Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků.
Re: Re:
Noříš se stále hlouběji do ruské zadnice,exote.
Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov se v Bratislavě setkal s velkým pozitivním ohlasem, zatímco Kisku dav vypískal: Lavrov v Bratislavě
Stop ruským imperialistům a Pulerovým poskokům na amerických motorkách.
prajem "Nočným vlkom " šťatnú cestu.
Jednoznačné Ne průjezdu nočních vlků!
Stop ruským banditům na amerických motorkách.
Buďte vítáni, Noční vlci! A těch proamerických dementů si vůbec nevšímejte, to jsou jen prázdné výkřiky do tmy!
Putlerova "zlatá horda" nemá v Evropě místo.
Re: Re: Re:
Tvoje koule patří Putlerovi, to je nám všem jasné soudruhu
Re:
Jsem pro, ale nevidím důvod zveřejňovat své bydliště. 70 let od války nemá nic společného se součastnou politikou. Fuj západním politikům za bojkot oslav.
Bububu
Včera jsem viděl Vladimíra Vladimíroviče Putina procházet se po Václaváku, už je tady! Chraň se kdo můžeš! Sám Satanáš přijel! Zavřete vrátka od všech světnic, po klekání nevycházejte z domovů, ať vás ten zlovolný upír nesežere a nevysaje vám duši!!
Re:
Takže jste ji zajisté podepsal, dle vašeho komentáře je vidět, že to nebudete mít v hlavě v pořádku...
Re:
President s motorkáři nemá problém!!!! Naopak!!!!! Diví se stejně jako my, že se kolem toho dělá nechutné divadlo.
Zákaz průjezdu je projevem malosti.
Zde se jasně projevuje ta připo sranost našich státních představitelů. Místo toho, aby řešili problémy, které nás opravdu pálí, zabývají se činnostmi, které téměř nestojí za povšimnutí. Máme platné zákony a pokud se budou dodržovat, tak v ničem není problém. Jediný problém je jejich obcházení ze strany státu a vytváření problému, který neexistuje ,samozřejmě za vydatné pomoci některých médií.
Souhlasím s tebou - smrt americkým agresorům a jejich přisluhovačům!!!!!!!
A ještě mám pro tebe přísloví : pařez zůstane pařezem a vůl volem!!!!!
Pokud přijedou "malčiky" na mororkách ruské výroby,nemám nic proti
Asiati z ruských stepí se přijeli podívat do Evropy?
Stop ruské imperialistické rozpínavosti!Stop putlerovskému fašismu!
Já to chápu jako narušení suverenity našeho státu, bábuška.
| This discussion has been closed. |
#65: - Re:
Pravdu máš, tenhle kulturní a morální úpadek k nám přinesla ta slavná "západní demokracie" A k tomu všemu drogy, kriminalitu, pochybný přivandrovalce z třetího světa, všemnožný sexuální úchylky, hromadu bezďáků a trotlhavloidii budou tleskat, jakou tady máme super demokracii.