud ČR nediví až někdo zabije jeho! a za to ten někdo má mít trest? za to by měla být spíše odměna!
Policie zadržela mladíka, který zaživa porcoval koně. Měl prý špatný den, tvrdí – Policie
podepsáno, a doufám, že pachatel bude potrestán :( měl být vzat do vazby, aby nemohl spáchat žádný další takový násilný čin :(
co muze mesto
Největší pravomoc má město Kravaře a odsoudit a potrestat tento brutální čin tj. starosta, ať mu da nejvyšší peněžní částku, jak to často u nás bývá udělají z něho psychicky narušeného člověka a ten tu muže udělat všechno..... protože tady na Českolipsku KVS i policie žádné týraní nikdy neřešila natož tento brutální čin protože momentálně to už neudělá např. před několika lety majitel ubodal svého psa a policie „stejně to byl jeho pes“
Re: co muze mesto
takže to moc dobře nevidím i statni zástupci na Českolipsku vůbec týraná zvířata nezajímají natož děti či brutální napadení
Potřebuje vyšetřit psychiatrem, protože tohle není normální. Být to můj kůň, špatně by to dopadlo.
Re: Obsah petice?
Dobrý večer,
prosím tak napište hodnotnější a lépe burcující !!!
děkuji diana
| This discussion has been closed. |