Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků.


Nepřihlášený uživatel

#376 MOHLO BY ZAJIMAT

2015-05-27 15:35

Hitem prosincových zpráv všech prozápadních médií je oslava slabého rublu. Nízké ceny ropy a sankce zabraly a USA za zdatné podpory Evropy dostávají Rusko tam, kde ho chtějí mít – na kolena. Přemýšlím, jak by se situace vyvíjela, kdyby Janukovyč  asociační dohodu Ukrajiny s EU podepsal. Zřejmě by USA „jen“ rozestavěly základny NATO  na ukrajinsko-ruských hranicích a další proces cíleného oslabování Ruska by pokračoval „mírnější“ cestou – nějakými klasickými barevnými revolucemi k odstranění Putina (tato snaha pořád běží a oslabený rubl plní i tento účel). Ale Janukovyč nepodepsal a byl spuštěn Majdan a akce „Ukrajina“ proběhla velmi krvavou cestou. Dnes nikoho v USA ani v EU nezajímá, že Ukrajina je před bankrotem, dokonce není zájem ani o její vstup do NATO, protože o Ukrajinu nikdy nešlo. Ukrajina jen plnila účel: oddělit Rusko od Evropy. Znemožnit mu obchodování v evropských zemích, ale především – zbavit Evropu energetické závislosti na Rusku. A jak uvidíme dál, to byl ten nejdůležitější účel. A protože toho mělo být dosaženo za jakoukoliv cenu (a jak jinak, než přes kohoutky na ukrajinském území), Ukrajina by na svou strategickou polohu doplatila ať po dobrém nebo po zlém. „Doplatila“ říkám proto, že vstupem do EU si žádná země nepomohla a nepomůže a Ukrajina obzvláště ne (stačí si připomenout text asociační dohody, nemluvě o tom, že se má stát územím, kam mají být sestěhováni všichni Romové).

Ale akce Majdan nakonec posloužila víc, než kdyby Janukovyč podepsal. Z Majdanu se udělalo trumfové eso v rukou USA a EU, ostatní už zařídila média. A svět uvěřil, že Rusko je zlo a Putin je Hitler a proto je třeba se mu včas bránit a kvapem od něj utíkat. K protiruským sankcím byl „důvod“ (jistil to i sestřelený Boeing) a za rok od Majdanu jsme tam, kde jsme – Rusko je od Evropy téměř odděleno, ropu prodává za pakatel a jeho měna padá. Díky tomu americký dolar právě dostává pár kapek živé vody a vidouc, jak se plány daří naplňovat, i optimismus do žil. Ale ještě není čas slavit, ještě je třeba ujít kus cesty. Ale to musíme k jiným zprávám. Bude se zdát, že jsou z jiného soudku, ale nejsou – ono pořád jde jen a jen o ten umírající americký dolar.

ODKAZ-Sedm zemí do pěti let a americký dolar vstává z mrtvých. Ukrajina splnila účel, ISIL dobývá Irák a Sýrii, právě dobývá strategickou Kobani. Turecko dělá mrtvého brouka, Kurdistán se raduje. Ještě musí padnout Asad, pak přijde na řadu Irán a projekt „Nový Střední východ“ bude hotový a dolar zachráněný. Aneb – odstavené Rusko, závislá Čína a dolar pořád petrodolarem. Tak jednoduché!


Nepřihlášený uživatel

#377 Re: Re:

2015-05-27 15:58

#375: Patriot - Re:  

ČT VYSILA H........  

PROMIN ALE STACI SE AJ PODIVAT NA YOUTUBE O INFACH O UKRAJINE A KRYMU A DONBASSU A LIDEM JE HNED JASNE ZE SE JIM V TV LZE TAK RAČI MLČ!!!!A NEURAZEJ LASKAVE VLASTENCE ČR  A NELEZ NA PETICE KDYZ SE DO LIDI S....... 

ODKAZ-Bojovníci Novorossie: Odvedence Ukrajinské armády pouštíme domů, ale žoldáky zabíjíme

ODKAZ-Výpověď osvobozeného velitele domobrany Novorossie, kterého mučila Ukr. Národní garda

ODKAZ-Proč Ukrajinci bombardují Ukrajince? K čemu jsou tak těžké životní zkoušky?


Nepřihlášený uživatel

#378

2015-05-28 03:32

Stop ruským imperialistům a Putlerovskému fašismu! Rusáci vypadněte z Krymu!


Nepřihlášený uživatel

#379

2015-05-28 08:40

Průšvih je to, že lidi jako ty jsou posedlí představou, že Putin lže, že díky tomu nevidí lži ukrajinské vlády, Usa, Nato a Eu.


Nepřihlášený uživatel

#380 Re:

2015-05-28 08:42

#378: -  

 Zavři hubu ty proamerická děvko podporující americkej imperializmus.


Nepřihlášený uživatel

#381 Re: Re:

2015-05-28 09:00

#380: - Re:  

 To ty táhni do Asie za Ural zasraný rusáku a kremlofile.

Rudi

#382 Re:

2015-05-28 09:01

#379: -  

 Pro tebe stále platí jako za bolševika: "serte hovna podle norem, ruské hovno je nám vzorem".


Nepřihlášený uživatel

#383

2015-05-29 14:12

A JE TO VENKU AGRESOR JE USA A RUSKO SI JEN CHRANI ZAJMY JAK BY TO DELAL KAZDY STAT

Je to sice víc jak nepravděpodobné, jenže i kdyby se tak stalo, všichni ti vypatlaní politici, jako Langšádlová, Ženíšek, Laudát, Kalousek a další, co těmto možnostem tak fandí, by šli do kopru dřív, než by si vůbec uvědomili, že válka začala. Protože na rozdíl od těch, co o válku usilují a chtějí ji vyprovokovat, tedy ti v té Americe, by možná vzato hypoteticky, přesto s velkou nepravděpodobnosti třeba přežili, ale oni by zůstali v Česku, kde by „otrčili kopyta“. Ovšem dost možná by, kromě jim dnes nepředstavitelného lidského utrpení a bolestí, umírali s vědomím, za předpokladu, že na to budou mít čas, že umírají pro dobrou věc. Už je vidím, jak se nad touto možností rozplývají!

     Nabízí se ovšem ještě jedna možnost, že výše jmenovaní, resp. všichni, kteří o potřebě či možnosti války s Ruskem z dnešního pohledu ne jiné, než jaderné, mluví či usilují, to používají jako politickou taktiku pravicové opozice,, čímž naplňují jistá politická zadání západu a sami žijí nadějí, že k ničemu takovému nedojde. Pak je to jen hra nervů, provokace, vyvolávání napětí, strachu a vyhrožování, aby byly důvody k větším rozpočtům na vyzbrojování armády NATO, což je vlastně především byznis pro zbrojařské firmy.

ODKAZ-Ukrajinský Nostradamus kontra český generál

CO NAM ČT NEUKÁŽE!!!!!

ODKAZ-Šokující odpověď Putina na otázku reportéra BBC

patriot

#384

2015-05-30 03:30

Ivani nám dokazují,že se od roku 1968, kdy k nám vtrhly hordy pologramotných "asiatů" z ruských stepí vůbec nezměnili.


Nepřihlášený uživatel

#385 USA TERORISTE PRYČ S ČR A S NAŠICH EVROPSKYCH KONTINETU!!!

2015-05-30 08:51

Gen. tajemníkovi NATO vadí hlídkové lety ruských strategických bombardérů v Evropě… ale ty samé přelety amerických B52 v blízkosti ruských hranic, které probíhají nepřetržitě od 50. let minulého století až dosud, ty mu jaksi už nevadí. Dobře o tomto pokrytectví hovoří prezident Putin ve videu zde.

Kdo preferuje mírovou cestu Ukrajiny od vypuknutí občanském války v této zemi? Kdo neustále nabádá znesvářené strany, aby zasedly k jednacímu stolu? Evropská unie? Spojené státy americké? Ne, podnět k mírovému řešení vždy pochází z Ruské federace. Na rozdíl od Evropské unie a USA, které občanskou válku na Ukrajině spíše podporují.

ODKAZ-Generální tajemník NATO opět varoval před Ruskem, občany EU to už unavuje

 


Nepřihlášený uživatel

#386 EU VYPROVOKOVALA KRIZI NA UKRAJINĚ DUVOD ABY SI PŘILEPŠILA!!!

2015-05-30 09:16

JE TO VENKU EU VYPROVOKOVALA KRIZI NA UKRAJINĚ DUVOD ABY SI PŘILEPŠILA!!!

ODKAZ-Nigel Farage: Armáda EU... děláte si z nás srandu?


Nepřihlášený uživatel

#387 JAK NAS TOP09 VTAHUJE DO VALKY PROTI RUSKU!!!!

2015-06-01 09:25

Persona non grata

   Než se dostanu k podstatě věci, resp. jmenovitě k samotným personám celé věci, uvedu na jejich adresu několik citátů:

Lidé (resp. politici) v sobě nesou cítění králů: Chtějí, aby proti druhým mohli vše, ale ti druzí proti nim nic“!

„Demokracie se lehce může stát vládou darebáků“!

„Chci mír, proto chystám válku!“

   Tři citáty které, kdo bude chtít, snadno pochopí souvislost a proč jsou poplatné pro čtyři české, silně vyhraněné, protiruskou fóbií těžce postižené, vůči Rusku nenávist šířící a válku vyvolávající politiky, kteří se objevili na sankčním seznamu zakazujícím vstup („persona non grata“)  na území Ruska spolu s 85 evropskými politiky a diplomaty. Jsem potěšen skutečností, že stejně jako já (a jistě nebudu jediný) se i politici v Moskvě shodli zrovna na čtyřech jménech, tedy Schwarzenbergovi Štětinovi, Ženíškovi a Fülem, které zcela oprávněně dnes považují v Rusku jako „persony non grata“! Jak z titulku vyplývá, já v této souvislosti tyto pány, kromě jejich politické protiruské angažovanosti, považuji za totální pitomce!

ODKAZ-Jak nás TOP09 taha do valky


Nepřihlášený uživatel

#388 Do prdele s židobankéřskou fašistickou USA !!

2015-06-02 07:44

Zdrávas Vladimír Putin!!

 

Rudi

#389

2015-06-22 17:35

Na této petici je to samý moskal.


Nepřihlášený uživatel

#390

2015-07-06 18:04

SLÁVA NOČNÍM VLKŮM!!


Nepřihlášený uživatel

#391 Re:

2015-07-29 08:34


Nepřihlášený uživatel

#392

2015-08-21 22:03

Když Českem projížděli američtí dragouni, tak obrněnce, kteří byli ozbrojeni, jako by jeli do války, nebo prchali z války, chránila policie a špalíry vylízaných tupých hlav je vítaly. Organizovala to média: Kdo nebude mávat mávátkem je špatný. Ti nejlepší se budou s okupanty v obětí. Pak ruští motorkáři řekli, že přes Evropu pojedou do Berlína  pokloní se padlým předkům. To pak byla jiná mela. Zákaz vstupu do Unie, mediální pronásledování a očerňování a zatajování skutečností, kde byli, aby lidé náhodou neviděli, že jsou to slušní lidé a média lhala.