Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)


Nepřihlášený uživatel

#451

2015-04-27 12:09

Vítám u nás Osvoboditele! Je to hnus, když fašistické Německo, které má na rukou tolik milionů mrtvých Rudé armády ani nepustí na své území partičku Rusů uctí výročí vítězství nad ncismem, čeho jsme se to dožili, tfuj!


Nepřihlášený uživatel

#452

2015-04-27 13:55

Dnes je v módě být proti Rusku za každou cenu, ale jsem tuze rád, že nepatřím mezi tyto ovce :D


Nepřihlášený uživatel

#453 Fuck the USA!

2015-04-27 14:38

Nebýt hrdé Ruské federace, fašistická USA by se dál rozpínala světem a plenila a plenila a rozsévala krev a zmar. Jsem rád, že se konečně zjevil někdo, kdo řekl americké imperiální agresi DOST!


Nepřihlášený uživatel

#454 USA TO MAJ NAPSANE NA XICHTECH ZE SOU TO TERORISTOVE!!!!!JEN OVCE PAPAJ JEJICH LZI O RUSKU!!!

2015-04-27 15:09

Dozor nad internetem pojímá ministerstvo vnitra celkem zábavně: Kdo nekopíruje mainstream, je Rus!

Pojďme si tedy rozebrat, čeho jsme se prý dopustili. Ano, snažili jsme se aktivně ovlivňovat veřejné mínění, kupodivu. Stejně tak, jako to dělá Česká Televize,  TV Nova, iDNES nebo tiskoviny. Opět si všimněte toho, že nás označují za proruskou propagandu. To je projev už čirého zoufalství ze strany ministerstva. Už neví, kudy kam. Ti lidé, co si nepřejí a nepřáli průjezd konvoje, to jsou Češi jako poleno. Vlastenci. Nezřídka ti, kteří pamatují rok 1968. Jsou to lidé, kteří jsou proti všem cizím armádám na našem území, nejen proti té ruské jako v roce 1968. To nemá co dělat s ruskou propagandou. Na ministerstvu by se měli zvednout a jít mezi lidi do těch demonstrací a promluvit si s lidmi. Ti by je hnali, kdyby o nich řekli, že jsou pro-rusky orientovaní.

odkaz-Aeronet v situační zprávě Ministerstva Vnitra

ODKAZ-USA bude dál proti Rusku válčit prostřednictvím zemí kolem Ruska A DAL BUDE USA OBELHAVAT ZEME POBLIZ RUSKA


Nepřihlášený uživatel

#455 Re: Re: Re: Re:

2015-04-27 19:24

#424: - Re: Re: Re:  

 Tak kdo je fasista a kde je fasismus?

#326

2015-04-24 09:04

#16

2015-04-22 09:53

PUTIN JE FASISTA-JEHO VZOR JE HITLER A JEHO KNIHA ,,MAIN KAMPF,, , TAHLE-TA FASISTICKA BANDA ZLOCINCU-JSOU JEHO POHUNCI,KTERY BRALI UCAST V ANNEXI KRYMU RUSKEM A BOJUJI SPOLU Z RUSKOU ARMADOU NA VYCHODE UKRAJINY!!!STOP BANDITUM PUTINA

 
 

Nepřihlášený uživatel

#17 Re: Motorkáři

2015-04-22 10:08

#9: - Motorkáři 

 2.SV. VALKA JE VALKOU DVOU FASISTICKICH SESKUPENI-SOCIALFASIZMU ( SSSR) A NACIONALFASIZMU (NEMECKO)!!!A KDO JE ,,LEPSI,,?V  SSSR SOCIALFASISTE POZABIJELI,UMUCELI V GULAGU,UMUCELI HLADEM cca 50 mln VLASTNIHO NARODA ,OBJETI NACIONALFASISTU NEMECKA JSOU ZNAMY!!!  A PUTIN JE FASISTA-JEHO VZOR JE HITLER A JEHO KNIHA ,,MAIN KAMPF,, ,TAHLE-TA FASISTICKA BANDA ZLOCINCU-JSOU JEHO POHUNCI,KTERY BRALI UCAST V ANNEXI KRYMU RUSKEM A BOJUJI SPOLU Z RUSKOU ARMADOU NA VYCHODE UKRAJINY!!!STOP BANDITUM PUTINA !!!


Nepřihlášený uživatel

#456

2015-04-27 19:27

Polsko každým svým krokem dokazuje, že je jen protektorátním územím amerických imperialistů, stejně jako Česko a další státy takzvané Evropské unie. Podle toho se loutková vláda Polska také tak chová. Pokud by Noční vlci jeli do Polska oslavovat výročí narozenin největšího demokrata 20. století Adolfa Hitlera, na rukávech by měli pásky s hákovým křížem a záštitu za ně by převzal fašistický režim uzurpátorů z Kyjeva, určitě by Poláci na příkaz tamějšího říšského protektora z americké ambasády v Poslku dostali příkaz přivítat motorkáře s otevřenou náručí. Američtí agresoři se totiž vzhlíží v plánech Adolfa Hitlera na dobytí a kolonizaci východních území. Proto je pro ně politika hitlerovského Německa velkým vzorem a nemají zájem na jakýchkoliv oslavách osvobození Evropy od fašismu.


Nepřihlášený uživatel

#457

2015-04-27 19:51

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov se v Praze setkal s velkým ohlasem, zatímco Kisku dav vypískal: Lavrov v Bratislavě


Nepřihlášený uživatel

#458

2015-04-27 20:56

Hahah prej open doors, leda tak hovno, vy umíte dveře leda tak zavírat a tady končí veškerá demokracie. Fašisti kolaborantští! Že vám není hanba! Za kolik si vás Amerika koupila, vy hyeny zaprodaný?


Nepřihlášený uživatel

#459 Re: USA TO MAJ NAPSANE NA XICHTECH ZE SOU TO TERORISTOVE!!!!!JEN OVCE PAPAJ JEJICH LZI O RUSKU!!!

2015-04-27 22:06

#454: - USA TO MAJ NAPSANE NA XICHTECH ZE SOU TO TERORISTOVE!!!!!JEN OVCE PAPAJ JEJICH LZI O RUSKU!!! 

 Taky nechápu, proč bych měl být orientován kamkoliv ven, když chci ČESKO ČESKEM! Nechci na našem území žádnou cizí armádu, žádné cizí zvyky, tradice, nápisy, aby kdokoliv zvenčí ovlivňoval naši politiku. Česká hrdost šla úplně do hajzlu. Jsme takoví bezpáteřní slaboši, že si nedokážeme představit, že bychom se rozhodovali nezávisle sami za sebe a pro naše dobro, ne v zájmu našich "spojenců" Já jsem ČECH, ale z ČECHů je mi poslední dobou špatně.


Nepřihlášený uživatel

#460

2015-04-28 08:27

klidne me sezerte, ale mezi USA a Ruskem, neni zadny rozdil, proto nepochopim jak se tu nekdo muze zastavat jedny nebo druhy strany, kdyz obe zeme jsou uplne stejne "vychytraly cubky" a nemaj si navzajem co vycitat


Nepřihlášený uživatel

#461

2015-04-28 08:34

Ach havlisti, havlisti. Z pár motorkářů děláte těžké drama, ale že vám v Evropě tiše množí islámské teroristické buńky je vám putna. Chápu, o tom média tolik nemluví, lepší je bezmyšlenkovitě papouškovat co vám naservírují média než zapojit mozek a přemýšlet. To přece bolí. Tak moc, že radši budete za tupé ovce.

Demokrat

#462 Re:

2015-04-28 09:36

#458: -  

 Kavárenští fašisti z Closed door jsou hlásnou troubou americké politiky. Jejich dominantní sponzor bude jistě US embassy. Tuhle partu nýmandů nelze brát vážně, to jsou jen prodejné děvky, které by daly komukoliv, kdyby z toho něco káplo.


Nepřihlášený uživatel

#463 Re:

2015-04-28 12:46

#456: -  

 Mám mnoho jasných signálů, že se polská vláda zcela jasně vzdálila svému obyvatelstvu, a že pravděpodobně už emá šanci na znovuzvolení. Je to klika Kačinských a dalších proamerických dobrodruhů, která se úplně od svého národa oddělila. Poláci už pochopili, že Evropa je i s Ruskem, ale bez USA, která tady být prostě nemá. Nic dobrého pro Evropu nenabízí, jenom válku, a to tady, daleko od svého území. Ale tahle válka může být jenom globální, nikoliv územně vymezená. To už pochopí i malé dítě.


Nepřihlášený uživatel

#464 Re: Re:

2015-04-28 14:22

#463: - Re:  

 Také by mě zajímalo kam se podělo to sebevědomé a hrdé Polsko. Je to až neskutečné a pro mě nepochopitelné. Kdy nastal ten strašný zlom? Zajímalo by mě, jak to vidí "obyčejní"  lidé. To, co nám předkládají média se už dávno nedá brát za pravdivé informace. 


Nepřihlášený uživatel

#465

2015-04-28 14:55

Zákazem průjezdu Nočních vlků se Evropa sama dostala do pasti!


28.duben 2015 - 16:05



Padají do pasti, protože jejich rozhodnutí ukazuje na nedostatek základních demokratických svobod a ukazuje, jak blízko posunuly svoji politiku k nové studené válce.

Noční vlci začali svoji cestu 25. dubna, a to navzdory skutečnosti, že česká a polská vláda již oznámily zákaz překračování hranic pro ruské motorkáře, píše německý Telepolis. Ruský ministr obrany Sergej Šojgu popřál členům motocyklového klubu štěstí a se značnou ironií řekl, že přes Polsko budou muset projet s tankovou kolonou. „Není to zrovna to, co opravdu pomohlo zlepšit náladu" v Evropě, uvedlo ale německé vydání.

Jak bylo uvedeno v článku, Noční vlci již navštívili Chatyň a položili květiny u památníku „válečných hrdinů". V Bělorusku byli ruští motocyklisté zdraveni velmi vřele, s ujištěním, že Rusové a Bělorusové jsou „navždy bratry" píše autor.

Polsko nechce, aby klub motocyklistů vstoupil do země, protože prý účastníci neposkytli dostatečné informace o plánované trase, což by znamenalo, že by Noční vlci museli jet přes Ukrajinu, „a to by bylo ještě víc provokativní“. Přičemž ne všichni v Polsku jsou naladěni proti ruský motorkářům, zdůrazňuje autor. „Polští motorkáři nic nenamítají a nabídli podporu ruskému klubu, konstatuje Telepolis.

Noční vlci - ostré prohlídky v Polsku, stejně je nepustili!

Německá vláda nechce Nočním vlkům dát vízum a umožnit jim vstup na své území. Německé úřady zároveň tvrdí, že motocyklistům musí zabránit průjezdu kvůli „riziku narušení bezpečnosti a pořádku" v zemi, uvádí článek. Kromě toho Německo prý nechce podporovat „ruské nacionalisty", aby „předvedli" a „rozhodně vystupuje proti jakémukoli zneužití nesmírného utrpení padlých a odporu proti nacistické nadvládě".

Noční vlci mezitím oznámili, že 20 motorkáři, kteří obdrželi víza, mají v úmyslu vstoupit do Německa jeden po druhém, aby se pak sešli v Berlíně. „O žádných provokacích není řeč," uvedli.

Provokace spočívá v tom, že vláda udělala z cesty motorkářů politickou událost a následně ji zakazují, zdůraznily noviny. Podle vůdce Nočních vlků Alexandra Zaldostanova, že se však nehodlají vzdát - pokud se zakáže vstup motorkářů přes hranici v koloně, budou přecházet jednotlivě na různých kontrolních bodech.

Vlády v Polsku, České republice a Německu zahnaly samy sebe svojí reakcí do pasti, zdůrazňuje autor. V důsledku toho mohou být obviněny, že neumožňují svobodu názoru. Kromě toho zákaz zbytečně zvyšuje důležitost této akce, která zahrnovala jen několik motorkářů, poznamenal autor publikace. Ještě horší podezření je, že výčitky vůči Rusku, že uplatňuje jen jakousi  „řízenou demokracii", mohou být platné pro většinu Evropy. A bude to tak, pokud pod vymyšlenou záminkou zakazuje akci, která se ji politicky nelíbí, zdůraznil autor.

Výmluva, že „20 ruských bajkerů může ohrozit bezpečnost Německa je prostě hloupý argument,  shrnuje Telepolis. Nicméně to ukazuje, jak je blízko německá politika  ke studené válce.



Nepřihlášený uživatel

#466

2015-04-28 17:38


Nepřihlášený uživatel

#467

2015-04-28 21:00

Pokora, s níž lídři údajně svobodných, domněle demokratických zemí Evropy srážejí kufry před „globální velmocí“, je šokující. Sama se zakopala za oceánem, pretenduje na ředitele zeměkoule, chová se ale jako nadutá, chrapounská říše lži. Nezvratné jasno v tom, že vpád amerických vojsk do Iráku, Afghánistánu a Libye i americká podpora teroristů v Sýrii těmto zemím nadělila jen chaos a smrt, by se dnes už dalo čekat unisono. Holport, jejž lídr světové demokracie peče se silami extremismu a terorismu, však přesto na Západě vnímá jako cosi proti přírodě jen málokdo. Co Amerika sleduje tím, když se neposlušné Rusko, jež na globální nadvládu USA přistoupit nehodlá, snaží srazit na kolena, sice i v západních zemích chápe spousta vzdělaných, moudrých a čestných lidí naprosto exaktně. I oni jsou ovšem masírováni globální informační sítí, za jejíž nitky tahají americké mediální korporace a zvláštní služby, což brilantně demaskoval Edward Snowden. I celý civilizovaný Západ tak míjejí také pravdivé informace o tom, co se dnes odehrává na Krymu a na Ukrajině. Tamní televize nacisty, kteří za národní revoluce srážejí gubernátora velkého regionu na kolena, svazují  pouty, polévají na mrazu vodou a tlučou, neukazují. Přísně cenzurují i záběry aktivisty Strany regionů, zabitého na prahu své kanceláře, když vyrazil na pomoc svým ženským kolegyním. Stejně jako „příslušníků policie, zaživa na kyjevském majdanu podpalovaných lahvemi s hořlavou směsí. Je to opravdu jen tím, že Západ nic z toho prostě nevidí? Anebo to vidět nechce? Že by zášť k Rusku, hecovaná americkou krajní reakcí, měla nad zdravým rozumem Evropy už definitivně navrch? Když ale ruská populace Krymu neonacistický režim, nastolený v Kyjevě pučisty, uznat odmítne a požádá o pomoc Rusko, svobodný svět se velice pohorší! Rázem jsou „všechny znaky západní mentality – vypočítavost, pokrytectví, lehkomyslnost a cynismus – jako na dlani. Vypočítavost, sázející na kamarádšoft s velkou a mocnou Amerikou, vytlačující „barbarské“ Rusko na periférii dějin. Pokrytectví, ochotné vydávat za bojovníky za demokracii vzbouřence, kteří sáhli po zbrani a vzali útokem legální státní moc. Lehkomyslnost, mhouřící oči nad juntou, diskriminující každého, kdo není Ukrajinec. Cynismus vyhrožování sankcemi Ruska za to, že na Ukrajině destabilizovalo situaci, vyvolanou podvratnými kroky USA a jejich evropských spojenců..


Nepřihlášený uživatel

#468

2015-04-29 08:14

Je to provokace nejvyššího kalibru. Ohavné, Poláci si svým postojem získávají respekt slušných lidí.



Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-04-29 08:25


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-04-29 08:34


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-04-29 08:40


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-04-29 10:46


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-04-29 10:48



Nepřihlášený uživatel

#474

2015-04-29 11:14

vzdyt ty co nepustili byly normali zlocinci, zbytek projel, tak co se tu zas mele za nesmysly


Nepřihlášený uživatel

#475 Re:

2015-04-29 11:18

#467: -  

 pod nynejsim vedenim za vsim hledat USA je normalni nesmysl, a to sem ten posledni kdo by je to vital, u nekterych lidi to uz ani nezavani paranoiou, ale uplne obycejnou demenci, amerika za vase zkurveny zivoty nemuze